Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2058
9.8.06 16:59

lentilko ,

pamatuješ co řekl Kulíšek woodoo? Dovnitř jedině tak, že ti doktoři otevřou myšku a dají miminko zpátky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
9.8.06 17:25

matulienka já i vím čím by jí otevřeli 8O , těma ratátkama, co jsem si tam prohlížela a sestra mě ujišťovala, že na mě to není :lol: ! Doslova rovnák na ohybák!!!

Jinak, dělám buchtu dle tvého receptu a bohužel musím říct, že jsem asi pečící negramot :roll: , anóbrž podle toho, cos napsala že tam patří, bych tím ten plech leda posypala.
Tudíž jsem tam nacpala další věci, aby se to dalo aspoň trošku válet. Je mi ale jasný, že to bude rukama.

Krásně to tu voní, za chvíli bude hotová. Jen není jablečná, jablka už nejsou, tak jsem tam nacpala co jsem doma našla - zbytek povidel, třešně z mrazáku, pár nektarinek… jako když vaří pejsek a kočička - samý dobrý věci :lol: :lol: :lol: !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
9.8.06 17:28

Tamik ..to není rukama, to bude moukou, někdy taky musím přidávat..mlíko:-))
A bude to mňamka, s tím, co jsi tam dala, hm, honí mě díky tobě mlsná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
9.8.06 18:06

Lentil druhé a další dítě se dělá stejně jako první.Úplně. 8)
Nějak mi na to první dnes dochází energie, mám pocit, že pokud ji manžel teď okamžitě neodvleče někam pryč, tak zešílím :lol: Nezavře pusu, dneska vůbec neposlouchá, neustále kňourá a mohla bych pokračovat…2 roky jsou super věk, ale někdy… :evil:
Nám to změkčování jde dobře, akorát naposledy jsem po tom byla tak namožená, že jsme museli dát pausu :oops:
Jo a Lentil víte co čekáte nebo ne?Opravdu kluka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
9.8.06 18:25
anajka píše:
Lentil druhé a další dítě se dělá stejně jako první.Úplně. 8)
:lol: :lol: :lol: Tak po technické stránce asi jó, ale spíš jsem myslela ty organizační obtíže jako dítě lezoucí do ložnice, příp. rovnou do postele, přílišná hlučnost apod. :lol:
Paní doktorka slíbila kluka a pan primář na kardiotokografii mi tvrdil totéž, ale jestli je to dítě fikané po mně, tak to klíďo ještě bude holka - a já bych chtěla Bětunkuuuuu (ale jenom takovou pěkňounkou jako máš ty :wink: ), jenom už jsem si na tu představu pindíka hodně zvykla 8O .
Tak teď se rozhoduju, jestli upeču tu lineckou buchtu, kterou tu tak vehementně propagujete, anebo půjdu rozsypat po zemi sirky :lol: … (Víno jsem vychlompala před chvílí, ale stydím se notně - takhle ožírat bobánka :oops: ).
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
9.8.06 18:32

Je fakt výborná (ta buchta!!!). Přítel si jen kousl, je ještě teplá, no ale já, starý mlsoun jsem ten jeden článek snědla celý, ať je teplá nebo ne!!!

matulienka kromě mlíka jsem přidala i vajíčka - máme je totiž takový maličký… a na ty válecí věci moc nejsem, tak proto jsem se s tím musela s…t tolik :wink: !
Taky bodejť by z toho pak nebylo takový hatlámo patlámo!!!
Ale jedlý to je, dokonce to nevypadá ani že už by to někdo jedl a drží pohromadě! Z té kombinace všeho jsem měla celkem strach, ale výsledek stojí za to :!

Len-til-kah ty sirky ale k jídlu moc nejsou. Výrobou buchty sice těžko prcka vypudíš, ale aspoň si smlsneš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
9.8.06 18:52

Tož vidím, že spln zatiaľ na nikoho neúčinkuje. Ja som dnes mala poradňu, nič nové som sa nedozvedela, doktorko ma neráčil vyšetrovať, mám prísť v utorok - to mám vlastne ten prvý termín, ale akosi nemám pocit, žeby som sa chystala rodiť.
Bola som si dohodnúť epidurál, pre istotu a pani doktorová mi povedala, že pokiaľ to bude v pracovnej dobe, nie je problém, v noci s ňou určite nemám počítať, to ona vstávať nebude a za tie roky, čo pracuje sa vraj navstávala v noci dosť a cez víkendy tiež nemám počítať s epidurálom, lebo to by nezvládla, proste blablablablabla … samé kecy. Hlavne, že sa zato účtuje 2000Sk. Podľa mňa absolútne netrhový prístup, veď keď si to platím, tak by sa mali trhať, aby mi ten epidurál pichli. :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
9.8.06 18:52

TAk jsme se vrátili z Tesca. Hadovi jsme hodili myšky. Koupili jsme si vínečko, tak si večer dáme do rypáčku :wink: . Potom asi zahájíme další stádium vypuzování :lol: - nějaký to intimčo. Mlaďas je na prázdninách, tak máme klídek a nemusíme čekat, až usne :wink: . Jinak jste mě tak zbláznily s tím pečením, že jsem se do toho také dala. Kakaovou buchtičku s meruňkama. Uvidíme. Vlastní výroba, jelikož já jsem moc lííínááá něco kynout a válet :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
9.8.06 19:19

Ahojte holcinky!

Jeste jsem nic necetla - tak doufam, ze se vsechny mate dobre…

Ja byla dnes v nemocnici… PA me vysetrila a pravdepodobne i dobre ‚zahmatla‘…
Od te doby me boli bricho a mam trochu krvavy vytok… Jenze ted to bricho zacina bolet vic, tvrdne v intervalech… a hlavne - strasne to tlaci i na konecnik… Je to soucasti kontrakci????

Manzel pripravil veceri, tak jdu zobat… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
9.8.06 19:20

Jo jo Lentile , ty organizační věci okolo toho plození byly někdy hodně vtipné,ale zvládlo se to. Je ale fakt, že se hodněkrát vzbudila v tom nejlepším :oops: :oops: a s vykulenýma očima pronášela několikrát po sobě:Bolí?Bolí? :lol: :lol: Doufám, že z toho nebude mít trauma. teď už jsme ji přestěhovali do svého pokoje, už se to nedalo :lol: Já spíš nechápu jak to řeší lidi, se kterými děti spí stále v ložnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
9.8.06 19:24
Panoramka píše:
Ahojte holcinky!

Od te doby me boli bricho a mam trochu krvavy vytok… Jenze ted to bricho zacina bolet vic, tvrdne v intervalech… a hlavne - strasne to tlaci i na konecnik… Je to soucasti kontrakci????

Panoramko: já jsem četla, že tlak do konečníku může být předzvěstí porodu 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
9.8.06 19:38

Tak já tu jeden den nejsem a je tu další mimčo. Cinq přeju hodně štěští a zdraví s mimískem!!! 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
9.8.06 19:49

My se vrátili z procházky!!!
Byli jsme jen něco kolem půl hoďky, ale je mi jak po uběhnutí maratónu 8O ! Jsem byla úplně zadýchaná, cestou jsem si musela chvíli sednout, hrůza!!!
Ne, že bych někdy byla nějak v kondici, ale tohle mě teda dostalo :!
Nic, jdu si ohřát kakao a dát si ho s tou buchtou :wink: (pak si dáme to červený a klystýr nebude třeba…)!
Jo a taky mě pobolívá nějak jinak než normálně v podbřišku, no ale to nejspíš jen tak pro cvik!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
9.8.06 20:34
Panoramka píše:
Ahojte holcinky!

Panoramko, jj, tlačení na konečník je k porodu. Tohle byl jediný příznak, co jsem měla u synka (chytlo mě to odpoledne, takový pocit na velkou, tlačení na konečník) a druhý den v 10hod. byl na světě. Tak na Tebe myslím a držím palečky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
9.8.06 20:37

Holky, tak jsem po obědě vytuhla a probudila se až ve čtyři!!!! Pak jsemdostala nějakou předporodní depku nebo co a dokonce i bezdůvodně brečela. No jsem asi magor. Už teď se těším na tu poporodní 8O
Jinak fyzicky se i potom dopoledním tělocviku cítím až moc dobře, nic mě nebolí ani nepíchá. Prostě před termínem se toho břicha nezbavím :?

A o jídlemi nemluvte. Mám už zase na něco chuť. Ale jen co se podívám do zrcadla, tak si všechno zakazuju :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí