Poradna duly
Jana Čurdová
Cecetka : no vazne, ja se asi nakonec taky zbavim ostychu, vyfotim se a hodim svuj obrazek do zari ![]()
Avsak nezapominej, ze na pc se daji delat divy - treba nas Lentil opet taha za nos a ve skuteckosti ma eFka ![]()
Jinak nam na kurzu rikali, ze si hlavne nemame usmyslet, ze porodime napr. jenom na balonu. Pak to muze byt uplne jinak a rodicky jsou pak ze sebe strasne nestastne a frustrovane, jakoze jim to nevyslo presne dle jejich predstav a planu.
Maggy to je přesně jeden z důvodů, proč žádné představy ani plány radši nemám ![]()
Si pořád říkám, že snad PA i doktor budou vědět co a jak, takže radši nepřemýšlím o tom, jak by měl vypadat např. por. plán, atd. (snad mě teda nebudou rodit v té stáji, to bych možná veterináři nějaký jakž takž plán sdělila
)
Já žádnej porodní plán nemám, na porodní sál jsem se ani podívat nešla, protože by se mi o něm pořád zdálo a víc bych se bála.
To je takové divné, jsem pořád tak nějak klidná z toho porodu co mě čeká u Tomču jsem měla děsivé sny snad už měsíc předem a děsivě jsem se bála a takové to co s ním bude když ten porod epřežiju a tak.
Zítra má brácha narozeniny to by byla sranda kdyby se Nellinka narodila.
Tak jsem se koukla na ty fotky a už si nepřipadám jak mamut s tím obr břichem.
Lentilka - ta si z nás dělá akorát srandu, to pidibřicho s tím pidizadkem ještě tak drze vystavuje.
Holky, jdu si lehnout. Už mě zas tlačí břicho na žebra
nebo žebra na břicho ![]()
Jsem hrozná … co já budu dělat po porodu? Jak já to ponocování zvládnu? To bude fakt síla ![]()
Tak dobrou ![]()
JEDUBABY, chvilu tu nejsem a vy mi věnujete málem dvě stránky pomlouvání
. Co furt máte s tou fotkou, já bych svoje tělo z fleku měnila (jestli se vám nějaké foto zdálo přepěkné, tak leda proto, že máme nehorázně drahý superfoťák
) … a už vůbec nevím, které bříško ze Září jste myslely - to postriované
, tož to jsem dopadla hůř, akorát to nenafotím
, ještě byste z toho měly radost
.
Prdel mám taky pořádnou (ježíš, dyť by mě chlop bez ní ani nechtěl
), ale možná jsem trošku trpasličí tak celkově. No to víte, jen si vzpomeňte, jaké jste byly kočeny za svých mladých let
. Až budu přestárlá babice jako vy, to už na mě taky nebude bůhvíjaké pokoukání
…
Hele a s tím měkčením jsem nekecala - měkčím vytrvale (aj dneska, heč
), bo ve mně dřímá bojovný duch … eště kdyby to člověk dělal za účelem zábavy a ne vypuzování
…
Cecetko - speciálně ty bys zasloužila přes pysk. Nestačí, že mě vyčenicháš, navíc na mě poštveš ostatní
… bojim bojim
. (Extra pro tebe upravuji komentář: „Správná lentilka je kulatá, sladká, mírně jedovatá a předozadně zploštělá“
… teda já jen předo
)
Hrom aby do toho
… než se vrátím z vycházky a sesmolím nějaký ten žblebt, tak vy jdete všechny do hajan
. No co no, tak zítra, dobrou.
Nello - na prohlídce porodního sálu jsem byla (chm, konkrétně tří - exotka
) a musím říct, že mě to naopak uklidnilo - představovala jsem si vykachlíkovanou místnost á la pitevna a ono už to tak leckde nevypadá. Od dob tvého porodu se dost změnilo, takže si myslím, že můžeš být jedině mile překvapená
.
(Fujavice jak blázen a z deště stejně bylo prd
… asi se přidám k zoufalkám, co čekají na úplněk
- ovšem pokud nevyjde ten manželský prošťouch
.)
Nellab to já zas na sál podívat, když ještě o nic nejde, to jó!
Vůbec radši všechno vidím. Největší trauma pro mě bylo, když mi onehdá doktor píchal injekci do zad a já to nemohla vidět.
Ale plán, to nééé! Rozumím tomu jak koza petrželi, ještě by mě po přečtení poslali rovnou někam na psychárnu!
Len-til-kah tak to konečně přiznej, že jsi jedna z těch, které pak vidíme (my s postavou, které říkáme normální
) a říkáme si: koukej na ní, na mrchu hubenou!!!
A s tím ročníkem, moc si nevyskakuj, já jsem stejně MLADÁ jako ty ![]()
Tamiku - tý jo, ty jsi možná dokonce o půl roku mladší, protože mi je už třetí den 24
. (Tuším, že by mě mohla trumfnout ještě Mostule).
No tak já nevím, čemu říkáš hubená - velikost mám 38 (konfekce i bot), akorát jsem pomenší (164 - to je na modelku málo, jinak už bych byla za vodou
). V autobuse sice zaberu jen jedno sedadlo, ale klidně bych tu hruškoidní prdel (rodinná dispozice, fuj
) s pomerančovou slupkou oželela
. (Prsa béčka - takže „bobule“ - hele, jsem úplný ovocný koš
- zvlášť teď, kdy vypadám, že jsem spolkla celý meloun
.)
Len-til-kah nojo, jak se říká, každýmu je tolik na kolik se cítí!!!
Já dneska potěšila mou 75-ti letou babičku - má zrovna nateklý kotník a chodí trošku pomaleji - jinak je čipera. Říkám, kam běžíš, když se ploužila dolů na zahradu - abych to dokonala - ty bys mě dneska i předběhla
!
Naštěstí má většinou smysl pro humor!
Ahojky, zdravím všechny po dlouhé době!!!
V pondělí si nás, tj. mojí maličkost a naše dvě štěstíčka, přivezl manžílek konečně domů. Mjsím přiznat, že je to dost nezvyk po téměř třech měsících strávených po nemocnicích, ale hlavně, že je to za náma. A určitě to stálo za to. Lukášek s Nikolkou jsou fakt úžasný, krásně přibírají a už začínají navazovat pomalu kontakt - pozorujou a poslouchají, je to nádhernej pocit, že ty dva uzlíčci jsou opravdu vaše a že ještě nedávno byly ve vašem bříšku. Jsem moc šťastná, že je máme.
Ve fotoalbu jsem si všimla, že už tu nejsem jediná mamina, tak Evi a Ivčo moc moc gratuluju a ať vám mimísci dělají jenom radost!!!
Mějte se moc hezky a všem přeju bezproblémový konec těhotenství!!!
papapa
Helli + Nikolka + Lukášek
PS ještě něco pro zpestření - po porodu mi zůstalo tak velký bříško, že mě 10. den po něm pouštěli v trolejbuse sednout.
![]()
Helli - 3 měsíce
. To to doopravdy letí. Hlavně, že všechno nakonec dobře dopadlo (pamatuješ, jak ses tady s námi strachovala) a teď už spolu všichni budete žít šťastně a spokojeně až do smrti
- minimálně vám to určitě všechny přejeme
!
Maggy - na tebe jsem zapomněla reagovat - tu básničku o Vendelínovi jsem nevymyslela já, ale Tescoma
a Cecilku bych se ti jakožto pedagožka s jednoletou praxí pokusila rozmluvit (přece jen je málo slov obsahujících dvě cé - že jo, Čečetko
).
Silvic - to jsou kydy. Naslibuje a pak prd. Asi zalomila z totálního vyčerpání (přísahám, že máš můj neskonalý obdiv, že Tádíka zvládneš
).
.....kuuurňa mě to dneska nějak nepálí, mám šílenou krizi, spánkový deficit, ale děs…politujte mě…bééééééé........
![]()
LENTILE- a vůbec ty čekáš překvápko ?