Poradna duly
Jana Čurdová
CECETKO: mno právě to je dost brzy, přeci jen je to dva mesice a neco..
Jojo tak to zkusím,ted mám čas.. malá stale chrní.. takže jestli mas nejaké odkazy tak já si vyberu.. Lilypie, je asi nejlepsi, ne?
Těžko říct. Každé stránky nabízejí něco jiného. Ale na lilypie jsou moc hezké metříky. Jestli chceš s něčím poradit, tak se ptej.
Holky a Kačik není náhodou taky z října?Dneska se jí narodila dvojčátka.
Mischiina ale rychle, jinak jdu do vany a natáhnout se k TV. Malý už zase protestuje, že sedím. Kdyby si místo toho protestování raději už našel cestičku ven ![]()
Ashley píše:
Holky a Kačik není náhodou taky z října?Dneska se jí narodila dvojčátka.
Ptala jsem se v říjnu a narodilo se to nějaké LinděS v 33. týdnu. Prý byla chuděrka 14 dnů na udržování ![]()
No nic holky, jdu se natáhnout a zítra se ozvu. Podle svých pocitů určitě stále 2v1 ![]()
CECETKO: promin, koukala jsem na malou jestli spinká, tak jsem nebyla u PC. Zkusím to, já si nějak poradím. Udělám to na tom LILYPIE..
Ahoj holky,
jen jsem nakoukla, protože nás dneska pustili z porodnice. Nemám šanci přečíst všechno a nemám ani nejmenší tušení, kdo už má mimi a kdo ne. ![]()
Vidím jen, že Cecetka stále nic
-ale to přijde.
Já jsem si porod celkem užila
, tak jsem se těšila a teď jsem fakt ráda, že to už mám za sebou. Měla jsem kontrakce od čtvrtka odpoledne do soboty 19 hod, kdy se malá narodila.Takže nic moc,ale jsem ráda, že je to moje břicho už fuč
Myslím, že stýskat se mi nebude, i když ten můj poklad minulou noc skoro nespal.
Jdu se koupat a spát, nechci opakovat minulou noc.
xaxkx : No já taky počkám. Naštěstí jdu zítra do poradny a na monitor, tak se tam zmíním. Nebudeš taky náhodou v Podolí? Na UTZ mám jít až v pondělí, ale nevím, jestli mě tam kvůli tomu nepošlou už zítra. No uvidíme. Žádné kontrakce nemám, takže do zítřka určitě vydržím (myslím, že to bude mnohem déle).
Takže holky, kdo je teď na řadě? ![]()
Kačkač
PS: anajko : Vítáme tě doma. Jsem si říkala, že rodíš nějak dlouho, jak jsem tě tam potkala.. Tak hlavně, že jste všichni v pořádku a už doma. Potom napiš dojmy z Podolí, porodu i šestinedělí. Jsem zvědavá ![]()
CECETKO: promin, koukala jsem na malou jestli spinká, tak jsem nebyla u PC. Zkusím to, já si nějak poradím. Udělám to na tom LILYPIE..
anajko vitam te zpatky
teda ty jsi mela dlouhy porod
hlavne,ze jste v poradku ![]()
Mischiina anebo jsi muzes kliknout na muj metrik a udelat jsi stejny,ci podobny…maji tam i jine ![]()
A ted mi psala Panoramka …takze dalsi miminko ![]()
Jeji zprava: Ahoj! Tak uz jsme 3-od 18h57 mame maleho Arthurka -3,650kg,51cm.Obema se nam dari dobre!
Takze PANORAMKO gratuluji a at vam Arthurek dela jenom radost… ![]()
Kačenka 78 - ne, ne, já jdu na Bulovku, mám to 10min a taky jsou moc milí
. Na UZV jsem kvůli tomu nebyla. Jak jsem psala, četala jsem, že i zátka může být taková „vodová“. Uvidím. Dneska jsem cosi na vložce měla, ale spíš mi to přijde hustší a ne jako voda. Já tam nechci fakt jezdit s každou kravinou. Stahy mám denně a vždy sem a tam. Takže taky tomu nepřikládám žádný význam a rozhodně si nemyslím, že by se mladá chystala ven. Jen mám hrůzu z těch jejích kilo, co bude mít!
Panoramko hodně štěstí k chlapečkovi