Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, tak my jsme byli včera taky na kyčlích a máme dávat preventivně široké balení do další kontroly, která je za 7 týdnů. Moc nechápu, proč ty mimísky tak trápí, ani se mě nezeptal jestli jsme měli v rodině problémy(měli, manželův bratr nosil asi rok ten strojek na kyčle), to je taky důvod proč jsem mlčela a na nic se radši neptala. Když doktor dělal malému sono té kyčle, tak si Danýsek šíleně prdnul a s doktorem to pěkně cuklo
A pak jim to tam Dany ještě počůral
Zítra jdeme k doktorce dětské, tak jsem zvědavá jestli jsme přibrali a vyrostli.
Včera jsem se byla pochlubit Danýskem v práci, všem se moc líbil (které mimi by se nelíbilo, co
) Pak jsem byla ještě u táty v práci, ten na něj kouká jak na svatý obrázek(dělá s autama, takže si ho v práci nemůže ani pohladit) a pak jsem se stavila ještě doma u mámy aby nebyla naštvaná, že když jsem byla u táty a u ní se nezastavila. A pěkně mě naštvala. Dany spinkal, tak jsem ho vzala i s autosedačkou a dala do obýváku ať ho máme na očích, no a naši mají v obýváku 2 andulky a zrovna dělaly rámus, tak jsem řekla, že je dám do jiného pokoje aby nevzbudily malého a to jste měly vidět ten mámin zlý výraz v očích a komentář, že udělají bordel i v jiném pokoji(holt jim nějaké to zrníčko a peříčko z klece vypadne) a zůstali v obýváku. Takže mámě je milejší pořádek v bytě než spokojený spánek jejího vnoučete
Je to sice „prkotina“, ale docela se mě to dotklo.
Holky, mám ještě dotaz. Kdy se asi miminkům změní barva očí na jejich stálou? Náš Dany má ještě takové ty miminkovské modrošedé. A právě úpěnlivě tlačíme ![]()
OOObrovská gratulace Cecetce a Maggy k miminkům!!! Přejem hlavně hodně moc moc zdravíčka a spokojená miminka i maminky!
Monikab taky by mě zajímalo, kdy se jim ta očka mění. To by bylo překvapení, kdybysme měli třeba hnědoočko (oba jsme světlí modoočáci
)!
Jinak já včera do malé nalila cca 5 lžiček toho čaje a krásně spinkala. Bobíky sice měla maličké, ale přece!
Půl hoďky už spinká, tak si dělám dlabanec a snad pak vyjedem na prochajdu. Sice se to mračí a hnusně fouká, ale co, ven se musí
! Se pořádně nabalíme!!
Jo a kdo jste se to ptaly na tu zimu Milhauska? my tu taky máme pěknou kládu, včera jsem dala malé do prádla rychlozavinovačku a jí jsem frkla do deky a spí jako miminko!!! Takže si říkám, že ne jen prdíky, ale možná i málo teplíčka!
Blahopreji k novemu miminku
teda to se rodi mackove
a to jsem si rikala,ze moje miminko bude obr proti vasim…ale ne
je tu spousta obriku ![]()
Monikab myslim,ze barva oci se ukaze az po pul roce miminka
jestli nekecam
![]()
Na prdy jsme dostali nejaka homeopatika…pouzila jsem je poprve o vikendu a asi to pomohlo
protoze pak uz problem nemel
tak nevim…
Jinak jsem se chtela zeptat…kdyz uz davam jenom UM(kojim jenom 1× v noci) musim davat caj nebo vodu na zizen
nebo staci jenom to UM ![]()
Ahoj holky,
tak my měli dnes docela dobrou noc. Vstali jsme jen 4×
, ale od rána je nějaký nevrlý, sice spinká, ale u toho se pořád protahuje, kňourá, tak snad to nic není.
Ohledně Maggy, chtěla jsem ji doplnit do seznámku, ale nevím, kdy se narodila malá
, víte to někdo, holčinky???
A jinak Maggy moooc gratuluju k holčičce, ať roste do krásy!!!
Dnes přijedou moje dvě sestry, neteř a maminka, tak to bude žůžo… manžílek šel vyzvednout fotky, které jsme nechaly zatím vyvolat, ale v počítači jich mám mraky. Nechat dělat všechny… no, nevím nevím…
Cinq, já bych asi dávala čajík nebo vodu. Aspoň malého (myslím Peťulku), když už jsem nekojila a dávala UM, tak jsem koupila od Hippu čajík ![]()
Čečetko, Maggi velká gratulace k miminkům ! ! ! Milhausko, Monaliso - děkuji moc za nabídky čepiček. Nechci vás tím otravovat. Jednu jsme koupili a něco už upletla babička, tak to snad zvládneme, než nám hlava doroste. Ale moc mě vaše nabídka potěšila.
Tak nás dnes taky trápí prdíky. Moc nespíme. Od 9.30 nespala a zabrala až ve 12.30, a to tak, že jí nosí ségra (manželova dcera je u nás na prázdninách). Ale běda, jak jí dá do kolíbky, tak to je hned vzhůru a chce se nosit. Zatím prdíky zvládáme bez kapek, snažím se cvičit s nožičkama a taky klubíčko.
Maggy - gratutuluju k mimískovi
Cinq - já dávám čajík od HIPP, za prvé na bříško, za druhé má malá po UM vyloženě bobky, tak si říkám, že by to chtělo trochu v tom bříšku „rozmělnit“ ![]()
Dneska od rána až do teď křičíme.
máme nějaký pupínky po celým těle. vůbec nevím z čeho, jestli z kosmetiky…?? Zítra jdeme na převážení , tak se zeptám. tak nevím, jestli nás to nějak nebolí, nepálí, nesvědí ![]()
MONALISO: MAGGY má kluka Teodora, 3.85 kg, 53 cm, včera v 15.25. Píšu to sem znovu proto, že jsem zahledla, že ses ptala kdy se narodila jeji holka a ona ma klučíka
![]()
Ahojky.
Tak prdíky už dneska snad dobrý, nechci to zakřiknout.
Jinak vzkaz od Kacenky78 - stále jsou v porodnici, malý ok, ona chuděra chytla zánět do bříška, tak tam ještě musí být…
SLYŠTE, SLYŠTE:
Bylo to zajimave, 2 tablety nic moc nezabraly. Ve 12 zacaly z niceho nic brutal stahy, Evicka se narodila 15:44 a je to macek! 52cm a 4,2kg
.
Tak to Noggie stihla ještě v srpnu
.
Velká gratulace Noggie k Evičce, moooc štěstíčka a hodně mlíčka:-)
Gratulace Noggie k holčíčce!!
Tak jsme byli raději na pohotovosti. Ty pupínky se změnily v takový červený celý bříško, horký. Měli jsme strach. Na pohotovosti nám nic moc neřekli
. Dali nám Holtovu mast. Zítra máme naštěstí poradnu. Ale jsem z toho dost vedle. Nemáte někdo s tímhle zkušenosti???