Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj,
hlasime navrat z porodnice, hlasim se v kratke prestavce mezi kojenim, prebalovanim a uspavanim, vsem dekuju za prani a ja taky preju vsem maminkam at je mimco co nejhodnejsi a hlavne zdrave, my se zatim aklimatizujeme, prvni noc doma jsme prezili, akorat bych chtela spat v kuse tak 24 hodin
mizim, snad se mi podari i neco precist, z toho, co jste napsali
jinak uz jsme po tydnu zpet na porodni vaze tudiz 4,5 kg a ja mam 12 kg dole,takze uz "jen " 16 ![]()
Tak holčinky, postupně dopisuju miminka na naše stránečky www.srpen2006.estranky.cz
Koukám, že dnes má semnou termín Jitka81 , ale dlouho jsem od ní nic nečetla, tak snad porodila nebo se chystá, také Gerda už by měla mít svoje mimi u sebe…
Vítám z porodnice Mostuli a Yoursun !!!
Matulienko , to nás Woodoo moc nepotěšila, co??? S tím, že to byl bolestivější porod. Její Kulda je přece věkem k našim kloučkům… ach jo… ![]()
Jinak, Mostule , s tím porodem do vody jsi mi udělala radost, já o tom uvažuju, a pořád se nemůžu rozhodnout, ale už jsem sem o tom psala. No, třeba nakonec… ![]()
Mostule a yoursun… vítejte doma maminečky:-))
Dnes asi pustí i BambulkuH.
Monaliso24 ,když jsem to od woodoo četla, normálně mne mrazilo..horší porod nechcíííííí.
A copak asi Verulinka , včera kino, s manžou sami doma, že by?
No, já dostala pozvání dnes, tak jdeme na véču a kinečko/ Piráti z Karibiku …jupíííííí/ S komentářem..vydržíš tam sedět /no to já nevím/ a neporodíš tam?
Ale velkej mi udělal radost, je to asi na dlouho poslední přiležitost jít někam spolu ve dvou:-)
NelloB, koukám na ten Tvůj metřík pro Nellinku. Nechceš s tím poradit?
Matulienko, jééé, já bych šla také na Piráty z Karibiku:-). Slíbili jsme Pitrýskovi ten film „Auta“, tak snad neporodím dřív, než ho tu budou dávat v kině:-). K tomu porodu, já chci aspoň ten samý, co s Pitrýskem. Vydžím i ty křížové bolesti, ale už to chci mít za sebou. Se mi to nějak vleče:-(
http://www.rodice.cz/metrik/1991.png
Jen zkouším metřík pro Nellinku:-)
Tak, NelloB, už jsem na ten Tvůj metřík přišla:-). Vlož do podpisu
Holky, jak to děláte s tím písmem? Já tam nastavím barvu i velikost a stejně se mi to vždycky zobrazí normálně ![]()
Jinak, jak psala Woodoo, že ty bolesti byly silnější … no jo, ale vemte si, že měla nástup do porodnice v 7 ráno a kdy byla princezna na světě? měla to aspoň rychle za sebou.
Po včerejším čištění a skládání bazénku mě šíleně bolí záda a vnitřní strana stehen, jak jsem pořád tak divně dřepala, aby se mi tam vlezlo i břicho
Teď bych rodit rozhodně nemohla … nevím, co by mě bolelo víc ![]()
Jojo, Čečetka , to je fakt:-), to mi nějak nedocvaklo, že měla nástup v 7hod.
Jinak s tím písmem… nejdřív napíšeš tu větu, pak to myší označíš a pak teprve měníš barvu, velikost apod. ![]()
Monaliso24 ,
no, moc se na film těším.
No, jdu se vyspršknout před prohlídkou a pak vyrážím na kontrolu. Stavím se i za Mischiinou, jen Verunku neuvidím, má trošku žloutenku a je ve fotu. Dovolím se ode všech pozdravovat.
Tak pááá, doufám, že mi neřeknou, na porod to vůůůbec nevypadá a miminko má 4,5 kila
![]()
Matulienko, držím palečky, aby Ti tohle určitě neřekli!!! A Mischiinu pozdravuj!!! ![]()
Pěkné dopoledne,
jsem stále 2v1.
Kino bylo super, koukli jsme po obchodech, přijeli domů utahaní, dali si vínečko. Kolem 23h mě chytli křížové bolesti, tak jsem si říkala, že třeba už a nic.
Do úterý jsem chodila pěkně na velkou i 7 krat denně a teď už druhý den nějak nic. Pořád cítím, že potřebuji a když sednu na záchod tak nic.
Zítra jdu zase na kontrolu a domluvit se na indukci. Tak doufám, že se přes víkend vylodí mimísek sám!
![]()
Monaliso moc děkuju za radu … fakt to funguje ![]()
Verulinko jestli to i není tím, že každé zabolení si hned říkáme, že by UŽ? A ono pořád NIC ![]()