Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj všem!
Gratuluji Šárce k Barušce. Ona to holka brzy dožene a za chvilku jste obě doma ![]()
Matulienko : vítej zpět!
Millhausko : Taky vítej zpět. Doufám, že se trochu vyspíš. Je fajn, že jste bez obtíží a že se daří dobře. Káčátko už taky porodila. Tzn. 2ze7 z našeho srazu. Já to mám zadlouho, i když bych brala i dříve.
Tak já jdu koukat ještě na něco v tv a pak do postele. Snad se i vyspím..
Mějte se a smějte se!
Kačakč
Posílám Šárce velikááááánskou gratulaci k Barušce a ať rychle roste.
Jeeeeeej, ďalšie bábo. Sarka - všetko dobré tebe aj drobcovi, hlavne veľa zdravíčka, šťastíčka a nech malá rýchlo priberie a môžete ísť domov!
Mňa stále straší odtok plodovej vody, lebo asi už dve hodiny mám pocit, že každú chvíľu niečo zo mňa tečie, stehná mám mokré, ale nie je toho moc, tak to hádam nie je voda, len výtok, či čo. Ja som vedela, že si mám kúpiť ten test na plodovú vodu. Aspoň by som mala istotu. No veď uvidíme ![]()
A baby, vraj ten spln mesiaca, čo má byť 9.8. je najsilnejší v roku. Tak som zvedavá, ako to bude na nás fungovať. ![]()
Dobré ránko,
včera odpoledne v tom vedru jsem už neměla na net náladu, pak jsme šli na pivko a gyros a jak večer přišli domů, tak jsem jen hodila sprchu a šup do postýlky. Jsem si řekla, že na net mrknu hned ráno, jak se vzbudím, abych věděla, co Kačátko a ona už porodila i Saryk
No to je paráda ![]()
Tak maminy obrovská gratulace a moc moc štěstíčka přeji ![]()
Jinak dneska mě čeká poradna. Ale s mým metříkem se nic nového asi nedozvím. Aspoň si poslechnu srdíčko našeho sluníčka ![]()
Jo a na tom pivu jsme byli se známýma a kamarádka (zatím bezdětná) jen čučela na bříško a nechápala, že se pořád vlní. Pak jsem si nahmatala tvrdou bouličku, tak ji říkám, jestli si chce pohladit prcka (buď je to zadeček nebo hlavička … pořád nevím
) a ona byla úplně v šoku z toho, jak je to břicho tvrdé. Prý si vždycky myslela, že těhubříško je měké. No byla to sranda ![]()
Přeji vám moc hezký den ![]()
jééééé, teď jsem se mrkla na naše stránečky … Monaliso ty jsi tak šikovná … a ty metříky dětiček a mimninek … no ty nám věnuješ tolik svého času. To si zaslouží veeeeeeeeeeeeeeeeeelikánskou pochvalu ![]()
cau holky tak vidim ze uz nam to zacina.GRATULUJI K MIMINKUM
od zitra už srpen a jde se na vec.
mam docela lepa ![]()
Dobré ráno těhulky,
Blahopřeji k dalšímu miminku, SARYKU!!!!
Matulienka : Vítej zpátky! ![]()
Ahojky,
moc moc gratuluji všem maminkám !!
cecetka, miselinka: taky nemůžete spát? koukám, že podle metříku jsme vážně asi poslední
, já už rezignovala a nasomrovala jsem se preventivně do Září 06
![]()
zziny srpen nebo září … to je fuk, hlavně, aby jednoho dne ti prcci vylezli ![]()
cecetka: no jo, ale tady v té srpnové diskuzi je to na naštvání
, protože budeme jen koukat, jak už jsou všichni s miminkama doma a „slintat“, že chcem taky
. V září mám jistotu, že budu určitě mezi prvníma
(krom toho mám druhej termín určenej na 2.9.)
Ale vážně: je to fuk a třeba tady holkám ještě vytřem zraky, protože já jsem si to naplánovala tak na půlku srpna
![]()
ceceko jezis nestras cim dyl tak bude mimš větší tak si rikam ze by to klidne mohlo prod tak toho 10teho co??Jinak uz jsem stašná nemotora všechno mi pada a nemužu se ni z ohnout.
Ale uz se to tady dobre rozjelo.Zitra jdu na gyndu tak jsem zvedava jestli uz budu mit aspon sestouplou hlavicku ![]()
Krásné ránko berušky, díky za přivítání:-)
No, od noci mám poslíčky, tak uvidíme, co mi dnes u Miloušů řeknou
jak se znám, budu poslíčkovat jako magor a nakonec přenášet ![]()
No, dnes jdu s Maggy k Miloušům a ty Mischiino taky, že? Myslím, jdeš na desátou, to bychom se tam mohly vidět. Já se teda neobjednala, ale dám tam všechny papíry a bude pokoj.
Dnse jdu malýmu koupit papučky a jarmilky do školy a pak doma dochystat postýlku.
No a ještě chci umýt dvě okna a převléct postele. Asi jsem magor, ale mám nějaký syndrom zahnizďování se
či co. ![]()
Tak zatím pá, jistojistě se ještě ozvu ![]()
Přeji krásné ráno!!! Tady po dlouhé době skutečně je ![]()
Je po dešti, zataženo a ŽÁDNÉ VEDRO!!! Snad to vydrží, ale koukala jsem teď na počasí a už by se mělo ochladit ![]()
Dnešní noc jsem teda měla děsnou, ale snad to ten den vynahradí!!! Budila jsem se co hodinu, hodinu a půl, do toho mě kolem druhé tak začlo bolet v podbřišku, že jsem myslela, že UŽ, jenže to pak přešlo
. No, ale byl to hnus
. A ranní probuzení? Začal zvonit budík, tak že ho jako zašlápnu a budu ještě chvíli vyspávat, jenže do toho mi začla téct krev z nosu. Ani ne téct, jako lejt!!! Asi změna počasí či co.
A musím vám říct, kdy budu rodit dle předpovědi máminého přítele rodit budu 7. - 13. 8. Víte proč??? Aby tu totiž těch komplikací nebylo málo, v tomto termínu nám nepoteče teplá voda ![]()