Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
611
14.8.06 21:43

Ahoj všem,
tak to moje mimi mě nejspíš zevnitř ukope. Dneska na nákupu jsem se nemohla bolestí ani hnout. Ale pořád si myslím, že to nejsou žádné kontrakce ani poslíčci, spíš jen mimi prostě moc tlačí a děsně to bolí.
Už abych porodila! no tož se jdu teď nakvasit do vany a pak do hajan.
Dobrou noc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
14.8.06 22:14

čau holčiny,

mrkli jsme na Tunel smrti. Mám ráda tyhle horory a říkala jsem si, že by to mohlo mladou vyjukat a vyhnat :wink: . No, zase nic. Stahy mám pořád, ale nic mimořádnýho, nepravidelně a tak si pomalu zvykám :) a taky si zvykám, že budu pořád chodit do poradny a budou říkat 40tt a pak 45tt :D :D . Dost jsem spolíhala na to, že druhý mi vyskočí brzy ven a ono nic :? . Podle UZ mám termín zítra, z toho evidentně nic nebude - leda, že by narychlo voda nebo kontrakce po minutě :D a pak dle PM 23.8. A tak se obávám, že ani tak ne. Hlavička je sice úplně nejníž, ale …
Tak se, holky, mějte. Vy, co nemáte ještě mimi, tak ať se nám již podaří porodit a Vy, co máte, ať jsou hodná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
14.8.06 23:08

Ahojky holky,
teda to zase byla detektivka, četla jsem napnutá jak kšandy :P Obr gratulace čerstvoučkým miminkům a maminkám, tiše závidím 😉
A - pomooooc, zůstala tu kromě mne ještě nějaká těhule? Pomalu začínám podléhat panice 8O S kamarádkou jsme měly skoro stejný TP a ona si klidně včera porodila :)
Já mám tedy teoreticky ještě 2 měsíce čas, ale každou noc přemítám, jestli to co se mi právě děje jsou zaražené prdy, poslíčci a nebo porod, což bych počítám stejně nepoznala :?: :! Ondru jsem dnes odvezla do Prahy a zítra frčí na týden do Jizerek s prarodičema, tak doufám že případný porod ten týden počká, abych si taky užila volno bez našeho draka, i když se mi stýskalo už při loučení /a na týden bude z domu poprvé/. Včera jsme měli grilování na počest jeho 3 narozenin a je z něj opravdu „šílený 3leťák“, tož se nechávám uchlácholit řečma okolí, že druhé dítko bývá hodnější, jinak skončím buď v Bohnicích nebo na Ruzyni :wink:
No nic, přítel mě honí od počítače, tak si jdu dát sprchu, vypiju maliník a zkusím spát. Zítra ráno si jdu zase vysedět důlek do poradny,tak uvidíme co nového :) Tak zatím papa, dobrou noc a uvidíme o kolik miminek budeme zítra bohatší /teď jdu ještě okouknout ta „už vylíhnutá“ do fotogalerky /
Bazalka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
14.8.06 23:10

Oprava: samozřejmě ne „2 měsíce čas“, ale „2 týdny čas“ To je holt ta mateřsko-těhotenská demence! :)
Bazalka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
15.8.06 06:18

SMS od Lentilky :

Vždycky jsem věděla, že je ve mně kus chlapa…včera ve 22:55 se to potvrdilo. Štěpánkovy mužné míry : 3,4 kg a 51 cm

Lentilko, mooooc gratulujeme!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
15.8.06 07:01

Krásné ráno,

Nejdříve velké gratulace Lentil a všem dalším maminkám :wink:

Bazzalko: jdu tě uklidnit, že nejsi sama :wink:, i když já už preventivně přešla do Září teď (mám totiž 2 termíny- jeden v srpnu, druhý v září). A kdy máš ty přesný termín? A už se u tebe „něco“ děje?? (spadený bříško apod.)- a mě ani Ň :twisted: :twisted:

cecetko: viděla jsem tvoji zprávu z kontoly :wink: , ty se určitě nemusíš bát, že by ses stěhovala do Září :wink: - jen bledě závidím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
15.8.06 07:23

LENTILKO vse nej a at jste v poradku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
15.8.06 07:39

Lentilko, velikánská gratulace!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
15.8.06 08:28

**Lentilko - gratulace ke Štěpánkovi **

Dnes jsem prožila druhou klidnou noc - k neuvěření, bez pálení žáhy, to je zázrak :wink: :! Konečně zase spím :D . TAk už víte, kolik nás „pupkatejch“ zbývá? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
15.8.06 08:30

A holky, mám prosbu, můžete mi některá poslat SZ s mobilem, vy, co jste už doma? Abych mohla, popř., kdyby něco :D , dát zprávu z porodnice? Díky a pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
15.8.06 09:02

Tak Lentile oooooobr gratulace ke Štěpánkovi. A to jsi tvrdila, že budeš mít bříško do vánoc :lol: :lol: :lol: !!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26853
15.8.06 09:33

Lentilce gratuluju k chlapákovi :D

Woodoo vítám tě doma. Popsala jsi to stručně a jasně. Ále co, na bolest se zapomene :wink:

xaxkx závidím ti noc bez pálení žáhy. To já si zas o půlnoci musela brát Rennie. Už mě to vážně štve :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
15.8.06 09:38

Bazzalka, Zziny, Xaxkx holky, já mám taky ještě pořád pupík, takže nejste samotné :wink: Dneska jdu poprvé do poradny do porodnice, takže porpvé na monitor a ozvy, tak jsem napnutá jak kšandy. Jdu tam na 12:30, tak pak dám vědět, ale vzhledem k tomu, že břuch mám pořád skoro pod krkem, pochybuju, že by se něco chystalo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
15.8.06 10:03

Ahoj holky.

Tak se Lentilka konečně dočkala :lol: Posílám veliké gratulace a i ostatním novopečeným maminkám, my už dneska završíme dva týdny, malá roste jako z vody, začínám pozorovat, že úplně ty nejmenší dupačky už jí jsou jen tak tak, ale k dr. jdeme až příští pondělí, tak jsem zvědavá, kolik nám za těch 10 dní přibere.

Dneska jsme měli trochu horší noc, ale jinak je zatím docela hodná, až na občasný záchvaty vzteku a to nastupuje tatínek, aby se uklidnila 8O

A vítám Woodoo doma z porodnice.

Cinq - taky mi první 4 dny doma malá vůbec nebrečela a jenom spala, ale teď už začíná pomalu žít, dokonce musíme o víkendu vyrazit nakoupit nějaké hračky, aby se trochu zabavila, když nespí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
15.8.06 10:08

Ahoooj holky :D
Nejdříve velké gratulace všem novým maminkám a miminkům!!!
Hlásím se po dlouhé době,nejdříve jsme byli 14dní v porodnici,pak mi hnisala jizva po císaři a nebylo mi dobře,takže až teď mám volné chvilky :wink: Koukala jsem do galerky všechny mimča jsou úžasný!…ale žádný 5 kilák jako je náš Adámek :wink:
Rozkojit se nám nepodařilo,takže jsme na sunaru,ale už si z toho vrásky neděláme :)
Adámek je hodný mimčo až na ty PRDÍKY :! :evil: Vyzkoušeli jsme už všechno možný,ale nic nezabírá tak,aby měl chvilku klidu :evil: Pokud máte nějaké typy jak na prdíky napište prosím :wink: díky
Nejlíp mu je venku v kočárku na hrbolatém terénu :lol:

Cinq,
Quinny je úžasný kočárek,ale myslím,že do korbičky se za 2 měsíce nevejdem!! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí