Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14015
19.8.06 23:50

Ahoj holky, nemám čas ani energii vás číst a netuším, kdy budu, tak jenom pogratuluju všem novým maminkám s miminky a těm, které na den D stále čekají, přeju, ať to rychle utíká :wink: .
Dneska jsme šťastně dorazili domů :lol: , akorát mě chytla děsná depka, jestli se o ten uzlík vůbec postarám 8O , snad se to utřepe :roll: . Jenom to dopíšu, hodím do galerky dvě fotky a valím zase odstříkávat (jsem chodící cisterna :? - nechtěla by některá mlíko :roll: ? …). Tak zatím :wink: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
19.8.06 23:53

chichichíííííííí já se tu pollulám smíchy jak LENTILEČCE došel humor a zvadla..... :lol: :lol: jo jo furt mi nevěřila… :lol: :lol: ale přeju jí , aby to vše zvládla a znovu tu vesele a s humorem otravovala :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
20.8.06 07:36

Ahoj Lentilko !
Na to, jak sis s tím malým šmudlou dala při porodu práci, má pozoruhodně kulatou hlavičku a vůbec celej vypadá tak nějak dobře :wink:
Já spíš čekala šišatého pomačkaného človíčka :lol: :lol: :lol:

Každopádně musím přiznat - povedl se vám! :wink: 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
20.8.06 09:09

Ahojky holčiny
Ta moje prdelka zrovna usnula,tak mám čas taky něco napsat.

Nedřív veliká gratulace všem novopečeným maminkám k jejich miminkům.

Stíhám vás číst,ale už méně reagovat. Terezka už vyžaduje víc pozornosti a někdy má taky svoje trápení, takže už to není jen o kojení, spinkání a kakání. Ale dneska v noci trhla rekord - spala od devíti do dvou a pak až do půl osmé.To by bylo docela fajn :lol: . Jinak mám pořád pocit nevyspání a při kojení usínám já a ne ona, ale teď už jsi jdu občas schrupnout s ní i přes den a je to fajn :wink: .

Tak se zatím mějte krásně, já jdu vařit oběd. Čekatelkám přeji rychlé porody a maminkám hodná miminka.

P.S. Len-til-kah neboj se ničeho, všechno určo hravě zvládneš. Mateřský pud je v nás zakódován a jen si na prcka musíš zvyknout a vlastně i on na tebe :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
20.8.06 09:16

:D prominte ze vam sem lezu, jsem z cervence :D gratuluji k mimisum!!

CINQ– ja lezu za tebou :D , hele…mame prdiky,,myslis, ze muzu dat babysoif fenouil; neni na tom vubec napsane od kolika se to muze, coz me udivuje, tak myslim, ze to je ok. Ti pisu,protoze si myslim, ze uz jsi to urco davala. Mimochodem, kolikateho jsi porodila ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
20.8.06 09:25

Ahoj holky.
Tak taky zdravím, naše beruška už tolik nechce spát, ale hračky ji ještě moc nezajímají, tak snad brzo začnou. Včera jsme jí koupili úžasnej kolotoč na košík, ale největší radost z něj měla maminka. :lol:
Cinq - my máme pokaděný plíny minimálně 3× denně, takže 2× mi přijde ještě docela málo.

Jinak Kacenka78 se ještě neozvala, tak snad je všechno v pořádku a brzo napíše, že má miminko u sebe.

Matulienka - nic si z kojení nedělej, nám to taky moc nejde. Sice kojím, ale přes kloboučky a malá se u toho docela rozčiluje. Chtěla bych ještě vydržet, ale je to někdy o nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
20.8.06 09:26

Jo a ještě jsem se chtěla zeptat, jestli vaše miminka chtějí dudlík a jak jste je na něj naučili. Ta naše princezna ho plive a nechce ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
20.8.06 09:43

Matulienko neni zac :wink:

Simonitas jeste jsem nic nedavala :D problemy nemame zatim zadne :D a doufam,ze ani nebudou :wink: asi jsem ti moc nepomohla :oops:

Saary dudlik zabere jenom tehdy pokud ma hlad :lol: jinak ho plive taky :lol:

Lentilko vitej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
20.8.06 09:49

Dobré ránko, tak dneska jsem čuměla do zdi asi od dvou do pěti…a přitom mi nic nebylo, jen nemůžu prostě zabrat, já takový spáč! :lol:
Holky, já už se taky těším až budu moct muckat a mazlit mimčo :)
Tak hezkou neděli.
XaXka dík, to víš, snažím se myslet pozitivně, ale je to už tak dlouhý a po třech antibiotikách nic nezabírá a přitom všechny testy jsou negativní :roll: No, třeba se stane zázrak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
20.8.06 09:56

Saary my dudlík taky nedáváme - použila jsem ho asi dvakrát při cestě z vycházky a to jen pro to, že měla píďalka obr hlad a už jsme byly skoro doma. A musím říct že tahala jako blázen a mlaskala nahlas, ale jinak ho taky plive. Stajně jí na něj nechci zbytečně učit. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
20.8.06 10:19

Janey - moc ti držíme palce, ať se manžílek uzdraví. Jo a nechci ti brát iluze, ale ono to není jenom muckání, my už známe i ty stinné stránky a někdy je to fakt síla, tak si ještě užívej bříška, dokud můžeš. :D

Dudlík - no taky ji na něj nechci moc zvykat, ale ona začíná docela řádit, když nespí, tak většinou křičí, tak jsem si říkala, že by dudlík byl řešení, ale prostě ho nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
20.8.06 10:26

Saary já vím, je mi to jasný :wink: ale když si prohlížím ty fotky vašich andílků, prostě už se těším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
20.8.06 10:37

janey - a co jinýho doktora? To přeci není možný. Já jsem tedy taky roky měla problémy a pak se přišlo na to, že je to tlustý střevo. Takže co pak následovalo…blee a vlastně pořád dokola následuje. Ale aspoň vím, v čem je zakopaný pes. Když mi je zle, vím přesně proč. Je to na celý život, za čas další operace atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
20.8.06 11:07

Xaxkx no, už jsme právě byli u hodně doktorů, dělali mu hromadu odběrů, včetně vnitřních bipsií a nic :( Opakuje se mu to hlavně každý rok vždycky zjara…no, letos žádný jaro nebylo, tak až teď :( Loni byl v pohodě, tak jsme si říkali, že je to zažehnaný, ale letos zas :( Průběh je vždycky stejný, horečky, nic nezabírá, testy v pořádku, akorát vysoká sedimentace, únava, bolesti svalů a kloubů, no a je celej takovej bledej :( Už jsme byli dokonce i u homeopatky, ale zatím žádný výsledek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
20.8.06 11:54

Krásné poledne přeji.
Tak jen na minutku, teplotu jsme zvládli, už jsem skoro dobrá.
Mrňousek spinuškal od devíti hodin do jedné..a to měl jen kojené mlíčko, pak jsme byli do půl čtvrté vzhůru, pak usnul, pak o půl šesté zase papání a pak spal do desíti..tak jsem nabrala sílu a je mi hned líp.
Navíc v těch devět, v půl šesté a v deset jsme jen kojili a stačilo mu to. Jsem šťastná.
Víte, Tadeášek mne naprosto pohltil, pořád ho pozoruju a dlachním, je to můj maličký / veliký/ zázrak, takový, který jsem moc potřebovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí