Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1372
17.8.06 19:51

CECETKO: mno právě to je dost brzy, přeci jen je to dva mesice a neco..

Jojo tak to zkusím,ted mám čas.. malá stale chrní.. takže jestli mas nejaké odkazy tak já si vyberu.. Lilypie, je asi nejlepsi, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26853
17.8.06 19:53

Těžko říct. Každé stránky nabízejí něco jiného. Ale na lilypie jsou moc hezké metříky. Jestli chceš s něčím poradit, tak se ptej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
17.8.06 19:55

Holky a Kačik není náhodou taky z října?Dneska se jí narodila dvojčátka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26853
17.8.06 19:55

Mischiina ale rychle, jinak jdu do vany a natáhnout se k TV. Malý už zase protestuje, že sedím. Kdyby si místo toho protestování raději už našel cestičku ven :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
17.8.06 20:00

Ashley ne ne, Kacik neni nas, nase s mimi je LindaS :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26853
17.8.06 20:00
Ashley píše:
Holky a Kačik není náhodou taky z října?Dneska se jí narodila dvojčátka.

Ptala jsem se v říjnu a narodilo se to nějaké LinděS v 33. týdnu. Prý byla chuděrka 14 dnů na udržování :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26853
17.8.06 20:02

No nic holky, jdu se natáhnout a zítra se ozvu. Podle svých pocitů určitě stále 2v1 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
17.8.06 20:06

No tak to patřila do září :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
17.8.06 20:10

CECETKO: promin, koukala jsem na malou jestli spinká, tak jsem nebyla u PC. Zkusím to, já si nějak poradím. Udělám to na tom LILYPIE..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
17.8.06 21:04

Ahoj holky,

jen jsem nakoukla, protože nás dneska pustili z porodnice. Nemám šanci přečíst všechno a nemám ani nejmenší tušení, kdo už má mimi a kdo ne. :cry:
Vidím jen, že Cecetka stále nic :wink: -ale to přijde.
Já jsem si porod celkem užila 8O , tak jsem se těšila a teď jsem fakt ráda, že to už mám za sebou. Měla jsem kontrakce od čtvrtka odpoledne do soboty 19 hod, kdy se malá narodila.Takže nic moc,ale jsem ráda, že je to moje břicho už fuč :lol: Myslím, že stýskat se mi nebude, i když ten můj poklad minulou noc skoro nespal.
Jdu se koupat a spát, nechci opakovat minulou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
17.8.06 21:09

xaxkx : No já taky počkám. Naštěstí jdu zítra do poradny a na monitor, tak se tam zmíním. Nebudeš taky náhodou v Podolí? Na UTZ mám jít až v pondělí, ale nevím, jestli mě tam kvůli tomu nepošlou už zítra. No uvidíme. Žádné kontrakce nemám, takže do zítřka určitě vydržím (myslím, že to bude mnohem déle).

Takže holky, kdo je teď na řadě? :-D

Kačkač

PS: anajko : Vítáme tě doma. Jsem si říkala, že rodíš nějak dlouho, jak jsem tě tam potkala.. Tak hlavně, že jste všichni v pořádku a už doma. Potom napiš dojmy z Podolí, porodu i šestinedělí. Jsem zvědavá ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
17.8.06 21:27

CECETKO: promin, koukala jsem na malou jestli spinká, tak jsem nebyla u PC. Zkusím to, já si nějak poradím. Udělám to na tom LILYPIE..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
17.8.06 21:48

anajko vitam te zpatky :D teda ty jsi mela dlouhy porod 8O hlavne,ze jste v poradku :wink:

Mischiina anebo jsi muzes kliknout na muj metrik a udelat jsi stejny,ci podobny…maji tam i jine :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
17.8.06 22:05

A ted mi psala Panoramka …takze dalsi miminko :D

Jeji zprava: Ahoj! Tak uz jsme 3-od 18h57 mame maleho Arthurka -3,650kg,51cm.Obema se nam dari dobre!

Takze PANORAMKO gratuluji a at vam Arthurek dela jenom radost… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
17.8.06 22:11

Kačenka 78 - ne, ne, já jdu na Bulovku, mám to 10min a taky jsou moc milí :D . Na UZV jsem kvůli tomu nebyla. Jak jsem psala, četala jsem, že i zátka může být taková „vodová“. Uvidím. Dneska jsem cosi na vložce měla, ale spíš mi to přijde hustší a ne jako voda. Já tam nechci fakt jezdit s každou kravinou. Stahy mám denně a vždy sem a tam. Takže taky tomu nepřikládám žádný význam a rozhodně si nemyslím, že by se mladá chystala ven. Jen mám hrůzu z těch jejích kilo, co bude mít!

Panoramko hodně štěstí k chlapečkovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital