Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
715
11.8.06 13:08

Monaliso , taky se bojím, že to nepoznám, třeba poslíčky mám, ale nevím o tom - občas mě břicho tlačí a bolí mě, když se zvedám z lehu do sedu, ale nijak závratně. Tak držím palce, ať je to u Tebe ono, mohlo by to vypadat nadějně :wink: Já jak se pořád pozoruju, tak mám pocit, že mi bříško trochu kleslo, protože se mi udělal takový měkký důlek mezi žebrama a dělohou, tak třeba to taky něco znamená.

Jinak jsem už naprosto HOTOVÁ z telefonátů od rodiny a kamarádů. Dokonce jsem si ztlumila zvonění, protože to bylo už neúnosný. Ale když jim to nezvednu, tak zase posílají SMS jestli už rodím :? Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
11.8.06 13:14

Nelo, u nás je to také tak. Z těch otázek jsem na nervy. Jen včera jsem nedělala nic jiného, než říkala… „nééé, ještě nerodím!!!“ :twisted:
A přitom vědí, že se jim ozvu, kdyby něco :evil:
A Tebe dr. neposílá na vyvolání nebo tak něco???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
11.8.06 13:20

Mono, no já jsem šla na vyvolání včera, ale byl tam opět jiný doktor (chodím do Podolí) a ten rozhodl, že se bude řídit podle termínu z 20. a 30. tt, což je 5.8., takže jsem teoreticky 40+6. V sobotu jdu na monitor a v pondělí zase do poradny a to budu 42+2, resp. 41+2. Už mi z toho hrabe 8O :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
11.8.06 13:23

Tak to v tom máš, Nelo, také pěkný chaos… to Ti vůbec nezávidím. Ty termíny… kdo se v tom má vyznat, viď? Tak držím palečky, aby na sebe mimi nenechalo dlouho čekat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
11.8.06 13:38

NeloM chudáku, ty to máš teda taky hustý!!!

Jinak mě je po obědě líp po psych. stránce, hysterie s depresí mírně ustoupily, s kolegou jsem si dala kávičku, mezitím nevzala pro dnešek už třetí telefon od naší milované babičky, která po mě chce stejně nějakou pitomost!!! Akorát bych se zas rozčílila.

Každopádně kolega (onen zmiňovaný zkušený zootechnik :lol: ) mi právě předpověděl, že to bude dneska, jelikož jsem prý zelená. Což teda nevím, jak to myslel, oběd mi moc moc chutnal :lol: !!!

Nicméně bříško mě táhne dolů jak blázen (nevím jestli je to i vidět, ale já mám pocit, že je každou chvíli těžší a těžší), občas tak nějak tuhne, ale toť vše. Bolest veškerá žádná (kromě st. kosti atd.), tak uvidíme!

No a já dopiju oblíbenou lehkou kolu (ať si ještě zahřeším, dokud můžu) a vydám se okupovat net zase doma 8) !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
11.8.06 13:46

Holky,

jen rychlé info. V podbříšku mě píchá čím dál víc 8O . Tvrdne a bolí… auuuu!!!
Jsem z toho vyplašená a hlavně hotová!!!
Jdu zkusit vanu, snad je to ono. Kdyby ne, tak ať mi nikdo netvrdí, že poslíčci nebolí, neb ho uškrtím vlastníma rukama :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
11.8.06 13:51
Monalisa24 píše:
Holky,jen rychlé info. V podbříšku mě píchá čím dál víc 8O . Tvrdne a bolí… auuuu!!!
Jsem z toho vyplašená a hlavně hotová!!!
Jdu zkusit vanu, snad je to ono. Kdyby ne, tak ať mi nikdo netvrdí, že poslíčci nebolí, neb ho uškrtím vlastníma rukama :twisted:

No nekecéééj!!! Tak držím palce, kdyby něco.
Mimochodem, kdo tvrdil, že posly nebolí? Já furt myslela, že je skoro stejné jak porodní bolesti, jen to není pravidelně 8O a ty najednou že nebolí :!

Tak teď už vůbec nevím, co si mám myslet :lol: !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
11.8.06 14:08

monalisa 24 - tak snad to bude ONO :! :D Jinak poslíčky bolí daleko méně než porodní bolesti (tím se to má poznat) a nejsou pravedelně - prý, prý, já je prvně vůbec neměla. Držím palce 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
11.8.06 14:11
xaxkx píše:
Jinak poslíčky bolí daleko méně než porodní bolesti (tím se to má poznat) a nejsou pravedelně - prý, prý, já je prvně vůbec neměla. Držím palce 8O

Nojo, to je těžký, když nevíme jak bolí ty porodní :lol: !!!

Fakt nám nezbývá než důvěřovat všem co tvrdí, že to poznáme :D ! Asi jo, příroda to zajisté nějak chytře zařídila!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
11.8.06 14:18

TAMIK muhehehehe poslíky stejný jako porodní bolesti??? už mlčím už mlčím už mlčím, nebo to chceš vědět?? :lol: :lol:

ČECETKO vyvolávání- v tý ambulanci, kde chodíš i ty že, jsem sebou mrskla na tu postel, a dr. do mě normálně hrábla jak při vyšetřování, zavrtala rukou trošku dál, já zařvala jednou auvajs to bolí, a už to bylo, nejspíš ve mě zanechala nějakou tabletku či co…To bylo nějak o půl desátý.. přesunuli jsme se na pokoj a čekali co se bude dít-křížový bolesti mi začli už ani ne za půl hodiny, bolesti tak po šesti minutách, to se dalo ještě přetrpět, ještě jsem se usmívala a Zdenouš mě fotil, vyfásla jsem erární košulu, bílou s velkýma červenýma puntíkama, takže se Zdenda chlámal, že vypadám jak ten bachratý hrnek od Granka :lol: :lol: , V jednu už mě stuhl ksicht, tak mě v tý ordinaci na tom samým lehátku píchli vodu, zase ve mě pohrabala, dali pode mě kastrol a něco teplýho ze mě vyčuralo…A pak mi do třetice na tom samým debilním lehátku dali klystýr, já sem machrovala, že seru na ňáký Yal, no ještě ve mě nebyla ani půlka tý konvice a já řvala už jak tur že se poseru…hnus…ta dr. slovenka byla mnou velmi nadšená, neustále se mým hláškám smála, jak su fftipnááá maminka, jenže já to myslela vše vážně…Statečně jsem chtěla dojít dělat a-a-a na pokoj, ale v tý ordinaci je hajzlík, tak dva metry ode mne, já tam tak tak doběhla, prdel scvaklou, pot po tváři, zelená jak sedma, do toho křížové bolesti, seděla jsem tam půl hodiny smířená s tím, že na tom hazlíku i porodím, navíc došel hajzl papír, tak jsem řvala Zdenííííííí pomoooooooc- seděl na chodbě…ježíš já se musím jít podívat na dítě, jak to píšu, tak se mi nechce ani věřít, že ho mám :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
11.8.06 14:25

Silvic - super popis, som sa zase trochu pobavila, lebo som dnes oťapená ako koza. :lol: :lol: :lol:

Baby, ja stále rozmýšľam, či si mám kúpiť ten YAL či to risknúť s klystírom. No fakt neviem, kupujete to niektorá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
11.8.06 14:43

Jo, holky, tak teď napíšu já svůj úžasný zážitek, který se odehrál před téměř osmi lety a to mi připadá, že bylo porodnictví ve stádiu „pralidí“:

• v 36tt jsem byla normálně na KO u gyn a ten najednou, že musím hned do porodnice. Tak jsme HNED jeli, neměla jsem nic s sebou. Tam mě přijali, koukali, co jako, že tam chci a v tom volal můj gyndr, že blablabla. Tak jsem šla na pokoj. To bylo dopoledne. Pak přišla sestra, ďobla mi včeličku a pak ještě (v nějakém časovém rozmezí) dvě další. No a v 17,00 (cca), to začalo. Ale hned brutálně. Po 3min. a ta jedna kontrakce byla snad minutu. Po té 20,00hod to přešlo na kontrakce po minutě. Říkala jsem si, že jsem už velká holka a nebudu hned plašit, taky jsem přesně nevěděla co a jak. Jenže tak po půlnoci to bylo pořád stejný. Nic víc, nic míň. Akorát ta bolest už byla dost hrozná-takhle bez přestávek. Šla jsem za sestrou, že jako tohle a tamto. Tak mi řekla, že dr, co má službu právě spí a že ona to VYŠETŘÍ. Vyšetřila a řekla mi, že miluje matky, co napoznají zaražený prdy! Tak se mi chtělo brečet :cry: , ale byla jsem úplně mimo a tak jsem nedokázala oponovat. měla jsem i strach. Tak jsem takhle trpěla cca do 7,00hod, byla vizita, ¨mezitím jsem dostala od hodný sestřičky několikrát vynadáno, že ruším tím svým šmajdaním rodičky! Vizita - dr. : okamžitě na sál, že to jsou jasný kontrakce. Tak jsem se před 8,00hod objevila na sále. Prdli mi tam klystýr, to jsem ani nepoznala, síla kontrakcí překonala vše. Dr odešel a já zůstala napospas PA (mladičký), ta do mě pořád šahala a říkala, že nejsem otevřená na porod, tak mi píchla vodu a bolest byla ještě horší. Už jsem myslela, že přichází „zubatá“, protože fakt děs. Myslela jsem, že mi ta pipina upadne, co se dělo a žádala jsem jí o doktora. Pak se nechala přemluvit a uraženě pro dr odkráčela. Ten přišel a začal frmol. Řval na ní, že to mělo být císařem, jelikož se to neotvírá a dítě se udusí. Ale že je na operaci pozdě a že to musíme dostat ven! Já koukala jak tele, tak mě taky seřval, ať tlačím. Ale nešlo to. Dostala jsem dvě kapačky, přišla posila, která mi pipku dole otevírala (nevím čím), další dvě mně pohopsávaly po břiše, KRÁSA a v 11,00se narodil Marťas. Neviděla jsem ho , protože ho nesly na kříšení, byl přidušenej. Jo a za rok jsem musela na kyretáž, protože kus placenty mi zůstalo v děloze. Takže tak to bylo a proto chci rodit rychle a hned a už nechci čekat. Boooojíííím :cry:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
11.8.06 14:44
Mimulik píše:
Silvic - super popis, som sa zase trochu pobavila, lebo som dnes oťapená ako koza. :lol: :lol: :lol:Baby, ja stále rozmýšľam, či si mám kúpiť ten YAL či to risknúť s klystírom. No fakt neviem, kupujete to niektorá?

Já si nechám dát klystýr. Je to, podle mého, lepší pročištění. To už nic není proti těm bolestem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
11.8.06 14:53

Baby a jak se ten Yal vůbec aplikuje?? Mě teda ten klystýr dal zabrat, viz popis, možná , kdyby mi ho dali dřív a ne když už jsem se prohýbala bolestmi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
11.8.06 15:01

Ja som to zrovna hladala na internete a v návode k Yalu je napísané, že sa nejaká hadička zasunie do konečníka a obsah fľaše sa tam vypumpuje. A že sa to má čo najdlhšie snažiť udržať v sebe, aby prečistenie bolo účinné. :roll: :roll: :roll:

xaxkx - no po takom zážitku ani neviem, či by som sa odhodlala k ďalším deťom 8O A tí zdravotníci dnes v mnohom nie sú lepší, niekde je prístup snáď dokonca ešte horší, ale česť výnimkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí