Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
463
24.8.06 10:32

NellaB - máme úplně stejně staré dětičky a taky už mi stačí slipovka, je to úplně v pohodičce skoro týden. Před chvílí jsem zkoušela džíny, tak mi jsou v podstatě dvoje, ale není to nic moc a to mám +2kg oproti před těhotenstvím, no snad se to do konce šestinedělí zlepší, ale miminko je důležitější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
24.8.06 11:01

Já zatím pět kilo navrch, ale je mi to úplně jedno - stejně si pořád balím prsa kvůli strachu z prochladnutí, takže se nemůžu oblíkat jako člověk :lol: . Kalhoty předtěhotenské narvu jediné, ještě natěsno - nosila jsem je do konce pátého měsíce :oops: … ale to bylo kvůli břichu, které se mi skoro už zatáhlo, jenom jsem v pase nějaká oplácanější. No on je to fest rozdíl, jestli 65 nebo 75 :roll: , ale co, to se vsákne :idea: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
24.8.06 11:29

Holčiny - maminky co radíte na prdíky a koliku - křečíky v bříšku - jsou nám 3 týdny a malého budí ze spaní .uuf rve mi to srdce ho vidět se trápit, svoji potravu, kterou dlabám hlídám, tak snad to tím není, ale myslíte že by pomohll i fenyklový čajík malému na lžičku ?
Prosím poradtě z Vašich zkušeností ??? holčiny
Byla jsem přihlášená ale asi tehu hormony mi zatepmniy mozek - zapomněla jsem svoje heslo, chodím mezi Vás už dlouho i jaio těhulka …
Kklarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
24.8.06 11:30

Supr už to vím, podařilo se vpomenout si na přihl. heslo jupííí… :)

Jak udelám hokly nový metřík pro malého Davídka ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
24.8.06 11:49

zkouška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
24.8.06 13:10

Ahoj holky,
tak koukam, ze jsme tu s Cecetkou uz asi jedine neporozene…na me uz to nejak jde - nejdriv jsem si rikala, jeste ne, nechci to driv a ted najednou uz bych to chtela mit za sebou…no ale tim si tady prosla kazda, ze? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
24.8.06 13:55

Ahoj holčinky,

tak dnes jen v rychlosti. Ohledně čajíku, Vojtíšek sice na prdíky - zatím - netrpí, ale pro jistotu piju čaj pro kojící matky. Malému bych asi zatím čajík nedala.
Jinak my jsme pořád hodňoučký, občas si kňourneme, ale ne moc. Denní rytmus se tak nějak dostává do zaběhnutých kolejí - stíhám dokonce i uvařit :lol: :wink: , ale jsem zvědavá, jak to budeme zvládat, až začne Pitrýskovi škola. Toho se docela hrozím.
Včera jsem Vojtíškovi koupila hrací deku, je super :wink:
http://www.bazarkocarku.cz/…f444bde8.jpg /> a také polohovací lehátko. Včera v něm vydržel celé televizní noviny, takže si moje ruce odpočinuli :lol:

A k váze… já se raději zatím ještě nevážila, ale každé ráno po té váze pokukuju, takže až na ni stoupnu, tak dám vědět. Vejdu se do plátěných kalhot, které mi byly před těhu trochu volnější a do džínsů, jinak do ničeho :( , dnes jsem hledala, co si obléknu, tepláky jsem zavrhla, nemusí se mě manžílek hned lekat, až přijde z práce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
24.8.06 16:56
krab píše:
Ahoj holky,
tak koukam, ze jsme tu s Cecetkou uz asi jedine neporozene…na me uz to nejak jde - nejdriv jsem si rikala, jeste ne, nechci to driv a ted najednou uz bych to chtela mit za sebou…no ale tim si tady prosla kazda, ze? :wink:

Neboj, nie ste tu samé. Ja tiež ešte len čakám na svoju hodinu, či deň. No pokiaľ nepôjde malá dobrovoľne, v stredu ma čaká nemocnica. Čo už. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
24.8.06 17:24

Ahoj holky tak jak se mate?Asi budu nemocna 8O boleni krku,hlavy a unava :( horecku nastesti nemam :( ale i tak se citim blbe…Co si muzu vzit kdyz kojim????Nevite nahodou nektera????

Jinak jak uz jsem psala,ja mam porad 8 kilo nahore(alespon to tak bylo pred tydnem) ale do vetsin kalhot se vejdu :D

Monaliza tak nad tim se hrozim taky 8O Denis zacina skola v utery…jsem zvedava jak to rano budu zvladat,vypravit sebe dcerku a k tomu prdolu 8O asi bude obcas pritel vozit Denis do skoly :lol: stejne si chodi do prace rano jak chce :lol:
Jak ma skolu Pytrisek?Dcerka ma od 8.30-do 16.30…Takze pres den to bude u me v pohode…

Dneska jsme meli nastevu,hned po ranu :roll: ale nakonec mi udelala ta nasteva radost :D prinesli zimni kombinezu pro prdolu :D je moc pekna a dokonce prinesli i darek pro dcerku(:,–(u nadobicka) coz me prekvapilo,protoze spousta lidi zapomina,ze mame dve deti a pak je to dcerce lito…aspon ja kdyz nekam jdu a maji vic deti,tak koupim pro kazde dite neco,treba i jenom cokoladu,prijde mi to pekne pro to starsi dite…mozna jsem moc narocna :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
24.8.06 18:09

Taky jsem ještě „neporozená“ :! :lol: :lol: :lol:

Cinq já když ve FR hlídala děti, tak měli polední pauzu a vodila jsem je na hodinu a půl přes oběd domů. Ale to jsme měli školu asi 5 min. od baráku.
Jinak docela chápu, jak to říkáš s těmi dárky pro všechny děti - ale to je myslím mentalitou. Češi jsou tak nějak slušnější a líp vychovaní :wink: než jinde. Fakt si to myslím, největší maso je to prý v Německu, kde se na narozeninové oslavě podá káva a čokoládový bonbon a na svatbě musíš mít svou sváču, aby to s tebou neseklo hlady :roll: (zkušenost z rodiny)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
24.8.06 18:16

Noggie jeste jsi porad tady :?: :twisted: :lol: kdybych na tebe cekala,tak mam 6kg dite 8O :lol:
Dcerka ma pres poledne pauzu taky :wink: a skolu mame asi 15 minut pesky :?: kdyz se courame :lol: ale jelikoz vetsina kamaradu zustava na obed a ja se chci vratit do skoly taky :wink: tak bude chodit na obedy ve skole :wink: a to tam chce zustat dobrovolne 8O pry vari dobre 8O a potom si muze hrat s kamosema :wink: :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
24.8.06 18:31

Krab, Noggie, Cecetka? : Holky nebojte, jedu v tom s vama - stale 2v1. Ale taky bych uz radeji UUUZ, nez se preregistrovavat do zari :roll:
Toz at se taky brzy dockame :wink: :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26851
24.8.06 18:47

Holky, jen stručné info. Dneska jsem měla první kontrolu v porodnici. Otevřená jen na špičku prstu, mimís hodně vysoko, plodovky dostatek, děloha klidná a váha cca 3800 g 8O Další kontrola v neděli, pak ve středu a když do týdne nic, tak v pátek 1.9. nástup hned ráno na vyvolání. No, jak jsem si dělala srandu, že porodím až v září, tak asi to bude fakt až v září :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
25.8.06 07:14

Ahoj holky,

tak dnešní noc nic moc:-(. Každou hodinu jsme byli vzhůru, Vojtíšek byl nějaký neklidný, vždy se jen trochu nakojil, vyplivl prs a spal… a za hodinu znovu. Ráno - v 5:30 - jsem teda vstala, šla do sprchy, mezitím se dooost rozeřval, tak jsme si chvilu zacvičili nožičkama, vypil všechno (vůbec nemám prsa nalitá, hodný kluk :lol: ) a teď spinká. Nooo, zatím 20minut, tak jsem zvědavá.
Přes den je hodňoučký, to spinká a budí se cca každé 2,5hodiny na jídlo. Snad se mu to otočí. Všichni říkají po 6-ti nedělí… nooo, uvidíme:-)

Cinq, Peťulkovi bude škola začínat v 8:15hod., a myslím, že v první třídě tam budou tak do 12hod. Stejně to bude zajímavý.
Na to bolení v krku můžeš paralen, ale nic jiného! V porodnici říkala dětská doktorka všechno od „P“ :wink: , ale vůbec Ti to nezávidím! Tak se co nejdřív uzdrav!!!

A co Matulienka ? Pořád nemá přístup na net??? Snad to s klukama zvládá!

Čečetko, já měla mimi také hodně vysoko, ještě když jsme přijeli do porodnice! Uvidíš, že stihneš porodit dřív než toho 1.9.!!! :wink: Myslím na Tebe, moc a moc!!! Drž se, těhulko!!!

Maggy, Mimulik a Noggie , to samé platí i pro vás!!! A pro ostatní těhulky, jejich mimísci se ne a ne vylodit!!!

Tak jsem hned teď ráno byla na mimibazaru a koupila zase pár blbůstek pro kluky:-). Vojtíškovi kolotoč nad postýlku - tip mi dala Čečetka, když sem dávala fotečky :lol: a nějaké hračky od firmy LAMAZE. Moc se mi líbí, i když ty ceny. A Pitrýskovi auto na ovládání. Jen přemýšlím, jestli to nemám schovat na vánoce… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
25.8.06 07:31

Monalizo tak noc ti nezavidim 8O my teda dneska vstali taky nejak brzo,ale spal mi od 21.30 do 03.00hodin a pak do 06.00…vstavat po hodine,asi bych pritele zastrelila :lol: proc jeho???Protoze tohle by nemohl mit po me :twisted: :lol: :lol: ja prospim i vybuch bomby :oops: :lol:
Denis jde do druhe tridy,ale tady v tom rozdil nedelaji :? cela skola zacina v 8.30 a konci v 16.30…(mezitim maji pauzu od 11.30 do 13.20 to je na obed)Prijde mi to zbytecne dlouhe(ta skola) pro male deti…
Jinak Matulienka nema pristup na internet asi tak tyden…ale pokud jsi pamatuju,tak je sama doma :?: :idea: kluci nekam jeli :idea: jestli nekecam :roll:

Holky tady bude dneska prset 8O je to cele zatazene a osklive venku :? posledni tyden prazdnin a Denis bude muset byt doma 8O asi ji vezmeme do akvarium(maji tam i zraloky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí