Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26853
15.8.06 10:11

Holi na prdíky prý existuje i nějaká mastička na bříško a masírovat a masírovat. Jenže už nevím, jak se jmenuje a na kterých stránkách jsem k tomu našla i povídání :?
Zkus dát do vyhledavaře prdíky a třeba ti to na emiminu někde najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
15.8.06 10:21

Ahoj holky,
zase po delší době jsem tady.
Moc gratuluju všem maminám a mrňouskům co se tu narodili a Vy co ještě čekáte, nebojte, nejste sami, přidávám se k Vám, ještě mám dva týdny, takže uvidíme. Bříško už je trochu dole, ozvy a monitor v pořádku, prý je to ukázkové, ale jinak se nic nerýsuje, tak to tak vidím, že asi spadnu taky do toho září, no co nadělám :o Ještě by se to počásko mohlo trošku zlepšit, máme doma docela zimu, to už jsem snad líp snášela to teplo, i když v noci to bylo hrozný :? Tak se tady mějte a já jdu mrknout do galerky na mimča, hezký den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
15.8.06 10:28

Obrovská gratulace Lentilce… :wink: Ať mimísek hezky roste a maminka má hodně mlíčka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
15.8.06 10:30

Ahoj holciny,
no ja se taky hlasim po dlouhe dobe. Asi si me stejne nikdo nebude pamatovat :lol:
Na ozvickach v porodnici jsme byli poprve vcera. I kdyz uz mam pupek spadnuty dole, tak to na nic nevypada. Malyho musela sestra probirat k zivotu zvonicim budikem prilozenym k brichu :D

A gratuluju vsem novopecenym maminkam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26853
15.8.06 10:33
krab píše:
Na ozvickach v porodnici jsme byli poprve vcera. I kdyz uz mam pupek spadnuty dole, tak to na nic nevypada. Malyho musela sestra probirat k zivotu zvonicim budikem prilozenym k brichu :D

Tak to chtělo natočit na video :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26853
15.8.06 10:34

Tamik se nikomu neozvala? Ta nás teda napíná. No ale ona psala, že včera si tam jde lehnout a teprve snad dneska, že budou vyvolávat. Tak doufám, že to u ní půjde rychle, ať máme další miminko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
15.8.06 10:35

CECETKA,díky…mastička se jmenuje Pupík,ale u nás má nulový účinek :cry: s tím vyhledávačem to zkusím,pokud mi to „prdíky“ dovolí :D

Ahoj EvikuP!!!
Zdeněček je krásný klučina!Tak si představ,že jsem až do minulého týdne jezdila obden do Krče s jizvou,která začala po 10 dnech hnisat.Jinak cukrovka stále přetrvává,mám ještě 3 týdny a měla by být fuč..Nic proti Krči,ale budu ráda když ji delší dobu neuvidím! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
15.8.06 10:36

Ahoj holky.

Tak se Lentilka konečně dočkala :lol: Posílám veliké gratulace a i ostatním novopečeným maminkám, my už dneska završíme dva týdny, malá roste jako z vody, začínám pozorovat, že úplně ty nejmenší dupačky už jí jsou jen tak tak, ale k dr. jdeme až příští pondělí, tak jsem zvědavá, kolik nám za těch 10 dní přibere.

Dneska jsme měli trochu horší noc, ale jinak je zatím docela hodná, až na občasný záchvaty vzteku a to nastupuje tatínek, aby se uklidnila 8O

A vítám Woodoo doma z porodnice.

Cinq - taky mi první 4 dny doma malá vůbec nebrečela a jenom spala, ale teď už začíná pomalu žít, dokonce musíme o víkendu vyrazit nakoupit nějaké hračky, aby se trochu zabavila, když nespí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
15.8.06 10:36

no teda, odeslal se mi znovu prispevek, tak to uz podruhy nectete :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
15.8.06 10:37
cecetka píše:
krab píše:
Na ozvickach v porodnici jsme byli poprve vcera. I kdyz uz mam pupek spadnuty dole, tak to na nic nevypada. Malyho musela sestra probirat k zivotu zvonicim budikem prilozenym k brichu :D
Tak to chtělo natočit na video :lol: :lol: :lol:

No vsak se tam tomu vsichni smali :lol:
Byly jsme tam 3 zensky najednou a vsem ta srdicka bouchala nahlas, tak jsem si pripadala jako na Czechteku - monotonni tuc tuc 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
15.8.06 10:44

Saary to on je cipera taky,ale proste neplace :D vystaci si sam…a prijde mi ze bude asi i hyperaktivni 8O je normalni,ze uz otaci hlavicku sam,snazi se ji zvednout a hlavne haze usmevy na vsechny strany 8O proste mi to nejak hlava nebere 8O Myslim,ze na to ma casu dost…aspon dcerka mi takhle brzo nic nedelala(jestli si pamatuju dobre :lol:

Holi neboj…to moje slune je velke jak dvou mesicni miminko a vejde se tam v pohode :wink: a ma tam porad spoustu mista :wink:
Ale je opravdu nadherny(ten kocar) :idea: kazdy na nej kouka,kdyz jsme venku :wink:
Jinak nekde jsem cetla,ze je dobre mu nahrivat brisko fenem na vlasy,pres rucnik nebo pres plenu,protoze teplo to uvolnuje…a sice tu neni zadny petikilovy macek ale mi meli 4,4kg…coz neni daleko od vaseho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
15.8.06 10:45

Saary , rikala jsem si, ze bych si na tebe vzala mobil, abych pak pres tebe dala vedet az se ta nase mala rozhoupe a vyleze, nevadi? Poslala bys mi ho do SZ? Ja sice mam v mailu ten seznamek, ale nejde mi otevrit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26853
15.8.06 10:51

Taky přemýšlím, komu pak dám vědět, že jsem se taky dočkala :D Hlavně to musí být někdo, kdo už má odrozeno a je doma.

Holky, ani nevíte, jak si moc přeju, aby se vyplnila předpověď Dr., že bych mohla už tento týden porodit. Myslíte, že se to fakt dá poznat, že už se TO blíží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
15.8.06 10:51

Téda CINQ to je taky obřík :D
tak už víme proč jsme přibraly přes 20 kilo :wink:
Adámek se taky nechová jako 3 týdenní mimčo…Pokud ho dám na bříško už „pase“..krásně drží hlavičku a otáčí ze strany na stranu,pokud ho chytíš za ručičky má snahu se přitahovat! Pediatr říkal,že u takhle velkých mimč je to normální.. :roll: A to je narozený o měsíc dřív! 36+5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26853
15.8.06 10:59

Holi a co změna metříku? Ty náš mateš :D

Právě mi pošťák přivezl teploměry pro malého. Jsem ráda, že už máme doma všechno, co jsme objednávali. A tak už můžu s klidem v duši jít rodit. Halóóóóó, prcku, pojď už ven :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí