Poradna duly
Jana Čurdová
Cecetko já jsem si uložila do telefonu i tebe, ale říkám si, že určitě porodíš dřív a zrovna tu nebudeš, ale pro jistotu si tě tam nechám ![]()
janey právě proto nechci psát už žádné těhulce, ale raději už nějaké mamině. Ono, každá z nás se může každým dnem dostat do porodnice, že jo? … aspoň v to doufám ![]()
Jsem ti Holi chtela taky zrovna napsat, ze se tady „vytahujes“ s miminkem a pritom jsi stale tehotna
![]()
Ja se trochu bojim, ze budu mit taky vetsi mimi. Minuly tyden mi doktor na ultrazvuku nameril uz 3,2kg. A rodit bych mela az pristi nedeli…
cecetko - já myslím, že to přijde a je to. Bez nějakých významných předzvěstí. Ostatně, každá jsme jiná. Ale myslím a také i doufám, že to tak je. Prostě najednou a jedeme
. S tím spadlý břichem…tomu moc nevěřím. Dr říkal, že je hlavička natlačená úplně dole, což znamená, že níže to nejde a že by mi spadlo břicho? Nemyslím. Tak musíme jen čekat a čekat a doufat a přemlouvat ![]()
krab píše:
Jsem ti Holi chtela taky zrovna napsat, ze se tady „vytahujes“ s miminkem a pritom jsi stale tehotna![]()
Ja se trochu bojim, ze budu mit taky vetsi mimi. Minuly tyden mi doktor na ultrazvuku nameril uz 3,2kg. A rodit bych mela az pristi nedeli…
Tak se neboj, mně naměřili ve 35tt přes 3kg
a rodit mám přístí středu
, tak jsem zvědavá, jestli to bude slůňátko nebo se sekli ![]()
Holky, tak zkouším ty teploměry … jeden je do zadečku a druhý v dudlíku. Jenže, copak ho můžu sterilizovat? ![]()
Janey no mě říkal, že mám hlavičku dole, zkrácený čipek a děloha se pohybuje … prý tomu porodníci říkají předpohyby dělohy. A hrozně se divil, že je necítím ![]()
krab to já znám váhu skorát z 30. týdne a dál už nic. Tak se nechám velikostí překvapit ![]()
no ono se to lehce rekne, aby se clovek nebal
ale kdyz jsem tady cetla ty vase vetsinou hororovy porody, tak se nemam na co tesit…
teda krome toho vysledku v podobe miminka ![]()
krab existují i normální porody. Každá jsme jiná, takže nemá cenu se stresovat dopředu.
Cecetka no tak uvidíme s čím přijedu já, co řeknou mě
Tak zatím pa holčiny, já smažím do tý poradny ![]()
Tu váhu miminek moc neřešte! Naše první mimi mělo 4,3 kg a teď mělo mimi přesně před 3 týdny 3,5 kg. Zítra máme nástup do porodnice na vyvoální, tak nám budou dělat kontrolní ultrazvuk - kvůli váze. Ale je to stejně + / - 500g!!
Verulinka píše:
Tu váhu miminek moc neřešte! Naše první mimi mělo 4,3 kg a teď mělo mimi přesně před 3 týdny 3,5 kg. Zítra máme nástup do porodnice na vyvoální, tak nám budou dělat kontrolní ultrazvuk - kvůli váze. Ale je to stejně + / - 500g!!
Další vyvolání, to je mi tě líto, lepší rodit normálně, já se toho tak bojím, že to tak dopadne
. Mě ujišťovali, že měří PŘESNĚ! Tak uvidíme ![]()
Verulinko tebe se mimísek drží jako klíště. A to už máš snad i víc jak 14 dnů po Hamiltonu, ne? ![]()
krab - neboj, po porodu se ti to taky nebude jiz zdat tak strasne. Vetsinou to netrva tak dlouho a tak to rychle utece. A kazdou kontrakci jsi blize k miminku ![]()
Nekdo se ptal, jestli jiz chodime ven a jak. Tak my jsme byli vendku jiz prvni den jeste u porodnice. To mi prislo bezva, maji tam kocarky na pujcovani a tak se muzeme hnedka prochazet po prilehlem parku.
Tedkon taky chodime temer kazdy den ven (jen kdyz nemam silu, tak ne - coz bylo zatim asi 2×) Byli jsme i na dyl a to pak prebalujeme a kojime venku nebo v obchode nebo v zahradni restauraci (proste nekde, kde si muzeme v klidu sednout). Vzdy s sebou mame velky batoh, kde jsou veci na asi 3 prebaleni, nahradni obleceni v pripade pocurani…
Mimcu davam jen jednu jednorazovou plinku.
Nejsem z toho nadšená!! Ale co se dá dělat, už týden mi říkají, že porodní cesty jsou nachystané a nic. Ještě mám šanci dnes! ![]()