Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
381
18.8.06 14:07

Saary - akorát dnes se nám to zvrhlo. Už od 10.30 spinká na balkoně. Chodím pořád nahlížet, jestli dýchá. Je k neprobuzení. Prsa už mám dost nalité, tak by si měla pospíšit s probouzením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
18.8.06 14:33
cecetka píše:
Normálně jsem zjistila, že si od středsy furt jenom stěžuju.Se divím rodině, že to se mnou může vydržet :roll:Jo a víte, co jsem vyčetla v knize Tajemství lidského života? Že to „změkčování“ čipku sexem je jen mýtus. Vědecky se prý zjistilo, že to vůbec na rozjetí porodu nezabírá.

Omlouvám se, že vstupuji do diskuze, ale nedá mi to nereagovat. Já myslím, že to až zase takový mýtus není. My jsme to zkusili, držela jsem to v sobě cca půl hodiny a za tři hoďky jsem začala rodit :wink: :D
No a několik mých kamarádek totéž. Vím, může to být náhoda, ale co když taky třeba ne… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
18.8.06 14:41

Baby, dnes mi došli už tri sms-ky či náhodou nerodím alebo som už neporodila :twisted: , pričom všetci dobre vedia, že keby niečo, určite im dám všetkým vedieť. Mne to ide tak na nervy. :twisted: Všetkým odpisujem, že som sa rozhodla počkať do nového roka, lebo sa má zvyšovať pôrodné na 11tisíc Sk. Teda u nás v SR.

Inak ono je pravda, že semeno obsahuje tie látky, čo sa používajú na vyvolanie kontrakcií, ale vraj v tak malinkom množstve, že to nemôže mať žiadny účinok. To by asi museli byť dobré megadávky. Na každého ale účinkuje niečo iné :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
18.8.06 15:13

Mimulik to jsme na tom uplne stejne s temi dotazy…predevcirem, jak tu byli ti pribuzni, tak taky - my uz mysleli, jestli nahodou nejsi v porodnici…tak jim rikam, ze by jsme jim samozrejme dali vedet

no a dneska volala babicka a pouzila jeste uplne nejhorsi formulaci - Jsi jeste cela nebo uz se nam zacinas rozsypavat? :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
18.8.06 15:57

čečetka - no ono tak být poznat nemusí, prý to může jen „ucmrdnout“ a než to zjistíš, tak to zaschne. to je fakt na posrání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
18.8.06 16:12

Ahoj holčinky,

tak jsem si tu napsala tááák dlouhý komentář, odeslala a ouva… nebyla jsem přihlášená:-), tak znovu…

Dnes nás pustili z porodnice. Už bylo na čase, bylo to dlouhý a pořád tak nějak stejný. Nedělali jsme nic jiného než kojili a kadili a spinkali. Vojtíšek je zlatíčko, neustále je přisátý, mléka mám, že bych mohla být pojízdná prodejna, ale jinak pohoda, Vojtík to stačí vypít… také už máme 3520g! V porodnici se na něj chodili dívat, že prý trhá rekordy.

A porod… jednou větou, první byl lepší… protože je tu ale ještě plno čekatelek, tak popisovat nebudu, snad později:-)

Tak my se jdeme sžívat s miminkem:-)

Jo, a mimochodem, kdo už má od 13.8. miminko, abych to dopsala do seznámku? Mám Anajku, Matulienu a Lentilku, všem gratuluji , a někdo další??? Jsem totiž líná dočítat stránky zpětně, bolí mě totiž p…, takže se mi blbě sedí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
18.8.06 16:17

Ahoj Monaliso, tak vitejte doma. To je super, že tak krásně přibíráte. :D

Pokud si pamatuju, tak miminka mají ještě Tamik a Panoramka a možná ještě někdo, ale můj vykojený mozek to nějak zapomněl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26851
18.8.06 17:12

Monaliso vítej zpátky. Porod klidně můžeš popsat. My čekatelky stejně víme, že je každý jiný.

Já už taky nevím, kdo všechno rodil. Ale to neva, až se holky vrátí z porodnice domů, tak to nahlásí a do seznámku se to dopíše :D

Holky, přemýšlíme s manželem, že bychom si ještě zítra udělali na celý den výlet k bráchovi (cca 100 km tam a 100 km zpátky). Kdyby TO náhodou na mě přišlo, myslíte, že TO včas poznám, abychom stačili dojet zpátky domů do naší porodnice? Nechci rodit jinde a být tam potom sama :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
18.8.06 17:23

CECETKA kde síííííí ty opice jedna???? A nebyla tu včera matka LENTILE? Byla přihlášená…chtěla jsem ji přitulit na svou obří hruď a pogratulovat :lol: :lol: A všem novým maminečkám a jejich mimátkům posíláme s Tádíkem pusu… :lol:

To je věčná otázka - jak to poznám-co? Když se cítíš gut , tak jeď, sto kiláků- to by si stihla…neboooj, já už se těším až budeš rodiiiit hehe :lol: :lol:

Jo a zase jsem si něco vzpomněla- v porodnici dostaneš igelitku a ještě takovou růžovou krabici-kufřík se vzorkama a různýma kravinama- vzorky prášku na praní, prsovložky, hami přesnídávka , plínky, časáky, já už ani nevím..... :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26851
18.8.06 17:30

Silvic ahoooooooooooooooooooooooooj :D

Myslíš, že už Lentilku pustili? Rodila v pondělí, tak snad už ano. Ale to by se určitě ozvala.

To abych si vzala do porodnice kufr, abych to všechno pak odvezla domů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
18.8.06 17:46

no včera byla mezi přihlášenými…to su z toho teda jelenice… :( :lol:

šak ti to manža odveze domů, jak přijde na návštěvu, já to taky poslala domů, až jsem se v tom porochňala… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26851
18.8.06 17:47

Silvic holka, jak se mi to krátí, tak pořád musím myslet na tu PA gestapačku :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
18.8.06 17:53

…kurňa nestresuj, třeba jí budeš zrovna sympatická a bude mít dobrou náladu :lol: :lol: a tu už jsem vychytala já, ty budeš mít větší štěstí, maximálně jí ukážeš fakáče jak já :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26851
18.8.06 17:56

Manžel si přečetl tvůj popis, co jsi mi posílala v SZ. Nadával u toho jako kůň. Jsem myslela, že hned poběží do porodnice, aby jí dal co proto :lol:
Normálně si nenechám nic líbit, ale kdo ví, jak budu reagovat při porodu? Myslím, že budu chtít mít hlavně všechno rychle za sebou :roll:

A co Tadeášek? Teď spinká? Nebo je s taťkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
18.8.06 18:03

Tádeáška vyfasovala skorotchyňa, čili babka, já su sice lakomá a nerada ho pujčuju, taky s ním dělá všelijaký čachry machry, snaží se ho chovat jako miminko, jenže chachá, nic pro něj, doufám, že ju pořádně poštípe a poškrábe :lol: :lol: a poslintá, jinak je to dobrák ženská, jen ty rady a připomínky- zabit :lol: :lol:

Já rodila v tom sále jak je vana, já byla poslední tři hodiny totálně paralyzovaná bolestí, ani krok jsem nemohla udělat, takže ozvy a vše mi měřili ve stoje…takže já ji nemohla ani nic říct, já si jí prostě nevšímala, stejně jsem nemohla ani mluvit jen výt jak pes…a zvládla jsem to i bez předporodních kursů …sem ji ignorovala, stejně mi radila samý kraviny :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí