Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1679
27.8.06 11:23

Lentilko , vzhledem k tomu, že s „vytlačením bobka“ mám v poslední době problémy aj já :? , tak to možná začnu praktikovat stejně :lol: Vidím to docela živě: na záchodě sedící matka drží céru v náručí a povzbuzuje k tlačení a společnému dílu.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
27.8.06 11:57

Ahoj holky
Teda Xaxkx ten tvůj porod je docela síla - a pak věřte doktorům :lol: :lol: :lol:

Musím se s vámi podělit o včerejší zkušenost. Dnes máme s manželem první výročí svatby a ještě ke všemu byl Terezce včera měsíc, tak jsme se rozhodli jít na večeři, že pohlídaj naši 8) . Je to neuvěřitelný, ale všechno klaplo. Píďalku jsem vykoupala, nakrmila, uspala a odvezli jsme ji k našim. A v klidu ( já teda ne :? ) šli na véču. Ta potvůrka spala ani nevrkla - prej teda asi 2× kňourla, pak 3× prdla a spala dál. O půlnoci jsem si jí vyzvedla (mamka mi řekla že jsem měkká, že jsem nemusela tak brzo), doma se vzbudila, napapala a spala dál. Tak teď jí je asi fakt jedno, kdo ji hlídá, hlavně že dostane včas najíst. :D

Lentilko prosím tě jaký jsi si objednala ten babyvak? Pořád nevím jestli šátek nebo nosítko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
27.8.06 12:30

millhausko ty jo… sklanam hlboky obdiv. My sme teraz u svokrovcov a vcera muz bol u susedov a ja som len zaskocila za nim a nechala dedkovi malu a teda za 15 minut ma osivalo a za 20 som utekala tie dve poschodia za nou...... :oops:

a ja som sa rozhodla pre satok… pripada mi ze malej vydrzi dlhsie a je variabilnejsi a viac sa prisposobi telicku… tak teraz nahanam nejaku holku co to v phe predava nech ma rovno to nauci aj viazat. Osobne mi to prijde jednoduchsie ako sa snazit z obrazkov......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
27.8.06 12:46

Millhausko - objednala jsem na www.babyvak.cz ten, co je ve slevě. Viděla jsem ještě dražší z Emitexu s více způsoby vázání, ale bála jsem se, že bych na to byla kopyto :oops: (ze stejného důvodu jsem zavrhla šátek, který je jinak určitě lepší, ale taky stojí - ten origoš Vatanai - asi dva a půl 8O ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
27.8.06 12:54

lentilko myslim ze na cene clovek nevyhra… aj ked som teraz nasla Indicke satky od 1200-2000 v zavislosti od dlzky.....

a tiez pevne dufam ze viazanie zvladneme..... aj ked kamosku som videla, tak to mala jednoduche, bez pouzivania stola na uvazy a kadejakych pomoci. Takze sa to budeme musiet naucit… vlacit stale sebou sedacku aj kocik na par hodin je ostara a do lesa to aj tak nehra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
27.8.06 14:02

Kacatko - my městské holky si o lese můžem nechat leda zdát (tak nějaký tu máme, ale vede jím asfaltka :idea: ) … s tím šátkem bych se jen bála, že mimino v něm nemusí chtít být a potom je rozdíl, jestli vyhodím šest sest za babyvak, nebo dva tři tisíce za šátek 8O , no risk je to tak jako tak, protože člověk nikdy neví, co se jim v těch jejich šiškách vylíhne :wink: (krom toho, že jsem taková šikulenka, že na šátku bych se mohla oběsit :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
27.8.06 14:27

Lentil tak s tym lesom pre „Vas“ mestske to boklo dobre… najma ked byvam v Prahe :-))))))))))

chi chi chi ale sem tam na prechadzky chodinme..... aj ked je rpavda ze do metra je prijemnejsi satokacko chodit po scho9dok s kociarom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
27.8.06 18:14

Ahoj, všechny zdravím.
U nás se rozmohly ve velkém prdíky, takže už jsme najeli i na kapky, ale vypadá to, že nic moc nepomáhá. V noci jsem malou nemohla uspat od 3 do 6, jak jí to trápilo. Bohužel přes den to není o moc lepší, moc toho dnes nenaspala. Včera jsme byli opět u tchánovců na chatě, tam spala celou dobu jako andílek v kočárku.
Děvčata s tím vakem a šátkem. Kamarádka koupila šátek a pak rychle kupovala vak, protože prý se jí zdálo, že tak malé miminko je v něm celé zkroucené, takže na začátek doporučovala vak. Já čekám, až se švagrová vrátí z dovolené, aby mi ho půjčila. Taky ho chci odzkoušet.

Dodatečně gratuluji novým maminkám a jejich miminkům přeji hlavně zdraví ! ! ! Za poslední dny, co jsem tady nebyla, tak jsem ztratila přehled, které to jmenovitě byly. Omlouvám se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
27.8.06 19:24

Kacatko - blik :idea: , no jsem já to nána :lol: !

Polin - to je mi moc líto :( , musela jsi mít hroznou noc. Nám se to teď celkem upravilo (nevím, jestli kapkami, mastičkou na bříško, anebo fenyklovým čajem pro mě 8O ), každopádně v noci malý spí, i kdyby měl být konec světa, jupííí :D - přála bych ti totéž :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
27.8.06 19:43

Ahojky, všechny moc zdravím opět po odmlce…
Ale nechcete mi prozradit, jak ještě stíháte surfovat??? 8O

Koukám tak jako z poslední stránky, kt. jsem přečetla (dočítání nehrozí :roll: ), že řešíte šátky a spol. Mě to taky napadlo, spíš ale budu chtít jít do šátku, ještě uvidím. U nás je holka prodává, tak se s ní třeba půjde i domluvit, že by mi ho půjčila (?) a pak uvidím.

Ale co mě pálí víc, jak jste na tom s dudlíkem??? Nám radili v nemocnici nedávat, tak to zkoušíme, jenomže malá nedá pokoj, pokud nic v tý pusině nemá. No a cpát jí pořád ruku do pusy není za prvé nejlepší, za druhé toho moc neudělám, za třetí už psát nebudu.

A přeju hodně zdravíčka všem novým maminkám i miminkům. Taky se omlouvám, že zatím nevím úplně přesně komu všemu, ale zkusím se do toho dostat :lol: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
27.8.06 19:45

Tamiku - moje prtě dudlík nebere, ale kdyby si měl cucat ruku, tak mu ho do té papuly narvu třeba násilím (prostě vybereš to menší zlo :roll: ). Hele, nemystifikuj a změň si ten 44. týden těhotenství na metru 8O :lol: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
27.8.06 19:54

Jééé, metr… Já na něj ouplně zapomněla :lol: ! Dočkej času, musím si nějak urovnat priority, metřík zatím ani nestojí ve frontě :wink: !

S tou rukou, když nechce cucat mojí, nacpe tam svojí… Já myslela, že to zvládnem bez toho, jenže ona si potvůrka umí moc dobře poradit, žejo!

No a se šátkem, mě jde hlavně o to, že musím kočár tahat ze sklepa, sice projedu chodbou v baráku, že nemusíme po schodech, ale malou mám v tašce, tu musím nějak odložit, vyndat kočár, dát tam malou a pak teprv vyrazit… Navíc, což je větší problém - venčení psa! On prostě čůrat a kakat musí a doma bych nerada :roll: ! A vůbec mi to přijde jako super věc, i na nákupy a tak - prostě myslím, že ho využijem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
27.8.06 20:37

Tamíku, já malé dudlík dávám. V porodnici nic nenamítaly, jde jen o to jej včas odebrat. Jsou různé tvary a tak jen vybrat ten správný, já jsem v:,–(ila na AVENT. Měla jsem ho i u kluka a nemá nic se zubama, dásněma a ničím! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
28.8.06 08:01

Ahojky, tak už teda dudáme :lol: , jak se říká, důležité je jako rodič NEUSTOUPIT :! !!!

Myslím, že ten co vymyslel dudlík byl fakt mazák. Měla jsem dva, jeden co nám přišel zcela ZDARMA za odeslání kuponu a NUK, který myslíte, že Niky má???

Ale je fakt hned klidná, žádné ruce do pusy, vztek, nespaní a tak. Předtím po kojení třeba dvě hoďky nemohla vůbec usnout a teď vypadá, že tuhne, tak počkám, až to bude jisté a zase jí ho nenápadně čmajznu :D !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
28.8.06 09:50

Dobré ráno. Tak u nás dnes noc daleko lepší než předešlá. Byly jsme vzhůru jen 2×. Teď jsem malou udrncala na balkoně a snad si v klidu vypiju kafe. I když doma fůru práce, ale nějak se mi do ničeho nechce :? .
Tamík - já jsem taky malou chtěla oblbnout dudlíkem, ale nepodařilo se. Když zjistí, že z toho nic neteče, tak ho hned vyplivne. Ale necumlá si ani prsty, tedy jen, když má hlad a jak nakojíme, tak už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí