Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1765
14.8.06 15:38

Ahoj holky…Tak jsem byla parku se svyma detma :lol: bylo to super :D Deniska je pysna na sveho brachu a nechce mi ho v kocarku pujcit 8O pry ja ho mam porad doma,tak venku ho bude mit ona :D abych se priznala jsem skrblik :oops: ani priteli ho nechci pujcovat :lol:

A dekuju za chvalu dcerky :D kdyz je opalena,tak ji to fakt slusi :D to nevim pokom 8O je vubec moje :?: :idea:
Dala jsem jeste jednu fotku do galerky,,me a prdolu,, tak se me moc neleknete :D vypadam jak po porodu :lol: a ty kila nejdou dolu 8O proc :?: :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
14.8.06 15:38

Milhausko - jééé, doufám, že nevadí, že jsem se strefila do stejného metříku. Jsem ráda, že jsem zvládla aspoň něco. Kdyby vadilo, napiš a já budu pátrat dále.
Yoursun - nám dr. taky minulý týden řekl, že máme dávat široké balení. Na kontrolu k ortopedovi jdeme zítra. Uvidíme, co ten. Malá je jak liliputan, velký zadek (tatínek si nezapomene rýpnout, že aspoň něco máme po mamince) a krátké nohy. Je to srandovní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
14.8.06 15:40

Polin : tak dvojcata bych asi nerozchodila 8O :lol: to my zatim (klep, klep) problemy s bolenim briska nemame, zato me Filipek pravidelne po kazdem koupani pocura :twisted: ale dneska uz si dam bacha :D

milhauska : tak ja ty prochazky uz asi taky zkusim a kojit budu taky podle potreby :D a s plinkou pockam, na konci srpna jdem na tu kontrolu kycli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
14.8.06 15:46

Yoursun, ani já. A to jsem si je zpočátku přála, abych to měla z jedné vody načisto..... Ne, díky. To si to raději ještě jednou zopáknu. No, možná...... :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
14.8.06 15:49

Polin : ja taky, proptoze verim, ze uz pujdu rovnou pod nuz a nebudou me mucit jako ted

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
14.8.06 16:12

Polin s tím metříkem to nevadí, vždyť úplně stejný není :lol: :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
14.8.06 18:13

Ahoj holky, koukám, že řešíte široké balení. Mě právě doktorka v porodnici řekla ať ho dávám než malého uvidí ortoped. V pátek půjdu na kontrolu k dětské a ta mě už pošle k ortopedovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
14.8.06 18:31

metřík????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
14.8.06 18:33

Jeeeeeeeej, a kde je naša humoreska Lentil - žeby už rodila? :lol: Dnes tu tuším celý deň nebola.

Inak maminky, ja vám tak závidím tie vaše starosti s detičkami. Aj už chceeeeeeeem. To čakanie je vážne hnus. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
14.8.06 18:34

Achoj cholkyyy!

Tak my - cholky . jsme od fčera doma! Teď malá už od 15 hoidn chrupe - byla jsem s ní a s Kuldou v dětském koutku - spinkala celou dobu a teď ještě furt chrní :D

Porod byl sice hoodně bolestivý a le zase hooodně krátký :wink:
V 7 mi zavedli 1. tabletu, 8:35 mi začaly bolesti, ale ještě jsem s manželem vtipkovala. V 9 zavedli druhou, PA mi udělala nálev :?, Tomáš si zašel do bufetu na svačinu a kafe, v 10 mi začaly stahy už po 2 minutách to už jsem byla skoro furt ve sprše, v 11 mi píchly vodu a páč jsem skoro lezla po zdi, píchli mi nějakou injekci a cestou do vany jsem se už i ptala po epidurálu, ale PA říkala, že to ani nestihnou píchnout. Ve vaně jsem byla jen chvilku a PA přišla že musí natočit KTG, jenže mě už to nutilo na tlačení a tak tak jsem to rozdýchávala. Manžel tam byl se mnou a držel mě za ruku a říkal mi: A to jsi na to chtěla být sama? :oops: Vylezla jsem z vody, mezi kontrakcema se přesunula na postel, tam mě vyšetřila a říkala že jsem už 5-6 cm, při stahu na 7, šli jsme na sál, nandala na mě ty pásy, nucení na tlačení stále silnější, věděla jsem že ještě nesmím, nebo si potrhám čípek, ale už to šlo jen těžko přemoct. Pak PA říkala, že musím vydržet ještě 1 stah vydýchat a že už volá na porod. Dr. tam byl hned, strašně silné bolesti,. Už můžete tlačit, zavřít pusu a oči a tlačit, a ještě jednou jenom při bolesti. (Jak jsem tlačila škubala mi pravá noha tak, že jsem si říkala, že jim jí vyrazím zuby)Hlavička už je venku! Teď už jenom ramínka… Myslela jsem, že už nemůžu ale šlo to! Bez nástřihu, bez šití! Rozárka je malý vlasáček - má je tmavé a kroutí se jí a v porodnici jí dr. říkali, že je malá ježurka :lol: Pak šla placenta, očištění, nasoukání vložek, stlačení břicha PA. A půl hoďky po tom co se malá narodila jsem už mluvila se svým taťkou po telefonu a smála se.

Navíc mě tentokrát vůbec nebolelo zavinování dělohy, hned jak mě převezli na pokoj jsem si sedla a naobědvala se - byl řízek s bramborem a okurkový salát a já to jedla jak bezdomovec, kterému to chce někdo čmajznout, ale pohoda. Joo a kámoška mi druhý den donesla meloun a kyšku, abych se mohla vytento bez čípku a bolestí, a mělo to úspěch.
Rozárka - je to takové malé koťátko - nádherně pije - už jak mi ji odnesli po prvním kojení na sále tak si odříhla. Prsa se mi sice nalily v pátek jak prase, ael už v sobotu jsem nemusela odstříkávat a malá všechno vypije - no taky fuuurt kaká!!!

Závěr: I když jsem během porodu prohlásila, že 3. dítě už nechci, tak jo, chci.

Jooo ale bez manžela bych tam asi zešidivěla bolestí, takže velký dík, že tam byl a držel mě psychicky i fyzicky!

Fotek máme spoustu - něco vyberu, zmenšíme „velikost“ a hodím je do galerky - ale spíš až večer nebo zítra.

Tož zdar zdar!

Všem novým miminkům, maminkám i tatínkům gratuluji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
14.8.06 19:11

Kočky,

mrkla jsem na ty Vaše broučíky a beroušky. Jsou to moc hezcí drobečkové, všichni do jednoho :! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
14.8.06 19:23

Zpráva od Lentilky :

Konec srandy, od pulnoci mam kontrakce, trcim v porodnici radne ohamiltnovana, nalez furt stejny. Lentilka

Tak, děvčata, máme tu další adeptku na maminku… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
14.8.06 20:32

Nazdarek!

Tak uz mam po kontrole - otevrena na 2 prsty - konecne!
Jsem objednana na ctvrtek na porod (vyvolani), ale pry to tak dlouho trvat nebude… Toz su zvedava!

Lentilce drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
14.8.06 20:41

A co Tamik ? Zatim zadne zpravy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
14.8.06 20:42

Panoramko tak ti drzim palce,at to prijde driv nez to vyvolani,ale pokud jsi takhle otevrena a vyvolavali ti to,tak to pujde hodne rychle a minimalni bolesti…Tak jsem to mela s dcerkou…

Lentile se konecne dockala,tak at ji to jde rychle :D a moc netrpi :D

Holky ja musim pochvalit to moje zlaticko…ono je porad tak hodne :D doufam,ze mu to vydrzi co nejdele :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí