Poradna duly
Jana Čurdová
Tamiku ..věř mi, že to poznáš:-)
Mischiino.. přesně tak, uvidíme, jak se jim bude chtít na svět.
Bože, tady už zase leze oskar, zase bude pařák, to snad není možný ![]()
Ahoj holky,
právě psala NellaB : ** Milé srpňátkové tety, tak už jsem se narodila a jsem straaašně krásná holčička Nellinka a vážím 2970 g a měřím 49 cm a moje maminka, taťka a bráška jsou moc sťastní. Taky doufám, že se na mě nezlobíte, že jsem trošku předbíhala. NellaB **
Ty jo, tak to byla rychlovka.
Nellince i mamince všechno nej do života, ať jste jen a jen zdravoučké:-)
NellaB píše:
Tak jsem v poradně dopadla nijak. K porodu se vůbec, ale vůbec nic neschyluje, určitě se uvidíme příští pondělí říkal Dr.Že v žádném případě neporodím, fakt mě z toho picne.Holky já budu přenášet!!!! Bůůůůůůůůůůůůůůů!!!!
Jsem už z toho taková zdrclá,unavená a když s sebou někde buchnu co mi to dá práci vstát.
Někdo tady psal váhu miminka tak já jsem měla v 38+1tt 3300g, tak teď už má určo víc a než porodím bude mít zase přes čtyři kila už to vidím.
Tak za prvé - asi picne mě - vy rodíte jak na běžícím pásu a já se začínám bát, že do toho úplňku vydržím jediná
!!!
Za druhé - čtyři kila
, chachááá
A za třetí samozřejmě Nello - velká gratulace tobě i tvé holčičce, ať jste obě zdravé
!
NELLA VSE NEJ K NAROZENI MIMINKA…AT JSTE V PORADKU ![]()
Dneska jsem spala jako miminko
ted tu mame krasnych 25 stupnu a je zatazeno
snad to slunicko nevyleze ![]()
Ve 12.00 hodin mam byt v nemocnici na kontrole,to budu zase hladova
proc ja musim chodit vzdycky v poledne
![]()
Jo a spala jsem az do 9.30 hodin
to je to pocasi,protoze normalne jsem uz vzhuru kolem 6-7 hodiny ![]()
Jo a vidite to jejich mereni
pred 2 tydnama Nella psala,ze mala ma 3300g a ted
narodila se necele 3 kila
Takze tomu jejich mereni bych vubec neverila ![]()
Lentilko.. taky jsem se musela smát, však já jí psala, že to může být klidně každým dnem, já už tolikrát od doktorů slyšela, že to hned tak nebude a bylo to i ten den:-))
Taky se připojuju s gratulací!!!!!!
![]()
Holky, vléváte mi optimismus do žil, že ten náš tlusťoušek zas takový tlusťoušek nebude… ![]()
Dneska je mi děsně blbě, asi je špatný tlak
Je mi potivo i když je relativně dobré počasí, točí se mi hlava a malá řádí jak tajfun - kope mě jak zběsilá.
Matulienko - to je důvod, proč se doktorky ze zá:,–(y neptám, jestli to vypadá na porod
… prostě ho hodlám vyklopit na fleku. Řeknu au, teď mě tam cosi píchlo a bum ho
(… ve skutečnosti to u sebe vidím na ty křížové bolesti
…).
Mimochodem, spatřila už některá z vás na vlastní oči tu mysteriózní hlenovou zátku, nebo to patří do kategorie jevů typu UFO
- prý může odejít i pár týdnů před a tady zatím každá nic nic nic a za pár hodin prý - Hlásíme další miminko
.
Noggie - sakra, jestli porodíš dřív než já, tak se do té Karviné vypravím a tentokrát tam na porodním sále dostaneš na budku ty
!!!!
lentilko ,
taky beru doktůrky s velkou rezervou a to jsem zdravotník..vědět to, ukamenovali by mne
Ale věřit jim, mám po chemoterapii a nemám v bříšku Tadeáška ![]()
Hlenová zátka neodchází v mnoha případech předem, někdy odejde právě s plodovou vodou po vyšetření lékařem. Některé maminky jiu ani nezaznamneají, vypadá někdy, jako slabý hlenovitý výtok. tak asi také info bych ti písla:-)
NelloB obrovská gratulace k Nelince a ať jste brzo doma!
To je hezký další mimčo, a prej že se to na porod nechystá
To bych brala taky, aby se mi to na porod takhle nechystalo
A s tou odhadovanou váhou obříka je to taky sranda. No aspoň su klidná, že budu mít třeba menší mimčo a nerozškubnu se až po pr..l ![]()
Hm, tak právě se tu stavil pro svačinku velkej a sdělil mi, že ať to udělám, jak chci, ale měla bych porodit..čtvrtek večer až pátek večer, bylo by to nejvhodnější:-) Prý ve čtvrtek musím odučit první pomoc a pak můžu rodit.
jen abych tu PP nepotřebovala já, už se těším, až tam pojedu přes celý Brno autem a zese zpět.
Tož sem ho sprdla, jestli pro to i on něco dělá…změkčuje a on, že má strach, aby malýmu nevypíchl oko…no chlap, jak vyšitej:-))
Matulienko - vzkaz pro tvého chlapa
(zkopírováno z adresy www.alive.cz):
Kost v penisu se vyskytuje u samců netopýrů, rejsků, krtků, u masožravců, jako jsou psi, kočky, medvědi, lasičky, tuleni a lachtani, stejně tak jako u mnoha druhů primátů. Muži patří bohužel k menšině savců, u kterých kost penisu chybí a nezbývá tedy než litovat a těm ostatním živočichům tiše závidět.
Pozn. ode mě: Nemáš tam kost, nemůžeš nic vypíchnout
!
Nello: Gratuluji k Nelince! Ať jste obě zdravé a brzo doma u rodinky.
Teeeda holky, to je vážně rychlost.
tady se fakt hlásí akorát výsledek. Na druhou stranu je fajn, že nikdo moc doma netrpí. Ve mně se taky mimi mele už asi tři dny snad v kuse. Takový to převalování. Máme tu u nás velkou šanci, že se narodí někomu na narozky nebo svátek.. 6.8. narozky ségra, 9.8. narozky švára, 11.8. narozky já a máma svátek, 15.8. tchýně svátek, 17.8. sestřenka svátek, 19.8. narozky synovec. No a teď má přijít druhý mimčo ségře a moje. Takže srpen je u nás velmi velmi zajímavý ![]()
Kdybyste někdo chtěl vědět, jaký jsou lvi, detailně popíšu. Myslím, že už můžu tvrdit, že jsem odbornice ![]()
Kačkač
NelloB obrovská gratulace k Nelince a ať pěkně přibíráte.
Len-til-kah když píšeš o těch křížových bolestech,tak to můžu doporučit. Měla jsem je od pondělí večer
a Terezka se narodila až ve středu dopoledne
. Myslela jsem že na sále okoušu ty dlaždičky!!! ![]()