Poradna duly
Jana Čurdová
porod on line - vypadá maminka dost dobře…
, co? Učesaná. Čilá! To neznám
.
Monalisa24 moc hezký, fakt!!!
xaxkx a ty budeš po porodu jako vypadat jinak??? Přeci všechny budem ještě krásnější a vůbec
!
dobrou noc
Babizny, na jeden den mi klekne net a pak abych vás celý večer dočítala
(choť mě vyhazuje, že chce spát, takže rychle rychle
).
Jsem úplně zmatená z toho, co tu píšete (ke konci už jsem to prolítla jak zajíc Somálskem), protože, jak jsem měla pořád nějaké auuuuu, tak z toho zbylo prd
. Včera jsem tři hoďky uklízela (životní výkon
), z toho tak dvě na kolenou (zametání, vytírání apod.) a nebolí mě totálně nic
. Dneska jsem pro změnu padala na držku u pečení buchty (vybrala jsem si, blbec, takovou nenáročnou
) a je mi čím dál líp
, takže porod zaručeně poznám, bo teď mi není ABSOLUTNĚ NIC. Já snad ani nejsem těhotná
!
Kacatko, Saryku - na vás nesmím zapomenout, hodně štěstí a zdravíííííííííííííí
.
Hele, ještě dvě hoďky a teprve můžete začít rodit podle regulí
.
Hm, včera poslední, dneska už tu trčím půl hodiny a nikde nikdo
…
S mým porodem je to asi totálně v loji, dneska už jsem během noci dokonce bezbolestně VYSKOČILA z postele, no to je vrchol všeho
… akorát jsem se pořád budila, ale ne proto, že bych potřebovala na wecko (i když jak už je člověk vzhůru
…), ale že když už je ten srpen, tak že bych jako mohla rodit, ne
???
A představte si, že jsem přestala dokonce i funět
- asi jdu do Září, jak mě posílala Tamik
![]()
Včera mi to trošku uteklo, přeju Polin s Yoursun krásný, nejlépe porodní dnešek
.
AHOJ holky,
přej krásné první srpnové ráno !! Začal náš měsíc, jsem zvědavá, jestli Polin a Yoursun budou mít dnes první srpnové miminečka..
Zase hlásím silné poslíčky dneska ráno, a nějak mi dost kleslo břicho,tak že by už ..Mno necháme se překvapit.. .. Mimo to se mi zdály, příšerný sny v noci, že jsem se před pul hodinou probudila spocená jak myš..
Taky přeji krásné ránko.
Mischiino ..taky od 3:30 do 5:30 poslíkové jako blázen:-)) Jsem to rozdejchávala jako divá:-))
Velkej si pěkně přišel z pivečka o půlnoci a pak pěkně chrupkal a já mu tiše záviděla, fakt, příště se narodím jedině jako můj chlap.
![]()
Mischiina ..taky jsem na to myslela, ale něco mi říká, že ty budeš dřív
Taky přeji hezké ráno,
no holky, tak já bez poslíčků, mě to nějak obchází, já vám je dokonce závidím
Ty poslední dny jsou nekonečné.
Dneska u nás v Praze nic moc počasí, už mi to sluníčko začíná chybět ![]()
Zdravím po ránu!!!
Nechte toho s těma poslama!!!
Já nic, jen mě občas při nešikovném převalování vezme pěkná bolest do podbřišku, trvá dýl, ale neopakuje se, takže nic!!!
Haha, třeba se takhle jeden den probudím a miminko bude spinkat vedle mě?
Tamiku ..popravdě bych si představovala jednu jedinou noc bez bolestí, to by bylo žůžo.
No, já posluju už týden a v:,–(ím se, že všechny budete mít cipísky a já budu přenášet ![]()
Matulienk hmm, já to snad fakt ani nepoznám
, přijedu do špitálu, řeknu - tady mě píchá a oni: hmmm, maminko vy rodíte ![]()
Matulienko: mno necáme se překvapit, jak se naše miminka rozhodnou vylodit… teda kdy ![]()
Kočenky…moc zdraví Daniellah, nefunguje jí net, tak jsme si teď písly, co nového u nás a tak. Právě dodělavájí poslední úpravy bytu a bude hotovíčko:-)) Moc vás všechny zdraví