Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
486
31.7.06 21:55

porod on line - vypadá maminka dost dobře… :wink: , co? Učesaná. Čilá! To neznám :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
31.7.06 22:00

Monalisa24 moc hezký, fakt!!!

xaxkx a ty budeš po porodu jako vypadat jinak??? Přeci všechny budem ještě krásnější a vůbec :lol: !

dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
31.7.06 22:01

Mě nikdo nepozná :D :! Také všem dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
31.7.06 22:03

Babizny, na jeden den mi klekne net a pak abych vás celý večer dočítala :roll: (choť mě vyhazuje, že chce spát, takže rychle rychle 8O ).
Jsem úplně zmatená z toho, co tu píšete (ke konci už jsem to prolítla jak zajíc Somálskem), protože, jak jsem měla pořád nějaké auuuuu, tak z toho zbylo prd 8O . Včera jsem tři hoďky uklízela (životní výkon :! ), z toho tak dvě na kolenou (zametání, vytírání apod.) a nebolí mě totálně nic :roll: . Dneska jsem pro změnu padala na držku u pečení buchty (vybrala jsem si, blbec, takovou nenáročnou :? ) a je mi čím dál líp 8O 8O 8O , takže porod zaručeně poznám, bo teď mi není ABSOLUTNĚ NIC. Já snad ani nejsem těhotná 8O !

Kacatko, Saryku - na vás nesmím zapomenout, hodně štěstí a zdravíííííííííííííí :! :! :! .

Hele, ještě dvě hoďky a teprve můžete začít rodit podle regulí :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
1.8.06 07:51

Hm, včera poslední, dneska už tu trčím půl hodiny a nikde nikdo :?
S mým porodem je to asi totálně v loji, dneska už jsem během noci dokonce bezbolestně VYSKOČILA z postele, no to je vrchol všeho 8O … akorát jsem se pořád budila, ale ne proto, že bych potřebovala na wecko (i když jak už je člověk vzhůru :lol: …), ale že když už je ten srpen, tak že bych jako mohla rodit, ne :idea: :lol: ???
A představte si, že jsem přestala dokonce i funět :roll: - asi jdu do Září, jak mě posílala Tamik :? :? :?

Včera mi to trošku uteklo, přeju PolinYoursun krásný, nejlépe porodní dnešek :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
1.8.06 08:11

AHOJ holky,

přej krásné první srpnové ráno !! Začal náš měsíc, jsem zvědavá, jestli Polin a Yoursun budou mít dnes první srpnové miminečka..
Zase hlásím silné poslíčky dneska ráno, a nějak mi dost kleslo břicho,tak že by už ..Mno necháme se překvapit.. .. Mimo to se mi zdály, příšerný sny v noci, že jsem se před pul hodinou probudila spocená jak myš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
1.8.06 08:17

Taky přeji krásné ránko.
Mischiino ..taky od 3:30 do 5:30 poslíkové jako blázen:-)) Jsem to rozdejchávala jako divá:-))
Velkej si pěkně přišel z pivečka o půlnoci a pak pěkně chrupkal a já mu tiše záviděla, fakt, příště se narodím jedině jako můj chlap. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
1.8.06 08:19
  1. MATULIENKO: to by bylo moooc fajn, kdyby jsme se opravdu v té porodnici sešly s našema mimiškama :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
1.8.06 08:23

Mischiina ..taky jsem na to myslela, ale něco mi říká, že ty budeš dřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
1.8.06 08:27

Taky přeji hezké ráno,

no holky, tak já bez poslíčků, mě to nějak obchází, já vám je dokonce závidím :cry: Ty poslední dny jsou nekonečné.
Dneska u nás v Praze nic moc počasí, už mi to sluníčko začíná chybět 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
1.8.06 08:32

Zdravím po ránu!!!
Nechte toho s těma poslama!!!
Já nic, jen mě občas při nešikovném převalování vezme pěkná bolest do podbřišku, trvá dýl, ale neopakuje se, takže nic!!!

Haha, třeba se takhle jeden den probudím a miminko bude spinkat vedle mě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
1.8.06 08:34

Tamiku ..popravdě bych si představovala jednu jedinou noc bez bolestí, to by bylo žůžo.
No, já posluju už týden a v:,–(ím se, že všechny budete mít cipísky a já budu přenášet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
1.8.06 08:39

Matulienk hmm, já to snad fakt ani nepoznám :lol: , přijedu do špitálu, řeknu - tady mě píchá a oni: hmmm, maminko vy rodíte 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
1.8.06 08:42

Matulienko: mno necáme se překvapit, jak se naše miminka rozhodnou vylodit… teda kdy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
1.8.06 08:42

Kočenky…moc zdraví Daniellah, nefunguje jí net, tak jsme si teď písly, co nového u nás a tak. Právě dodělavájí poslední úpravy bytu a bude hotovíčko:-)) Moc vás všechny zdraví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí