Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
109
29.7.06 21:42

Cecetka : no vazne, ja se asi nakonec taky zbavim ostychu, vyfotim se a hodim svuj obrazek do zari :roll:
Avsak nezapominej, ze na pc se daji delat divy - treba nas Lentil opet taha za nos a ve skuteckosti ma eFka :wink:

Jinak nam na kurzu rikali, ze si hlavne nemame usmyslet, ze porodime napr. jenom na balonu. Pak to muze byt uplne jinak a rodicky jsou pak ze sebe strasne nestastne a frustrovane, jakoze jim to nevyslo presne dle jejich predstav a planu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
29.7.06 21:50

Maggy to je přesně jeden z důvodů, proč žádné představy ani plány radši nemám :idea:
Si pořád říkám, že snad PA i doktor budou vědět co a jak, takže radši nepřemýšlím o tom, jak by měl vypadat např. por. plán, atd. (snad mě teda nebudou rodit v té stáji, to bych možná veterináři nějaký jakž takž plán sdělila :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
943
29.7.06 21:51

Já žádnej porodní plán nemám, na porodní sál jsem se ani podívat nešla, protože by se mi o něm pořád zdálo a víc bych se bála.
To je takové divné, jsem pořád tak nějak klidná z toho porodu co mě čeká u Tomču jsem měla děsivé sny snad už měsíc předem a děsivě jsem se bála a takové to co s ním bude když ten porod epřežiju a tak.

Zítra má brácha narozeniny to by byla sranda kdyby se Nellinka narodila.

Tak jsem se koukla na ty fotky a už si nepřipadám jak mamut s tím obr břichem.

Lentilka - ta si z nás dělá akorát srandu, to pidibřicho s tím pidizadkem ještě tak drze vystavuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26859
29.7.06 21:52

Holky, jdu si lehnout. Už mě zas tlačí břicho na žebra :? nebo žebra na břicho :?:
Jsem hrozná … co já budu dělat po porodu? Jak já to ponocování zvládnu? To bude fakt síla 8O

Tak dobrou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
943
29.7.06 21:53

Holky dobrou, Tomča mě odtud vyhazuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
29.7.06 21:57

JEDUBABY, chvilu tu nejsem a vy mi věnujete málem dvě stránky pomlouvání 8O . Co furt máte s tou fotkou, já bych svoje tělo z fleku měnila (jestli se vám nějaké foto zdálo přepěkné, tak leda proto, že máme nehorázně drahý superfoťák :idea: ) … a už vůbec nevím, které bříško ze Září jste myslely - to postriované :?: , tož to jsem dopadla hůř, akorát to nenafotím :wink: , ještě byste z toho měly radost :roll: .
Prdel mám taky pořádnou (ježíš, dyť by mě chlop bez ní ani nechtěl :idea: ), ale možná jsem trošku trpasličí tak celkově. No to víte, jen si vzpomeňte, jaké jste byly kočeny za svých mladých let :lol: . Až budu přestárlá babice jako vy, to už na mě taky nebude bůhvíjaké pokoukání :wink:
Hele a s tím měkčením jsem nekecala - měkčím vytrvale (aj dneska, heč :lol: ), bo ve mně dřímá bojovný duch … eště kdyby to člověk dělal za účelem zábavy a ne vypuzování :? …

Cecetko - speciálně ty bys zasloužila přes pysk. Nestačí, že mě vyčenicháš, navíc na mě poštveš ostatní :roll: … bojim bojim 8O :lol: . (Extra pro tebe upravuji komentář: „Správná lentilka je kulatá, sladká, mírně jedovatá a předozadně zploštělá“ :lol: … teda já jen předo :? )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
29.7.06 22:02

Hrom aby do toho :evil: … než se vrátím z vycházky a sesmolím nějaký ten žblebt, tak vy jdete všechny do hajan :roll: . No co no, tak zítra, dobrou.

Nello - na prohlídce porodního sálu jsem byla (chm, konkrétně tří - exotka :oops: ) a musím říct, že mě to naopak uklidnilo - představovala jsem si vykachlíkovanou místnost á la pitevna a ono už to tak leckde nevypadá. Od dob tvého porodu se dost změnilo, takže si myslím, že můžeš být jedině mile překvapená :wink: .

(Fujavice jak blázen a z deště stejně bylo prd :? … asi se přidám k zoufalkám, co čekají na úplněk 8O - ovšem pokud nevyjde ten manželský prošťouch :idea: :lol: .)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
29.7.06 22:04

Nellab to já zas na sál podívat, když ještě o nic nejde, to jó!
Vůbec radši všechno vidím. Největší trauma pro mě bylo, když mi onehdá doktor píchal injekci do zad a já to nemohla vidět.
Ale plán, to nééé! Rozumím tomu jak koza petrželi, ještě by mě po přečtení poslali rovnou někam na psychárnu!

Len-til-kah tak to konečně přiznej, že jsi jedna z těch, které pak vidíme (my s postavou, které říkáme normální :lol: ) a říkáme si: koukej na ní, na mrchu hubenou!!!
A s tím ročníkem, moc si nevyskakuj, já jsem stejně MLADÁ jako ty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
29.7.06 22:12

......ach jooooo v Dubnu ani noha, du otravovat do Srpna… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
29.7.06 22:14

Tamiku - tý jo, ty jsi možná dokonce o půl roku mladší, protože mi je už třetí den 24 8O . (Tuším, že by mě mohla trumfnout ještě Mostule).
No tak já nevím, čemu říkáš hubená - velikost mám 38 (konfekce i bot), akorát jsem pomenší (164 - to je na modelku málo, jinak už bych byla za vodou :lol: ). V autobuse sice zaberu jen jedno sedadlo, ale klidně bych tu hruškoidní prdel (rodinná dispozice, fuj 8O ) s pomerančovou slupkou oželela :roll: . (Prsa béčka - takže „bobule“ - hele, jsem úplný ovocný koš :lol: - zvlášť teď, kdy vypadám, že jsem spolkla celý meloun 8O .)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
29.7.06 22:15

silvic jasný, na tvé hlášky tu čekáme :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
29.7.06 22:18

Len-til-kah nojo, jak se říká, každýmu je tolik na kolik se cítí!!!
Já dneska potěšila mou 75-ti letou babičku - má zrovna nateklý kotník a chodí trošku pomaleji - jinak je čipera. Říkám, kam běžíš, když se ploužila dolů na zahradu - abych to dokonala - ty bys mě dneska i předběhla :lol: !
Naštěstí má většinou smysl pro humor!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
29.7.06 22:39

Ahojky, zdravím všechny po dlouhé době!!!
V pondělí si nás, tj. mojí maličkost a naše dvě štěstíčka, přivezl manžílek konečně domů. Mjsím přiznat, že je to dost nezvyk po téměř třech měsících strávených po nemocnicích, ale hlavně, že je to za náma. A určitě to stálo za to. Lukášek s Nikolkou jsou fakt úžasný, krásně přibírají a už začínají navazovat pomalu kontakt - pozorujou a poslouchají, je to nádhernej pocit, že ty dva uzlíčci jsou opravdu vaše a že ještě nedávno byly ve vašem bříšku. Jsem moc šťastná, že je máme.
Ve fotoalbu jsem si všimla, že už tu nejsem jediná mamina, tak Evi a Ivčo moc moc gratuluju a ať vám mimísci dělají jenom radost!!!
Mějte se moc hezky a všem přeju bezproblémový konec těhotenství!!!
papapa
Helli + Nikolka + Lukášek

PS ještě něco pro zpestření - po porodu mi zůstalo tak velký bříško, že mě 10. den po něm pouštěli v trolejbuse sednout. :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
29.7.06 22:48

Helli - 3 měsíce 8O . To to doopravdy letí. Hlavně, že všechno nakonec dobře dopadlo (pamatuješ, jak ses tady s námi strachovala) a teď už spolu všichni budete žít šťastně a spokojeně až do smrti :lol: - minimálně vám to určitě všechny přejeme :wink: !

Maggy - na tebe jsem zapomněla reagovat - tu básničku o Vendelínovi jsem nevymyslela já, ale Tescoma :roll: a Cecilku bych se ti jakožto pedagožka s jednoletou praxí pokusila rozmluvit (přece jen je málo slov obsahujících dvě cé - že jo, Čečetko :lol: ).

Silvic - to jsou kydy. Naslibuje a pak prd. Asi zalomila z totálního vyčerpání (přísahám, že máš můj neskonalý obdiv, že Tádíka zvládneš :wink: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
29.7.06 22:49

.....kuuurňa mě to dneska nějak nepálí, mám šílenou krizi, spánkový deficit, ale děs…politujte mě…bééééééé........ :( :(

LENTILE- a vůbec ty čekáš překvápko ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital