Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
486
13.8.06 10:31
cecetka píše:
Zase přijdu, něco napíšu a všichni odejdou. To je, jako byste prchaly přede mnou 8O 8O 8O

Cecetko - my máme stejný TP, tak by mě zajímalo, zda to těhu u nás probíhá podobně :?: :D . Taky máš takový zažívací problémy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26853
13.8.06 10:33
xaxkx píše:
Já jsem dnes usnula až v pět! Ta žáha! To je noc co noc horší! :cry: :cry: :cry:

Žáha je humus. Navíc na to skoro nic nezabírá. Alespoň mě vždycky jen na chvilku :? Četla jsem totiž, že u těhulí to není těmi žaludečními šťávami, ale tím stlačeným žaludkem nahoře. Když ležím na levém bohu, tak je to lepší (ta žáha), ale malý protestuje a na pravém boku mě zase více trálpí žáha, ale malý si lebedí. Na zádech ležet nedokážu … je mi pak šoufl na zvracení :? A pak si vyberte :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26853
13.8.06 10:36
xaxkx píše:
cecetka píše:
Zase přijdu, něco napíšu a všichni odejdou. To je, jako byste prchaly přede mnou 8O 8O 8O
Cecetko - my máme stejný TP, tak by mě zajímalo, zda to těhu u nás probíhá podobně :?: :D . Taky máš takový zažívací problémy?

Jo a k tomu všemu mě ještě tuto noc asi trápily zaražené větry, nebo co :oops: Šílená ostrá bolest na levém boku u žeber :evil: No HUMUS :evil: A přitom už chodím na wc každý den :oops: Možná mi už nedělá dobře ovoce, takže asi vy:,–(ím až do porodu přírodní vitamíny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
13.8.06 10:37

Cecetko - neboj, už se ti to hrozně krátí, za chvíli budeš mít jiné starosti, tak to ještě všechno vydrž a užívej si klídku a bříška, pěkně odpočívej, ať máš potom hodně energie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26853
13.8.06 10:39

Saary jojo, toho se taky děsím, co bude po TOM? 8O Ale už jsem tady několikrát psala, že bych chtěla mít porod jako ty … taková rychlovka ŠUP ŠUP a mimísek je venku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26853
13.8.06 10:40

Holky, už mě zas chytají ty křeče na levé straně. Co to může být? Vždyť všechny orgány jsou na pravé straně. Já z toho snad umřu :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
13.8.06 10:40

Ahojky děvčátka,
teď mi psala Monalisa:

Jsme v porodnici, otevřená na 7cm.Pry to jde rychle, tak uvidíme. Ale bolí to! Auuu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26853
13.8.06 10:45

Jééé, tak ještě 3 cm a Monalisa bude rodit. Jen ať to jde rychle.

Jo a včera jsem zažilašok. Jeli jsme ke tchánovcům, tak si říkám, už nejsou vedra, vezmu si aspoň snubák, ať nemám tak holé prsty. Holky, já jsem ho vůbec nepřetáhla přes kloub 8O Myslíte, že se to po porodu zpraví? Jinak mi bude muset manžel nechat udělat větší 8O A než jsme dojeli do Bohumína, tak už jsem zase neměla žádné kotníky. No potěš koště … to je fakt super závěr těhotenství. To si ještě těch pár dnů užiju, fakt :roll:

Ale konečně jsme vybrali hodinky za porod, tak už je máme doma. Ale manžel je hned schoval, že je dostanu až po TOM :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
13.8.06 10:45

Tak to už bude mít holčina za chvilku!!!

Cecetka s tím že přijdu a všichni odejdou to mám podobně :lol: , jo a jak jsi psala Mimulikovi o tom rození doma - já už bych snad porodila nejradši kdekoliv!!!
Ta stydká kost mě už bolí takovým způsobem, že to nejde, chodím jak napr… kačer, do toho kyčle, žáha, váha - všechno!!! Už nemůžu!
Hmmm a za týden si budu říkat - zlaté bříško :lol: !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
13.8.06 10:48

Cecetka Monalisa 3 cm - já snad tak dva dny 8) (maximálně) - ale když čtu jak se týrá chudák Matulienka, to mi teda do smíchu fakt není!!!
Jakoby toho neměla i tak dost!!! Ale je moc statečná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26853
13.8.06 10:49

Tamik a kdy máš další KO? Řekni jim o té kosti. To není žádná sranda. Pokud by se rozestupovala, tak se to pak těžko zpravuje. Tento týden o tom psala nějaká holčina v dubňatech, že se to u ní kojením ještě zhoršuje, takže musela prcka odstavit, dostala nějaké léky na zastavení laktace a musí jít s tou kostí na operaci 8O
Tím tě nechci nijak strašit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
13.8.06 10:56

Cecetka- tak budeš se divit, ale s tím snubákem to mám skoro 2 týdnyp o porodu pořád stejné, taky ho nepřetáhnu přes kloub, tak se modlím, aby se to nějak spravilo, já už ho chciiii nosit, ch jo a to už mám jenom pár kilíček navíc.
Tak malá se zase hlásí o mlíčko, to je teda hrůza, mám pocit, že jenom sedím s ní u prsu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26853
13.8.06 10:56

Holky, od čtyř jsem vzhůru 8O tak se jdu na chvilku natáhnout. Ještě, že vařit nemusím. Manžel je v práci, na oběd sice přijde domů, ale nafasovali jsme včera jídlo od tchána, tak to jen přihřeju.

Zatím pa a odpoledne nakouknu, jestli je něco nového u Monalisy. A jak se ozve Matulienka, tak to přijdu přepsat. Pa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
13.8.06 10:59
cecetka píše:
Tamik a kdy máš další KO? Řekni jim o té kosti. To není žádná sranda. Pokud by se rozestupovala, tak se to pak těžko zpravuje. Tento týden o tom psala nějaká holčina v dubňatech, že se to u ní kojením ještě zhoršuje, takže musela prcka odstavit, dostala nějaké léky na zastavení laktace a musí jít s tou kostí na operaci 8O
Tím tě nechci nijak strašit.

Cecetka já v pondělí nastupuju do špitálu. Prý podle nálezu, ale asi to bude probíhat tak, že na noc něco dostanu a v úterý by začli :( !
Takže to už taky snad mám za pár, ale víš jak, do smíchu mi není.

Navíc mi dává sodu ta rodina, takže vážně je mi „líp a líp“. Jsem právě říkala příteli, že v práci se ke mě chovají cizí lidi líp než vlastní! Nóó, není nad podporu, žejo :? !

Ale zase je fakt, že tady mě taky vždycky rozveselíte, tak snad nebude tak špatně :wink: , nakonec hůř může být vždycky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L_B
106
13.8.06 11:41

ahoj holky - zdravim vsechny zase po dlouhe dobe… :D

a koukam, ze se to tady pekne rozrodilo - tak vsem maminkam a miminkam preju vsechno nej nej nej a tem, co zrovna rodi, aby to mely ryyychle za sebou

ja jsem dneska 38+3 a furt nic - ani jeden poslicek, ani jedno tvrdnuti, ani odesla hlenova zatka, proste jedno velke NIC :! :! :! - tak si rikam, abych to nase robe nenosila az do vanoc… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí