Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
48
8.8.06 21:31

Matulienko, Monaliso, tak ta vana nakonec ulevila, že jsem ještě dělala nakonec tu blbou večeři, manžel měl dorazit na osmou no a co myslíte, už je doma? Hádáte správně, teď rachotí klíč ve dveřích…
Jinak to nakonec nebyl koláč, ale zapekla jsem cuketu s nivou a uzeným masem a k tomu brambor.
Tak zatím přeju dobrou noc a doufám, že tu noc nějak přežijeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
8.8.06 21:34

Millhausko - nestraš tím blitíčkem 8O , já se pořád těším, až obleču znova svoje elegantní hadýrky a né vytahané teplátky a pozvracené triko :lol: !
A vůbec, babule, přece jen je nás tu ještě převaha hrošic, tak co tu prudíte s předtěhotenskými mírami :roll: - to mi budou muset kyčle zalézt zpátky do ďurek, jak se to tam teď roztáhlo, abych něco oblíkla :idea: , jsem teď značně prdelózní :oops: :lol: .

Himlhergot, tak mě ten můj tak protáhl na procházce, že snad porodím - jenomže já jsem chtěla dneska, to datum se tak krásně pamatuje (to je rozežranost co :lol: ) … ale bolí mě všecko jak sviňa, břicho spadlo mezi nohy, malý se mele o sto péro, aj v té stydké kosti mě každou chvilu zarve, úúúúúúúúúúú :? ....... děvuchy, on ten porod asi fakt bolí 8O 8O 8O !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
8.8.06 22:03

Lentilko bolí :?: Myslíš, že to není pověra :lol: :?:

Loučím se s vámi a přeji dobrou noc!!!
Jdu tam poslat druhou sklenku červeného a uvidíme!!! Dneska jsem si s kamarádkou dělala legraci, že čeká na zítřek, to má totiž kamarádka narozeniny, tak aby dostala dáreček 8) !
Noooo, to je spíš zbožné přání, než skutečnost. Zítra jdu v devět na monitor, tak vám dám pak vědět - to zas bude: k porodu to není… :( !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
8.8.06 22:31

Děvčata, dostala jsem dobrý tip k porodu - bolesti neuhýbat, ale vycházet jí vstříc :! TZN : nevyhledávat úlevové polohy ale co nejvíc to všechno prožít, ať může mrně svobodně klouzat porodními cestami…
No, zní mi to trochu logicky, ale nikdo zřejmě nepočítá s takovou hysterkou jako jsem já 8O :? 8O :? 8O

Už se vidím, jak běhám po chodbách a řvu „Dejte mi proboha nějakou drogu!“ :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
9.8.06 00:19

Tak som sa konečne dopracovala k internetu, vidím, že máme ďalšie bábätká CINQ a MISCHIINA - obrovská gratulácia

Zajtra mám poradňu, tak som zvedavá, čo je nové. A ozaj zajtra, či vlastne už dnes okolo 12.30 nastáva mesačný spln a vraj jeden z dvoch najsilnejších v roku. V jednej knihe som čítala, že si v období splnu vraj pôrodné asistentky plánujú viac služieb. Takže koľko detičiek zajtra pribudne?

Krásne sníčky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
9.8.06 06:30

Dobré ráno všem,
jedu na osmou do porodnice, tak jsem zvědavá, jestli se něco chystá, nebo jestli opravdu půjdu na indukci!

Mějte se tu krásně!!
Pa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
9.8.06 07:07

Verulinko myslíme na tebe,ať ti to dobře dopadne.
Millhausko máš asi pravdu, že nebudu mít čas se hnízdit :lol: a to je moc dobře, páč už mě to fakt nebaví.
Evikk nebo Saary jak je to v Podolí s těmi jednorázovými kalhotkami?Nějak se mi nedaří odeslat vám SZ. Před 2 lety jich bylo k dispozici na chodbě dostatek a jak je to teď?Holky díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
9.8.06 07:12

Hezké ránko.
Tak doufám, že počasí se už umoudřilo a bude pěkně. Terezka se už vyspinkala a napapala, tak se oblíknem a vyrážíme na první celodenní výlet :wink: . Tak doufám, že všechno v pohodě zmáknem. :P

Mějte se tu dneska krásně a večer se mrknu, kolik přibylo miminek :lol: . Tak koukejte rodit. Všem moc držím palečky, ať poradny a ozvičky dopadnou dobře :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
9.8.06 08:03

Krásné ránko přeji,
vstávala jsem za úžasného rachotu pracovních strojů, jako každý den, už aby tu silnici opravili, celý prázdniny jako magor vstávám v 6:30 h.
Jinak mímátko se smilovalo a dnes v noci jsem neměla poslíčky a tak mimo čůrčacích pauz/5/ jsem i spala:-))
Zato ráno se mi spustila červená, jako tradičně, ale tentokrát o hodně víc, no, to bude krevní obraz jedna báseň :lol: :lol:

Tamiku ,
no vidíš, nanos si vanu plnou vody a povalíš do porodnice, jen si ji asi nestačíš užít.
Já si včera večer taky lebedila, aromaolejíček, no nádhera, jen manžel koukal..jé, že by už? Tož jsem mu vysvětlila, že si jdu jen tak napustit vanu :lol: :lol: ´ Mimulíku ..tak dnes a zítra super úplněk..no, vyřídím to tam dole, že se víc rodí miminka, ale tuším, že to s tím naším nehne, on to bude lenoušek po tatínkovi :arrow: ale psssst, to nikdo neví, že je taťka lenoušek :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
9.8.06 08:28

Dobré ráno!

Mimuliku - úplněk jo? Tak na ten prdím :? . Stačilo mi, že jsem viděla, co se mnou udělala propagovaná bouřka a změny atmosférického tlaku :roll: (totiž prdlajs :idea: ). Manžel ale tvrdil, že cítí, že porodím dneska, takže mě celou noc budil se slovy Eště ne? Eště ne? Eště ne? Už? :lol: :lol: :lol: .

Noggie - ráda vyjdu bolesti vstříc, jenže když mě bolí takové capiny jako kyčle, holeň, chodidlo … :roll: tama se mimi určitě tlačit nebude :? :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
9.8.06 08:32

lentilko… hm, takže manža má tušení a ty jsi se díky tomu moc nevychrupala, co? Já, když velkýmu řekla o úplňku, tak mi řekl…vidíš matko, tak se snaž :lol: on to ještě nepochopil, že já jsem ten nejmenší činitel, ale změkčovat ne, co kdyby mi něco udělal :! , ale prej mám umýt okna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
9.8.06 08:48

Matulienko - to je přesné. Aby on protáhl ten svůj poklad a změkčil, to neeee :? , ale na kecy typu Tak co děláš? Ty to nějak flákáš! Tak se víc snaž… to ho užije :roll: . Myslí to jako vtip, mě se to dotkne a buďto s ním přestanu mluvit (což je pro něj odměna, že :idea: ), anebo se rovnou rozbulím jako totální kráva (vzkaz pro tebe, Anajko :lol: ), že takovou frustraci by mi jako způsobovat nemusel, že si stačím sama 8O :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
9.8.06 09:05

Ahoj holky.

Anajka - dostavali jsme jednorazovych kalhotek jedny na den, ale musim rict, ze mi to v pohode stacilo. A vlozek je tam hafo na chodbe, takze jsou potreba potom akorat zase na doma. Ja ted doma nosim takove ty papirove kalhotky od chicca a pres to jeste stahovaci pres den a je to fajn.

Jinak me napadlo, ze byste chteli urcite par veci, na ktery jsem prisla az po porodu a pak jsme kvaltovali s nakupama:
1. mame docela dobrou spotrebu pampersek, uz jedeme druhy balik, jeden balik tech malych vyjde zhruba na 5 dni, takze urcite si pripravit aspon dva.
2. v tomhle pocasi mame hodne malo bodycek s dlouhym rukavem v potrebne velikosti a taky jsme museli dokoupit dupacky v 56, protoze ji to je docela velky.
3. hned jsme dokupovali dalsich 10 latkovych plen, takze ted mame 30 a myslim, ze to je optimalni

Kdyz me jeste neco napadne, tak vam to pisnu.

Jinak se musim pochlubit, ze dneska se citim snad i prespana, mala spala od osmi se dvema prestavkama na kojeni az do sesti, tak snad ji to vydrzi, ja jenom cekam, kdy se to zmeni, ale snad ne.

Tak holky tehulky, pekne rodte, at muzeme povidat o mimiscich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
9.8.06 09:21

lentilko …jóóó poklad:-)) , taky mě ty věty žerou, když mi řekne tak se snaž, vrčím jako ohař :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
9.8.06 09:38

Ahoj holčinky,

já měla dnes úžasnou noc:-)
Stejně jako Matulienka… po včerejších děsných poslíčcích jsem si - já naivka - myslela že už… a ono prdlajs…
Takže jsme pořád 2v1 a mám pocit, že už to tak zůstane :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital