Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2058
31.7.06 07:34

Tamiku , no, to nemáš nej vyhlídky:-)
Al esnad ti bude štěstí přát a bude to OK, držím pěsťule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
31.7.06 07:36

Matulienka co mi jen to tvoje řádění připomíná… Já včera umyla dveře od záchodu a koupelny, umyvadlo, vanu atd. Přítel hrál hry :wink: , pak jsem ještě popsala všechna DVD, dodělala ty bryndáčky… :oops: , jen ještě do autosedačky nachystám věci co má mít malá na sebe a může dorazit :lol: !

Já se loučím, frčím na kontrolu. Držte mi palce, ať má službu nějaký normální doktor, aby to zas nebyla nějaká řezničina :( !

Jo a ještě zajdu ke svému gyn. Dr. pro to razítko, jak jsem tam poslala minulý týden kolegu. Není horko, tak kolegáčkovi ušetřím trošku času :lol: , on bude rád!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
31.7.06 07:36

holky nevite jaka je ta adresa na ty nase stranky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
31.7.06 07:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
31.7.06 08:02

Ahoj holčinky.

Tak nejprve veliká gratulace Sarykovi k miminku, ať hezky roste a jste brzo doma.

**Kacatko vcera psala zpravicku, tak vam cast prepisu:

…mala zatial trha rekordy v spanku a mozem pochvalit jicinsku nemocnicu, na to, ze tu cez vikend porodili 9 mimisek (ledva mame kazda postel), tak boli vseci mili a ludsky. Ale prajem vsetkym kratsi a jednoduchsi porod. A este odkaz pre chlapov: bez toho mojho pri mne by som to nedala. Bal sa, ale teraz je stastny ze mi mohol pomahat..** .

Tak to je prijemna zpravicka.

Zziny - vidis, s mym terminem 28.7. nejsem ani mezi prvnima, takze to neni pravidlo 8O Ja se stale valim doma a brouzdam na emiminu.

No a ja vyrazim za chvili do poradny, ale hadam, ze budu zase ne spicku prstu :evil: No neda se nic delat, snad to bude nekdy aspon na dve spicky 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
943
31.7.06 08:07

Krásné ráno,

tak zítra už je srpen a já mám po zítří první termín.Vidím že tady jde dnes hodně holek do poradny, já jdu taky jsem objednaná na půl jedenáctou, fakt jsem zvědavá co mi tam řeknou.

Holky oni Ti naši mimísci určitě čekají na to až se ochladí, do toho vedra se jim moc nechce.

SARYKU GRATULUJI K BARBORCE!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
31.7.06 08:52

Vsem preji dobre rano :D to uz mame dalsi miminko.To je rychlost.

SARYK GRATULACE K MIMINKU…AT JSTE ZDRAVE OBE DVE :D

Od rana od 7.00 nam tu sekaji travu 8O je tu smrad vsude a ramus :? uzasny,nevim na co to sekaji,kdyz to vubec v tech vedrech nerostlo 8O :lol: akorat tu prasi :!

Matulienko vitej zpatky :D jak bylo????

Koukaù,ze spousta z vas jde dneska na kontrolu…to bude novinek :D my jdeme zitra a pak kazdy druhy den,dokud neporodim(to se nedockaji :lol:
A doufam,ze mi nebudou brat krev,mam tam modrinu jeste z posledniho odberu…ta holka,co mi ji brala,byla :,-(ista 8O :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
31.7.06 09:44

Ahoj holky,
koukám. že se nám to tady pěkně rozrůstá :) Všem miminkům i maminkám moc gratuluju. U nás to na porod zatím ještě dlouho nevypadá a já mám pocit, že to bude až někdy v září. CS pořád 1. A to mě od 29. týdne Dr. strašila předčasným porodem :(
Na kontrolu jdu ve středu, tak jsem zvědavá, jestli to bude lepší. Ale ve středu jdeme taky vyřizovat koupi nového domečku, tak alespoň něco pozitivního.....
Mějte se všechny moc hezky, snadné a rychlé porody a hodná miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
31.7.06 09:56

Ahoj holky, tak jsem nějakou dobu nestíhala emimčo a vidím, že se to zase rozrodilo :lol: Takže nejdříve moc gratuluju Kacatku a Sarykovi .

Já taky zatím nerodím, dneska jsem byla v poradně, mimčo je hodně dole, ale neotvírám se a ani nic jiného. Přes víkend jsme slavili Bětčiné narozeniny(dnes má 2 roky), takže jsem kmitala celý den kolem dětí kamarádů a jejich rodičů, večer se změkčovalo :oops: a stále nic. Docela by se mi líbilo, kdyby se mimčo narodilo dneska, přesně po 2letech po Alžbětce,ale to asi nevyjde.No nic, budu se s tím muset smířit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26857
31.7.06 10:07

Anajka rozumím ti. Mamka si taky přála, abych se narodila ve stejný den jako brácha, ale já si ještě 10 dnů počkala (přece jen mám hezčí datum než on :lol: ). Ale i tak jsme narozeniny slavili vždycky společně.

Výsledek dnešní kontroly:
Radeček je konečně hlavičkou dolů. Děloha už vykazuje na monitoru pohyby, ale stahy to zatím nejsou. Čipek stále pevný, zavřený 2 cm. Ráno jsem měla šílenou bolest dole v podbřišku a bříško mi zezdola hrozně ztvrdlo … podle Dr. to byly jen poslíčci. Ale i tak mi řekl, že to klidně může každým dnem přijít. Hlavní je, že má malý tu správnou polohu a nebudu muset na císaře. Teď jen mít takový rychlý porod jako Kačátko a budu spokojená :D
ALE! Tlak jsem měla zase jen 80/40 :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
31.7.06 10:23

Já se taky hlásím po poradně :D ! Řezník zase prošel kolem mě, tak já staženou řiť, když odešel, ptala jsem se nenápadně sestry - vy až mi dojede monitor, budete volat pana doktora, žejo. A ona no, budu, a já zase - ale né tohodle co teď prošel, žene? Sestra se usmála, že tohohle volá jen když fakt nikdo jiný není, takže pohoda. Byla moc hodná :lol: ! Prý lezou po zdi všechny maminky, když tam tenhle je!!! Což mě trochu uklidnilo, nejsem sama!

Jinak s tím rozením - tenhle týden to prý nevypadá, ale nevím, jestli to neříkali jen kvůli tomu malování. Aby mi to nebylo líto, přihodili další města kromě Prahy - Pelhřimov, Tábor, Příbram :lol: ! No, zase kdo má možnost takhle si vybírat, že :?:

Dr. byl nějaký mlaďas a byl dost legrační. Kouknul do papíru a říká: prohlídku dělal kolega minule, tak radši nebudeme miminko dráždit (nóó prohlídku jsme nedělali, ale já se nebránila!). Pak mi nezapomněl říct, že rodit tenhle týden rozhodně nesmím, načež jsem mu řekla že už vím, že kdyžtak zalezu někam do křoví, nebo tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26857
31.7.06 10:30

Tamik hlavně, že ti humor nechybí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
31.7.06 10:44

Cecetka mě už nic jiného nezbývá :lol: , hlavně předpokládám, že malá Taminka není blbá (ale chytrá po mamince, jak jinak) a nenarodí se ani do úmorných veder, ani v Praze, ani v období od 7. - 13. 8., kdy neteče teplá voda.
Teda to už se narodit může, ale musí to nějak šikovně vymyslet, abysme případně v tomto termínu ještě byly v té nemocnici :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
31.7.06 10:47

Tamik, Čečetka já jdu do poradny až v pátek :roll:, takže těžce závidím, že už víte jak na tom jste - teda ono pro mě je lepší vědět, že TO ještě nebude, než být napnutá jak šráky, jestli už jooo nebo neeee a čekat až do pátku, jestli se otvírám nebo zass nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
31.7.06 10:48

…abych nezapomněla - ještě by mohla posečkat, až budu mít v ruce tu novou občanku, což bude doufám velmi brzy :lol: , aby mě pak na příjmu v porodnici neprudili - ale maminko, vy nemáte v pořádku doklady :!

Já jsem fakt potížista :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital