Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1679
30.7.06 08:13

bré ránko :lol: tak nakukuju, jestli tady někdo při těch bouřkách (u nás teda žádná nebyla :? )neporodil a ono nic :?: :roll:

Lentilko pěkná fotečka- taky mám takový gaťky a musím rolovat úúplně stejně :lol: A taky se musím zkusit nějak nastavit, abych ten pupek vyfotila bez strií, jinak zá:,–(ně v tričku :idea: :evil:
Jo a nějak jsi mi připomněla, že jsem zapomněla akutalizovat věk (už v únoru :oops: ) takže jsi tu asi nejmladší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
30.7.06 08:23

kam já koukala? :roll: že jsem přehlídla, že nám tu Káčátko rodííí 8O :lol:
Kačí, tak přeju pohodový porod a krásný a zdravý miminko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
30.7.06 08:24

Dobre ranko vsem

KACATKO tak at to mas rychle a co nejmene bolesti
Holky budeme mit dalsi miminko :D

Koukam,ze se tady rozjel pokec 8O takovych stranek 8O a samozrejme holky z dubnu :lol:

Vcera jsme vyzvedli dcerku z letiste :D je nadherna…od 15.00hodin do 22.00 hodin nezavrela pusu 8O chybelo mi to :lol: a vecer se vtirla a spala s nama 8O no jsme opet cela rodina :lol: akorat byla smutna,ze jeste nema brachu…vsak se docka :wink: jenomze me se nejak do toho porodu nechce :oops: jak se to blizi,tak zacinam moooc o tom premyslet a moje prdelka je cela ztazena :oops: 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
30.7.06 09:04

Kačátko - držím palce :! :!
Maxík, Silvic - díky holky, zítra musím do nemocnice a čeká mě oxytocin. Tak to každá zpráva o bezproblémovém porodu potěší :lol: :P :evil:
Cinq - já mám prdel taky ztaženou. No, co, přežijem...... snad. Mimochodem já jsem asi jediná, co se zatím na to, že už bych měla rodit, zase tak netěšila.
Helli - vítej zpátky. Ať bobíšci krásně rostou.
IvčoM - doufám, že když mi to teď dává malá „vyžrat“, tak nakonec bude taky takové hodňoučké miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
30.7.06 09:04

Dobré ránko fšem!

Káčátko držím palečky i na nohách! A bude další mimčo :wink:

Fčera jsem odpoledne prachsprostě vytuhla. Bolela mě hlava jak prase - nějak se mi skřípla krční páteř a to je mi vždycky mizerně a na blití, do toho mě začaly bolet zuby a nepravidelní poslové s pálením žáhy a průjmem :roll: No prostě radost na světě.

Dneska jsem vzhůru už skoro od půl šesté, ale jednak jsem dělala snídani: skočila jsem si ke slepicím pro čerstvé vajíčka a uklohnila je na měkko a sežrala 3 8O s másílkem a chlebem a k tomu čaj s citronem. No a čtu těch 7 stránek co jste tu od včerejška vyplodily 8O Se z vás picnu. :lol:

Nejdřív jsem se chechtala u toho Lenti áchichování, a pak už mi tekly slzy, když se připojily Silvic a Maxik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
30.7.06 09:10

Yoursun - čekáš na mě :lol: :wink: :D :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
30.7.06 09:16

Kklarka

Zkouska přihlášení Kklarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
30.7.06 09:21

Dobré ráno. Děvčata, pozorujete, že tu vládne bordel jak v tanku 8O . Jmenuje se toSrpen, už v červenci máme 6 mimin, další na cestě (hele, nerodí ona náhodou i Mischiina :?: ), Polin chce zítra na hromadu přihodit další … navíc se k nám naprčily baby z Dubna a lonškého Září a jak si krásně podřistaly jenom mezi sebou :roll: .
Jsem vadná, když dva týdny před termínem začínám mít strach z přenášení :? ???

A pro pořádek (i když to je tady asi výkřik do tmy :roll: ) - tak kdo je tu teda mladší než já (27/07/1982) :?: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26858
30.7.06 09:25

Dobré ránko :D

Já nevím, že ty 3 cácorky nemohly včera přijít dřív. Bych se aspoň před spaním pořádně pobavila. Takhle jsem se jen převalovala a nemohla usnout. A v noci jsem taky prd spala, protože mi bylo furt horko. Navíc sama v posteli, když byl manžel na noční :? A od rána se cítím úplněpod psa. Tak jsem si aspoň uvařila kafčo, nakoukla sem za váma a půjdu si asi zdřímnout k TV. Nějak tu hnusnou noc dohnat musím.

Kačátko držím palečky, aby bylo všechno OK a brzy jsi nám dala vědět, že už máš miminko u sebe a ne jen v sobě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26858
30.7.06 09:27

Lentilko divná nejsi. Já sama se už děsím toho, že se s tím panděrem budu tahat až do září. Ty máš aspoň jistotu, že do konce srpna toho prcka z tebe nějak vyklepou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26858
30.7.06 09:28

Jo a myslím si, že Mischiina teď na nás nebude mít čas, když jí včera přiletěla mamka z Kanady. Ale kdyby rodila, tak dá určitě vědět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
30.7.06 09:47

Lentil - já se lekla a abys nemusela ležet na chodbě, protože bys musela dát přednost mě, jako jedné z nejstarších tady, tak se budu snažit to mít raději za sebou. To víš, ještě bych třeba mohla skončit v Ově :lol: . A nebo taky v úterý večer zavelím návrat. Ale raději bych to už měla za sebou, když tam zítra musíííííím........ Jo, nechápu, proč se do toho porodu tak hrneš. Venku je krásně, břiško ani nemůžeš cítít a ještě můžeš skotačit s manželem..... To všechno porodem na nějakou dobu skončí… :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
30.7.06 09:49

Čečetko - protože tipuji, že Ty ještě nějakou dobu vydržíš, vzala jsem si mobil na Tebe a budu informovat. Tak kdybys pak byla tak hodná a předala info. Díky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26858
30.7.06 09:58

Holky jasně, já tady budu strašit ještě stráááášně dlouho, takže ze mě můžete udělat informační kancelář :wink:

Polin a proč vlastně musíš do špitálu? Nějak mi to asi uniklo :? A to by byla sranda, kdybyste se s yoursun sešly i na pokoji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
30.7.06 10:06

Jo, Polin , bříško necítím, to je fakt, dokonce i kyčle a třísla mě přestaly bolet (sakra, jak se porod blíží, je mi čím dál líp 8O ), ani čůrat v noci nechodím moc často, ozývá se jedině můj platfus - ty nohy dostávají zabrat (jedna moje kamarádka je při stejné výšce o nějakých pětatřicet kilo těžší - nechápu, jak to unese 8O ). O skotačení se moc nezmiňuj, včera jsem ho tu popisovala :? (manžel už toho má taky plné kecky a pomalu se začíná těšit na sexuální abstinenci v šestinedělí :lol: ).
Jestli to chápu dobře, tak jdeš na oxytocinový test a uvidí se, jestli ti to vyvolá porod nebo ne (jsem chytrá ja štyry, googlovala jsem si „oxytocin“ :lol: ). Tak ať to dobře dopadne :wink: :! . (Hééééj, máme skoro stejný termín :? … já už to vidím, že až mě chytnou kontrakce, tak tu budu békat, že ještě nechcuuuu :lol: .)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí