Poradna duly
Jana Čurdová
Jeee, Verulinko , ja myslela, ze uz Te nestihnu… Tak Ti preju, aby vsechno probehlo rychle a hladce!
Zdravím Vás,
tak jsem dnes prožila noc plnou „tvrdnutí“, od půlnoci do asi čtyř. Jsem z toho tak probraná, že už nemůžu vůbec spát
. Dnes jdu na kontrolu, tak uvidíme. Ale už je bříško klidný
, když tam jdeme, tak se nic dít nebude
. Jinak jsme včera malovali předsíň. Manželovi se to nelíbilo a já jsem to pojala jako „podpůrný způsob“ pro vyvolání porodu
. Tak to možná takhle zafungovalo. Ještě bych chtěla vymalovat WC, takže - dnes - pokud bude nález NIC MOC, jdu na to ![]()
Ahoj holčiny,
jen chci napsat, že i když nic moc nepíšu,tak tu jsem s vámi každý den. Každý den vás čtu a držím všem, co ještě nemají mimísky u sebe,palečky, aby to dobře dopadlo, měly jste rychlý porod a miminečka brzo u sebe.
Malý je moc hodný,takže mám čas i na emimčo.
![]()
Ještě co se týče malého. Už se snaží držet hlavičku,ale ještě to moc nejde.Je těžká,ale paní dr. říkala, že je dost čiperný, na to že je nedonošený. Přece jen by se měl narodit až za 14dní.
Váží 2,7kg a začal už taky objevovat svět. Je hezké ho pozorovat, jak něco objeví a pak si to s takovým zájmem prohlíží, očička na vrch hlavy, jak je vykulený. Je to sranda. Nebo jak se směje… ![]()
Včera nás trápily prdíky,ale zatím to vždycky tak do 20min. přešlo.
Holi
Mě taky jizva hnisala teda ne hnisala ale jak oni říkají tekl mi z ní nějaký sekret. Až když jsem byla s malým na tom nedonošeneským tak to přešlo. Takže tak 3týdny po císaři to bylo na prd. Ale teď je to už o.k. a cítím se výborně. Nemůžu se vynadívat na své splasklé kotníky. To je taková nádhera po těch měsících. Zatím ani nevím kolik jsem zhubla,jelikož mi nejde váha,ale něco určitě, protože kalhoty co jsem nosila před těhu normálně obleču.
A co Adámek? Je hodný? Nebo se ještě pořád tak rozčiluje, že pak má teplotu? A ještě jsem se Tě chtěla zeptat co máš doma za pejsky? Jakou rasu?
EvikP - tak to jsou vyborne zpravy, ze Zdenecek hezky sili a vyviji se… A hlavne taky, ze se citis dobre a ze uz vsechny otoky splaskly… ![]()
Jak tak koukam na vsechna ta roztomila miminka, tak uz se opravdu nemuzu dockat toho naseho… ![]()
Tak snad zitra… ![]()
Dobre ranko,
mame nejaka nova miminka?
Nejak mi litaji hormony - vcera odpoledne naprosta euforie a vecer jsem brecela jako alik. Ach jo ![]()
Jdu vyvijet nejakou aktivitu v domacnosti ![]()
Verulinko, ty tady taky ještě strašíš? Já jsem měla taky termín 9. a pořád nic…v pátek jdu do Motola a že se uvidí. Tak jsem celá zvědavá. Snad to nějak zvládneme:-)
Ahoj holky,
taky hlásím, stále 2v1. Celou noc mě šíleně bolel podbřišek jako u hodně silné MS. Ale spala jsem dobře. To jsem zvědavá, jak se vyplní předpověď Dr., že se uvidíme až po šestinedělí ![]()
Večer jsme s manželem nastěhovali postýlku do ložnice. Vyzkoušeli i Babysense (nechápu, jak to vlastně funguje). Jen jsme zjistili, že nemáme žárovku do měsíčku i Ikei, tak ji teď letěl do města koupit, ať si už můžeme večer svítit ![]()
Jo a zdálo se mi, že jsem vůbec nepoznala, že rodím. Že jsem se cítila divně, tak jsem šlado poradny, jestli by mě Dr.neprohlédl a on, že jsem otevřená na 5 cm a ať šupajdím do porodnice. Bez bolestí, jen s tou bolestí MS, co mě trápila celou noc. To by bylo super, kdybych takhle rodila ![]()
cecetka píše:
Ahoj holky,taky hlásím, stále 2v1. Celou noc mě šíleně bolel podbřišek jako u hodně silné MS. Ale spala jsem dobře. To jsem zvědavá, jak se vyplní předpověď Dr., že se uvidíme až po šestinedělí
Večer jsme s manželem nastěhovali postýlku do ložnice. Vyzkoušeli i Babysense (nechápu, jak to vlastně funguje). Jen jsme zjistili, že nemáme žárovku do měsíčku i Ikei, tak ji teď letěl do města koupit, ať si už můžeme večer svítit
Jo a zdálo se mi, že jsem vůbec nepoznala, že rodím. Že jsem se cítila divně, tak jsem šlado poradny, jestli by mě Dr.neprohlédl a on, že jsem otevřená na 5 cm a ať šupajdím do porodnice. Bez bolestí, jen s tou bolestí MS, co mě trápila celou noc. To by bylo super, kdybych takhle rodila
Koukám, že to máme dost podobný
. V 11,00 jdu na kontrolu, tak uvidím, jestli mi taky řekne, že se už neuvidíme nebo že tu budu strašit ještě do 42tt
. Já jsem si řekla, že konce týdne musím být v porodnici
Sice ještě nevím, jak to provedu, ale …
. Jinak mám čím dál větší strach. Vůbec se ho nemůžu zbavit. Úplně živě vidím všechny ty hrůzy a bolesti a hroznou dobu porodu..
. Jestli brzy neporodím, tak se z toho zcvoknu a všichni kolem mě taky. Už mi je jich líto, jak musí pořád poslouchat ty moje nářky… Připadám si jako labilní cvok.
Cecetka - třeba tak rodit budeš, neboj protože když se bojíš tak je to mnohem horší jak psala Cinq.Když jsme jeli v noci do porodnice tak jsem se normálně těšila a vůbec jsem se nebála, nejvíc se bál přítel s Tomáškem.
Cinq - Tomášek byl také velké miminko a přetáčel se v porodnici, ve čtyřech měsících seděl a v devíti běhal jak o závod, jako miminka jsem si ho moc neužila.To jsou Ti velcí chlapi, je to strašný rozdíl když má miminko třeba tři kila a nebo přes čtyři co?Co malá pořád si Gabrielka ňuhňá? Tomášek malou pořád olizuje až se někdy musím zlobit on by byl nejraději kdyby byla pořád vzhůru a pořád by ji jen nosil.
Lentilka - už se těším na její popis porodu, no to bude pr… to se nachlámeme v jejím podání!
Holky kolik Vám zůstalo kileček po porodu? Já mám ještě pět a všechno na zadku, to teda nevím jak to půjde dolů, kotníky už mi taky pomalu odtíkají, z prstů ještě prstýnky nesundám mám je zpuchlé.
Ahoj holky ![]()
Tak už mám správný metřík
ale dalo mi to zabrat,nejsem zrovna šikovná ![]()
Cinq…Já jsem se pro jistotu ještě nevážila…mám trochu strach
ale kalhoty co jsem měla před těhu neoblíknu,stále mám klokaní lalok na břiše
snad brzo zmizí
EvikuP…Kotníčky mám taky krásný!ale díky kilům mi spadla klenba a neobuju skoro žádné boty
Adámek už je klidnější,pokud brečí tak jen díky prdíkům,jinak je to zlatíčko.Hafíci jsou na mimčo úplně v pohodě,ti velcí ho moc nevidí,jen venku to jsou královský pudlové a pitbulice a ti doma silky teriéři…
prostě veterinářku nezapřu…máme zveřinec
![]()
Holi píše:
Hafíci jsou na mimčo úplně v pohodě,ti velcí ho moc nevidí,jen venku to jsou královský pudlové a pitbulice a ti doma silky teriéři…prostě veterinářku nezapřu…máme zveřinec
![]()
Holi,
a jak je budes na mimco zvykat? Dala jsi jim ho nejak ocuchat nebo tak? ![]()
My mame taky psa a jsem na to docela zvedava, protoze to je tedka skoro jako kdyz uz mame jedno mimino doma. Je to brabantik a proste porad za zadkem a nejradsi nekde pritulenej co nejbliz. Tak si rikam, aby nemel s prckem nejaky problem.
Až teď jsem se při pročítání těch stránek prokousala k tomu, že Verulinka šla dneska na vyvolávání. Přidávám se s přáním (i když pozdním), aby to šlo co nejrychlejc.
Já mám už taky pěkně stáhnutou pr…a čekám na pátek.
Matulience, Lentilce gratuluju k bábetkům!
Holky, závidím vám všem, co už to máte za sebou. Deptaj mě telefonáty a SMS, jestli jsme nezapoměli poslat info apod. A dotazy typu a jak ti je, a bolí tě něco, a jak se cejtíš už mě přivádějí do nepříčetnosti.....Je tu tady taky někdo po termínu jako já (40 + 7)?