Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
304
21.8.06 08:32

Ahoj maminky a mimca

tak mame za sebou narocny vikend, v sobotu jsme se stavili na chvili na rodinne oslave a v nedeli, kdyz hlidala babicka, jsem se dokonce svezla na kolotoci :D byla jsem rada, ze jsem konecne vypadla ven :wink:

dneska nas ceka v poledne poradna, tak jsem zvedava, jak rosteme, akorat se filipek nejak moc poti a naskakaly mu pupinky :cry: mazu je bepanthenem, ale zatim nic moc :? a to ho moc neoblikam, mel jen body, to uz by musel byt venku uplne nahaty :roll: tak nevim, pokud mate radu, budu vdecna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
943
21.8.06 09:07

Monaliza - Nellinka je narozená 1.8. v 7.05 váha 2970g a 48cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
943
21.8.06 09:27

Yoursun - Nellince měla na pusince také pupínky a já si myslela že jsou to potničky, ale Dr. říkala že ne že se dětem po porodu udělají puínky a dala mi na to mastičku a po dvou dnech už je neměla.Ale nevím kde všude je má Filípek, malá je měla jen na pusince.

GRATULUJI VŠEM NAROZENÝM MIMÍSKŮM A MAMINKÁM!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26851
21.8.06 09:44

Ahoj holky :D

stále 2v1 :evil: a podle Dr. se zatím nic nechystá. Ale už mě předal do péče porodnice, kde mám vstupní kontrolu ve čtvrtek ráno. Buď si mě tam hned nechají a porod vyvolají nebo mě ještě nějaký den nechají čekat. Tak uvidíme, co teda bude dál.

Kačenka pořád rodí? Tak to je teda síla 8O

Ke kojení se zatím vyjadřovat nemůžu :lol: :lol: :lol: Snad za nějaký čas už jo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
21.8.06 09:49

ahojík jen na minutku.

bazzalka… držím pěstičky, ať to máš rychle a zdárně za sebou.

u nás noc taky nic moc, mrňousek od 8:15 do 1 hod vzhůru, pořád papal, kadil a prudil :lol: Ale od tý jedný chrněl do 6, pak než jsem ho vzala z postýlky, tak ještě na hodinu usnul. No, měl co dospávat.
Teď jsme nakojili..asi hodinu jsem ho budila u prsu:-)) a trošku pospává, ale moc klidný není, no uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
21.8.06 09:49

Nello : no, on je ma prave spis v koznich zahybech (a tech ma dost, protoze je to muj otesanek :D ) takze pod krkem, v podpazi, kolem kycli :? tak snad bude ta doktorka co k cemu a taky nam pomuze 8)

jinak dneska jsme spali od 20 do 2 8O pak uz jsem ho vzbudila sama, protoze jsem byla nervozni :D (a taky uz jsem mela prsa ke koleneum a potrebovala je vyprazdnit :oops: :twisted: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
21.8.06 09:55

Ahoj maminy, mimča a těhulky,

tak průběžně dopisuju ten náš seznámek… ty dny v porodnici jsou znát, nějak mi tam toho dost chybí.
Včera tu byla fotografka, tak nafotila Vojtíška. Přijede ještě v pátek 1.9. a nafotí mi Pitrýska s kornoutem a pak oba kluky dohromady. Jsem na to zvědavá, ale dělá krásný fotky, juknětě se www.petele.cz

Jinak, my máme děsné noci. Vojtíšek přes den chrní a v noci je každou chvilku vzhůru, i když si přes den říkám, že to „zalomím“ s ním, tak mi to nedá, protože tu mám ještě Pitrýska a nechci, aby se cítil odstrčený, ale jsem zvědavá, jak to dlouho vydržím, ty bezesné noci.

Holky, spějí vám mimča v postýlce??? Vojtíška položím do postýlky, chvíli kouká a pak spustí děsný řev. Takže spí s námi v posteli, teda… taťka se raději stěhuje do obýváku, má strach, aby ho nezalehl :lol: Prostě v postýlce neusne, ale to ani v porodnici. Jsem z toho nešťastná.
Dnes odpoledne sem přijde dětská sestra a pak půjdeme z klukama k holiči, snad Vojtíšek v kočárku vydrží. Včera se na procházce vzbudil a řval a řval… no, je to sranda…
Také nám dnes přišel rodný list, tak hned ve středu jdeme oběhnout úřady - pojišťovnu, sociálku :wink:

Tak já jdu k Pitrýskovi, ale večer, až Vojtíšek - snad - usne, tak písnu. Taťka bude doma, tak kdyžtak pohlídá. Dovolenou má až příští týden :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
21.8.06 10:44

Monalisa - tak to nám naštěstí Klárka přes den spinká v košíku v obýváku a přes noc v postýlce. Zatím v ní nebrečí, takže dobrý a v noci spí docela hodně, asi chápe, že maminka s tatínkem si chtějí taky odpočinout. Přes den ale docela řádí a nejvíc se jí nelíbí v kočárku, tam teda řve šíleně i když je přebalená a najedená, tak snad se zklidní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
21.8.06 10:48

Monaliso24 ..Tadeášek taky poslední dny zjistil, že u maminky vnáručí je vůbec nejlépe. Tak u mne chrní, ale jak ho dám do pelíšku, otevře kukadla a za chvilku se vrtí a naříká…je to vymazlenej chlapík :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
21.8.06 11:31

ahoj, tak jsem udělala bublaninu a oběd. včera mi přivezli z práznin mladýho. takže jsem zvědavá, co budu dělat, kdybych začala rodit přes den? fakt mi to úžasně vyšlo :evil: .cecetko, neboj, já budu určitě taky nosit až do září. první dítě vyvolaný předčasně, druhý nechce ven, tak aby to zkusila ještě po třetí, ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
21.8.06 11:36

Miška také spí přes den v kolíbce nebo v kočárku na balkoně. V noci také v kolíbce. Beru si ji do postele jen na kojení a jak usne, tak jí dám zpátky do kolébky. Jen ráno si ji nechávám u sebe a trošku se mazlíme. No, přijde mi, že ona se spíše chce mazlit s prsem než se mnou, ale já ji vždy přeperu :lol: :lol: . Monaliso - jak popisuješ Vojtíška, tak to přesně je můj synovec. Dnes má už rok a půl a pořád je nosící. Švagrová ho opravdu odnosila na rukou, celé dny. A také s nimi spí dodnes v posteli. Brácha si dělá srandu a říkává, že jak budou mít další dítě, tak jen nechá rozšířit postel, aby se tam všichni vlezli :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
21.8.06 12:19

Tak jsem od pátku zvládla dnes poprvé uvařit. udělala jsem si rizoto a kupodivu jsem ho i snědla jako člověk........ z talíře:-)) Doteď jsem praktikovala hrnec, tácek a pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
21.8.06 13:24

Ahoj holky tak jsme byli na vazeni…z 4,480 ma 4,470…takze mame zacit s prikrmama,at pry neco pribere,ja si to myslela :roll: ale nevadi,hlavne ze jsme v pohode :D pristi pondeli jdeme opet na vazeni :D

Koukam,ze se bavite o spani :D prdola se budi tak 1×-2× za noc vydrzi spat tech 5-6 hodin…jinak dopoledne to prokouka a odpoledne zase prospi :D zatim vse v pohode…uvidime jak dlouho :lol:
V kocarku se mu moc libi :D a v postylce spi jenom pres noc :wink: i kdyz k ranu uz si ho prendavam k sobe do postele :oops: :lol: pomazlit se :lol:

Ted jsem sama doma,meli jsme jit puvodne do parku,ale nejdem,tak pritel jel s dcerkou nakupovat :D nechcem jeste prdolu tahat moc do nakupniho strediska…takze jsem zkysla doma :lol: prdola spi a ja mam cas na vas :twisted: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
21.8.06 13:39

ahoj holky, tak se musíme pochlubit, jak jsme krásně přibrali a vyrostli, za 10 dní 2,5cm a 300g, to je super, huraaaaa :D
Jsem moc spokojená a beruška to cítí, tak je klidnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
21.8.06 13:42

Ahoj holky, né, že bych vám přála zlobivé mimísky, ale jsem ráda, že nepláče jen náš Danýsek. V noci je hodňousek, ale po kojení kolem 6 ráno už v postýlce nechce být, tak ho beru k sobě, pak vetšinou dopoledne moc nespí, docela pláče (asi prdíky, říká doktorka, ale nepomáhá ani cvičení), někdy ho uklidní, když si ho dám na břicho a houpu s ním. Odpoledne jsou celkem v pohodě, chodíme na procházky, v kočárku spinká a kolem sedmé zase začíná zlobit, tak do desáté a pak je zase hodný.

Jinak jsme od pátku do pátku přibrali z 4150 g na 4225 g, takže snad nám mlíčko stačí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí