Poradna duly
Jana Čurdová
cecetka ..no, docela síla, že?
No, uvidíme, jak dopadneme ![]()
Tak i koupelka je hotová. Ale už nějak nemůžu, ale chci alespoň ještě vysát a udělat tu zem, už je to hnus ![]()
Matulienko ty ses prostě rozhodla, že dneska mimíska vypudíš
![]()
Ale řeknu vám … datum narození 1.8.2006 … to je hezké. A ještě hezčí by bylo 8.8. (maminka je 4.4.), ale to se mi stát nemůže ![]()
Holky, mě je datum úplně putna, chvílema si říkám: klidně teď a tady!!! ![]()
Matulienka hmm, ale je to nepříjemný, člověk furt neví!!!
Tamik v podstatě jeto jedno. A vidím, že do 3 dnů máš miminko v náručí ![]()
Ještě, že si z toho dokážeme dělat srandu … nic jiného nám stejně nezbývá ![]()
Jééé, další miminko, a první srpnové:-), tak kdo bude další???
Gratuluju NelleB k Nellince, moooc a moooc štěstíčka!!!
No, psát, že už chci takýýýý… nebudu, to je snad jasný ![]()
Matulienko, my máme hlídání Peťulky do poloviny srpna, tak doufám, že do té doby porodním. Pak fakt nevím, kam ho dáme, když chci mít manžela u porodu.
Ten maliník piju také, ale dost nepravidelně, takže jsem se rozhodla to dneškem změnit. Hlavně, že jsem si ho nakoupila tolik, tak ať se mi tu potom neválí ![]()
Holčinky, všimly jste si někdy, co je na těch metříkách z www.baby-gaga.com napsané? Zrovna jsem se na to zaměřila… takže… budeme stříhat nehtíky
![]()
Gratuluji NelleB ke zdrave holcicce Nelince, tak at vam dela jenom radost a je to hodnoucke miminko.
Ptali jste se jestli pomaha malinik a masaz hraze. Tak ja pila malinik a to tak ze asi 0,75l kazdy vecer a masaz jsem delala skoro kazdy den a to oboje asi 2 tydny. Porod byl bez siti a nastrihu, ale jestli pomohlo zrovna tohle, kdo vi…
Dneska jsme byli s Jonaskem porve ve meste a nesl se v satku. Myslim, ze se mu to libilo. Sli jsme vyzvednout rodny list a nechali mu udelat past s fotkou, vypada tam kouzelne ![]()
cecetka ..to není kvůli miminku, já to prostě chci mít hotové, kdyby náááhodou:-) Oni všichni v mém okolí si myslí, že budu rodit dřív, ale já nevím, abych nepřenášela:-)) Včera mi kamarádka řekla, že by si klidně v:,–(ila na to, že budu mít holku:-)) ha ha
No, na 7.8. jsem si objednala kosmetiku, tak uvidíme:-))
Jo a 1.8. je super,u nás by se vyjímalo..malej je 1.7.
Monalisa24 ..taky máme hlídání jen do 14.8. a pak nevííííme, manžela taky chci mít u porodu.
Holčiny, víte co nás dneska napadlo? Že třeba nebudu tak rychle rodit jako holky tady a protáhne se to na delší dobu. Jenže manžel má nárok jen na jeden den volna a dovču nedostane
Co když budu rodit nakonec bez něho? ![]()
CHmm… mám na něco chuť a nevím na co.. Taky jdu na podlahu. A prach. Včera jsem to zalomila, tak to musím dneska dohnat. Ale že by se mi do toho chtělo…
Jinak s tím vedrem. Nechápu. Mně je vedro furt, i když vedra už nejsou. Je to možný?
Kačkač
Ahoj,
tak som sa zase po dlhom case prehryzla prispevkami…
Co je to Hamilton? Nejake vysetrenie?
Mne posunuli termin podla UTZ, dle PM mam 14.8. a dle uTZ 22.8.
Tak sa mi to zase predlzilo ![]()
Cecetka, nechodis taky na modrykonik.sk???
cecetko …to si nepřipouštěj, prostě si řekni, že budeš rodit hezky rychle a ono to půjde, uvidíš. nesmíš myslet negativně
Stankas jojo, pozůstatek z beremese.cz ![]()
Anebo,co když mě to chytne v noci, když bude ve službě? Jéžiši, já už tady maluju katastrofické scénáře ![]()
A co dělají Yoursun s Polin? Doufám, že nás nepomlouvají. Hlavně, že jsem si z nich dělala srandu, že budou třeba spolu ležet na pokoji ![]()
Holky, budete tady některá večer? Manžel má zase službu. On má tento měsíc skoro samé noční. A to v práci řekl, že bychom měli v srpnu rodit a stejně mu je tam napráskali
Jestli to na mě přijde, jak budu doma sama, tak to bude síla ![]()