Poradna duly
Jana Čurdová
Holčiny, manžel mi odešel na noční a tak jsem tady sama. Říkala jsem si, že místo sledování TV bych si s váma pokecala, ale jaksi tu nikdo není
A nevím, jestli bude ![]()
Monaliso PA říkala, že porod do vody trvá déle. Je to prý příjemné, pokud rodičce nevadí pobyt v horné vodě (37 stupňů) po celou dobu. Ale říkala, že většina to nevydrží až do konce (právě kvůli té teplotě) a nakonec mimi stejně vytlačí na suchu.
NellaB : diky, tak jsem to pochopila dobre. Akorat si myslim, ze konkretne u Maxi Cosi je ten EasyFix pouze na vajicko, k autosedacce 9-?kg se musi dokoupit dalsi zakladna ![]()
Btw, preji prijemny sexik (konecne, co?)
![]()
Maggy - tak na to jsem se ptala na veletrhu v Brně u stánku dodavatele a bylo mi sděleno že Ti stačí jedna základna i na vajíčko i na autosedačku 9-18kg, žádné jiné základny k těm větším autosedačkám se nevyrábí.Je to úplně stejný systém.
Holky u nás se bouří tak letím na balkon, doufám že z toho něco bude.
No jen nevím kde mám ty dva moje chlapy, jsou někde venku na kolech.
Cecetka - Ty chceš rodit do vody?
Normálně tu lítaj blesky jako prase, konečně bude pršet huráááááá!
Nello nechci, já jen, že Monalisa psala, že jeden z těch porodů - snů byl do vody. Tak jsem si vzpomněla, co mi PA říkala.
Nello a moc se naraduj. Tady odpoledne taky hřmělo a sprchlo možná 2 minuty. Ani to zahrádku nezalilo ![]()
Cecetko neboj, nejsi tu sama, je nás tu celkem dost ![]()
Já před chvílí dorazila, koťátka jsem viděla jen letecky, celá rodina spala i s kočičkou, tak jsem je nechtěla rušit. Pořádně je prozkoumám až budou vzhůru ![]()
Teď zároveň koukám na Letce, tak se nedivte, když budu psát nesmysly (je fakt, že teďka to mám aspoň na co svést
)
O porodu se mi zatím nezdá, naštěstí…
Ale tu rodící dřevěnou stoličku nám ukazovala paní na kurzu v porodnici a nějak jsem neporozuměla tomu, jak na ní někdo může chtít rodit ![]()
U nás porodní stoličku odložili do sklepa. Mají v porodnici fantastická polohovatelná lůžka, u kterých se dá celá dolní část sklopit a nahrazuje to tu porodní stoličku. Zkusím se podívat, jestli to nemají třeba vyfocené na webu, že bych tady hodila fotku.
Ahoj holky,
dnes jsme byli zase v Jihlavě v aquaparku. Verunka byla nadšená. Odpoledne se zatáhlo, tak jsme jeli domů. Nakoupili jsme v Globusu a jeli na oslavu narozek do Lelekovic. Teď jsme se vrátili domů.
Hamilton stále bez účinku, teda jsem bez zátky, ale nic. Včera jsem si konečně zabalila tašku.
Vy jste toho za ten den napsaly!!!! ![]()
Pekny vecer holky, tak bourka u nikoho nic nevyvolala? Me dneska v noci probudila takova bolest v podbrisku, asi nejaky predcasny posel nebo co, ale docela me to vydesilo…pomalu jsem zacala uvazovat o sbaleni tasky, ale pak jsem si to rozmyslela…nezabalim ji, dokud nebudeme mit hotovy pokojicek pro mimco ![]()
Cecetka u nás taky mají ty polohovací lehátka (nebo jak se tomu nadává) a jdou až do sedu.
No a PA nám tu dřevěnou děsnou stoličku ukazovala se slovy: Kdybyste některá chtěla, ale moc se to tu nepoužívá, jen se každý ptá, zda to máme a běda kdyby ne
, hned by se jim porodnice zdála jako nedostatečně vybavená
!
Holky, projíždím galerky a nestačím se divit. Už jste viděly tohle? Prý 36+4
Na doplnění předešlého příspěvku … to nejsem já
Já jsem teprve 36+3 ![]()
Cecetko cožéééé
![]()
Tak oproti tomuto mám malinkaté roztomilé bříšínko ![]()