Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
304
10.8.06 09:11

Ahoj,

hlasime navrat z porodnice, hlasim se v kratke prestavce mezi kojenim, prebalovanim a uspavanim, vsem dekuju za prani a ja taky preju vsem maminkam at je mimco co nejhodnejsi a hlavne zdrave, my se zatim aklimatizujeme, prvni noc doma jsme prezili, akorat bych chtela spat v kuse tak 24 hodin :) mizim, snad se mi podari i neco precist, z toho, co jste napsali

jinak uz jsme po tydnu zpet na porodni vaze tudiz 4,5 kg a ja mam 12 kg dole,takze uz "jen " 16 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
10.8.06 09:12

Woodooo gratuluju k Rozárce. A přeju hodně mlíčka… 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
10.8.06 09:17

Veliká gratulace Woodoo k Rozárce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
10.8.06 09:19

Tak holčinky, postupně dopisuju miminka na naše stránečky www.srpen2006.estranky.cz

Koukám, že dnes má semnou termín Jitka81 , ale dlouho jsem od ní nic nečetla, tak snad porodila nebo se chystá, také Gerda už by měla mít svoje mimi u sebe…

Vítám z porodnice Mostuli a Yoursun !!!

Matulienko , to nás Woodoo moc nepotěšila, co??? S tím, že to byl bolestivější porod. Její Kulda je přece věkem k našim kloučkům… ach jo… :-(

Jinak, Mostule , s tím porodem do vody jsi mi udělala radost, já o tom uvažuju, a pořád se nemůžu rozhodnout, ale už jsem sem o tom psala. No, třeba nakonec… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
10.8.06 09:29

Mostule a yoursun… vítejte doma maminečky:-))

Dnes asi pustí i BambulkuH.

Monaliso24 ,když jsem to od woodoo četla, normálně mne mrazilo..horší porod nechcíííííí.

A copak asi Verulinka , včera kino, s manžou sami doma, že by?

No, já dostala pozvání dnes, tak jdeme na véču a kinečko/ Piráti z Karibiku …jupíííííí/ S komentářem..vydržíš tam sedět /no to já nevím/ a neporodíš tam?
Ale velkej mi udělal radost, je to asi na dlouho poslední přiležitost jít někam spolu ve dvou:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
10.8.06 09:32

NelloB, koukám na ten Tvůj metřík pro Nellinku. Nechceš s tím poradit?

Matulienko, jééé, já bych šla také na Piráty z Karibiku:-). Slíbili jsme Pitrýskovi ten film „Auta“, tak snad neporodím dřív, než ho tu budou dávat v kině:-). K tomu porodu, já chci aspoň ten samý, co s Pitrýskem. Vydžím i ty křížové bolesti, ale už to chci mít za sebou. Se mi to nějak vleče:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
10.8.06 09:37

http://www.rodice.cz/metrik/1991.png

Jen zkouším metřík pro Nellinku:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
10.8.06 09:42

Woodoo to je fantastické. Moc gratuluju k Rozárce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
10.8.06 09:44

Tak, NelloB, už jsem na ten Tvůj metřík přišla:-). Vlož do podpisu

http://www.rodice.cz/metrik/1991.pgn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
10.8.06 09:45

Holky, jak to děláte s tím písmem? Já tam nastavím barvu i velikost a stejně se mi to vždycky zobrazí normálně :?

Jinak, jak psala Woodoo, že ty bolesti byly silnější … no jo, ale vemte si, že měla nástup do porodnice v 7 ráno a kdy byla princezna na světě? měla to aspoň rychle za sebou.

Po včerejším čištění a skládání bazénku mě šíleně bolí záda a vnitřní strana stehen, jak jsem pořád tak divně dřepala, aby se mi tam vlezlo i břicho :lol: Teď bych rodit rozhodně nemohla … nevím, co by mě bolelo víc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
10.8.06 09:47

Jojo, Čečetka , to je fakt:-), to mi nějak nedocvaklo, že měla nástup v 7hod.

Jinak s tím písmem… nejdřív napíšeš tu větu, pak to myší označíš a pak teprve měníš barvu, velikost apod. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
10.8.06 09:48

Monaliso24 ,
no, moc se na film těším.
No, jdu se vyspršknout před prohlídkou a pak vyrážím na kontrolu. Stavím se i za Mischiinou, jen Verunku neuvidím, má trošku žloutenku a je ve fotu. Dovolím se ode všech pozdravovat.
Tak pááá, doufám, že mi neřeknou, na porod to vůůůbec nevypadá a miminko má 4,5 kila :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
10.8.06 09:49

Matulienko, držím palečky, aby Ti tohle určitě neřekli!!! A Mischiinu pozdravuj!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
10.8.06 09:50

Pěkné dopoledne,
jsem stále 2v1.
Kino bylo super, koukli jsme po obchodech, přijeli domů utahaní, dali si vínečko. Kolem 23h mě chytli křížové bolesti, tak jsem si říkala, že třeba už a nic.
Do úterý jsem chodila pěkně na velkou i 7 krat denně a teď už druhý den nějak nic. Pořád cítím, že potřebuji a když sednu na záchod tak nic.
Zítra jdu zase na kontrolu a domluvit se na indukci. Tak doufám, že se přes víkend vylodí mimísek sám! :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
10.8.06 09:59

Monaliso moc děkuju za radu … fakt to funguje :roll:

Verulinko jestli to i není tím, že každé zabolení si hned říkáme, že by UŽ? A ono pořád NIC :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí