Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2058
2.8.06 14:32

Panoramko.. zní to krásně, ale zrovinka jsem si vytáhla věci na ubrouskovku a jdu dělat dárek pro maminku a tchýni.
No a pak už bude doschlé to prádlo:-))
Ale ještě valím vyvařit dudlík a lahvičky..pro jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
2.8.06 14:46

Matulienko ty jsi hyperaktivní až hrůza. Já sice taky doma normálně funguju, ale Ty přímo sršíš energií :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
2.8.06 14:52

No babule, ja som naspäť z poradne. O taký maličký chlp som unikla hospitalizácii, kvôli tým opuchom a na moju smolu mám tlak úplne na hranici. No a ešte to tŕpnutie a brnenie v rukách, hnus. V správe mám napísaný syndrom karpálneho tunela (či čo) a preeklampsia a pritom otázniky. Našťastie sa to tehotenstvo chýli ku koncu. Inak mám CS4, to tiež neviem čo znamená. Ale nikto nehovoril, že to vyzerá na rodenie, tak si ešte asi počkám.

OOOOOOOOObr gratulacia Saary a maličkej Klárke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
2.8.06 14:57

Woodoo… a pak se divím, po kom je malej hyper :lol: :lol:

Mimulíku ,
tak CS 4 znamená, že se ti hezky změkčuje čípek a por. cesty jsou na dobré cestě:-)) při 7-8 se rodí:-))
Sy karpáního tunelu je nemilá věc, často léky nepomohou amusí se to operovat. Je to neurologická záležitost nervíků přesně mezi dlaní a vnitřní stranou předloktí v zápěstí.
Ale to se musí vyšetřit testem EMG a ne jen tak pohledme gyndaře. Máš to na obou rukách? Fakt bych spíš věřila těm zádům:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
2.8.06 15:10

By mě zajímalo jak jsou na tom Pollin a Yoursun nevíte někdo něcooo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
2.8.06 15:15

Veliká gratulace Saary ke Klárce!!!

A co Yoursun a Polin? Ty už by to mohly mít za sebou, ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
2.8.06 15:17

Stejně je to zvláštní, včera touto dobou s námi saary keckala a řešila, jak pozná porod a teď už má Klárinku v náručí. No, není to zázrak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
2.8.06 15:21

Matulienko,

dúfam, že máš pravdu a vážne je to len od chrbtice. Lekár hovoril, že keď to po pôrode neprejde, budem musieť absolvovať tie vyšetrenia, čo si spomínala. Tak dúfam, že za mesiac už nebudem po tom brnení ani chýru ani slychu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
2.8.06 15:22
matulienka píše:
Stejně je to zvláštní, včera touto dobou s námi saary keckala a řešila, jak pozná porod a teď už má Klárinku v náručí. No, není to zázrak?

Je to nádhera. Ani nevíš jak se těším… teda víš :oops: , ale víš jak je to, sakra se do toho nějak motám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
2.8.06 15:26
Mimulik píše:
Tak dúfam, že za mesiac už nebudem po tom brnení ani chýru ani slychu.

Já jsem tu zase za blba, ale musím se zeptat, co znamená v češtině ani chýru - ani vidu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
2.8.06 15:30

Jo holky maminky měly jste v den porodu chuť k jídlu nebo dokonce i hlad? Byly jste čilé nebo spavé - myslím ještě než začaly kontrakce? Já furt stresuju, že to nepoznám :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
2.8.06 15:34
Woodoo píše:
Mimulik píše:
Tak dúfam, že za mesiac už nebudem po tom brnení ani chýru ani slychu.
Já jsem tu zase za blba, ale musím se zeptat, co znamená v češtině ani chýru - ani vidu?
Woodoo , je to niečo v tom zmysle ako, že už o tom nebudeš ani vidieť ani vedieť ani počuť. Proste to bude fuč. :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
2.8.06 15:35

Mimulík …budu držet pěstičky, aby tě to přešlo

woodoo ,
mě ten den bylo nějak divně, nic jsem nebyla schopná sníst. Energie veškerá žádná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
2.8.06 15:50
matulienka píše:
woodoo ,
mě ten den bylo nějak divně, nic jsem nebyla schopná sníst. Energie veškerá žádná.

Já totiž fakt nevím, bo u Kuldy jsem měla nařízený nástup do porodnice a porod mi vyvolávali :? Nemyslím si, že nepoznám, že rodím, ty bolesti si celkem pamatuju, ale spíš že teď bych skoro furt spala, ale zas mám děsnou chuť k jídlu a i hladochutě, takže zase nic. Mi je celkem jedno kdy porodím, ale chtěla bych rodit normálně, bez vyvolávání bůůůů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
2.8.06 16:13

Woodoo
taky z toho mám mírně fedry. přeci jen jsem rodila o tři týdny dřív, neměla jsem poslíčky, nic, jen mi bylo zle a pak rupla ta plodovka bylo jasné, oč jde.
Ale říká se, že před porodem máš hodně energie, hodně hlad, abys ji načerpala.
Jenže já byla hotová a bylo mi blbě, tak jsem nejedla a zkončila na kapačkách, abych to tlačení utáhla.
Myslím, že jednoznačně to určit nejde, každá jsme jiná.

Jinak mám vyžehleno, zašité prádlo i ty dárky.
tak teď už jen večeře a bude to vsjo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital