Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
175
30.8.06 11:35

Ahojky holky

Tak jizvu jsem cejtila 14 dní a musím zaťukat ( ťuk,ťuk ) že teď už o ní fakt nevím.
Jinak my spíme od cca 21 hod tak do jedný a pak do 5ti. A když to dobře vyjde, tak ještě dospáváme do deseti :oops: :oops: :oops: !

Polin mám doma jednu supermalou čepičku ( nám byla malá hned po narození ), tak jestli chceš, pošli mi v SZ adresu a já ti jí pošlu. No přece jí nevyhodím :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
30.8.06 12:55

Ahoj holky…Tak vam musim napsat jaky jsem IDIOT :roll: Jelikoz dcerka chodi uz do skoly,tak mam budik na 6.30…dneska je streda a to se tady do skoly nechodi…jenomze ja jsem zapomela vypnout budik,samozrejme rano zvonil,tak ja vybehla :lol: zacala pripravovat snidani i toho meho prdolu jsem zbudila,dcerku a nakonec i pritele,ktery mi hned rika,co blaznim,at si lehnu,ze skola dneska neni 8O :? :oops: dcerka sla pokracovat ve spani,pritel taky…ale prdola to nejak nechtel pochopit proc ho maminka vzbudila a pak po nem chce aby zase spal :lol:
A to mi tak krasne spal :? od 22.00 do 04.00 a pak az ja jsem ho vzbudila :roll: :?
Ted jel pritel nakoupit s dcerkou,tak mam chvilku doma klid :lol: prdola spi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
30.8.06 13:07

Ahoj holky, všem novým maminkám velká gratulace a hodně pevné nervy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
30.8.06 13:10

Polin - no vidíš, ono to nebude tím, že bych toho mlíka měla ještě pořád tak moc, ale tím, v jak dlouhých intervalech se mi Štěpula budí :idea: . Je fakt, že po čtyřech hoďkách vyhládne a pak to moje přelité prso klidně vysosá (a taky mu to ale tím pádem trrrvááá :roll: ).
Malá hlava? Co to je 8O :lol: 8O ???

Panoramko - když se ti přisaje špatně, tak mu tu papulu rozhrň a prso vyndej, jinak přijdeš o bradavky :? … kdybys ho chtěla jenom odtáhnout, tak to nejde :! , oni v té pusině vytvoří vakuum a to by sis tu bradavku dřív urvala (jednou jsem zkusila :oops: ).

Myslím na Maggy a Noggie :roll: - ať už to mají za sebou :! .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
30.8.06 13:54

Polin, máme doma také maličkou čepičku a Vojtíškovi není. Klidně mi také písni do SZ svou adresu a já Ti ji pošlu :wink:
Aspoň to potom můžeš střídat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
30.8.06 15:12

Lentilko , taky se divim, ze je jeste obe mam… ale aspon jsem si overila jejich elasticitu…
Takze rozevrit papulku… No, tak to pristu zkusim… :roll:

My jsme u pediatra byli vcera, podival se malemu na kycle, zeptal se, jestli jsme meli problemy v rodine… jinak je vse vporadku…

Toz jedeme na nakup… musime dokoupit cerstve maso, ovoce a zeleninu… Vsechno to mizi strasne rychle… 8O :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
30.8.06 15:31
xaxkx píše:
Malá se dneska vrtěla jako had. Trápilo nás bříško, tak jsem jí dala párkrát do klubíčka a zacvičila nožičkama a taky dala fenyklový čaj od Hipp (je od 1.týdne) a pak kakala a kakala. Musela jsem jí ve 21,00 budit na pap¨ání a pořád spí :Dhttp://nela.webz.cz

Xaxkx jak do klubíčka??? Malá měla prdíky dneska nad ránem, ale dost, chudinka. Takhle ještě neplakala, co je doma. A před chvílí taky ne a ne usnout a kroutila se jako hadička! Ale už hajá. Takže já půjdu taky, ale to klubíčko by mě zajímalo - prosím prosím!!!

Držím palce všem co je dneska čeká vyvolání, nebojte, fakt to není taková hrůza! Drobečci za to stojí! Já se potom vážně jen smála jak zkouřená :lol:!

A s nástřihem, mě to zas tak extrémně nebolelo, druhý den už jsem i opatrně sedala. Spíš mě deptá, jak mě to teď svědělo :roll: , nejhorší je, že se člověk fakt nemůže podrbat. A když jo, tak má strach, aby si tam něco neurval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
30.8.06 15:46

NOGGIE:
Myslím, že dneska už je po všem, oxytocin nezabral :cry: . Tabletu vyfasuju až zítra ráno. Ahoj Pavla

Tak na ni mysleme :(

S tím bolavým bříškem - v Bez žvatlání mi holky poradily foukat na bříško fénem a masírovat (je to ekvivalent teplé plínečky). Určitě to zkuste :! , je to super :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
30.8.06 16:16

tak píše cecetka..
mám to za sebou, ráno jsme začala krvácet, tak mne vzali na císaře, Radečka vytáhli v 10:05, má 54 cm, 4400 gr a blonďaté vlásky adle doktora je zdravý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
30.8.06 16:42

http://www.gify.nou.cz/…oubory/8.gif

Ahoj, jmenuju se Radeček,
narodil jsem se Čečetce dneska v 10.05 hod. Mám 54 cm a 4400g.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
30.8.06 16:46

Cecetko - hodně štěstí a zdraví malému Slaninovi :! :! :! … ale je to teda macek … jak vy to, holky, děláte 8O :?: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
30.8.06 16:49

Gratulacee Čečetce a Radečkovi-obříkovi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
30.8.06 17:00

Hurááá, Čečetko, moc gratuluji k Radečkovi, ať dělá mamince a tatínkovi jen a jen radost!!! 

Fíííha, jak to holky děláte, že máte takové „macky“??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
30.8.06 17:13

Gratulace Čečetce k Radečkovi, tak vidíš, že to bylo dřív než v pátek :D

TAMÍK - no jak bych to napsala, to si mimino opřeš hlavičko o prsa /zády/ a pokrčíš nožičky k bříšku. Nejdříve vříská a vzteká se, to se musí vydržet :? , ale pak se mu uleví, alespoň nám to funguje. A nebo si dáš nožičky miminka na prsa a přimáčkneš ho k sobě (jako když sedí), vlastně obě polohy jsou takový sed. Důležitý je, aby mělo miminko přimáčknuté nožičky k bříšku. Pak by se mělo ulevit. Nebo když je na zádech, tak jí nožičky přikrčuju a narovnávám k bříšku. Vše vlastně funguje na principu „tlaku stehen na břicho“. Pak je fakt dobrý ten čaj od HIPP - Spokojené bříško. Je od 1.týdne věku. Jestli bude potřeba, tak vyfotím a vložím do galerky, jo? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
30.8.06 17:14

Myslím ty cviky :wink:

http://nela.webz.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...