Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2058
1.8.06 16:16

cecetka ..no, docela síla, že?
No, uvidíme, jak dopadneme :lol:

Tak i koupelka je hotová. Ale už nějak nemůžu, ale chci alespoň ještě vysát a udělat tu zem, už je to hnus :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
1.8.06 16:21

Matulienko ty ses prostě rozhodla, že dneska mimíska vypudíš :lol: :lol: :lol:
Ale řeknu vám … datum narození 1.8.2006 … to je hezké. A ještě hezčí by bylo 8.8. (maminka je 4.4.), ale to se mi stát nemůže :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
1.8.06 16:28

Holky, mě je datum úplně putna, chvílema si říkám: klidně teď a tady!!! :lol:

Matulienka hmm, ale je to nepříjemný, člověk furt neví!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
1.8.06 16:31

Tamik v podstatě jeto jedno. A vidím, že do 3 dnů máš miminko v náručí :lol:
Ještě, že si z toho dokážeme dělat srandu … nic jiného nám stejně nezbývá :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
1.8.06 16:34

Jééé, další miminko, a první srpnové:-), tak kdo bude další???

Gratuluju NelleB k Nellince, moooc a moooc štěstíčka!!! 

No, psát, že už chci takýýýý… nebudu, to je snad jasný :lol:

Matulienko, my máme hlídání Peťulky do poloviny srpna, tak doufám, že do té doby porodním. Pak fakt nevím, kam ho dáme, když chci mít manžela u porodu.

Ten maliník piju také, ale dost nepravidelně, takže jsem se rozhodla to dneškem změnit. Hlavně, že jsem si ho nakoupila tolik, tak ať se mi tu potom neválí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
1.8.06 16:39

Holčinky, všimly jste si někdy, co je na těch metříkách z www.baby-gaga.com napsané? Zrovna jsem se na to zaměřila… takže… budeme stříhat nehtíky :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
1.8.06 16:40

Gratuluji NelleB ke zdrave holcicce Nelince, tak at vam dela jenom radost a je to hodnoucke miminko.

Ptali jste se jestli pomaha malinik a masaz hraze. Tak ja pila malinik a to tak ze asi 0,75l kazdy vecer a masaz jsem delala skoro kazdy den a to oboje asi 2 tydny. Porod byl bez siti a nastrihu, ale jestli pomohlo zrovna tohle, kdo vi…

Dneska jsme byli s Jonaskem porve ve meste a nesl se v satku. Myslim, ze se mu to libilo. Sli jsme vyzvednout rodny list a nechali mu udelat past s fotkou, vypada tam kouzelne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
1.8.06 16:40

cecetka ..to není kvůli miminku, já to prostě chci mít hotové, kdyby náááhodou:-) Oni všichni v mém okolí si myslí, že budu rodit dřív, ale já nevím, abych nepřenášela:-)) Včera mi kamarádka řekla, že by si klidně v:,–(ila na to, že budu mít holku:-)) ha ha
No, na 7.8. jsem si objednala kosmetiku, tak uvidíme:-))

Jo a 1.8. je super,u nás by se vyjímalo..malej je 1.7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
1.8.06 16:41

samozrejme pas a ne past :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
1.8.06 16:42

Monalisa24 ..taky máme hlídání jen do 14.8. a pak nevííííme, manžela taky chci mít u porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
1.8.06 16:48

Holčiny, víte co nás dneska napadlo? Že třeba nebudu tak rychle rodit jako holky tady a protáhne se to na delší dobu. Jenže manžel má nárok jen na jeden den volna a dovču nedostane 8O Co když budu rodit nakonec bez něho? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
1.8.06 16:50

CHmm… mám na něco chuť a nevím na co.. Taky jdu na podlahu. A prach. Včera jsem to zalomila, tak to musím dneska dohnat. Ale že by se mi do toho chtělo…
Jinak s tím vedrem. Nechápu. Mně je vedro furt, i když vedra už nejsou. Je to možný?
 Kačkač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
1.8.06 16:52

Ahoj,
tak som sa zase po dlhom case prehryzla prispevkami…

Co je to Hamilton? Nejake vysetrenie?

Mne posunuli termin podla UTZ, dle PM mam 14.8. a dle uTZ 22.8.
Tak sa mi to zase predlzilo :(

Cecetka, nechodis taky na modrykonik.sk???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
1.8.06 16:54

cecetko …to si nepřipouštěj, prostě si řekni, že budeš rodit hezky rychle a ono to půjde, uvidíš. nesmíš myslet negativně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
1.8.06 16:56

Stankas jojo, pozůstatek z beremese.cz :D

Anebo,co když mě to chytne v noci, když bude ve službě? Jéžiši, já už tady maluju katastrofické scénáře 8O

A co dělají Yoursun s Polin? Doufám, že nás nepomlouvají. Hlavně, že jsem si z nich dělala srandu, že budou třeba spolu ležet na pokoji :lol:

Holky, budete tady některá večer? Manžel má zase službu. On má tento měsíc skoro samé noční. A to v práci řekl, že bychom měli v srpnu rodit a stejně mu je tam napráskali :evil: Jestli to na mě přijde, jak budu doma sama, tak to bude síla 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí