Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
611
9.8.06 09:39

Ahoj holky, takže úplněk dneska v poledne, jo? No to nevím nevím, asi z toho nic nebude. Mimi se v bříšku líbí, takže tam asi zůstane i déle. I když včera večer to vypadalo zajímavě. Jsem si myslela, že porodím do pár dnů. Tak snad jo. Líbilo by se mi to v pátek. To má moje máma svátek, já narozeniny a ještě bychom obě měli krásný dáreček. No potom 15. má svátek tchýně, takže ta by taky byla za to datum ráda. No ale já si nějak dřív tipla, že to bude takovýho 22., 23. Tož necháme se překvapit.
Jsem zvědavá, jestli ten úplněk na někoho z nás zabere. :wink:
 Kačkač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
9.8.06 10:04

Monaliso24 ..taky jsi měla klid? No, kamarádka mě rozesmála..prej to bude klid před bouří :lol: :lol:
Závěr..když poslíčkuju jako prase..už je to ono, když mám naprostý klid, taky je to ono…a pak si vyber:-) :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
9.8.06 10:08
matulienka píše:
Monaliso24 ..taky jsi měla klid? No, kamarádka mě rozesmála..prej to bude klid před bouří :lol: :lol:
Závěr..když poslíčkuju jako prase..už je to ono, když mám naprostý klid, taky je to ono…a pak si vyber:-) :lol: :lol:

Tak třeba to je fakt klid před bouří. No, uvidíme. Ale já už tak chciiii rodit!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
9.8.06 10:10

Monalisa24 ,,věř tomu, že já taky chcíííííí :lol: Třeba na nás zapůsobí ten úplněk :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
9.8.06 10:14

Matulienko, po tom, co mě ty poslíčci trápí už tak dlouho, nevěřím ničemu :roll: , abych nakonec neporodila doma :lol:
Ale s tím úplňkem… i sousedka mi říkala, že se při úplňku rodí víc dětí… no, stejně tak při bouřce apod. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
9.8.06 10:34

Anajko , já jsem nakonec skončila na nadstandardu (manželovi mě bylo tak líto, že mě k tomu dokopal), a tam bylo kalhotek a různých vložek neomezeně.
Dokonce mi ty moje gatě zbyly, tak kdyby někdo chtěl, pošlu.
Potvrzuju, co řekla Saary, 20 látkových plen je fakt málo, taky dneska v rámci procházky vyrazím.
Zkušené matky … dneska jsem poprvé vyprala miminčí prádlo a zjistila jsem, že mi to nevypralo skrvny od hovínek, které nějak tak různě protekly skrz pleny … prala jsem to v Lovele a ani se to nehlo … jak jste to řešily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
9.8.06 10:48

Evikuk - a používáš separačky 8O :?: - neříkej, že to proteče i tak :? . Mně ještě chybí dokoupit kýbl, ve kterém ty plíny budu máčet, než je přeperu v pračce (koupila jsem Persil Sensitive - maminy na emimi mu dělají úžasnou reklamu, tož uvidím :roll: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
9.8.06 10:49

Pardon, teď jsem to znova přečetla, ty nepereš plíny, ale oděv :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
9.8.06 10:50

Ahoj holky :D

Saary díky za praktické rady. To potřebujeme.

právě jsem rozmontovala a vyčistila bazének … byla to fuška. Aspoň 50× jsem se ohýbala nahoru a dolů … ale na sbírání sirek to nemá :lol: Takže z toho porod zase nebude :? Navíc se cítím fyzicky dobře, nic mě nebolí, nic mě netrápí. Ále co, mám ještě 2 týdny čas. Manžel si dělal srandu, že prcek vyleze 21.8. … ještě že není rok 68 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
9.8.06 10:53

Monaliso24 ,
taky mě trápí už dlouho, o to je to horší, že člověk se trápí a nic.
Ale třeba to zabere :idea: ten úplněk myslím:-)
Stejně mám dnes nějakýpříliv energie, co já už toho dnes stihla udělat, ještě chci ošudlat okno v kuchyni a obyváku..což velkej na mne vybafl, že mě břicho převrátí a padnu dolů:-) Ale toho počasí se musí využít a okna jsou hnus, protože rekonstruují protější dům a tak je všude prachu a jak pršelo, tak je to všude na oknech a škaredý. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
9.8.06 10:54

Já jsem koupila Titan pro děti … tak uvidíme. Ale na Persil jsem taky slyšela chválu. A Lovelu jsem koupila jen tekutou na přečváchnutí v ruce … četlka jsem totiž, že Lovela je dobrá, má ale jednu vadu … nepere :roll: A v ruce žádné skvrny prát nebudu, že jo?

Lentilko já budu používat jednorázovky, ale separačky mám nakoupené taky. Někde jsem četla, žeje dobré je dávat na zachycení stolice (jak inteligentně jsem to napsala :roll: ) i u jednorázovek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
9.8.06 10:58

Cecetko - odpovídala jsem ti v jedné diskusi ohledně plínek, ale nevím jestli jsi to četla. Psalas', že ty separačky chceš splachovat i s hovínkem, ale ony se dají jen některé, ty obyč. patří stejně do koše, takže tvůj problém se zapáchajícím odpadem nevyřeší.
ad Lovela - příbuzná v ní prala a má plíny po dvou dětech jak padlý sníh, tak nevím. Asi že dostatečně dlouho máčela (a je fakt, že ona prala celou dobu na 90, to já nebudu, jen v šestinedělí, pak už na šedesátku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
9.8.06 11:01

Lentilko no vidíš, to jsem taky nevěděla. Semusím podívat na obal,co tam ktomu píšou. Díky za upozornění.
I když u těch vlhčených ubrousků je taky přeškrtnuté WC a já je na svoji dupku (teďka spíš prdel 8O ) používám už asi 10 let a normálně je hážu do mísy. A nikdy se nic neucpalo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
9.8.06 11:03

Monaliso už víš, kam zmizela ta diskuze? Taky jsem se na to chtěla ještě mrknout. Včera to bylo i v TV večer ve zprávách. To by mě fakt naštvalo :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
9.8.06 11:04

Tak už jsem z porodnice doma, ještě jsem byla v globusu nakoupit a ověřit notářsky podpisy s manželem na nějakých smlouvách.
V porodnici jsem dnes dlouho nečekala, navíc mě Dr. potěšila, protože to vypadá, že porodíme přirozeně, že prý se to chystá. Takže zítra na indukci nejdu, mám se jí přijít ukázat v pátek a kdyby se mimískovi nechtělo ven, tak se domluvíme na indukci na příští týden. Sexování prý pomohlo a máme změkčovat dál. Zase mi Dr. podráždila čípek. Když mi to dělal poprvé doktor před 14 dny - tak to bylo jen nepříjemné, ale dnes jsem myslela, že tu doktorku nakopnu - doufám, že to alespoň k něčemu bude!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí