Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
186
1.9.06 11:00

Vidim ze ja musim malu Dasenku maximaln pochvalit..... tak obden mi dopraje 6-7 hodinovy spanok v noci. ANielik moj..... vie ze maminka je spac a potom by bola uplne hotova..... ma to uz tyzden tak snad nam to vcydrzi :-)

Lentilko tak pred tyzdnom som mala aj ja este cistunke miminko… ale poslednych par dni sa nam to akosi zmenilo..... blinkame o 106. Papa ako maly zrutik (asi po ocoinovi), takze si pri kojeni aj tri krat musi odgrgnut a naposledy si trosku ublinknut a potom je spokojna. Inak prdiky (tuk tuk tuk) mame v pohode.

Mam pocit ze mala uz zacala vnimat hracky. TEraz lezi pod hrazdivckou a ruckou bucha do lietadielka a hrooozne ju to bavi (teda ak si to len ennahovaram).

Pasu uz vase deti trosku koniky????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
1.9.06 11:59

GRATULUJU VSEM NOVOPECENYM MAMINKAM! PREJU VAM MALO PROBDELYCH NOCI A AT VASI MRNOUSKOVE KRASNE ROSTOU!

Vlastne - tady se nerodi zadni mrnouskove… krome toho meho… :wink: :D
Dneska jdeme znovu na prevazeni - tak jsem zvedava, jestli Artik neco pribral… Kazdopadne uz pije vic a dele… :roll:

Proc se rika, ze mimnko ‚pase koniky‘?

Cinq - prosim Te, videla jsi tady nekdy obdobu ceske melty a obdobu kysane smetany? Na kysanou smetanu jsem tu narazila jen jednou - nahodne - a od te doby ji nemuzu znovu najit… A manzel nevi, ze je smetan vic druhu… :wink:
No, a meltu chci na podporu tvorby mleka..... Preventivne… :wink: :lol:
A vlastne - narazila jsi tu nekdy na caj pro kojici (jestli jsi ho teda uz nekdy shanela)?

Tak - mimi je nakrmeno… a ted my… :lol:

P.S. S prdiky Arthurek zatim problemy nema… bylo to snad jen jednou… diky Bohu… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
1.9.06 13:18

Mischiinko… bohužel nemůžu jít, Petřík se mi ráno složil na zem a tak jsme doma a kurýrujeme.
Bolí ho bříško a hlavička..opět migréna nebo i slepák, docela ho bolí v jednom místě a tak jsme doma, abych si ho mohla ohlídat.
Užijte si město a procházku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
1.9.06 13:47

Ohromná gratulace Noggie!!! Vidíš, že se s dočkala toho srpna!!! :lol:

Nic, já jdu kouknout na nějaké info o šátcích (dneska jsem potkala tu holčinu, co je u nás prodává :wink: ) a budu to rozmýšlet! Kdo ho máte, písnete mi zkušenosti?
Jo a malá nám v noci pěkně zazpívala :( , takže půjdu využít situace a spááát!!! Nooo, moc dlouho ne, další probuzení na papkání bude kolem třetí.
Jo a naše malá vážně skoro neblinká a nekrká. Tak to říkám mojí mámě a my prý s bráchou jako malí taky takovéhle „věci“ moc nedělali! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
1.9.06 13:55

Nevíte něco o těchto těhulkách (nebo už maminkách?)

Gerda (TP 8.8.)
Kikina (TP 9.8.)
Jitka81 (TP 10.8.)
Verulinka (TP 12.8.)
Eriza (TP 12.8.)
KatarinaL (TP 13.8.)
Geolka (TP 16.8.)
Berenika (TP 21.8.)
L_B (TP 24.8.)
Miselinka (TP 28.8.) - to vím, je na vyvolání:-)
Davmi (TP 29.8.)
Janca29 (TP 31.8.)
Kvetulik2 (TP 31.8.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
1.9.06 13:56

Panoramko, říká se, že „pasou koníčky“, když leží na bříšku a zvedají hlavičku a chvilku ji drží zvednutou:-). Nám to už náramně jde:-)

Jo, a holky, dnes mi konečně vypadl poslední steh!!! Můžu sedět normálně, huráááá:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
1.9.06 13:58

Monalisa

Tohle psala Verulinka:

Ahoj holky,
tak už jsme z porodnice doma, dočítat asi všechno nebudu.
Museli jsme vyřadit některé oblečení - 56 je malá a některá 62 také. No jo Matýsek je kus chlapa - 4750g a 55cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
1.9.06 14:00

Monalisa

Psala to 21.8.. 16.8. šla na vyvolání,ale kdy se Matýsek narodil to nevím…

Noggie velká gratulace k Evičce… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
1.9.06 14:02

Tak jsem včera toho našeho broučka vážila a on má už 3540g. Začíná z něj být pěkný macek. :wink: Dnes v noci chtěl papat po třech hodinách. Jindy mu to stačí tak po 4-5h. Je to zlatíčko moje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
1.9.06 14:07

Hm, s tím pasením koníčků jsem taky trošku mimo, asi že jsem koníčky nikdy nepásla, protože kdyby jo, tak bych možná zjistila, že se u toho leží na břiše a se stéblem trávy v puse romanticky hledí v šírou dál :wink: . Štěpán zvedá hlavu bravurně. Na můj vkus až moc (při kojení to dost vadí 8O ). Blít a krkat neumí stále (no zvládne už tak tři brknutí denně), zato kadění teď vypiloval :roll: … hlavně, že v noci spí (děkuju vyšší moci a doufám, že mu to vydrží :! ). A stisk už má teda festovní, stejně jako výkop - už to přebalování není taková selanka 8O .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
1.9.06 14:11

EvikuP, díky:-). Napsala jsem tam u Verulinky 16.08., když se tady objeví, tak se jí hned zeptám:-), aby tam nebyla nějaká blbost.

Lentilko, teda holka, Ty máš ale elánu na rozdávání:-). To já jsem jak troska, nevyspalá :roll: , humor mě také pomalu začíná opouštět… chjooo:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
1.9.06 14:39

Panoramko tak kysana smetana je neco,co se snazim najit uz od zacatku :roll: pritel taky nevi,ze neco takoveho existuje :wink: Po Melte jsem se nekoukala,takze to ti nepovim…a s cajema…vcera jsem shanela caj na prdolu(na prdiky atd…) v lekarne na me koukali jak na tele,co to chci a ze nic takoveho nemaji(nikde) a ze to co mame v CR,ze to urcite caj neni…ze kdyz ma miminko problem,tak se chodi k doktorovi…no citila jsem se jak Idiot :roll: takze pochybuji,ze budou mit caj pro kojici matky :idea:
Dneska jsem se bavila s kamaradkou,ona je puvodem z Portugalska,u nich to existuje taky(ty caje)…

Holky,tak mi paseme konicky taky…ale pekne line kone :lol: on by totiz porad spal nebo jen tak koukal :roll: 8O :D nema rad namahu :lol: to teda nevim po kom to ma 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
1.9.06 14:48

Monaliso - kdyby ti přes týden vařila mamka a o víkendu manžel, mělas prcka, co spí od devíti večer do šesti až devíti ráno (navzdory tomu, že přes den ho trápí prdy a musí se třeba hodinu, dvě nosit :roll: ) a žádné jiné dítě v dohledu, tak bys taky měla mnohem víc energie :wink: .

PS: Zajímalo by mě, jestli ten bolehlav mám ze Štěpána, anebo jsou to poporodní migrény, co mě jen tak nepustí :evil: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
1.9.06 14:54

Tamik ja som ho vcera kupila..... mrkni

www.babysatky.cz

holka bola zlata a poradila mi a ukazala ako viazat. Ja som sla do indickeho ale len koli dlzke… aby nam sedel obom s chlapom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
1.9.06 15:01

Ahoj holky,
tak se hlásím po dlouhé době. Bohužel jsem si porod i následný pobyt v nemocnici užila dosytosti. Jen ne v tom nejlepším slova smyslu. Porod byl dlouuuuuhý a stejně nakonec skončil císařem. Druhý den jsem byla na JIP, takže jsem nemohla dát ani vědět. No a když mě konečně měli pustit domů z porodnice, chytly mě obrovské křeče do břicha a začalo lítání po vyšetřeních, antibiotika, kapačky, injekce adalší. Nejdřív nikdo nevěděl, co to je, potom přišli na to, že mám v břiše zánět a nakonec mi ho proděravěli a mačkali ten vytékající hnis. No co vám budu vyprávět. Hlavně, že už jsem doma. Sice mám v břiše ještě díru, ale už je líp a snad se to dobere šťastného konce. Šárka je zdravá a krásně papá. Všem děkuji za gratulace a držení palců :!
Vůbec nevím, kdo už je maminka a kdo ne, ale všem přeju hodná miminka a gratuluji k výsledku snažení :-D

Zatím papa Kačkač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital