Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2058
1.8.06 08:46

Tamiku ..věř mi, že to poznáš:-)

Mischiino.. přesně tak, uvidíme, jak se jim bude chtít na svět.

Bože, tady už zase leze oskar, zase bude pařák, to snad není možný :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
1.8.06 09:25

Ahoj holky,

právě psala NellaB : ** Milé srpňátkové tety, tak už jsem se narodila a jsem straaašně krásná holčička Nellinka a vážím 2970 g a měřím 49 cm a moje maminka, taťka a bráška jsou moc sťastní. Taky doufám, že se na mě nezlobíte, že jsem trošku předbíhala. NellaB **

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
1.8.06 09:32

Ty jo, tak to byla rychlovka.

Nellince i mamince všechno nej do života, ať jste jen a jen zdravoučké:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
1.8.06 10:00
NellaB píše:
Tak jsem v poradně dopadla nijak. K porodu se vůbec, ale vůbec nic neschyluje, určitě se uvidíme příští pondělí říkal Dr.Že v žádném případě neporodím, fakt mě z toho picne.

Holky já budu přenášet!!!! Bůůůůůůůůůůůůůůů!!!!

Jsem už z toho taková zdrclá,unavená a když s sebou někde buchnu co mi to dá práci vstát.

Někdo tady psal váhu miminka tak já jsem měla v 38+1tt 3300g, tak teď už má určo víc a než porodím bude mít zase přes čtyři kila už to vidím.

Tak za prvé - asi picne mě - vy rodíte jak na běžícím pásu a já se začínám bát, že do toho úplňku vydržím jediná 8O !!!
Za druhé - čtyři kila :? , chachááá
A za třetí samozřejmě Nello - velká gratulace tobě i tvé holčičce, ať jste obě zdravé :wink: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
1.8.06 10:02

NELLA VSE NEJ K NAROZENI MIMINKA…AT JSTE V PORADKU :D

Dneska jsem spala jako miminko :D ted tu mame krasnych 25 stupnu a je zatazeno :lol: snad to slunicko nevyleze 8)
Ve 12.00 hodin mam byt v nemocnici na kontrole,to budu zase hladova :roll: proc ja musim chodit vzdycky v poledne 8O :D
Jo a spala jsem az do 9.30 hodin 8O to je to pocasi,protoze normalne jsem uz vzhuru kolem 6-7 hodiny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
1.8.06 10:06

Jo a vidite to jejich mereni :?: :idea: pred 2 tydnama Nella psala,ze mala ma 3300g a ted :?: narodila se necele 3 kila 8O Takze tomu jejich mereni bych vubec neverila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
1.8.06 10:07

Lentilko.. taky jsem se musela smát, však já jí psala, že to může být klidně každým dnem, já už tolikrát od doktorů slyšela, že to hned tak nebude a bylo to i ten den:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
1.8.06 10:12

Taky se připojuju s gratulací!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Holky, vléváte mi optimismus do žil, že ten náš tlusťoušek zas takový tlusťoušek nebude… :lol:

Dneska je mi děsně blbě, asi je špatný tlak :? Je mi potivo i když je relativně dobré počasí, točí se mi hlava a malá řádí jak tajfun - kope mě jak zběsilá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
1.8.06 10:13

Matulienko - to je důvod, proč se doktorky ze zá:,–(y neptám, jestli to vypadá na porod :idea: … prostě ho hodlám vyklopit na fleku. Řeknu au, teď mě tam cosi píchlo a bum ho :lol: (… ve skutečnosti to u sebe vidím na ty křížové bolesti :roll: …).
Mimochodem, spatřila už některá z vás na vlastní oči tu mysteriózní hlenovou zátku, nebo to patří do kategorie jevů typu UFO :?: 8O :?: 8O - prý může odejít i pár týdnů před a tady zatím každá nic nic nic a za pár hodin prý - Hlásíme další miminko :? .

Noggie - sakra, jestli porodíš dřív než já, tak se do té Karviné vypravím a tentokrát tam na porodním sále dostaneš na budku ty :evil: !!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
1.8.06 10:16

lentilko ,
taky beru doktůrky s velkou rezervou a to jsem zdravotník..vědět to, ukamenovali by mne :lol: Ale věřit jim, mám po chemoterapii a nemám v bříšku Tadeáška :D

Hlenová zátka neodchází v mnoha případech předem, někdy odejde právě s plodovou vodou po vyšetření lékařem. Některé maminky jiu ani nezaznamneají, vypadá někdy, jako slabý hlenovitý výtok. tak asi také info bych ti písla:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
1.8.06 10:37

NelloB obrovská gratulace k Nelince a ať jste brzo doma!

To je hezký další mimčo, a prej že se to na porod nechystá :roll: To bych brala taky, aby se mi to na porod takhle nechystalo :lol: A s tou odhadovanou váhou obříka je to taky sranda. No aspoň su klidná, že budu mít třeba menší mimčo a nerozškubnu se až po pr..l :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
1.8.06 10:54

Hm, tak právě se tu stavil pro svačinku velkej a sdělil mi, že ať to udělám, jak chci, ale měla bych porodit..čtvrtek večer až pátek večer, bylo by to nejvhodnější:-) Prý ve čtvrtek musím odučit první pomoc a pak můžu rodit. :roll: jen abych tu PP nepotřebovala já, už se těším, až tam pojedu přes celý Brno autem a zese zpět.
Tož sem ho sprdla, jestli pro to i on něco dělá…změkčuje a on, že má strach, aby malýmu nevypíchl oko…no chlap, jak vyšitej:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
1.8.06 11:00

Matulienko - vzkaz pro tvého chlapa :idea: (zkopírováno z adresy www.alive.cz):
Kost v penisu se vyskytuje u samců netopýrů, rejsků, krtků, u masožravců, jako jsou psi, kočky, medvědi, lasičky, tuleni a lachtani, stejně tak jako u mnoha druhů primátů. Muži patří bohužel k menšině savců, u kterých kost penisu chybí a nezbývá tedy než litovat a těm ostatním živočichům tiše závidět.

Pozn. ode mě: Nemáš tam kost, nemůžeš nic vypíchnout :idea: :lol: :lol: :lol: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
1.8.06 11:06

Nello: Gratuluji k Nelince! Ať jste obě zdravé a brzo doma u rodinky.

Teeeda holky, to je vážně rychlost. :-) tady se fakt hlásí akorát výsledek. Na druhou stranu je fajn, že nikdo moc doma netrpí. Ve mně se taky mimi mele už asi tři dny snad v kuse. Takový to převalování. Máme tu u nás velkou šanci, že se narodí někomu na narozky nebo svátek.. 6.8. narozky ségra, 9.8. narozky švára, 11.8. narozky já a máma svátek, 15.8. tchýně svátek, 17.8. sestřenka svátek, 19.8. narozky synovec. No a teď má přijít druhý mimčo ségře a moje. Takže srpen je u nás velmi velmi zajímavý :-D
Kdybyste někdo chtěl vědět, jaký jsou lvi, detailně popíšu. Myslím, že už můžu tvrdit, že jsem odbornice :-D

Kačkač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
1.8.06 11:07

NelloB obrovská gratulace k Nelince a ať pěkně přibíráte.

Len-til-kah když píšeš o těch křížových bolestech,tak to můžu doporučit. Měla jsem je od pondělí večer :twisted: a Terezka se narodila až ve středu dopoledne :lol: . Myslela jsem že na sále okoušu ty dlaždičky!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí