Poradna duly
Jana Čurdová
Matulienko, já vím… čekám druhé dítko, ale je to úplně jiné, než u prvního… prosím Tě… jak dlouho trvají poslíčci? Dost mi tvrdne břicho, bolí… a už mi to přijde dost dlouho… skoro 14dní
Je to normální? Já vím, že otravuju, ale víš jak ![]()
Monaliso24… vůbec neotravuješ, jasný?
No, poslíčci mohou trvat různě dlouho, co je odliší od porodních bolestí je to, že jsou stejné intenzity a v relativně stejném časovém odstupu. Neměmí sílu ani nezrychlují.
Jinak tvrdnutí břicha je těžší otázka, kolikrát tak za den to je?
I já mám strach, že to nepoznám,/ ne nepoznám, ale neodhadnu včas!/ jsem ta šťastná, co jí odtekla plodovka a vše ostatní přišlo jaksi potom. Poslíčky jsem u Petříka vůbec neměla. natož jiné příznaky, prostě to ruplo a bylo to.
Jéé, Saary , ty už to teď nečteš, ale i tak: Držím ti pěsti, ať to máš rychle za sebou. Drž se!!!
Tak se konečně dočkala ![]()
Matulienko, mě u malého vodu píchli. Poslíčky jsem také neměla… nebo jsem to jako prvorodička ani nepostřehla… Břicho mi teď tvrdne docela dost často. Ale myslím, že na porod to zdaleka nevypadá, já fakt nevím…
Teď jsem volala malému. Plakal mi do telefonu, že už chce domů. Je u babičky a dědy od včerejška. Tak jsme oba brečeli do telefonu. Tak moc se mi po něm stýská. Už ať se Vojtíšek narodí, ať mám Peťulku doma ![]()
Monaliso24 ,
chápu tvoj epocity ohledně Petříčka, máme to stejné, však jsem sem psala, jak běžel vedle auta a mýho okýnka, jak makal, aby mě viděl co nejdýl, pořád to mám před očima.
Naši Peťulínci jsou úplně stejní.
Matulienko, ti naši kluci jsou stejní
, ale vždycky mě to loučení odrovná. Nikdy neplakal, když už byl u babičky, nechápu ten dnešní telefonát ![]()
Saary vydrz, brzy bude miminko! Je to jenom par hodin to rychle utece a ted jiz na to taky jenom vzpominam…
K obleceni pro mimiska vam muzu rict, ze jsme ho domu vezli jenom v bodycku a ponostickach bez cepicky a zavinovacky. Ale to bylo vazne teplo. Dneska je tu asi 25 stupnu a to mel venku takoveto pyzamko - dlouhe rukavky a dlouhe nohavicky a k tomu cepicku, kdyz zrovna nebyl v satku. Doma ma taky stale to pyzamko bez cepicky.
Ale prvni den po porodu mel toho na sobe trosku vice. A kdyz bylo vedro a byl doma, tak mel jenom bodycko.
Ufff jsem to kooonečně dočetla ![]()
Saary, Yoursun, Polin držím palce ať je porod co nejrychlejší a máte mimča u sebe!
IvčoM Jsem se byla mrknout v galerce na fotky hodného miminka a nic tam není bůůůů
že je tam zkusíš šupnout znovu, ať se můžeme kochat. Škemry škemry ![]()
Tak jsem to do te galerky dala znova. Fakt nevim, co s tim posledne bylo. Snad jsem to nevlozila nekam uplne jinam…
Tak máme výhledově 3 nová miminka..
Shrňme si to: 9 miminek (4 chlapečci, 5 holčiček) EvikP , Helli, Holi, IvcaM, Kacatko, Millhauska, NellaB, Saryk . Z toho jsou doma: Helli, Holi, IvcaM a Millhauska(tedy Holi si nejsem jistá) Co nevidět tu budou mimča od Saary (holčička), Yoursun (chlapeček) a Polin (netuším). Jinak je další na řadě Cinq !
Celkem je nás v seznámku 48 (ale i s těmi, co už nepřispívají), tzn. 8 již maminek (cca 17%), 3 na cestě (cca 6%) a 37 těhulí (cca 77%)
Kačkač
Saary a Polin at to mate rychle ![]()
Tak jsem byla dneska v nemocnici na kontrole
jsem otevrena na 2 prsty a odpoledne mi zacala odtekat hlenova zatka
aspon myslim,ze to je ono ![]()
Na pristi kontrolu jdu ve ctvrtek,v sobotu v pondeli a pokud neporodim,tak v utery nastupuju do nemocnice
moje prdel je zavrena strachy
![]()
Monaliza a Matulienka dcerka mi zitra asi odjede taky
ke tchyni
kdyby me to chytlo,tak at ma kde byt,tchyne totiz bydli pres hodinu autem a vrati se az po narozeni miminka
ale u tchyne ma velky bazen psa a kocku…a tchyne pro ni i z okna skoci
takze se bude mit dobre ![]()
Monaliso24… víš, já myslím, že na ně jde to, že vědí, že bude maminka brzy v nemocnici. ten strach a nejistota, co pak bude, vem si ty rozoumky, jak musí nad tím přemýšlet. ![]()
Téééééééééééééééééééééda holky, hned 3 porody najednou
Tak to je síla ![]()
Jak se Saary ozve, hned vám topísnu. No to je bomba. Chuděra pořád se bála přenášení a už ji rupla plodovka. No hlavně, ať to mají holky rychle za sebou ![]()
No kočenky, jdu vypnout PC a jdu na to žehlení zn. jsem magor:-)) ![]()