Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
83
28.8.06 18:12
cecetka píše:
Taky hlásím stále 2v1 :? V noci sice ukrutné tlaky v břiše, ale ráno po bolestech ani vidu ai slechu 8O Vyvolávačka 1.9. to jistí :evil:

Krab tož to já bych do té porodnice šla klidně už zítra. Ale musím holt počkat až do pátku :?

Cecetko, treba me tam budou trapit taky az do prvniho…kdo vi…protoze o vyvolavani doktor dneska nic nerikal…jenom o tom dozoru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
28.8.06 18:23

Ahoj kočky,

tak zase se po 2-denní absenci ozývám. Já fakt nestíhám :roll: :evil:
Vojtíšek s Pitrýskem mě doslova vyčerpávají a já jsem ráda, když se večer můžu podívat aspoň na televizní noviny. Pak hned vytuhnu. Vojtíšek se budí každou 1-2 hodiny, i v noci, takže - Matulienko, nejsi v tom sama :wink: - se vůbec nevyspím. No, snad to bude jiné.
Ohledně kojení, Vojtíšek je také nonstop u prsa, a kojím každé kojení z jednoho. Je to jak u vás. Tak cca půl hoďky pije, pak usne, a za cca 10min je vzhůru a dožaduje se přídavku.
Vůbec si neumím představit, že bych měla doma ještě jedno batole, nebo dítko do tří let. Pitrýsek je naštěstí velký kluk, takže chápe, že maminka musí krmit, přebalovat, koupat apod.

Dnes jsme dali do kornoutu dobroty a byli koupit bačkorky do školy. Téééda, vůbec mi nedochází, že za týden začíná mému synkovi škola :! 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
28.8.06 18:31

Týjo, co to tu tak pročítám, koukám, že miminka vám dlabou tak půl hoďky 8O !
Mě malá papá tak deset, patnáct minut, mezitím trošku občas pospí, vůbec nekrká (pořádně si za celou dobu krkla jestli jednou…) a pak už dál dlabat nechce. A budí se cca po třech hodinách.
Jestli nedlabe málo co? Ale zase si říkám, že když by chtěla víc, tak si lokne, žejo :roll: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26850
28.8.06 18:38
krab píše:
cecetka píše:
Taky hlásím stále 2v1 :? V noci sice ukrutné tlaky v břiše, ale ráno po bolestech ani vidu ai slechu 8O Vyvolávačka 1.9. to jistí :evil:

Krab tož to já bych do té porodnice šla klidně už zítra. Ale musím holt počkat až do pátku :?

Cecetko, treba me tam budou trapit taky az do prvniho…kdo vi…protoze o vyvolavani doktor dneska nic nerikal…jenom o tom dozoru…

Tak to mě hned při první kontrole v porodnici ve čtvrtek řekli, že buď porodím sama nebo 1.9. mám v sedm ráno nástup a šup vyvolávací tabletku. Prý pokud o nezabere, tak v sobotu druhou a po druhé tabletce prý už porodí každá. Celkem se děsím toho, že bych v ten pátek neporodila. Ale jsem už rozhodutá, epidurál si nechám zavést. Dr. mi všechno o epidurálu i o vyvolávaném porodu vysvětlila a sama mi ten epidurál doporučila. A kdo ví, jak dlouho to bude trvat, tak do toho půjdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
28.8.06 19:28
cecetka píše:
krab píše:
cecetka píše:

Tak to mě hned při první kontrole v porodnici ve čtvrtek řekli, že buď porodím sama nebo 1.9. mám v sedm ráno nástup a šup vyvolávací tabletku. Prý pokud o nezabere, tak v sobotu druhou a po druhé tabletce prý už porodí každá. Celkem se děsím toho, že bych v ten pátek neporodila. Ale jsem už rozhodutá, epidurál si nechám zavést. Dr. mi všechno o epidurálu i o vyvolávaném porodu vysvětlila a sama mi ten epidurál doporučila. A kdo ví, jak dlouho to bude trvat, tak do toho půjdu.

Cecetko, určitě si ho nech :! Já taky něco chtěla, ale vůbec jsme to nestihli :D :evil: . Držím palce, ať mimísek vyleze sám. Já jsem si to taky vymodlila, a to doslova :D :!

Holky, taky máte takový bolesti zad do břicha a kloubů? Já jsem úplně hotová. Se mi to někde něco seklo nebo co. Jsem říkala, že snad budu jezdit na vozýku.
Jinak jsme dnes přešly na Nutrilon :cry: . Ale Nelika tak blinkala po mateřským mléce, že to bylo hrozný. Třeba i hodinu po kojení. Už vyloženě natrávený mlíko. Tak jsme se dnes dohodly s dr.dětskou, že to necháme být. Docela mě to mrzí. Marťa taky nebyl kojený, přesně z toho samýho důvodu. On měl navíc reflux, takže musel brát od narození léky na udržení stravy a pak jsme pořád chodili na nějaký kontroly do gastroporadny. :roll: Tak jsem měla nějakou depku, že jsem úplně k hovnu, když ani to mlíko neumím pořádně vytvořit. :( Ale zase si říkám, má blinkat??? To raději ten Nutrilon A.R., co? :roll: Ona totiž malá nepřibrala ani deko při dnešní kontrole, ba naopak :cry: . A to bychom musely do nemocnice. Takže v pátek musíme na kontrolní vážení a doufám, že to bude dobrý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
28.8.06 19:30

Zdar vespolek - jak je vidět, jsem furt v tom… :wink: :lol:

Já mám slíbenou vyvolávačku ve středu, sama od sebe bych asi neporodila NIKDY :twisted: :twisted: :twisted:

Mimulik tak se drž, možná už to máš v tuhle dobu za sebou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
28.8.06 19:32

Jinak těhulky, přeju Vám všem už miminka,když si vzpomenu, že ještě před týdnem… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
28.8.06 20:06

Nazdarek tehulky a maminky!

Tak Mimulik je uz urcite v porodnici… :wink: Doufam, ze jeji porod probehne rychle…

Holciny, musim se vam sverit… Arthurek temer nepribira… :cry: Za vikend pribral jen 20g… Ke sve porodni vaze ma stale daleko… :(
Dalsi vazeni v patek… do te doby ho proste musim vykrmit… :lol:
Ach jo… :roll:

Ted uz spi hodinu a pul… Jaka to krasa… Dneska totiz temer nespal. :?

Jinak - jak vecer usinaji vasi malicci? Arthur ma velke problemy mezi desatou a pulnoci… Asi ho trapi brisko a rve jak na lesy… Chudak…
Je to celkem sila… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
28.8.06 20:15

Panoramko, Arthurek už je v seznámku :wink:
No, my měli porodní váhu 3400g a z porodnice jsme šli z váhou 3520g. Zítra jdeme poprvé do poradny (minulý týden byla dětská sestra u nás), tak jsem zvědavá, kolik Vojtíšek přibral. Ale protože kojím snad nonstop, tak doufám, že přibral.
Ohledně večerního usínání. Koupeme kolem 17hod., pak kojení a usínání. Trvá mu to do cca 19:30hod. Do půlnoci spinká, ale potom je permanentně co hodinu vzhůru :? , takže nic moc. Už jsem také přemýšlela o UM aspoň na noc. Zkusím se zítra poradit s dr.

Holky, vy co nekojíte, ale dávate UM. Máte ohřívač lahví? V pátek mi volala kolegyně z práce, že ji říďa pověřil, co bych chtěla na malého koupit. Oblékání jsem zavrhla a teď přemýšlím, co bych tak potřebovala. Přemýšlela jsem právě o tom ohřívači lahví. Pamatuju si, že než jsem Péťovi, když už jsem nekojila, připravila Sunar, tak řval jako tur a takhle by to bylo za 3min. hotové na teplotu, která je pro mimi ideální :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
28.8.06 20:16
Panoramka píše:
Arthur ma velke problemy mezi desatou a pulnoci… Asi ho trapi brisko a rve jak na lesy… Chudak…
Je to celkem sila… 8O

Zkusila jsi ten Sab Simplex? Já pověřila manžela, aby ho koupil a dávám ho max. 3× denně 10kapiček a jsme v pohodě. Vojtíšek prdí krááásně:-) a bříško nás ani moc netrápí.
Chci ještě zkusit ten masážní olej od Welledy, prý je výborný, tak ho zítra koupíme:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
28.8.06 20:16

Já s tím spaním uvidím teď. Zatím, co dáváme (dneska) ten Nutrilon, tak musím malou budit na krmení a jde to dost těžko. :D Jenže musí papat každé tři hodiny, kvůli té váze. Měla při porodu 3200 a teď to ukázalo něco pod 3kg a pak znova 3kg. Takže nic moc :cry: . Při mat. mlíku se dost budila, myslím, že tím, jak zvracela a pak měla hlad. Jsem zvědavá, jak to bude dnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
28.8.06 20:21
Monalisa24 píše:
Panoramko, Arthurek už je v seznámku :wink:
No, my měli porodní váhu 3400g a z porodnice jsme šli z váhou 3520g. Zítra jdeme poprvé do poradny (minulý týden byla dětská sestra u nás), tak jsem zvědavá, kolik Vojtíšek přibral. Ale protože kojím snad nonstop, tak doufám, že přibral.
Ohledně večerního usínání. Koupeme kolem 17hod., pak kojení a usínání. Trvá mu to do cca 19:30hod. Do půlnoci spinká, ale potom je permanentně co hodinu vzhůru :? , takže nic moc. Už jsem také přemýšlela o UM aspoň na noc. Zkusím se zítra poradit s dr.Holky, vy co nekojíte, ale dávate UM. Máte ohřívač lahví? V pátek mi volala kolegyně z práce, že ji říďa pověřil, co bych chtěla na malého koupit. Oblékání jsem zavrhla a teď přemýšlím, co bych tak potřebovala. Přemýšlela jsem právě o tom ohřívači lahví. Pamatuju si, že než jsem Péťovi, když už jsem nekojila, připravila Sunar, tak řval jako tur a takhle by to bylo za 3min. hotové na teplotu, která je pro mimi ideální :!

Já teda nemám. Ohřeju vodu v mikrovlnce cca 30sekund, nasypu do toho Nutrilon. Myslím, že ten ohřívač nemá cenu, aspoň v tomhle případě ne. Protože ten Nutrilon se musí sypat do teplé vody a pak nechat 10min odstát! Takže bude stejně čekat :? . Na noc to udělám tak, že si to připravím teplejší a dám do termoobalu, abych to v noci jen vybalila a krmila. Protože se to nesmí nechat ani vychladnout a znova ohřát. :? Jiná varianta mě nenapadla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
28.8.06 20:24

Ahoj trosky :lol: , to jsme se teda sešly :roll: :lol: .

Cecetko, Noggie - furt držím ty pěsti a furt je to na prd :roll: , ale co, o víkendu už to pro vás bude jako před sto lety :wink: ( Noggie - jestli tvůj muž čekal malou už třetího, tak mu musí téct nervy řádně 8O ).

Pro ostatní: Štěpán pije jak ďas (dokáže se přicucnout takovou rychlostí, že to je jak z hororu 8O :D ), dřív jak po třech hodinách nechce - a to ani neřve, protože to už jsem tak na trní, kdy bude jest, že ho beru při prvním mlasknutí 8O . Neblinká ani omylem, už se ani nenamáhám s tou plínou přes rameno, krká jedině okamžitě po odcucnutí, jak se mu to nepovede, tak má matka smůlu 8O … ale toho mlíííííka, co já mám :roll: . Cáká to ze mě přímo nechutně. To jsem zvědavá, jak vyřídím to porodné, anebo až půjdeme příští týden na ortopedii … protože být mimo domov dýl jak dvě hodiny nejsem schopna :evil: .
Jo a v noci se budí až tak po pěti hodinách, ale já se stejně moc nevyspím, jak jsem nervózní, jestli dýchá :? … pořád do něj šťourám :oops: (kromě toho, že se stejně musím chodit odstříkat :roll: ).

Tak dobrou noc, ať vám hodně pijou a ještě víc spí :wink: :! …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
28.8.06 20:24

xaxkx, držím palečky, aby jste dnes spinkali jako „miminka“ :lol: :lol: :lol: By mě zajímalo, kdo vymysel slogan „spí jako miminko“ :lol: :lol: :lol:
No, já Péťovi dávala Sunar, to jsem ohřála vodu v rychlovarný konvici, dala do flašky, přisypala Sunar a pod studenou vodou chladila. Byl to docela záhul, hlavně na moje uši, když Pitrýsek plakal hlady. Pak jsem to také řešila termoobalem:-).
No, tak já budu přemýšlet dál, co bych teda chtěla :wink:
Nemáte nějaký typ, holky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
28.8.06 20:27

Lentile, Štěpánka Ti závidím!!! My jsme pravý opak. Vojtíšek spíš šťouchá do maminky :wink:
Mlíka jsem také měla jak mlíkárna, ale už se to srovnalo, a neodstříkávám. Udělá se mi toho tolik, že to Vojtík stihne vypít. Ale v noci se mi nalejvají víc, asi proto, že toho tolik nevypije. Ale ráno to dožene, to kojíme hooodně dlouho :lol: :wink: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí