Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1372
3.8.06 18:51

ANAJKO: jojo campari s dzusem, mnam to já rada, ale doma ho nemám :twisted: A do báru na to se mi opravdu nechce.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
3.8.06 18:52

ANAJKO: jojo campari s dzusem, mnam to já rada, ale doma ho nemám :twisted: A do báru na to se mi opravdu nechce.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
3.8.06 19:01

Ahoj holky, tak opět přeju novopečeným maminkám hodňoučká mimča a jenom samé radosti!
Normálně, dneska mě dostal manžuch…ráno mi říká, že měl sen jak se nám narodilo mimčo, ale nebyla to holčička, kterou nám dvakrát potvrdili, ale kluk a vážil prý 5 kg :! 8O No to by mě asi už nikdy nesešili :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
3.8.06 19:02

Hm, tak mám odučeno..hurá, závazky splněny a teď vyřizuju Tadeáškovi, že může ven, slyšíš ty tam dole?.

Jinak Mischiinko…furt ne tebe myslím. Yoursun…obří gratulace k obřímu Filípkovi, je náááádhernej 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
3.8.06 19:04

Jé, campari..to bych mohla takýýý, že bych vyhnala velkýho? Prej dnes můžu:-))) lépe řečeno musím, vtipálek.
No, stahy mám občas taky, ale asi nic z toho nebude, že jo? I když na záznamu ty slabý stahy taky byly.
Ale¨při mým štěstí budu přenášet:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
3.8.06 19:23
Monalisa24 píše:
Tamiku, to je nejlepší:-), takové otázky. Mě se na to dnes ptala prodavačka, jako by neviděla ten můj balon, co táhnu před sebou :lol:

Příště až se zas nějaký pablb zeptá, řeknu mu, že miminko mám zavřený ve sklepě a pod tričkem nosím balón, už je tak ze zvyku :lol: ! Na blbou otázku blbá odpověď :wink: !

Jo, nevim, jestli jsem vám to psala, ale dneska mi nějaký opilec u trafiky řekl, že budu mít dvojčata, kluka a holku. By mě zajímalo, co tím ten debil myslel! Jako že jsem už vážně takový TANK 8O :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
3.8.06 19:25
Tamik píše:
Jo, nevim, jestli jsem vám to psala, ale dneska mi nějaký opilec u trafiky řekl, že budu mít dvojčata, kluka a holku. By mě zajímalo, co tím ten debil myslel! Jako že jsem už vážně takový TANK 8O :?:

:lol: :lol: :lol: A víš, co se říká??? Že opilci mluví pravdu :lol: :lol: :lol: Že by dvojčátka??? :-)

Nic si z toho nedělej, Tamiku , někteří lidé jsou fakt doooost divní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
3.8.06 19:28

Jsem se ještě chtěla zeptat jak na tom jste teď se zdravou stravou???
Já začla ulítávat na lehké kole - takže si jí dávám už asi týden vždy po obědě :oops: , no a teď smažím obalované krabí tyčinky…

Chudák miminko, to si teda užívá. No ale fakt je, že až budu kojit, budu muset ten jídelníček změnit, tak si musím zahřešit ještě teď :roll: .

Ale ta kola, to je hrozný. Nejde to zastavit :! a to jsem dřív žádný sladký věci nepila. Teda pila, ale minimálně. Hlavně vodu - perlivou - teď už jen neperlivku a ty koly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
3.8.06 19:35

Tamik ,

mňa sa minule predavačka v obchode pýta a vy ste ešte stále s bruchom :?: , však ja som vás minulý týždeň už videla bez brucha 8O No fakt som nevedela, čo jej nato povedať.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
3.8.06 19:36
Monalisa24 píše: :lol: :lol: :lol: A víš, co se říká??? Že opilci mluví pravdu :lol: :lol: :lol: Že by dvojčátka??? :-)Nic si z toho nedělej, Tamiku , někteří lidé jsou fakt doooost divní :roll:

Musím říct, že bych teda čuměla - asi takhle :arrow: 8O 8O 8O :!
Všichni ostatní taky!!!
Mělo by to i pozitiva - stihli bysme unosit tu hromadu věcí!!! Jen nevím, jestli by nám vyměnili kočárek. A znamenalo by to kupovat další autosedačku :wink: !

Ale předpokládám, že už by mi to někdo řekl ne? Minimálně by se to muselo poznat z těch monitorů, že to tam tluče dvakrát :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
3.8.06 19:37

Mimuliku, měla jsi říct - jak psala Tamik - že tam máš teď polštář a mimi ve sklepě-)))
Fakt, to je sílaaa 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357

Tož to já jsme před chvilkou obvolávala bráchy, babičky a prababičky, bo má zítra Tomík 7 roků, kdymu přijdou popřát, jestli zítra nebo až o víkendu a fčeci se mě hned zeptali, jestli už jsem v porodnici. KURŇA už mě pěkně serou! :twisted: A známá mi dneska ve městě říkala, že jsem děsně tlustá, kráva asi nepoznala, že jsem TĚHOTNÁ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
Mimulik píše:
Tamik ,mňa sa minule predavačka v obchode pýta a vy ste ešte stále s bruchom :?: , však ja som vás minulý týždeň už videla bez brucha 8O No fakt som nevedela, čo jej nato povedať.

… že by měla přestat chlastat :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
3.8.06 19:38

Woodoo, jj, rodina… já mám svou rodinu 50km od nás a denně mě bombardují telefonáty či SMSkama, jestli teda už… Z manželovo rodiny jsou normální… teda, zatím:-). Přitom jsem všem řekla, že až budu rodit, dám vědět… ale stejně pošlu všem zprávu, až se Vojtíšek vylodí, dřív ne… aby neměli náhodou tendenci rušit mě na porodním stole… nebo ve vaně… já pořád nevím, jestli využít toho CAPu nebo ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
3.8.06 19:40
Tamik píše:
Mimulik píše:
Tamik ,mňa sa minule predavačka v obchode pýta a vy ste ešte stále s bruchom :?: , však ja som vás minulý týždeň už videla bez brucha 8O No fakt som nevedela, čo jej nato povedať.
… že by měla přestat chlastat :lol: :lol: :lol:

""http://www.phpbbsmiles.net/g/top/12.gif:http://www.phpbbsmiles.net/g/top/12.gif ""http://www.phpbbsmiles.net/g/top/29.gif:http://www.phpbbsmiles.net/g/top/29.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí