Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1372
31.7.06 16:49

Taky přeji malé Alžbětce, vše nej, k jejím narozeninám !

Saary: já jsem taky zvědavá, dnešní odhad doktora, dle měření: 3 kg.. :twisted: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
31.7.06 16:50

Kačenko, Monaliso taky mi zabírá Renie a Thums nee. Mléko jen ze začátku ale jak se mi to rozjede mooc tak už ne.
Sem se byla mrknout na teploměr a je tu 30,8 stupňů :roll: a mraky už jsou zase pryč, chjooo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
31.7.06 16:53

Tak jsem dochystala postýlku a dala věci do přebalováku, až to velkej zjistí, zabije mě, jelikož jsem musela o 15 cm odsunout manželské postele, aby se to tam vlezlo dle mých představ :lol:
No, na okna půjdu až zítra, dnes na to už nemám.
Jen jdu vyprat prádlo a bude to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
31.7.06 16:57

Monalisa, Woodoo : jojo, v pálení žáhy jsem přebornice. Mám zásoby :-) Maalox - docela dobrej, ale už tolik nezabírá jako na začátku a Rennie je mým každodenním kamarádem. Mlíko popíjím preventivně. Hlavně v noci mám vedle sebe pořád hrnek. Už se těším, že se mi to po porodu zase zklidní. Doufám…
 Kačkač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
31.7.06 17:05

Právě jsme s Verunkou dopekli hanácké koláče. Umyla jsem nádobí a jdeme chvíli na písek, než začne pršet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
31.7.06 17:07

Ahoj holky, má někdo tak tlusté mimino jako já??? 8O :lol:
Dneska na kontrole mi doktor řekl, že naše megaslečna už váží 3,8 kg a termín porodu mu UTZ vyhodil 3.8. Podle poslední MS mám až 22.8. 8O 8O 8O
Teď nevím, slíbíla jsem Čečetce že s ní držím basu až do konce srpna, ale přece po mě nemůžete chtít, abych za 3 týdny porodila velrybu… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
31.7.06 17:14

Teda noggie - to je síla, to ti nezávidím a nemohli se na utz splést? Já těm jejich měřením nějak nevěřím.

Matulienka - ty nám tady normálně kazíš morálku, já nic nedělám, jenom brouzdám na netu a koukám na telku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
31.7.06 17:15

Noggie : tak to tě lituju.. I když já taky nevím, kolik naše mimi má. Už dlouho nebyl na UTZ. Jen mě dr. varoval, že bude možná větší a jelikož jsem malá, můžu mít problémy. To mi potvrdili i v porodnici minulý týden, kde by se měli dle UTZ rohodnout, jestli nepůjdu rovnou na CŘ. Ale to bych nerada…
 Kačkač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
31.7.06 17:22

Kačko já jsem teda velká dost (180 cm) ale trošku mě děsí, že jestli fakt ještě vydržím 3 týdny, tak to bude masakr :? Mimina teď přece přibírají 200 - 250 g týdně 8O

UTZ mi doktor dělá pokaždé, vždycky najde hlavičku, označí ji a ten přístroj mu hned vyhodí termín porodu. Vždycky se to lišilo o den o dva, ale dneska jsem čučela jak vrána… :wink:
Ale co, třeba se tou váhou sama propadne ven :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
31.7.06 17:23

Tak jsem byla v parku :D sedela jsem tam asi 3 hodiny a koukal jak si dcerka hraje(a ucila se u toho :wink: po porodu chci jit zpatky do skoly…tak at nejsem hloupa a moje franina potrebuje vyladit taky :lol:
Taky bych tam klidne sedela dal,ale najednou se tak zatahlo a takovy slejvak se spustil,ze jsem popadla to moje dite a bricho vyrazila jsem domu :lol: bagetu kterou jsem koupila,muzu rovnou hodit do kose…je cela promocena :?

Noggie to jejich vazeni je nepresne,kolikrat je rozdil az v pul kila :wink: podle me je lepsi kdyby to nerikali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
31.7.06 17:29

saary ,
ty už to máš za pár, já mám 15 dní a tak můžu kazit morálku:-))
Ty to máš už zakázané, ju? Jen se nech rozmazlovat.
Cinq ,
tady se občas zamračí a pak vykoukne oskar a je zase pařba. :cry:

Noggie …opravdu to moc neřeš, teď už jde miminko opravdu těžko změřit a jsou velké rozdíly mezo odhadem a opravdovou váhou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
943
31.7.06 17:31

Tak jsem v poradně dopadla nijak. K porodu se vůbec, ale vůbec nic neschyluje, určitě se uvidíme příští pondělí říkal Dr.Že v žádném případě neporodím, fakt mě z toho picne.

Holky já budu přenášet!!!! Bůůůůůůůůůůůůůůů!!!!

Jsem už z toho taková zdrclá,unavená a když s sebou někde buchnu co mi to dá práci vstát.

Někdo tady psal váhu miminka tak já jsem měla v 38+1tt 3300g, tak teď už má určo víc a než porodím bude mít zase přes čtyři kila už to vidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
31.7.06 17:35

NellaB - je divny, ze si je doktor tak hrozne jisty, vzdyt ja myslela, ze se to muze zmenit docela rychle… no uvidis, pristi pondeli jeste prenaset nebudes, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
31.7.06 17:37

Noggie neboj čím blíž k termínu porodu tím méně přesné je to „měření“ na UTZ a holky kámoška měla 1. dítě 4.1 kg, ona sama měří 155cm a porodila klasicky! 8O Sice říkala, že jí JI pak ušili celou znovu, ale má 3 děti, takže žádný strach :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
31.7.06 17:47

Holky,ja uz to nejak neresim,az porodim,tak porodim…ven to musi :wink: a ted kdyz zacalo byt venku lepe a ne ty 40 stupnove vedra,tak se aspon vyspim…predtim nez prijde na svet mrnous :lol: a ted me tak napadlo,ze porad jeste nemam postylku 8O uz je to asi 4 tydny,co jsme ji objednali a porad nevolaji 8O chudak moje dite 8O bude spat na zemi :lol:

Zitra by jsme meli jit do restaurace na veceri(nebo pozitri :D oslavit pritelovi narozeniny…jo jo uz bude stary koren :lol: porad mi to rika…a kdyz mu nahodou vypadne vlas,jakou paniku z toho dela :lol: nejradeji by byl,kdyby mu bylo krasnych 25 jako me :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí