Poradna duly
Jana Čurdová
No, tak mám po poradni. Neporodila som, a zatiaľ to nevyzerá, že by dnešný termín vyšiel. Mám prísť zase v pondelok, vraj sa uvidí. Krčok mám 1 cm, hrdlo mäkké ale zatvorené a čo sa pádu týka, tak ma lekár pozrel a vraj keď nekrvácam ani žiadny masívny výtok, tak je to OK. Srdiečko bije ako má aj pohyby sú v poriadku. No mohol aspoň ultrazvuk urobiť pán primár, asi sa mu nechcelo
Keď som mu spomínala tie bolesti, povedal, že v tomto štádiu je to už úplne normálne a na rozdiel od môjho gynekológa ho vôbec nevzrušovalo, že dnes mám termín. Povedal, že sa budeme držať toho podľa poslednej menštruácie. Takže budem čakať do 22. 8 a potom ma asi nechajú prenášať neviem koľko, ako priateľovu sesternicu, ktorej posúvali termín od polovice januára do polovice februára. ![]()
Inak neviete, čo znamená že „plodová voda stojí“
To mi tam napísal, a samozrejme som to prečítala až vonku, takže som sa nestihla opýtať. CS mi dnes radšej ani nenapísal.
Zatiaľ papa, idem sa najesť, lebo som hladná ako sviňa ![]()
Aha, a ešte neičo - obrovská gratulácia Lentilke
No a hneď som si upravila aj ticker, nech ma tu nestraší, že prenášam. ![]()
Ahoj všem. Tak dnešní noc nic moc. Ještě jsem si dopoledne schrupla.
OOOObr gratulace Lentilce. Ať je chlapák hodný a zdravý jako řípa.
Já se samozřejmě přidávám k těm, co jsou ještě 2v1 a chtěly by už porodit. Moc se na toho našeho broučka těšíme. Už je to taky dost neúnosný, ale termíny mám až od pondělka, takže do té doby snad ani nedoufám. V pátek jdu na kontrolu a poprvé na monitor. Na to, že už budu v porodnici počtvrté je to zvláštní, ale asi je to stejně naprd moc dopředu.
Jdu uklohnit něco k obědu.
Jo, ještě jsem se chtěla zeptat. Kdo z vás bude rodit ještě v Podolí a je relativní šance, že bychom se tam mohly potkat? Bylo by to možná fajn vyměnit si tel. ![]()
Kačkač
AHOJ,
posílám obr gratulaci Lentilce.. !! At je vše v pohodě a má malej dostatek mlíčka !!!
Teda holky tady je dneska mrtvo!!!!
![]()
A mě ještě ke všemu stávkuje net
!
Dneska jsme byly u dětské dr. a měla z nás obrovskou radost. Terezka krásně přibírá a už je o tři cm větší. A pro jistotu paní doktorku počůrala - asi si ji chtěla pokřtít
. Jinak u nás nic nového. Už je trochu živější - den se neskládá jen z kojení a spinkání, ale taky se jí musím víc věnovat - oběvuje svět. Ale pořád je to zlatíčko. A co vy, ostatní maminy? Máte čas na emimi? ![]()
Ahoj holky,tak broucek je po koupani,napapany a uz i spinka
chvilka odpocinku
meli jsme tu kamarada od pritele,nemam rada moc nastevy,takze zahul pro me
ale prezila jsem to ![]()
Holi prave me to prekvapilo,co dela
normalne miminka se neotaci tak brzo ![]()
a ted opravdu vime,proc 20 kilo navic
kolik jsi zhubla?Ja jdu zitra k doktorovi,tak to budu vedet
radeji to nechci vedet
![]()
Noggie vsak znas ty jejich mereni…jednou reknou,ze miminko je moc velke a podruhe,ze je moc male
podivej se na nas,vsichni rikali,ze bude normalni velikosti
a porodila jsem slune(jeste ze jsem nebyla tehotna tak dlouho,jako slonice
to by me piclo ![]()
krab píše:
no ono se to lehce rekne, aby se clovek nebalale kdyz jsem tady cetla ty vase vetsinou hororovy porody, tak se nemam na co tesit…
teda krome toho vysledku v podobe miminka
Muj porod byl v pohode
nekde jsem cetla,ze to je jenom o mysleni
kdyz jsi budes myslet,ze to bude dlouhy a bolet,tak to tak bude i kdyby to bylo kratke,proste si to vsugerujes…nevim jestli je to pravda,ale ja jsem si rikala,ze to bude v pohode a bylo ( samozrejme jsem se taky bala ![]()
Čau holky, tak jsem dneska strávila přes dvě hodiny v porodnici
No, vše vypadá v pořádku, na porod to tedy není, i když na monitoru nějaká aktivita dělohy byla. Další poradnu mám za týden, takže tady ještě budu strašit jako koule ![]()
Přeji Vám všem krásný večer!
Zítra ráno nastupuji, tak nevím, jestli ráno stihnu kuknout!
Mějte se.
Pa
Verulinka : Taky moc moc držím palce, ať je vše v pořádku a máš za chvíli mimčo u sebe.
Asi si napíšu, co je ještě potřeba všechno udělat, nebo spíš co by se mělo předtím, než se mimi narodí. Protože jsem už netrpělivá a moc pomalu to utíká.
Taťulda má tento týden noční a tak jezdí radši autem, kdyby to na mě náhodou přišlo, aby byl v porodnici brzo. Ale to by bylo dost narychlo, jelikož já prostě žádný příznaky nemám. Sice občas bolestí nemůžu ani chodit, ale to určitě k porodu nepatří. Takže tu budu strašit ještě hooodně dlho s boulí místo břicha ![]()
Kačkač
Verulinka, Krab - holky podle váhy z UTZ se vůbec neřiďte, mě těsně před porodem měřili malou a měla mít větší váhu než měl Tomášek(4150g) a Dr. se rozhodoval jestli půjdu na císaře nebo normálně. Malá se narodila normálně a s váhou 2970g tak to je velký rozdíl.
GRATULUJU VŠEM NAROZENÝM MIMÍSKŮM A HLAVNĚ MAMINKÁM!!!!
Ostatním držím pěsti ať to mají co nejrychleji za sebou!!!!
Moc gratuluju LENTILCE! Uz se tesim, az nam tady vsechno popise ![]()
Podruhe za cele tehotenstvi nemuzu spat.....
Tak brouzdam a snazim se premluvit toho naseho drobka, aby uz taky vylez… Bo, inac jdu zitra na vyvolani.....
Vcera jsme byli zase na prochazce (3-4 km)… a nic… Vanu jsem nestihla, protoze jsme zustali vecer u tchanovcu…
Dneska mam druhy termin… tak uvidime, jestli se to nase mimi rozhodne vylezt na svet v radnem terminu.....
No, a co Tamik ? Zadne zpravy?