Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2058
10.8.06 16:00

Tamik ..hm, to by se mi líbilo:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
10.8.06 16:06
cecetka píše:
Tamik jóóóó, tak to jsem si včera myslela u čištění bazénku a stěhování zahradní houpačky taky. A výsledek? Děsná bolest v zádech a na vnitřní straně stehen :evil: Ale třeba ti to jako vypuzovací metoda vyjde. Navíc, přece jen ty už máš po termínu, kdežto já mám času ještě dost :roll:

Já chvíli po procházce. Ty bolesti v podbřišku byly nějak jiné… ale tím to skončilo. No a dneska mě ta stydká kost bolí nejbrutálněji za celou dobu. Kyčle mě už bolí celý den a taky nic… Ten náš prcek si možná říká, že v bříšku je mu líp, když vidí, co se děje venku 8) ! Má to holka vymyšlený!!!

No a dneska mi řekl kolega, že jako zkušený zootechnik poznal, že už to bude brzy, jelikož mám břicho níž. Mě teda přijde furt stejné, ale když je ten zkušený zootechnik… :lol:
Tak jsem mu říkala, že má pravdu, nejpozději v pondělí nebo v úterý a to je fakt brzo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
943
10.8.06 16:36

Dala jsem na emimčo nějaké fotky Nellinky do galerky tak se můžete mrknout.

Jinak Nellinka pěkně přibírá už máme 3,05 kg.

Tamik - ty už přenášíš, neboj už to bude brzy.

Holky jak to tak vidím tady bude odrozeno v polovině srpna a šmitec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
10.8.06 17:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
10.8.06 18:18

Monaliso k tomu článku, no nevím, nevím. Z maliníku nebo masírování hráze se asi dřív neporodí. Sexík nebo masáž bradavak by pomoct mohla, fyzická zátěž určitě taky. Co myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
10.8.06 18:18

Monalisa24 skoro všechno děláááám!!! A nic.

Nechceš pomoct s hledáním co proti tomu hnusnému svědění břicha??? Já začínám být pološílená. Teda vlastně šílená, pološílená jsem od narození :lol: !!!
To je takový nářez, že chvíle, kdy kousek podrbu je snad srovnatelná s orgasmem… :oops: , jenže v tu chvíli to naprosto nezřízeně musím začít drbat celé a začíná kolotoč, který už nelze zastavit :x !!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
10.8.06 18:23

Jo a co chodím na cvičení, tak mi PA radila abych si dala teplou koupel, do ní svařila skořici, zázvor a hřebíček. To bych i zkusila, jenže ona zapomněla, že nám neteče ta teplá, takže to znamená nakýblovat vanu ohřátou vodou.
Nic, možná se do toho pomalu pustím - jde to ruku v ruce s tou fyzickou námahou :lol: !

Ale jelikož kolem sedmé čekám návštěvu, tak nevím, protože když už tu vanu nanosím, chci si v ní aspoň chvíli lebedit a když přijde návštěva, těžko můžu říct - pardon, já teď dvě hodiny nosila vodu do vany, tak přijďte jindy… :lol: . Prostě prekérka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
10.8.06 18:25

Tamik hlavně návštěvě řekni, ať jsou hodně veselí a hedně tě rozesmívají. To může taky pomoct. Alespoň sestra mého expřítele se na jedné oslavě smála až do rána a další den porodila. Třeba je to jedna z vyvolávacích metod. A když si k tomu dáš skleničku vínka, tak to třeba ještě podpoříš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
10.8.06 18:29

Ahój srpňátka,

hlásí se poslední těhule z červencových :roll:

Gratuluji všem maminkám a miminkům k úspěšnému vylození :D :D 

Dneska jsem měla jít na vyvolání, ale rozhodlo se (až dneska), že se bude počítat termín ze 30tt - což bylo 5.8… takže vesele přenáším a ještě asi budu, protože dle dr. to na porod ale vůůůbec nevypadá :cry: Jsem už z toho na prášky a zkouším kde co, ale malýmu se prostě nechce a nechce :roll: Takže pokud nějakým zázrakem neporodím dřív, tak jdu v sobotu na monitor a v pondělí na kontrolu, kde se SNAD něco rozhodne…

Máte nějakou tabulku kdo a kdy už má odrozíno? Abych se mohla litovat, že já pořád nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
10.8.06 18:32

Nelo_M holka, vydrž. A tabulku miminek máme tady http://www.srpen2006.estranky.cz/…miminka-2006 ale raději se tam ani nedívej, jinak tě trefí šlak z toho, jak si tady většina porodila před termínem 8O Jakoby holky soutěžily o to, kdo to bude mít dřív za sebou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
10.8.06 18:35

Cecetka ten smích… je mi veselo jen tady s vámi :lol: , asi půjdu najít třeba nežvatlací diskusi nějaké hlášky Silvic a Len-til-ky!!! Tyhle dvě když se do sebe dají tak je úspěch zajištěn :lol:

Nela-M taky dobrý! Já mám 4. 8., termín od začátku jen jeden a jako ty, v sobotu monitor a když do té doby nic, v pondělí vyvolání :( !
Musím ti ale říct, žes mě vůbec neuklidnila, když jsem viděla tvůj metřík :? !!!
Koukni na naše stránky, co vyrobila šikovná Monalisa24: http://www.srpen2006.estranky.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
10.8.06 18:37
cecetka píše:
Nelo_M holka, vydrž. A tabulku miminek máme tady http://www.srpen2006.estranky.cz/…miminka-2006 ale raději se tam ani nedívej, jinak tě trefí šlak z toho, jak si tady většina porodila před termínem 8O Jakoby holky soutěžily o to, kdo to bude mít dřív za sebou :lol:

Tys mě předhonilááá!!!
Jestli to tak bude i s porodem… při tom zdejším předbíhání :lol: , nebudu vůbec překvapená!!!
Jo, víš co je výhoda, že tam Nela-M neuvidí původní termíny! Teda v týhle tabulce, to by bylo asi dost drsný 8O !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
10.8.06 18:38

Tamik Silvic do nežvatlací diskuse nechodí, ale teta Lentile je tam dost populární. A ještě ji všichni štenkrujou, jak to, že ještě neporodila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
10.8.06 18:41

Tamik právě, že uvidí. Monalisa tam totiž přidala tabulku, ve kterém tt která porodila 8O A snad jen 4 přenášely, zbytek všechno je před termínem.
No já mám termín dle UZ ve 20. týdnu 23.8., ale dle UZ ve 30. týdnu 19.8. S Dr. jsme se dohodli, že budeme počítat ten 23.8. Tak snad to Ráďa pochopil, že do tohoto data má vylézt ven :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
10.8.06 18:44
matulienka píše:
Tamiku ..nemám s nimi žádnou zkušenost, já používám olejíčky pouze od salusu. To v aromaterapii. Jinak na masáže se mi osvědčil Hádek nabo topvet.

matulienka (teda jestli nerodíš :lol: ) já myslela na to děsný svědění nějakou šikovnou levanduli? To by mohlo klapnout ne?
Já teda doma trochu mám, jenže ta je z Justu, 10 ml a na tu obří plochu bych to vyplácala na dvě namazání a ono to stálo celkem dost… Fakt je, že je to snad jediná věc, po které to na chvíli přejde :wink:

Týýjo, malá tam má rodeo nebo co. A jak mě vždycky prokopává skrz jen nahoře kolem pupku, teď jakoby tam dole šmejdila ručičkama - třeba si to tam roztahuje :lol: (nooo, já vím, to je blbost), ale hodilo by se to :wink: :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí