Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2518
31.8.06 21:33

xaxkx, já jsem první koupání doma namastila Vojtíška olejíčkem od Johnsonu a měli jsme celé bříško jeden velký rudý flek. Druhý den to zmizelo, a od té doby olejíček nepoužíváme, ale jen mléko a to je v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
31.8.06 21:49
Monalisa24 píše:
xaxkx, já jsem první koupání doma namastila Vojtíška olejíčkem od Johnsonu a měli jsme celé bříško jeden velký rudý flek. Druhý den to zmizelo, a od té doby olejíček nepoužíváme, ale jen mléko a to je v pohodě.

Tak to bude asi ono. Já včera taky!!! Tak to je pěkný svinstvo :evil: . Tak to jsi mě uklidnila :D . Už jsem se bála :cry: Ona i dost plakala, jak se na to šáhlo. Uvidím, jestli to do zítra zmizí. Mám sice druhý dítko, ale připadám si úplně mimo a jsem ze všeho strašně paf! Mám pocit, že to teď úplně jinak a víc prožívám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
31.8.06 22:01

Hmmmm, to je príma - stojí to prachy, testuje se to na zvířatech a ještě z toho děcko oflekatí :roll: … my žádné sajrajty nepoužíváme. Mastím Štěpulu olivovým olejem, co jsem v lékárně koupila původně na masáž hráze :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
31.8.06 22:39

Nejdřív velká gratulace Noggie k Evičce,ať roste do krásy.

Lentil souhlasím s tebou. Já myslela,jak budu používat tu super kosmetiku na mimísky co prodáváme v lékárně a zatím mažu Terezku čistým slunečnicovým olejem, který mi napsala dětská dr. na recept,takže mě nestál ani korunu :lol: . A zatím jsme bez problémů :P .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
31.8.06 22:52

To Vám teda řeknu, bych to těm kreténům hodila na hlavu :x , se v:,–(ím,ž e sami by si s tím nenamazali ani prdel a na děti by to cpali! Ještě jsem v nemocniční lékárně koupila Bübchen, to mi doporučili na pohotovosti, je to prý čistě přírodní. O půlnoci bude Nelinka papat, tak se podívám, co s tím udělala ta Holtova mast. Smrdí teda jako bolavá noha, ale třeba to bude dobrý 8O .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
31.8.06 22:59

NOGIE: posílám velkou gratulaci k Evičce, at se vám daří !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Já naši berušinu taky nemažu nějakým Johnosonem, mám to sice doma, ale nepoužíváme :twisted: Používám obyč. olejíček od Avirilu s azulenem a má kůžičku jak z alabastru :-) :wink:

Dobrou noc jdu do hajan, dítko mi spinká už pul hodiny :-) tak jdu za ní fifat :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
31.8.06 23:09

Ještě jsem si vzpomněla, že už nám vlastně zbývá jen Mišelinka , ta je v porodnici na vyvolání už, nemýlím-li se??? Tak to už asi bude zářijňátko, tedy pokud už neporodila a ještě nám nedala vědět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
31.8.06 23:35

NOGGIE GRATULUJI K HOLCINE :D at jste v poradku :wink:

My nemazeme nicim…v nemocnici taky nemazali a rikali,ze ani miminka to nepotrebuji :wink:
Byla jsem v lekarne,koupit ten caj a oni mi davali nejaky Babysoif a ani nevedeli,jestli je to pro miminka 8O je tam napsany pro deti a dospele…tot vse a bylo to plne cukru 8O tak jsem to nekoupila :( radeji pockam na doktora,co mi rekne a doporuci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
1.9.06 09:14

Krásné ránečko přeji

obří gratulace Noggie, ať se vám holky daří a máte hodně mlíčka 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
1.9.06 09:47

Noggie - gratulace k miminku! At ti dela jenom radost.

Ja mazu Jonaskovi hlavicku Bübchen a snasi to dobre. Ma bohuzrl oblicej plnrj pupinku. Pry to je babyakne a samo to brzy zmizi. Ale k tomu tam ma suchou kuzicku.

Dneska v noci hezky spinkal, takze jsem se dobre vyspala. Jenom jsme 2krat kojili a pak vzdycky hnedka usnul. Ted mi lezi na kline a mam vas od nrj pozdravovat. Ma na sobe krasne ruzove puncochacky ( po jedne pribuzne), takze je vazbe sik :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
1.9.06 09:51

Omlouvam se za chyby. Vznikaji psanim jednou rukou a obcasnym vracenim dudliku a chovanim Jonaska :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
943
1.9.06 10:12

PŘEDEM GRATULUJI CECETCE !!!!!!!!!!!!!!!!!-vidíš já to říkala že určo neporodíš v září.

Já Vás poslední dobou nějak nestíhám číst, pořád někde couráme a potom pořád to žehlení a navíc si s Nellinkou furt povídáme a válíme se spolu a pak se mi do ničeho nechce.

Četla jsem že dáváte mimískům čajík, mě Dr. říkala pokud plně kojím tak nic jiného dávat nemusím. Dnes jsem zapoměla dát malé na noc kapky na prdíky a ona žádné neměla. Podle rady xaxkx jsem dělala to cvičení opoledne s malou a je to supr strašně se jí to líbilo.

Za chvilku odjíždíme na dovolenou!!!!!!!!!!!!!!!! Já se tááááák strašně těším, hlavně že budeme všichni spolu a taťka si nás pořádně užije, jinak je od rána do večera v práci.Tomášek půjde o týden později do školy, stejně se nebudou ještě učit.Tak se tu s Váma na týden loučím a než se vrátím ať už mají všechny srpňátka odrozeno!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
1.9.06 10:32

AHOOOJ,

NELLOB: Přeji pěknou dovolenou !!! hezky si to užijte !! Kam vyrážíte, k moři? :wink:

Matulienko: zhruba za hodku vyrážím do města, musím jít do býv. práce si nechat potvrdit příjmy, kvůli přídavkům.. Jestli chceš mužem se už dneska sejít???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
1.9.06 10:43

MATULIENKO: tak jsem si tam volala do prace a mám tam přijít až před druhou hodinou,tak až později budu ve městě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
1.9.06 10:44

Ahojki,

tak my sme vcera mali riadne vyletnicky den. Boli sme u doktorky… uz mame 4120g. Potom mala dostala satok na nosenie… takze vylet cez pol prahy ho kupit. Ale som rada aj ked mala je tak malinka… takze ideme sa to ucit aby som neumrela strachom pri noseni.
A este do vecera kym nam neprisiel ocino domov sme bruzdali po vonku. Rozhodla som sa omrknut nejake kadernictva. SOm v soku… na cernaku su na kazdej ulici aspon dve. Vobec nechapem ako sa uzivia. No nemam tu nikoho kto by mi nieco odporucil tak som uplne bezradna. Rozumiete skusat to na vlastnych vlasoch ci je kadernicka dobra… na to asi nemam.

Inak v Globude je super akcia na LOVELU, tak co periete v nej odporucam.

Idem teraz pekne citat a gratulujeme novym miminkam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí