Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
228
13.8.06 11:55

Už 2 hodinky mám silné poslíčky, tak jsem zvědavá, co se z toho vyvrbí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
13.8.06 12:10

Verulinka

Držím palečky,aby už… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
13.8.06 12:10

Uff, baby, tak mne tie bolesti po troch hodinách prešli akoby mávnutím čarovného prútika. A to som sa zrovna chystala, že teda idem do nemocnice, ale keď to prešlo :roll: nechcem tam šaškovať. Trochu mi pomohlo skackanie na fitlopte, ale teplú vaňu som vyskúšať nemohla, pretože nám netečie teplá voda, je pokazené ohrievanie a budú to robiť cez týždeň, takže je veľmi príjemné sa teraz aj sprchovať v studenej vode :roll:
Normálne sa hrozím toho, že budem ako Matulienka - tiež poslíčkovala nejaký ten týždeň a nakoniec jej pôrod aj tak budú musieť vyvolávať.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
13.8.06 12:12

Ježiši, ani to nedopíšem a ďalšia vlna bolesti. Keby to malo aspoň nejakú pravidelnosť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
13.8.06 12:14

Mimulik - neboj se, ono to ještě třeba může přijít během odpoledne, škoda, že nemáte tu teplou vodu. A poslíčci tolik nebolí, aspoň teda u mě to tak bylo, tak ti držím palečky, ať se to pěkně rozjede ještě dneska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
13.8.06 12:23

Holky, tady je odkaz na fotky našeho kulíška… tak kdybyste se chtěli juknout… :wink:

www.esnips.com/web/mimisek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
13.8.06 12:25

Holky, neblázněte :! :! Vy tady rodíte jako šílený a já pořád nic :evil: Ach jo!!!!! Včera jsem byla na monitoru, malej úspěšně chrápal, tak ho budili a pak se zase nemohl uklidnit a kopal jako šílenej a to bylo taky špatně :roll:
Zítra jdu na kontrolu, tak doufám, že už mi tam NĚCO řeknou nebo udělají :? Rodíte / rodila jste některá v Podolí? Jak jste byly spokojené?? Mně to příjde jako velká továrna na děti, ale to je teď asi všude.

Jinak všem předbíhačkám držím palce. Ať je to rychlé a co nejmíň bolestivé :wink: Tedy v rámci možností :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
13.8.06 12:26

EvikP - len jedno jediné slovo - náááááááááááádherný 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L_B
106
13.8.06 12:29

Nela_M: ja planuju rodit v Podoli - jestli mi teda nezavrou pred nosem… 8)
zatim jsem tam byla na dvou kontrolach a jednom monitoru a na kurzu a jsem tam spokojena - napsali me k mudr Urbankove a ta je tak mila, az jsem z toho byla desne prekvapena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
13.8.06 12:36

EvikP - Zdeneček je už kus chlapa.
Monaliso, Matulienko - držím moc palce, aby kluci byli
rychle na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
13.8.06 12:39

Saary , zobrala som si číslo na teba, keby niečo dám vedieť cez teba, lebo tu človek nemá istotu, že tie čo sú na konci, nebudú za hodinu rodiť :lol: . A ty sa už dúfam nikam nechystáš. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
13.8.06 13:10

Mimulik - rozhodne napis, ja to holkam mezi kojenim pisnu :D Jsem tady pecena varena

Nela_M - teda ty si chudáček, už 43.tt a pořád máš břišínko, je mi tě děsně líto, ale neboj, musí to skončit. Já jsem rodila v Podolí a na porodním sále hrozně super, i porodní asistentky a doktorka, nemůžu si to vynachválit, všichni byli úžasní a profesionální. Trošinku byl problém na šestinedělí, protože tam bylo hodně maminek, tak se sestřičky nestíhaly věnovat všem, ale jinak dobrý a prostředí je tam moc hezký a všichni příjemný, můžu vřele doporučit, druhý dítě bych chtěla rodit jenom tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
13.8.06 13:23

ahoj holky :D
Dekuju za chvalu na moje slune :lol: je to vazne obrik,ale je muj a to je dulezite :wink:
Jinak nekdo se ptal,jestli vazne spi celou noc,spi v postylce od 23;00hodin pak se probudi tak mezi 2-3hodinou a pak vstava tak kolem 6-7 hodiny…pak pokracuje ve spani…opet :lol: jsme proste lina rodina a on to chytul od nas :lol:

A zapomela jsem napsat,ze v nemocnici to bylo super,hned po porodu vas nechaji s manzelem minimalne dve hodky i s miminkem(nikam ho neodnaseji,coz me prekvapilo…az potom.
A pokoj byl v pohode taky,byla jsem na pokoji s jednou holkou,meli jsme pro sebe sprchu,toaletu a koupelnu pro miminka :wink: jidlo bylo v pohode taky,az na to,ze obcas na me koukalo nejaka morska potvora 8O to fakt nejim…a vsichni moc sympaticky…
Proste jsem s porodem moc spokojena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
13.8.06 13:26

Píše Monalisa :D :

Ahoj, jmenuju se Vojtíšek Čermák a narodil jsem se 13.8.2006 ve 12:39hod. Vážím 3400g a měřím 50cm. Dal jsem mamince zabrat,ale oba jsme v pořádku. 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
13.8.06 13:28

Veliká gratulace k Vojtíškovi. Mamince hodně mlíčka… :wink: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie