Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
486
18.8.06 22:07

Teda, tady je pěkný mrtvo! To je tím pátkem anebo čím :D :?:
Teď jsme dokoukali film Noc s nabroušenou břitvou. Jestli máte někdo rád psycho, tak si to půjčte. Fakt dobrý. Kamarádka, co měla termín po mně, včra porodila :cry: . Já jí to přeju, ale závidím. ÁAAAAch joooooo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
18.8.06 22:16

čáááááu , já to viděla ale tak divně to skončilo, no já tady ty konce moc nechápu :lol: :lol: :lol: já jsem až teď zjistila, že je pátek, kde je ČEČET kůůůrňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
19.8.06 03:36

Ahoj a krasnou sobotu vsem cerstvym maminkam a tehulkam, co budou maminkami kazdou minutou. Omlouvam se, ze jsem sem tak vtrhla, ale chtela bych pozdravit Mischinu - doufam, ze si na me jeste pamatujes z dob davno minulych, chtela bych ti za sebe a urcite i za celou starou partu z diskuse TPP (ted jsme se prestehovali do denicku pro zitrek) poslat obrovitanske gratulace k Verunce. At jste obe zdrave a silne. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
19.8.06 08:41

Ahoj maminy a čakatelky,

no mrtvo je tu naozaj riadne. Ale maminy majú aspoň príjemné starosti s detičkami. My ostatné stále nič. :roll:
Inak, baby, je ešte len ráno a ja som už vytočená. Včera večer ma suseda videla :,-(ať do auta, úplne v pohode s bruchom a teraz počujem ako hučí na moju mamu - či uuuuuuuž niečo. Keby som mala v izbe na okne nejaký kvetináč, tak ho po nej, koze jednej, vážne šľahnem. Škoda, že nemáme vo firme posteľ, normálne by som tam ostala spávať, aby som nikoho dovtedy než porodím ani nevidela. To si ľudia neuvedomujú, ako je to otravné, tie ich otázky? :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
19.8.06 08:48

Mimulik - z toho si nic nedělej, to už tu chvilku vydržíš. Ono už to dlouho nebdue trvat a taky budeš mít miminko u sebe.

Takhle ráno se sem těžko dostává, protože naše beruška prostě po prospaný noci nespí a zabere až tak mezi desátou a jedenáctou, ještěžě je doma tatínek.
Dneska vyrážíme na první nákupy, tak jsem zvědavá, jak to malá zvládne, tak držte palce, ať neprořve dvě hodiny :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26851
19.8.06 09:10

hezký den holky :D

Včera jsem nemohla zabrat … usla jsem až ve 3 ráno 8O a o půl šesté jsem už byla vzhůru :evil: Takže dnešek fakt bude stát za to. A na výlet k bráchovi nemám ani pomyšlení.
Takže rychle vymyslet,co na oběd … a vyhrála to ta kapusta s bramborama (teď jen nevím, kdo ten recept tady dával :roll: ). Už to mám nachystané, je včas zapnout troubu.

Silvic kdybych věděla, že jsi on-line, seděla bych u PC místo převalování v posteli.

Jojo, je jasné, že maminy mají hodně starostí. Však my čekatelky taky za nějaký ten den nebo týden už tolik času mít nebudeme. Tak si ho, holky, ještě užijme :D

Mimulik na sousedku se vyprdni. Soused se taky na mě podíval a říká Ještě ne? A já říkám Ještě ne, ještě máme týden čas. A on Aha, tak to jo. Ale je to příjemný chlapík a už se taky těší na náš nový přírůstek :D No a pak jsme se o něčem bavili a mě to nijak nezajímalo, tak on říká, že mám už plnou hlavu Radečka a tak jsem mu odpověděla, že hlavu ne :lol: :lol: :lol:

Jo a pořád nemám žádné příznaky porodu, takže jsem v klidu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
19.8.06 09:21

Dobré ráno,

mě také všichni „obtěžují“ svými zvědavými otázkami. Ale co mám dělat? Mimi ven nechce, tak nechce. Jo a další noc bez žáhy, už pátá :D 8O :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26851
19.8.06 09:24
xaxkx píše:
Dobré ráno,mě také všichni „obtěžují“ svými zvědavými otázkami. Ale co mám dělat? Mimi ven nechce, tak nechce. Jo a další noc bez žáhy, už pátá :D 8O :!

Ty se máš. Já jen čekám, až porodím a doufám, že ta žáha fakt přejde. Mě už totiž nepomáhá ani Rennie :? Někdymám pocit, že v tom krku budu mít vypálenou díru 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
19.8.06 10:12
cecetka píše:
xaxkx píše:
Dobré ráno,mě také všichni „obtěžují“ svými zvědavými otázkami. Ale co mám dělat? Mimi ven nechce, tak nechce. Jo a další noc bez žáhy, už pátá :D 8O :!
Ty se máš. Já jen čekám, až porodím a doufám, že ta žáha fakt přejde. Mě už totiž nepomáhá ani Rennie :? Někdymám pocit, že v tom krku budu mít vypálenou díru 8O

cecetko, mně ale připadá, že mám nějaký jiný břicho, takový propadlý a proto mě ta žáha asi nepálí, víš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
943
19.8.06 11:40

Cinq - s tím přebalováním je to u nás úplně stejné, oby zmiznou a nebo na mě volají ať jí jdu vyměnit plínu že prděla. To na mě přítel ještě volá blinká a já proč jí to neutře a on že jí to utřel jen abych věděla.Pořád ji oba dva olizují, no a mě nikdo neolizuje. S tím kočárkem je to u nás taky tak, Tomášek ho nedá z ruky, přítel se už čertil že si ani nevyzkoušel jak se s ním vlastně jezdí.

Kacenka78 - mě odtekla plodovka a žádné stahy jsem neměla jen ze mě tekla po troškách ta voda.A stahy jsem měla až za tři hodiny do té doby nic a pak to byl fofr.

GRATULUJI VŠEM NOVÝM MAMINKÁM A JEJICH MIMÍSKŮM.VERULINKA MÁ TEDA MACÍKA, ALE HLAVNĚ AŤ JSTE VŠICHNI ZDRAVÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
19.8.06 12:14

Ahoj holky.

Vzkaz od Kacenky 78: Tak jsem v porodnici. V noci odtekla plodovka a cekam, az zacne porod. Zatim nic, doufam, ze se taky dockam, uz aby to bylo :o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
19.8.06 12:15

Ahojky všem,
tak jsem tady snad poprvé dopoledne a ještě k tomu v sobotu :P Dítko máme ještě stále na rekreaci v Jizerkách, přítel vedle v pokoji něco vrtá /a nadává u toho, tak radši nenakuku/,na oběd jdem k našim /bílá hříbková omáčka, už se moooc těším/, tož nemusím mimořádně nic dělat a tak si to náležitě užívám :) Včera jsem si užívala celý den v lese na houbách a dneska jsem se chtěla jet podívat na festival na Okoř, ale nakonec mi to bylo rozmluveno.
Jinak jsem samozřejmě pořád 2in1 a děsím se co budu mít za obříka, protože břicho mi dosahuje rozměrů velkého gymballu /každopádně při prvním těhu jsem si až do porodu viděla na intimní partie, kdežto teď se musím holit za pomocí zrcátka!/a přitom mě mimi neustále vztekle okopává, neb má málo místa. Noci mám veselé, nevím jak bych si lehla, poslíčkuju, čůrání tak 7× za noc a dnes jsem sama sebe pobavila, když jsem ráno konstatovala, že se fakt těším, až nebudu mít břicho a budu se moci pořádně vyspat! :P
Příští týden jsem objednaná na čtvrtek do poradny do nemocnice, tak jsem zvědavá, co mi řeknou /MUDr. mě tam převelela kvůli prvnímu porodu CŘ/. Pořád doufám, že porodím „normálně“, i když císař u mě byl úplně v pohodě, nic moc nebolelo a za pár dní jsem fungovala jako před porodem, tak tomu zkrátka „něco“ chybělo a docela dlouho jsem se s tím srovnávala :(
Tak zatím se mějte všechny moc fajn, maminky ať si užívají čerstvá miminka a my co to máme „za pár“ ať brzy a rychle porodíme :) A já jedu na tu omáčku!
Bazalka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
19.8.06 14:02

AHOJ,

Kačence78: držím pěstičky a přeji pohodový porod a at má co nejdříve uzlíček u sebe !!!!

NELLI: máš krásný metříky !!! Malej Tomášek je moc pěknej klučík a jak pěkně drží sestřičku hrdě !!!

Chtěla bych taky takový metřík, na lilypie.. Zkouším to už po třetí.. a zoobrazuje se mi tam foto naší princezny, jen mi to stále ukazuje že jsem těhotná 41 tt a 4 dny :-) :roll: :oops: Poradila by jsi mi prosím, jak na to? dekuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
19.8.06 14:29

Zkouška metříku 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
19.8.06 15:00

další zkouška