Poradna duly
Jana Čurdová
Matulienko neboj, to zvládneš
A kdyžtak využij nabídly od Cinq, napiš jí heslo a ona ti to do podpisu vloží. Časem si pak můžeš vytvořit i metřík jiný.
Holky, mě už to čekání nebaví. Vždyť já už nikam raději ani nejezdím. Co kdyby náhodou ![]()
A taky si říkám, že se nám ještě neozvala Letilka. Už by snad měla být doma, že jo?
cecetka má pravdu, zneužiju cinq, než mi Mischiinka vloží do toho většího..jsem vyžírka, ale hlavní je výsledek ![]()
holčinky, jdu si lehnout, ta zimnice je děsná. moc dík za pokec o mlíčku apa jé, Tadeášek je vzhůru, nejdu ležet, jde se muckat
Monaliso dívala jsem se na seznámek. Z těch, co tam nemají napsaná miminka vím, že porodila i Danielka, Tamik a tuším, že už i Panoramka, ale to si nejsem jistá.
Tamik porodila 15.8. Nikolku, ale míry si už nepamatuju. A ty dvě fakt nevím. By se to muselo v diskusi najít. Taky mě mohlo napadnout to psát na papír a pak ti to napsat … no jo těhudemence ![]()
A Kačenka pořád ještě rodí? ![]()
Matulienko tak to mas hotove
pokud by jsi chtela jiny metrik anebo zmenit fotku,klidne napis
zaridim ![]()
Matulienko, toto si zkopíruj do svého nastavení a měl by se ti zoobrazit…
Nějak brzy začínám mít asi „vykojenej“ mozeček, protože teď přesně nevím, kterej z těch linků musím zkopírovat do nastavení… ![]()
Ahoj holky, tak taky pořád 2v1
. Jen doufám,že u ž to bude.
Janey-musíš doufat a věřit, že se manžílek uzdraví! A neboj, všechno dopadne dobře, jen věřit. Negativní myšlenky přitahují negativní energie.
![]()
CINQ: děkuji mamčo… ![]()
tak tady je MATULIENKO ten BBCode
""http://www.youngnutrition.net/member/tickers/40476/ticker2.png:http://www.youngnutrition.net/…/ticker2.png
Mno doufám, že to tak jde, když tady nechám jen ten link, protože já se na ty stránky youngnutrition musela zaregistrovat. Tak doufám,že to pujde, když jsem ten metřík vytvořila pod svoji přezdívkou.
Naše nakrmené miminko, už zase usíná, tak jsem zvedavá, jak dlouho zase bude fifat ![]()
Mno rovnou místo BBCodu, se tam zoobrazil metřík.. tak já už fakt nevím
![]()
Cinq ,
moc mopc děkuji, jsi zlatá.
Mischiinko , i ty jsi moje zlatíčko
Holky, tak jsem půl hodiny kojila mojeho hltounka kupodivu sice pospával, ale sál jako divej a teď i usnul. Tak alespoň něco pozitivního. Otázka, kolik toho vypil a za jak dlouho se vzbudí hladík. ![]()
Ale budu se snažit dál, prostě vždy nakojím a když má hladík, tak dokrmím.
Mischiinko ..já dala nakonec na Bebu, společně s Nutrilonem je to nejkvalitnější strava na trhu.
MATULIENKO:
mno tak metřík máš moc hezký
CINQ je moc hodná a šikula
![]()
Tak my jsme koupili Nutrilonek a malé mooooooc chutná, vždy po něm usne jak pařez a někdy spí v kuse i tři hodky.. Ted uz spí hodinu a něco, mno počítám, že tak kolem půlnoci budeme mít zase na pár minut uplakané hladové miminko
![]()
V pondělí na 11 jedeme na kontrolu do porodnice s malou, bude probíhat asi určitě vážení.. Tak jsem zvědavá, kolik jsme přibrali za tech pár dní co je doma s námi
Od čtvrtka ![]()
Doufám, že to bude dost, nechci tam vypadat jak „krkavčí matka“, která nedává svému detatku najíst, ale my opravdu papáme každé tři hodky…
A ráno a večer sosáme z prsu… ![]()
V úterý dopoledne, k nám přijde na první kontrolu dětská paní doktorka.. se sestřičkou.. tak se na vše co se chci zeptám, poptám přímo odbornice..