Poradna duly
Jana Čurdová
Jo jo jako po másle u Cinq to vypadá opravdu nadějně, tak že by? ![]()
Holky,jen nakukuju
,preju vam vsem krasna a zdrava miminka
![]()
Woodoo-vidim,ze uz to mas za par
,tak se drz.
Myska(Vsetin)
myska píše:
Woodoo-vidim,ze uz to mas za par,tak se drz.
Myska(Vsetin)
Ach kéééž by. ![]()
Sem Ti poslala SZ.
Holky, včera pozdě večer ještě psala Saary , ale to jsem už usínala, takže jsem si řekla, že vám to přepíšu hned ráno, jak se vzbudím. ** Tak už jsem na světě. Jmenuji se Klárka, měřím 48 cm a vážím 3,08 kg. Narodila jsem se ve 21.29 a já i maminka jsme v pořádku a taťka dostal pochvalu! **
Holčiny, řeknu vám, to ale byla rychlost. V šest večer nám tady napíše, že jí rupla voda a jedou do porodnice a o půl desáté už to má za sebou. Tak tohle je moje představa ideálního porodu ![]()
A ještě jedna věc. Musím zaťukat ŤUK ŤUK ŤUK , abych to nezakřikla, ale jsem moc ráda, že zatím všechny (kromě těch císařem) rodí celkem v pohodě a bez komplikací. Myslíte, že by to mohlo být i tím, že jsou vedra a máme tělo a svalstvo prohřáté a uvolněné?
A taky jsem zvědavá, jak si vedou Polin a Yoursun .
No a už běžím pryč. Dneska nám budou měnit bojler, takže budeme asi celý den bez vody
Takže si jdu rychle napustit zásoby, hlavně ať mám vodu na zalévání záchodu, když teď chodím tak často ![]()
A to jsem chtěla dělat tvarohové knedlíky se švestkama … mám na ně děsnou chuť. No snad nebudeme bez vody celý den, abych je mohla udělat aspoň na večeři ![]()
Saary - ohromná gratulace, samozřejmě přejem hodně zdraví a štěstí tobě i miminku, ať jste brzy doma!!!
cecetka píše:Holčiny, řeknu vám, to ale byla rychlost. V šest večer nám tady napíše, že jí rupla voda a jedou do porodnice a o půl desáté už to má za sebou. Tak tohle je moje představa ideálního porodu
Nebo prostě štěstí??? Snad se bude držet v celém srpnu!!!
Jinak já jsem dneska za toho ranního ptáka (což se často nestává
), ale dneska za to může přítel. Vlastně pekaři!!!
V pondělí jsem u nás v pekárně koupila buchty, druhý den je přítel otevřel a byly plesnivé, tudíž jsem jim je donesla, že chci buď peníze, nebo nový buchty. Dostala jsem nové buchty, které dneska přítel ani neotvíral, anóbrž byly opět plesnivé
, to jsem je ještě včera prohlížela, jestli jim nic není!!! Takže hádejte, kam jim je nacpu
!!!
Jsme se na ně tak těšili!!!
Na Polin s Yoursun jsem taky moc zvědavá. Už by to pomalu mohlo být za nimi!
Jéé a mě zbývají dva dny do termínu! Přítel už si stěžoval, jak ho prudí, jak se všichni ptají, jestli UŽ. Jsem říkala, co tebe, ale mě se to ptá každý a to vidí, že mám břicho a mimi v něm a stejně se zeptají
![]()
Tamik píše:
Jéé a mě zbývají dva dny do termínu!
Ahááá, ono to je asi počítaný i s dneškem… Jsem teď koukla na metřík a zjistila, že jsem za vola!
Hmmm, to vlastně stejně, si tady píšu sama se sebou! Ale vystačím si ne
? Tak se mějte, dosnídám a frčím do té pekárny a pak udělat nervovou masáž účetnímu
, zase od minulého týdne samá bota!!!
Zrovna jsem říkala kolegyni, že za ty prachy, co mu firma platí se to snad taky naučím!
Saary a Klárko- moc skvélá zpráva, gratuluju a přeju hodně štěstí!!!!
Saary, OBROVSKÁ GRATULACE KE KLÁRINCE !! Hodně štěstíčka, zdravíčka a mlíčka
![]()
jinak Lentilko , hlásím, že jsem spatřila UFO…-odcházející hlenovou zátku - teda aspoň myslím
Ale stejně, někomu začne odcházet den před porodem, někomu 2týdny, takže nejsem o NIC moudřejší ![]()
Krásné ránečko berušky.
saary..obrovská gratulace, ať jste oba v pořádku!!!
Jinak já po té včerejší dřině ani v noci neměla poslíčky
No, zkončila jsem v 21:30 se žehlením. Pak jsem to uklidila a byla tak otrávená, že jsem šla do sprchy a pak spát.
Nějak mě vytočil manža, což poznal, protože když lehal do pelíškuk, tak se ptal, jestli jsem naštvaná, že usnul v osm a vzbudil se, když jsem šla spát. No, naštvaná jsem byla, ale neřekla mu to. Přeci jen, má toho taky za celý den dost..na druhou stranu, předevčírem byl na pivku do půlnoci a to utahaný nebyl a když jsem mu řekla, že chci, aby odnesl zelák do sklepa, nevinně kouknul a ptal se..to jako dneska?
Ach jo a já vůl stěhuju manželský postele
jsem fakt blbá ![]()
Soráč za ten román, ale hned je mi líp ![]()
Ahoj holky,
tak se k vám chodím závistivě koukat jak se vám to pěkně rodí… Ten můj pacholek tam bude asi až do října. Dle kontroly jsou porodní cesty nepřipravené, takže to vypadá, že mé těhotenství bude trvat asi jako u průměrné slonice… ![]()
Tak bych si dovolila se k vám vetřít, protože moje červenčátka už mají skoro všechny odrozeno (zbýváme čtyři) a řeší kojení a prdíky a všechno možné kolem mrňousů a já jsem trošku out ![]()
Jinak samozřejmě gratuluji všem již vyloděným miminkám a šťastným maminkám. Ať se vám daří!!!!!
SAARY TAK TO TI GRATULUJI K HOLCINE
to byla teda rychlost ![]()
Jinak vsem preji dobre rano
mela jsem asi policky v noci(nevim to urcite
nikdy jsem je nemela a asi to bude opravdu hlenova zatka,to co ze me jde obcas ven ![]()
Mostule taky jsem asi spatrila UFO ![]()
Matulienko ty jsi totiz moc hodna
musis trosku pritvrdit
a hlavne ted,jses na konci tehu,budete mit dva kluky
manzel bude mudet trosku pomoct ![]()
Tvuj klucina jde letos do skoly?
Dneska jdu s dcerkou odpoledne do kina,na Garfield 2 a vecer jdeme i s tchyni do restaurace,pritel ma dneska ty narozeniny…uz od vcera vecera mi tvrdi,ze prdola ceka na jeho narozky,aby vylezl…jsem zvedava ![]()
Nelo M.. i vítej u nás, neboj, jednou to vyplknout musíš:-)) Slonice nebrat:-)