Poradna duly
Jana Čurdová
xaxkx, to klubíčko nám v porodnici radili také
A k tomu čajíku, když kojím, tak bych ho asi dávat neměla, viď? Myslím do flašky, jedině na lžičku ![]()
Monalisa24 píše:
xaxkx, to klubíčko nám v porodnici radili takéA k tomu čajíku, když kojím, tak bych ho asi dávat neměla, viď? Myslím do flašky, jedině na lžičku
Víš co. Já myslím, že ten čajík ničemu neuškodí. Tvrdí se, že mlíko zažene i žízeň. Ale v porodnici říkali, že se čaj dávat nemusí. Ne nesmí. A když se dá jen trošičku…, tak to určitě nevadí.
Myslím, že je jedno, jestli je mimčo kojený nebo na UM. Já to beru tak, že když má bolení, tak jí ho dám.
.
Jinak jsem dnes vzala první prášek na zastavení laktace, tak uvidím
. A když jsem už byla na gyn, tak jsem si řekla o antikoncepci
, dr. koukal jako sůva, asi si myslel, že už jdeme sexovat
Ale já to beru tak, že když nebudu kojit, tak dostanu MS a tak chci hned začít brát prášky, abych byla už chráněná, ne
A on byl fakt úplně v šoku, ale nic mi neřekl… ![]()
To klubíčko nás taky učily sestry v porodnici a právě,ž e vím, že to na mimča platilo, tak to taky praktikuju. I když musím zaklepat. Od včera odpoledne nemáme problém
. Možná, že je to i tím čajíkem ![]()
Tak já to klubíčko zkoušela, ale buď nemám výdrž, nebo zabralo něco jinýho
!
Každopádně teď chvíli usla.
Já jí dala pár lžiček čaje, co nám napsal dětský. Je to 10 zrnek kmínu, 10 fenyklu, 2 - 3 anýzu, přejít varem (100 ml) a zbytek jsem vylila do sebe.
Akorát pak moc nepapala, sotva deset minut. Ale pak jsem slyšela, jak to pěkně „poslala“ do plínky
!!! Doufám, že to bude lepší.
Hlavně za to můžu asi já, měla jsem jídlo, kde byl pórek a polívku s fazolovýma luskama. Těch tam teda moc nebylo, pórku taky ne, ale v kombinaci…
A ta naše chudinka si pak může vyřvat hlasivky.
Jak vy jste na tom s jídlem?
Tamik píše:
Tak já to klubíčko zkoušela, ale buď nemám výdrž, nebo zabralo něco jinýho!
Každopádně teď chvíli usla.
Já jí dala pár lžiček čaje, co nám napsal dětský. Je to 10 zrnek kmínu, 10 fenyklu, 2 - 3 anýzu, přejít varem (100 ml) a zbytek jsem vylila do sebe.
Akorát pak moc nepapala, sotva deset minut. Ale pak jsem slyšela, jak to pěkně „poslala“ do plínky!!! Doufám, že to bude lepší.
Hlavně za to můžu asi já, měla jsem jídlo, kde byl pórek a polívku s fazolovýma luskama. Těch tam teda moc nebylo, pórku taky ne, ale v kombinaci…
Jak vy jste na tom s jídlem?A ta naše chudinka si pak může vyřvat hlasivky.
Tak já už jídlo neřeším - UM. Já myslím, že to klubíčko mohlo pomoct!
Opravdu to mám vyzkoušený. Ono se to projeví za chviličku. Když nás pouštěli domů, tak dr.říkala, že se toho do mat.ml.moc nedostane - z toho, co matka sní a vypije. A úplně mě dostala, když říkala: Tak abyste neřekly, že Vás takhle vyhodíme domů a nic Vám neřekneme, tak vám něco řeknu: Tvrdej alkohol není moc dobrej, to už je moc. Ale když si dáte nějaký to vínečko, tak to ani nevadí. Normálně první věta od dr
![]()
Vydrž s klubíčkem a uvidíš ![]()
AHOOOOJ,
CECETKO: posílám oooooooooooooobr gratulace k Radečkovi !!! JE to pořádnej chlapák ![]()
Jojo tak my Brnandy máme vyvolávané porody MATULIENKO
Ale na me tablety nezabíraly
![]()
MAGGY: moooooooooooooooooc držím pěstičky, aby měla co nejdříve mimišo !!!
Napíšu ji smsku, holčině, ať se drží, bude to v pohodě !!!!!
Jinak zbývajícím těhulkám přeji taky co nejdříve mimiško v náručí !!!
My dneska byli na první kontrole-v poradně u dětské dr. vše v pořádku, malá se má k světu, hezky mi přibrala a taky vyrostla tři cenťáčky
![]()
Přeji hezký večer a hodné spavé miminka
![]()
Tak to Cecetka stihla v srpnu
![]()
Velikánská gratulace k Radečkovi.
Teda holky kde berete takový obříky?
Dneska jsem úplně vyřízená. Terezka celý den skoro vůbec nespala, vždycky tak půl hodinky, pořád chtěla prso, ale u toho zas usínala, nebo si ho pletla s dudlíkem. Asi před hodinou zabrala a zatím spinká. Poraďte mi někdo - myslíte že to může být tím, že je jí chladno? Máme doma fakt kosu, už jsem zapla přímotop. Na rameni mi vždy usnula a jak jsem jí položila do košíku,tak byla vzhůru. ![]()
monaliso: MAGGY má kluka Teodora 3.85 kg a 53 cm, včera v 15.25.. psala jsi tu, že holku… ![]()
Gratuluju Maggy k Teovi
… ale začínám se cítit trošku méněcenně, když tu rodíte takové řízky
.
Ahojky.
Veliký gratulace Cecetce a Maggy. Stihly to holčiny v srpnu ![]()
Jinak nás taky už dva dny trápí bříško, ach jo, je to docela hrůza. Brečí a brečí a brečí a když konečně na chvíli usne, tak ji zase vzbudí bolení, kroutí se… nic moc nepomáhá, dokonce jsme včera dali poprvé kapičky a použili jsme v noci rektální rourku.
A já si přitom dávám takový pozor na to, co jím… No nic, tak jsem se trochu vypovídala, třeba mi to malinko pomůže a vidím, že máte podobný problémy…teĎ jsem slyšela z košíku báječný zvuky, asi se pokadila nebo pořádně uprdla..boooože, tak málo stačí je štěstí
![]()
Dobre ranko,
Jonasek usnul
Pri radiu Country se mu asi hezky usina ![]()
Gratuluji cecetce a Maggy k mimineckum !! No jo dneska je jiz posledniho srpna a zacne zari.
Taky ma nejake lehci boleni briska. V noci jsem zkusela fenovani s masazi briska a pomaha to dobre.
Vcera k veceru jsme byli v lese na prochazce, oficialne to byl behaci trenink. Manzel behal a ja vozila kocarek. Nasla jsem plno hub a to i jen u cesticek - no terennich cesticek. A ten nejvetsi hrib byl dokonce uprostred cesty
Pak jsem se i ja byla pomalu probehnout asi na 15 minut - bylo to poprve asi za 6 mesicu. Ale moc behani mi nebylo doporuceno, aby se neztratilo mlicko.
Dneska je venku krasne slunicko, tak pujdeme tak v poledne ven. Hezky den !!
Ahoj, velka gratulace cecetce a maggy
tak my jsme byli vcera s nasim mackem na ultrazvuku kycli a ledvin, kdyz jsem videla ty mimca, ktera jsou stejne stara, tak jsem byla v soku
oni meli stehna, jako ma filipek predlokti
a i doktor rikal, ze vypada spis jako trimesicni dite a musel si preinstalovat ten ultrazvuk, aby ho mohl vubec zkontrolovat. filipek byl moooc hodny, vubec tam nebrecel, kycle ok, nemusime davat ani siroke baleni ani delat ty ukrutne cviky, ktere ukazoval te mamine prede mnou
to bycjh asi psychicky nezvladla, tak jeste, ze jsme toho usetreni , dalsi ko az v listopadu ![]()
yoursun - kolik vazi vlastne ted ten tvuj hezky vypaseny Filipek? Gratuluji k uspesne kontrole.
Vcera jsme taky byli na kontrole kycli a vse je v poradku
Jonasek byl taky hodny, jen se tam vycural. Taky jsem ho asi hodinu pred vysetrenim nakrmila a prebalila a pak udrncala ke spanku v kocarku. Nas vazi taky jiz 5 kg - pribral jiz 1,5 kg od porodni vahy za 5 tydnu.
och, Jonasek rve … Tak zase nebude nic s tim sprchovanim. Asi priste nejdrive sprcha a pak net…
IvcaM : tak kolik vazi momentalne, to netusim
preddvema tydny mel pet kilo, mozna se pokusim zvazit ho doma, tak pak dam vedet ![]()
ahojík, nějak nestíhám, dnes jsem byla u zubaře a tak nabalit oba kluky do auta byla síla ![]()
No, asi jsem nepsala, že se mi ulomila přední jednička, čiliže vypadám jako stará čarodějnice..ha ha a ještě měsíc budu, ale kolem 20 září už bych měla mít zoubek jako nový:-))
No, hlavně, že jsem to s kluky zvládla a přežila. No a po obědě ordinuji spánek všem, Petík teda asi ne, ale já a mimi valíme, jelikož v noci moc nespal a máma je mrtvolka
Teda, modlím se, aby Tadeášek spal po obědě, jinak nevím nevím.