Poradna duly
Jana Čurdová
Cecetko , ja si to hluboke rozdychavani zkousela doma - a malem jsem se pri tom udavila…
tak nevim, nevim… ![]()
Ale spoleham na svou intuici… Kdyz uz jsme uzpusobene na to, abychom ‚vyrobily‘ miminko, vybaveny rovnou i jeho potravou, tak snad je soucasti toho ‚packu‘ taky porodni dychani… ![]()
Tamiku, nech si chutnat, my jdeme také papat:-)
Doklidila jsem koupelnu, takže můžu jít klidně rodit. Kluci mi tu špínou neumřou ![]()
Holky, ještě k tomu dýchání, když prodýcháváte, tak by se vám neměla motat hlava!!!
Monaliso já bych se tomu ani nedivila
No, to by byl mazec…a to jsem ještě ani nebyla ani jednou v porodnici na kontrole
Prý je v Podolí takový nátřesk, že mě objednali až 4 týdny po tom, co jsem tam volala ![]()
Holky a rozdýchávání ještě není nic proti tlačení. To ležíme na zádech a PA nás nutí, abychom se zhluboka nadechly a ona počítá do 15, kdy my musíme zdržet dech, pak hluboce vydechnout a rychle se zase nadechnout. 3× po sobě a já u toho vždycky umírám, protože mám pocit, že se udusím
A když nás ještě donutí při tom se chytit rukama pod koleny a položit bradu na hrudník, tak to je fakt síla. Ale tu hlavu nám prý budou držet tatínci ![]()
Mám velkou radost. Pošťák zrovna dovezl kolotoč nad postýlku a omotávací hračky na postýlku NATTOU. Tady tyto
http://img.mimibazar.cz/…o1866395.jpg
http://img.mimibazar.cz/…o1866409.jpg
A jsou krásnééééééééééééé ![]()
janey jsem tomu neodolala
Hned jak se manžel probudí po noční, tak mu hodím oběd na stůl a pak ten kolotoč vyzkoušíme.
Manžel už chtěl stěhovat i postýlku do ložnice, ale mě se to zdá ještě brzy. Jak jste na tom s postýlkama? Už je máte nachystané nebo ještě rozložené?
Cecetko chachá, kdybys to viděla u nás…mám čerstvě vymalováno, ještě musím koupit koberec a nechat si tam donést nábytek…postýlku máme rozloženou na na chatě 35 km od Prahy
Jsem střelec, co? A vy na mě s roděním ![]()
Janey já si říkám, že postýlku může manžel nastěhovat do ložnice, když budu v porodnici. Však ví kam a načančat ji taky dokáže beze mě. Nechci se zatím nějak stresovat pohledem na prázdnou postýlku a čekat, kdy UŽ ![]()
Cecetko to je rozumný ![]()
No, jdu vařit obídek…dneska máme lososa s hranolkama, mňám ![]()
No, tak my už máme v ložnici postýlku přichystanou, načančanou, jen čekáme na toho čápa ![]()
Čečetko, moooc krásný!!!
Taky nechám na chvíli PC odpočinout. Někdy si připadám jako závislačka
Ále co, ještě si to povídání s váma užiju, kdo ví, jak na tom budeme s časem po porodu. Jestli nás budou miminka moc zaměstnávat, tak tady vždycky jen odskočíme napsat, co nového a zas pofičíme pryč. Zatím pa ![]()
No, tak jo
, tak já ho chvíli také nechám… stejně musím do banky - internetový - a zaplatit účty, tak emimi na chvíli vypnu… fakt jsem závislák nebo co.
Koukám na hodiny a myslím na Matulienku, za 1,5hod. jde na zátěžový test. Už aby to měla za sebou.
A i Anajka… snad to půjde rychle, když čeká druhé mimi!!!
Tak já jdu platit… uáááá ![]()
Ahoj holky, díky za podporu, ale na porod se pořád nechystám. Akorát jsem chytla nerva když jsem si prohlídla ten váš seznámek… Acho jo.
Dneska jdeme na večeři, tak si dám nenápadně něco pálivýho a dvojku červenýho a zkusím manžu přemluvit na sex… Ale to asi nevyjde, protože se bojí, že by malýmu udělal důlek na hlavičce…
No, ještě je tu rada tety Silvic s klikáním na myšku
![]()
Já jsem asi fakt nějaký přírodní úkaz - budou mě fotit do učebnice gynekologie spolu se slonicema. Nebo budu první případ, kdy se těhotenství vstřebá
Já nemám ani nááááznačíček nějakých kontrakcí nebo bolestí ![]()
Držím palce Matulience a Anajce - šťastné to ženy ![]()
Nelo, já se za chvíli přidám do klubu čekatelek, holky totiž předbíhají o 106:-).
Poslíčky mám dost, ale pořád nic
Nebo to nepoznám a nakonec porodím doma.
Už mě tak 2hodiny trápí děsná bolest zad a podbříšku, ale nějak to není v intervalu, tak se nevzrušuju, jen nemůžu vůbec chodit, tak raději posedávám ![]()