Poradna duly
Jana Čurdová
Už 2 hodinky mám silné poslíčky, tak jsem zvědavá, co se z toho vyvrbí!
Uff, baby, tak mne tie bolesti po troch hodinách prešli akoby mávnutím čarovného prútika. A to som sa zrovna chystala, že teda idem do nemocnice, ale keď to prešlo
nechcem tam šaškovať. Trochu mi pomohlo skackanie na fitlopte, ale teplú vaňu som vyskúšať nemohla, pretože nám netečie teplá voda, je pokazené ohrievanie a budú to robiť cez týždeň, takže je veľmi príjemné sa teraz aj sprchovať v studenej vode ![]()
Normálne sa hrozím toho, že budem ako Matulienka - tiež poslíčkovala nejaký ten týždeň a nakoniec jej pôrod aj tak budú musieť vyvolávať.
Ježiši, ani to nedopíšem a ďalšia vlna bolesti. Keby to malo aspoň nejakú pravidelnosť.
Mimulik - neboj se, ono to ještě třeba může přijít během odpoledne, škoda, že nemáte tu teplou vodu. A poslíčci tolik nebolí, aspoň teda u mě to tak bylo, tak ti držím palečky, ať se to pěkně rozjede ještě dneska.
Holky, tady je odkaz na fotky našeho kulíška… tak kdybyste se chtěli juknout… ![]()
Holky, neblázněte
Vy tady rodíte jako šílený a já pořád nic
Ach jo!!!!! Včera jsem byla na monitoru, malej úspěšně chrápal, tak ho budili a pak se zase nemohl uklidnit a kopal jako šílenej a to bylo taky špatně ![]()
Zítra jdu na kontrolu, tak doufám, že už mi tam NĚCO řeknou nebo udělají
Rodíte / rodila jste některá v Podolí? Jak jste byly spokojené?? Mně to příjde jako velká továrna na děti, ale to je teď asi všude.
Jinak všem předbíhačkám držím palce. Ať je to rychlé a co nejmíň bolestivé
Tedy v rámci možností
![]()
Nela_M: ja planuju rodit v Podoli - jestli mi teda nezavrou pred nosem… ![]()
zatim jsem tam byla na dvou kontrolach a jednom monitoru a na kurzu a jsem tam spokojena - napsali me k mudr Urbankove a ta je tak mila, az jsem z toho byla desne prekvapena
EvikP - Zdeneček je už kus chlapa.
Monaliso, Matulienko - držím moc palce, aby kluci byli
rychle na světě.
Saary , zobrala som si číslo na teba, keby niečo dám vedieť cez teba, lebo tu človek nemá istotu, že tie čo sú na konci, nebudú za hodinu rodiť
. A ty sa už dúfam nikam nechystáš. ![]()
Mimulik - rozhodne napis, ja to holkam mezi kojenim pisnu
Jsem tady pecena varena
Nela_M - teda ty si chudáček, už 43.tt a pořád máš břišínko, je mi tě děsně líto, ale neboj, musí to skončit. Já jsem rodila v Podolí a na porodním sále hrozně super, i porodní asistentky a doktorka, nemůžu si to vynachválit, všichni byli úžasní a profesionální. Trošinku byl problém na šestinedělí, protože tam bylo hodně maminek, tak se sestřičky nestíhaly věnovat všem, ale jinak dobrý a prostředí je tam moc hezký a všichni příjemný, můžu vřele doporučit, druhý dítě bych chtěla rodit jenom tam.
ahoj holky ![]()
Dekuju za chvalu na moje slune
je to vazne obrik,ale je muj a to je dulezite ![]()
Jinak nekdo se ptal,jestli vazne spi celou noc,spi v postylce od 23;00hodin pak se probudi tak mezi 2-3hodinou a pak vstava tak kolem 6-7 hodiny…pak pokracuje ve spani…opet
jsme proste lina rodina a on to chytul od nas ![]()
A zapomela jsem napsat,ze v nemocnici to bylo super,hned po porodu vas nechaji s manzelem minimalne dve hodky i s miminkem(nikam ho neodnaseji,coz me prekvapilo…az potom.
A pokoj byl v pohode taky,byla jsem na pokoji s jednou holkou,meli jsme pro sebe sprchu,toaletu a koupelnu pro miminka
jidlo bylo v pohode taky,az na to,ze obcas na me koukalo nejaka morska potvora
to fakt nejim…a vsichni moc sympaticky…
Proste jsem s porodem moc spokojena…
Píše Monalisa
:
Ahoj, jmenuju se Vojtíšek Čermák a narodil jsem se 13.8.2006 ve 12:39hod. Vážím 3400g a měřím 50cm. Dal jsem mamince zabrat,ale oba jsme v pořádku.