Poradna duly
Jana Čurdová
Taky přeji malé Alžbětce, vše nej, k jejím narozeninám !
Saary: já jsem taky zvědavá, dnešní odhad doktora, dle měření: 3 kg..
![]()
Kačenko, Monaliso taky mi zabírá Renie a Thums nee. Mléko jen ze začátku ale jak se mi to rozjede mooc tak už ne.
Sem se byla mrknout na teploměr a je tu 30,8 stupňů
a mraky už jsou zase pryč, chjooo ![]()
Tak jsem dochystala postýlku a dala věci do přebalováku, až to velkej zjistí, zabije mě, jelikož jsem musela o 15 cm odsunout manželské postele, aby se to tam vlezlo dle mých představ ![]()
No, na okna půjdu až zítra, dnes na to už nemám.
Jen jdu vyprat prádlo a bude to.
Monalisa, Woodoo : jojo, v pálení žáhy jsem přebornice. Mám zásoby
Maalox - docela dobrej, ale už tolik nezabírá jako na začátku a Rennie je mým každodenním kamarádem. Mlíko popíjím preventivně. Hlavně v noci mám vedle sebe pořád hrnek. Už se těším, že se mi to po porodu zase zklidní. Doufám…
Kačkač
Právě jsme s Verunkou dopekli hanácké koláče. Umyla jsem nádobí a jdeme chvíli na písek, než začne pršet!
Ahoj holky, má někdo tak tlusté mimino jako já???
![]()
Dneska na kontrole mi doktor řekl, že naše megaslečna už váží 3,8 kg a termín porodu mu UTZ vyhodil 3.8. Podle poslední MS mám až 22.8.
![]()
Teď nevím, slíbíla jsem Čečetce že s ní držím basu až do konce srpna, ale přece po mě nemůžete chtít, abych za 3 týdny porodila velrybu… ![]()
Teda noggie - to je síla, to ti nezávidím a nemohli se na utz splést? Já těm jejich měřením nějak nevěřím.
Matulienka - ty nám tady normálně kazíš morálku, já nic nedělám, jenom brouzdám na netu a koukám na telku ![]()
Noggie : tak to tě lituju.. I když já taky nevím, kolik naše mimi má. Už dlouho nebyl na UTZ. Jen mě dr. varoval, že bude možná větší a jelikož jsem malá, můžu mít problémy. To mi potvrdili i v porodnici minulý týden, kde by se měli dle UTZ rohodnout, jestli nepůjdu rovnou na CŘ. Ale to bych nerada…
Kačkač
Kačko já jsem teda velká dost (180 cm) ale trošku mě děsí, že jestli fakt ještě vydržím 3 týdny, tak to bude masakr
Mimina teď přece přibírají 200 - 250 g týdně ![]()
UTZ mi doktor dělá pokaždé, vždycky najde hlavičku, označí ji a ten přístroj mu hned vyhodí termín porodu. Vždycky se to lišilo o den o dva, ale dneska jsem čučela jak vrána… ![]()
Ale co, třeba se tou váhou sama propadne ven
![]()
Tak jsem byla v parku
sedela jsem tam asi 3 hodiny a koukal jak si dcerka hraje(a ucila se u toho
po porodu chci jit zpatky do skoly…tak at nejsem hloupa a moje franina potrebuje vyladit taky ![]()
Taky bych tam klidne sedela dal,ale najednou se tak zatahlo a takovy slejvak se spustil,ze jsem popadla to moje dite a bricho vyrazila jsem domu
bagetu kterou jsem koupila,muzu rovnou hodit do kose…je cela promocena ![]()
Noggie to jejich vazeni je nepresne,kolikrat je rozdil az v pul kila
podle me je lepsi kdyby to nerikali.
saary ,
ty už to máš za pár, já mám 15 dní a tak můžu kazit morálku:-))
Ty to máš už zakázané, ju? Jen se nech rozmazlovat.
Cinq ,
tady se občas zamračí a pak vykoukne oskar a je zase pařba. ![]()
Noggie …opravdu to moc neřeš, teď už jde miminko opravdu těžko změřit a jsou velké rozdíly mezo odhadem a opravdovou váhou.
Tak jsem v poradně dopadla nijak. K porodu se vůbec, ale vůbec nic neschyluje, určitě se uvidíme příští pondělí říkal Dr.Že v žádném případě neporodím, fakt mě z toho picne.
Holky já budu přenášet!!!! Bůůůůůůůůůůůůůůů!!!!
Jsem už z toho taková zdrclá,unavená a když s sebou někde buchnu co mi to dá práci vstát.
Někdo tady psal váhu miminka tak já jsem měla v 38+1tt 3300g, tak teď už má určo víc a než porodím bude mít zase přes čtyři kila už to vidím.
NellaB - je divny, ze si je doktor tak hrozne jisty, vzdyt ja myslela, ze se to muze zmenit docela rychle… no uvidis, pristi pondeli jeste prenaset nebudes, ne?
Noggie neboj čím blíž k termínu porodu tím méně přesné je to „měření“ na UTZ a holky kámoška měla 1. dítě 4.1 kg, ona sama měří 155cm a porodila klasicky!
Sice říkala, že jí JI pak ušili celou znovu, ale má 3 děti, takže žádný strach ![]()
Holky,ja uz to nejak neresim,az porodim,tak porodim…ven to musi
a ted kdyz zacalo byt venku lepe a ne ty 40 stupnove vedra,tak se aspon vyspim…predtim nez prijde na svet mrnous
a ted me tak napadlo,ze porad jeste nemam postylku
uz je to asi 4 tydny,co jsme ji objednali a porad nevolaji
chudak moje dite
bude spat na zemi ![]()
Zitra by jsme meli jit do restaurace na veceri(nebo pozitri
oslavit pritelovi narozeniny…jo jo uz bude stary koren
porad mi to rika…a kdyz mu nahodou vypadne vlas,jakou paniku z toho dela
nejradeji by byl,kdyby mu bylo krasnych 25 jako me ![]()