Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1765
16.8.06 17:25

Cecetko ted jsi me pobavila…tak ty uz jsi vytvaris metrik bez Radecka??? :lol: :lol: :lol: tak si zkus ten datum vymyslet a ono ti to treba vyjde :lol: :wink:

Je pravda,ze ti starsi maji veeelkou radost…ale jak dlouho :?: 8O :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26851
16.8.06 17:28

Cinq já už ho dělala 2×. Vždycky jsem tam nechala datum toho dne, co jsem ho vytvářela. Podruhé proto, abych ho ukázala manželovi. Nejvíce jsme se nasmáli, když pod ním bylo napsáno My darling is old bez čísla, protože to bylo ten den … takže náš drahoušek ještě není na světě, ale už je starý :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
16.8.06 18:18

Ahoj holky,

tak na kontrole nic novýho. Jen jsem zjistila, že se nosí max do 41+3, takže nejhůř 2.9. nastupuju do porodnice. Úžasná vyhlídka. Dr. řekl, že mám „vnitřek“ jako prvorodička. Tak mě to zase zneklidnilo, že to bude určitě hroznej porod. Dr. zase říká, že mám být ráda, že mám „mladší“ organismus. :roll: Na monitoru byly i kontrakce, což se divím. Ale neřekl nic, jestli to vidí tak nebo onak :cry: . Jinak musim nosit vložku a když bude nějaká „mokrá-vlhká“ , mám naklusat hned na test plodový vody. :roll: Já ale vůbec netuším, co je vlhká - podle nich. Ach jo. Takže nemám vůbec náladu, spíš po náladě :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
16.8.06 19:27

Matulienko , vitej zpatky! Moc gratuluju k Tadeaskovi… je krasnouckej!

Precetla jsem si popis Tveho porodu… a musim rict, ze me to povzbudilo… Zitra jdu totiz na vyvolani… cesty uz jsou pripravene, ale ty kontrakce proste ne a ne prijit..... :roll:
Nicmene, jestli se nas synacek narodi zitra, tak to je na muj svatek… :lol:

Konecne jsme se taky dohodli na jmene, takze vse je ready… :wink:

Jdu drhnout podlahu - posledni pokus o vyvolani kontrakci… :lol: Pak uz na to prdim… je to unavne… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
16.8.06 19:29

Cinq - Gabriel teda roste kosmickou rychlosti… :lol: Je po Tvem priteli, vid? Tak at to porad pokracuje tak dobre jako dosud!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
16.8.06 19:47

Panoramko - taky by se mi líbil porod 17.8. :lol: Moje sestra je taky Petra a její manžel má zítra narozeniny - tak mě oba přemlouvali, že „zítra by to šlo“ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
16.8.06 19:52

Tak a Eliška se ségrou už jsou doma a já pořád nic. Tak si chovám alespoň ji. Musíme teď počkat, aby to tu nebylo už tak dost chaotický. Všichni tu slaví, rodí nebo se chystají :-)

Jinak já pozoruju konečně asi to tvrdnutí břicha. Jen mi přijde, že mi už tvrdne déle, ale nějak jsem to nepozorovala. Dr. mi říkal, že to bych určitě poznala, že je celé tvrdé jako kámen. Jenže to se mi zdá už téměř od začátku :?

Já mám vyhlídky na páteční kontrolu a monitor a v pondělí potom na UTZ, kde by se mělo rozhodnout, jestli nepůjdu rovnou císařem. Doufám, že ne, mohla bych třeba porodit o víkendu. To by bylo fajn :lol:

Kačkač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
16.8.06 20:41

Tak holky..zpráva od Tamika

Nikolka se narodila včera ve 21:50 hod., váží 3450, měří 49 cm. 

takže největší gratulace Tamik a Nikolce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
16.8.06 20:41

Panoramko… držím pěsti. Já zase měla kontrakce dva dny a nebyla jsme otevřená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
16.8.06 20:53

Tamík a Nikolka - hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
16.8.06 20:55

Matulienka vítám tě zpět mezi námi. Tádík je nádhernej.

Tak Tamik už má taky svou princeznu.

Tak obří gratulace Tamikovi a Nikolce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
16.8.06 21:10

Gratuluji Lentilce ke Štěpánkovi a Tamíkovi k Nikolce. 

Vypadá to, že jen jsem zasedla, tak se náš poklad budí. Tak to bylo asi jen protažení. I když je to hodné miminko, nic moc nestíhám, takže mám načteno, ale nestíhám reagovat. Zítra jdeme k dr. na kontrolní vážení, jsem zvědavá, jak nám roste. Dle mého asi ano, protože po kojo vždy pěkně spinká. V noci byla vzhůru jen ve dvě a pak až o půl sedmé a potom jsme spaly do půl desáté. Tak to by se mi teda líbilo. Jen ten den strašně rychle utíká. Než se ráno dáme trošku do pucu, už je oběd, pak rychle ven a pak už zase koupeme a jdeme spinkat. A tak pořád dokola. Už taky celý den nespinkáme, ale pokukujeme, ale to se nám líbí spíše na rukách, než v kolíbce. Ale to nevadí, mamka se ráda pomazlí. V sobotu plánujeme první větší výlet, pojedeme k babičce a dědovi na chatu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
16.8.06 21:13

TAMIKU VSE NEJ A GRATULUJEME :D

Panoramko tak at to mas rychle…treba se to rozjede jeste dnes v noci :D na posledni chvilku…jako u me :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
16.8.06 21:16

Gratuluji Lentilce ke Štěpánkovi a Tamíkovi k Nikolce. 

Vypadá to, že jen jsem zasedla, tak se náš poklad budí. Tak to bylo asi jen protažení. I když je to hodné miminko, nic moc nestíhám, takže mám načteno, ale nestíhám reagovat. Zítra jdeme k dr. na kontrolní vážení, jsem zvědavá, jak nám roste. Dle mého asi ano, protože po kojo vždy pěkně spinká. V noci byla vzhůru jen ve dvě a pak až o půl sedmé a potom jsme spaly do půl desáté. Tak to by se mi teda líbilo. Jen ten den strašně rychle utíká. Než se ráno dáme trošku do pucu, už je oběd, pak rychle ven a pak už zase koupeme a jdeme spinkat. A tak pořád dokola. Už taky celý den nespinkáme, ale pokukujeme, ale to se nám líbí spíše na rukách, než v kolíbce. Ale to nevadí, mamka se ráda pomazlí. V sobotu plánujeme první větší výlet, pojedeme k babičce a dědovi na chatu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
16.8.06 21:41

Tak pro Tamika a Nikolku velikánská gratulace a přání všeho nej nej nej, hlavně hodně zdravíčka. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí