Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
322
31.8.06 12:15

Ahojky, tak my jsme byli včera taky na kyčlích a máme dávat preventivně široké balení do další kontroly, která je za 7 týdnů. Moc nechápu, proč ty mimísky tak trápí, ani se mě nezeptal jestli jsme měli v rodině problémy(měli, manželův bratr nosil asi rok ten strojek na kyčle), to je taky důvod proč jsem mlčela a na nic se radši neptala. Když doktor dělal malému sono té kyčle, tak si Danýsek šíleně prdnul a s doktorem to pěkně cuklo :D A pak jim to tam Dany ještě počůral 8O Zítra jdeme k doktorce dětské, tak jsem zvědavá jestli jsme přibrali a vyrostli.

Včera jsem se byla pochlubit Danýskem v práci, všem se moc líbil (které mimi by se nelíbilo, co :wink: ) Pak jsem byla ještě u táty v práci, ten na něj kouká jak na svatý obrázek(dělá s autama, takže si ho v práci nemůže ani pohladit) a pak jsem se stavila ještě doma u mámy aby nebyla naštvaná, že když jsem byla u táty a u ní se nezastavila. A pěkně mě naštvala. Dany spinkal, tak jsem ho vzala i s autosedačkou a dala do obýváku ať ho máme na očích, no a naši mají v obýváku 2 andulky a zrovna dělaly rámus, tak jsem řekla, že je dám do jiného pokoje aby nevzbudily malého a to jste měly vidět ten mámin zlý výraz v očích a komentář, že udělají bordel i v jiném pokoji(holt jim nějaké to zrníčko a peříčko z klece vypadne) a zůstali v obýváku. Takže mámě je milejší pořádek v bytě než spokojený spánek jejího vnoučete :evil: Je to sice „prkotina“, ale docela se mě to dotklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
31.8.06 12:34

Holky, mám ještě dotaz. Kdy se asi miminkům změní barva očí na jejich stálou? Náš Dany má ještě takové ty miminkovské modrošedé. A právě úpěnlivě tlačíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
31.8.06 12:47

OOObrovská gratulace Cecetce a Maggy k miminkům!!! Přejem hlavně hodně moc moc zdravíčka a spokojená miminka i maminky! 

Monikab taky by mě zajímalo, kdy se jim ta očka mění. To by bylo překvapení, kdybysme měli třeba hnědoočko (oba jsme světlí modoočáci :lol: )!

Jinak já včera do malé nalila cca 5 lžiček toho čaje a krásně spinkala. Bobíky sice měla maličké, ale přece!
Půl hoďky už spinká, tak si dělám dlabanec a snad pak vyjedem na prochajdu. Sice se to mračí a hnusně fouká, ale co, ven se musí :wink: ! Se pořádně nabalíme!!

Jo a kdo jste se to ptaly na tu zimu Milhauska? my tu taky máme pěknou kládu, včera jsem dala malé do prádla rychlozavinovačku a jí jsem frkla do deky a spí jako miminko!!! Takže si říkám, že ne jen prdíky, ale možná i málo teplíčka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
31.8.06 12:48

Blahopreji k novemu miminku :D teda to se rodi mackove 8O a to jsem si rikala,ze moje miminko bude obr proti vasim…ale ne :lol: je tu spousta obriku :wink:

Monikab myslim,ze barva oci se ukaze az po pul roce miminka :wink: jestli nekecam :oops: :wink:

Na prdy jsme dostali nejaka homeopatika…pouzila jsem je poprve o vikendu a asi to pomohlo 8O protoze pak uz problem nemel :) :idea: tak nevim…

Jinak jsem se chtela zeptat…kdyz uz davam jenom UM(kojim jenom 1× v noci) musim davat caj nebo vodu na zizen :?: nebo staci jenom to UM :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
31.8.06 13:02

Ahoj holky,

tak my měli dnes docela dobrou noc. Vstali jsme jen 4× :lol: , ale od rána je nějaký nevrlý, sice spinká, ale u toho se pořád protahuje, kňourá, tak snad to nic není.

Ohledně Maggy, chtěla jsem ji doplnit do seznámku, ale nevím, kdy se narodila malá 8O , víte to někdo, holčinky???

A jinak Maggy moooc gratuluju k holčičce, ať roste do krásy!!! 

Dnes přijedou moje dvě sestry, neteř a maminka, tak to bude žůžo… manžílek šel vyzvednout fotky, které jsme nechaly zatím vyvolat, ale v počítači jich mám mraky. Nechat dělat všechny… no, nevím nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
31.8.06 13:03

Cinq, já bych asi dávala čajík nebo vodu. Aspoň malého (myslím Peťulku), když už jsem nekojila a dávala UM, tak jsem koupila od Hippu čajík :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
31.8.06 13:08

Čečetko, Maggi velká gratulace k miminkům ! ! ! Milhausko, Monaliso - děkuji moc za nabídky čepiček. Nechci vás tím otravovat. Jednu jsme koupili a něco už upletla babička, tak to snad zvládneme, než nám hlava doroste. Ale moc mě vaše nabídka potěšila.
Tak nás dnes taky trápí prdíky. Moc nespíme. Od 9.30 nespala a zabrala až ve 12.30, a to tak, že jí nosí ségra (manželova dcera je u nás na prázdninách). Ale běda, jak jí dá do kolíbky, tak to je hned vzhůru a chce se nosit. Zatím prdíky zvládáme bez kapek, snažím se cvičit s nožičkama a taky klubíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
31.8.06 13:09

Maggy - gratutuluju k mimískovi :D Cinq - já dávám čajík od HIPP, za prvé na bříško, za druhé má malá po UM vyloženě bobky, tak si říkám, že by to chtělo trochu v tom bříšku „rozmělnit“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
31.8.06 14:40

Dneska od rána až do teď křičíme. :cry: máme nějaký pupínky po celým těle. vůbec nevím z čeho, jestli z kosmetiky…?? Zítra jdeme na převážení , tak se zeptám. tak nevím, jestli nás to nějak nebolí, nepálí, nesvědí :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
31.8.06 16:12

Cecetka a Maggy obr gratulace k miminkům…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
31.8.06 18:24

MONALISO: MAGGY má kluka Teodora, 3.85 kg, 53 cm, včera v 15.25. Píšu to sem znovu proto, že jsem zahledla, že ses ptala kdy se narodila jeji holka a ona ma klučíka :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
31.8.06 18:45

Ahojky.
Tak prdíky už dneska snad dobrý, nechci to zakřiknout.

Jinak vzkaz od Kacenky78 - stále jsou v porodnici, malý ok, ona chuděra chytla zánět do bříška, tak tam ještě musí být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
31.8.06 20:28

SLYŠTE, SLYŠTE:
Bylo to zajimave, 2 tablety nic moc nezabraly. Ve 12 zacaly z niceho nic brutal stahy, Evicka se narodila 15:44 a je to macek! 52cm a 4,2kg :wink: .

Tak to Noggie stihla ještě v srpnu :! :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
31.8.06 21:21

Velká gratulace Noggie k Evičce, moooc štěstíčka a hodně mlíčka:-) 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
31.8.06 21:26

Gratulace Noggie k holčíčce!!

Tak jsme byli raději na pohotovosti. Ty pupínky se změnily v takový červený celý bříško, horký. Měli jsme strach. Na pohotovosti nám nic moc neřekli :evil: . Dali nám Holtovu mast. Zítra máme naštěstí poradnu. Ale jsem z toho dost vedle. Nemáte někdo s tímhle zkušenosti???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí