Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2058
1.8.06 12:54

Noggie… hlenová zátka může být žlutá, narůžovělá i krvavá.
Může i vypadat jako obyčejný hlenový výtok, jakoby tvarohové nebo hlenové konzistence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
1.8.06 12:55
kacenka78 píše:
Tak to já si na „změkčování“ nemůžu stěžovat. Celé těhotenství jsme neměli pauzu. Dokonce se divil, když mu někdo říkal, že spolu nespí. Prý jsou to blázni. Teď vzdychá, že bude nějaké šestinedělí a že mu budu chybět. No ale přece to jde i jinak ;-) O změkčování nic nevěděl. Řekla jsem mu to nedávno a doufám, že mě nebude podezřívat, že to dělám jen proto. I když on by už taky nejradši měl malýho u sebe. Stejně se nevyspí, jak se pořád budím, chodím na záchod, zvedám se, aby mě nepálila žáha.. Taky si šetří dovolenou, aby po návratu z porodnice mohl být alespoň pár dní s náma doma a pomáhat mi. Je to můj mazlíček. A představte si.. Dneska ráno.. Nejdřív mi nakrájel broskev a kiwi k snídani a pak jsem si jen tak povzdechla, že bych si dala ledový kafe.. A jak jsem byla na záchodě, vyndal šejkr a začal to chystat. Naprosto úžasný a výborný. No nemám to štěstí? Tak ať vám ti vaši dělají taky jen radost :-D (když už vám udělali to dítě) :twisted:Kačkač

Copak o to! Do soboty vše v pohodě fungovalo. Jenže… v sobotu mě začalo být nějak blbě, záda, bolesti stehen, píchání v podbřišku… No a tím to začalo. Že je ještě brzy a že teď nesmíme, resp.já ne a on ano s mojí pomocí :evil: :twisted: . Když jsem mu řekla, že celý těhu mu to nevadilo (měla jsem rizikové), tak to prý bylo něco jinýho. No, chlap. Má strach, jak se to blíží. V tom to je. Hnedka v sobotu vzal kýbl a lezl po zemi a drhnul podlahu a myl nádobí! Mlaďas zase luxoval, sám od sebe! To jsou fakt podělaný chlapi :D . Jinak dovču vůbec neměl, nechává si 14dní na nás, až budeme doma. Ale s tím sexováním mě štve. Protože já to nechci kvůli „změkčení“-na to mám maliník :) . Ale právě, že tomu nevěří :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
1.8.06 12:57
matulienka píše:
Noggie… hlenová zátka může být žlutá, narůžovělá i krvavá.
Může i vypadat jako obyčejný hlenový výtok, jakoby tvarohové nebo hlenové konzistence.

No já mám takový bílý (hustší) výtok. Zítra mám poradnu, tak uvidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
1.8.06 13:07

Hele, nechte toho s tím změkčováním, nebo z toho budu mít mindrák.
Já jsem pořád frigidní :oops: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
1.8.06 13:13

Já taky Tamíku , takže nejsi sama :roll: A ke všemu je manžel pořád nemocnej, tak ani změkčovat nemůžem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
1.8.06 13:21

Janey - a už máte výsledky tý žloutenky? Jak to nakonec dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
1.8.06 13:23

Matul je to nažloutlé, ale… NA POROD TO ROZHODNĚ NEVYPADÁ… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
1.8.06 13:26

Noggie - asi tak jak u NellyB?
Matulienko - a jak dlouho taková zátka odchází?Taky mám nějaký nažloutlý výtok už asi 4.den.To asi špunt není, co?Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
1.8.06 13:29

Noggie a anajko..... hlenová zátka může odcházet i několik týdnů před porodem a neznamená vždy, že se blíží porod. Pokud je to nažloutlé…může to být ono.

Tak si říkám, co asi yoursun a polin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
1.8.06 13:31

Zrovna jsme se vrátili z lesa. Vzali jsme psa, aby se vyblbla - máme v lese 2 takové menší rybníky a hážeme jí tam klacky a ona je loví a je šťastná jak blecha. Přitom je jí skoro 10 a má odchovaných 18 štěňat, tak by už mohla mít rozum a neblbnout furt jak štěně :lol: :wink:

Xaxkx Je to fakt, chlapi jsou děsné sralbotky. Si představ, že mě nechtěl vzít ani do toho lesa na procházku.

Navíc nevím jak na vaše chlapy, ale na toho mojeho se blížícíse porod působí víc jak na mě: Je protivný jak prdel! :evil: Já jsem celkem v klidu, akorát furt lítám na záchod a mám ještě víc oteklé kotníky a prsty na rukách vypadají spíš jak buřty než prsty, ale nervozní nejsem. On to zajistí ale za nás oba! Je protivný na mě, na Kulicha, furt jenom štěká a rozčiluje se. :cry: No asi ho brzo vyměním za něco užitečného :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
1.8.06 13:35

Saary no jo, vidíš, zapomněla jsem dát vědět, výsledky víme od včerejška…no, tak žloutenka nebyla potvrzena, ale „bohužel“ vyšly i všechny ostatní výsledky negativně, takže zase nikdo neví co to je :( Já to nechápu, má už přes 3 týdny horečky přes 38 a v krvi nic není :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
1.8.06 13:42

Janey - to je fakticky hrozně divný a nebyli jste v nějaký exotický zemi, že by to mohlo být něco třeba odtamtud. To je mi tě líto, že si ani nemůžeš užít konec těhotenství, ale aspoň že to není ta žloutenka, tak můžeš být malinko klidnější kvůli mimískovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
1.8.06 13:46

NellaB - gratuluju k Nelince! To teda byla rychlost - doufam, ze vse bude dal vporadku! 

Tak jak tu ctu o te hl. zatce - tak uz mi asi tak tyden odchazi… pokud se ovsem nelisi barevne od vytoku… :roll:

A co se tyka sexu - tak my jsme si proti ‚zmekcovani‘ poridili kondomy, bali jsme se, abychom mimi nevyhnali predcasne… no, a ted uz je nebudeme pouzivat… To neni tak komplikovane, ne? :lol: :wink:
Manzel se v tomhle nechal poucit - kdyz uz tady na emiminu travim tolik casu, tak veri, ze mam vse kolem porodu v maliku… :lol:
Ufff… zatim to vychazelo… :lol:
Jo, a jeste je sranda, ze kdyz jsem mu rekla, ze mimi se nemuze nic stat - typu stouchnuti - tak se zamyslel a rekl, ze je pravda, ze technicky je to nemozne vzhledem ke vsem moznym rozmerum..... :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
1.8.06 13:53
janey píše:
Saary no jo, vidíš, zapomněla jsem dát vědět, výsledky víme od včerejška…no, tak žloutenka nebyla potvrzena, ale „bohužel“ vyšly i všechny ostatní výsledky negativně, takže zase nikdo neví co to je :( Já to nechápu, má už přes 3 týdny horečky přes 38 a v krvi nic není :!

Tož to je fakt mrkev v zimě, sáňky v létě. Nemůže to být nějaká ta potvora z klíšťat, třeba… vařím z vody, i když to by asi v krvi poznat nějak bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
1.8.06 13:58

Tak najskôr NELLAB - všetko dobré, veľa zdravíčka, šťastíčka a mliečka a nech sa maličkej darí. To bolo fakt nejaké rýchle.

Lentilka - neboj, neostaneš tu sama, veď ja mám do pôrodu ešte dva týždne a na 9.8 som sa objednala ku kaderníčke, takže dovtedy rodiť nepôjdem. :lol:

A tiež by mi pasovalo, keby tá odhadovaná hmotnosť bábätka nesedela, lebo podľa toho, čo mi povedali v 31. týždni, tak by tiež moja princezna mala vážiť aj 4kg a z toho mám vážne strach.

Babule, chcem sa opýtať, tiež tu má niektorá z vás problém s trpnutím rúk - ako keď si na ruke dlho ležíte a neprúdi vám tam poriadne krv. Mne sa to stáva posledné dni dosť často a hlavne sa nato v noci budím. Nemôžem ani prstami poriadne hýbať. Je to hnusb :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí