Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
486
28.7.06 20:49
Len-til-kah píše:
xaxkx - mám dojem, že to je výška fundu, tzn. kam až ti zasahuje děloha - a řekla bych, že to znamená, že její vrchol je na 5 prstů nebo cm (fakt nevim, ono je to stejně putna) pod hrudní kostí. Teda doufám, že tě moc nebalamutím. Mě by spíš zajímalo, co znamená to Y/2, které mám hned za tím 8O (hádám, že to bude délka čípku …).Aha, teď jsem ti k tomu našla odkaz:
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Mrkni na Cami

díky :D , asi je to fakt jedno. Myslím že Y je skutečně čípek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
28.7.06 20:50

este sa teda musim pochvalit :oops: teda toho mojho budulinka velkeho…

Ono u nich je narodnym zvykom vzdy manzelke k dietatu dat nejaky sperk… tak dnes naklusal ze uz to nevydrzi a za to ze sa pekne staram o malinku som dostal pekne nausnicky s retiazkou....... :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
28.7.06 20:58

Woodoo pro deti je vzdy vse drahe :? vedi na cem vydelavat :wink: ale dort bych ted taky nepekla :lol: takovy paraky 8O

Kacatko u pritele v rodine se to dela taky :D uz jsem taky dostala retizek zlaty s naramkem(bohuzel nemam rada tyhle veci,nenosim nic) a dostala jsem to od jeho prarodicu :D je to jejich prvni pravnouce :D je to moc mile od nich :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
28.7.06 21:04
Cinq píše:Kacatko u pritele v rodine se to dela taky :D uz jsem taky dostala retizek zlaty s naramkem(bohuzel nemam rada tyhle veci,nenosim nic) a dostala jsem to od jeho prarodicu :D je to jejich prvni pravnouce :D je to moc mile od nich :wink:

No ten moj vie ze ja tiez nic moc nenosim a preto musim vazne pochvalit jeho nadherny vyber..... dostala som uplne jemnunke briliantove nausnicky… len taka mala bodocka na usku a retiazka tiez jemna a vsetko z bieleho zlata… asi k mojmu snubnemu prstenu..(ten bol jediny sperk co som nosila). Ale je pravda keby som dostala to co sa nosi u nich… velke zlate retaze tak to pekne stoji v sperkovnici pre dalsie pokolenia. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
28.7.06 21:14

Kacatko ale je to moc hezke,ze ti neco dal :wink: v jeho rodine se to dostava od prarodicu :wink:

Ted mi prisel pritel domu z prace :D tak koncim…ale budu sem jukat a mozna i neco napisu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
28.7.06 21:59
kacatko píše:
Ted jedu na borucky… chces taky>????

:oops: já jsem asi úplně pitomá, ale co to jsou ty borucky - borůvky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
28.7.06 22:05

Káčátko, Cinq já teda na špercích ujíždím. Nemusí být ani zlaté nebo stříbrné, ale každou chvíli nosím něco jiného, takové etapy. Ale já asi nic nedostanu :cry: Tomáš asi ani neví, že se něco dává - u Kulíška jsem taky nic nedostala - teda kytici jo ale myslím teď ty šperky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
28.7.06 22:54

Woodoo jo jo Boruvky… neboli Čučoriedky.

A woodoo ono to bude asi tym ze Cinq ma priatela Francuza a moj vyrastal v Rusku. Takze hlavne iny kraj iny mrav. V Rusku keby muz k porosu nedal zene sperk tak to je celorodinna hamba. Proste u nas nie su take zvyky a nikdy asi ani neboli. Pravdupovediac ja som tiez cumela ako jaster do poistiek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
28.7.06 23:01

Káčátko …ako jašter do poistiek… :lol: To ještě neznám! Čert do Betléma nebo husa do flašky to jo ale tohle je nové. Si musím zapamatovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
28.7.06 23:06
Woodoo píše:
Káčátko …ako jašter do poistiek… :lol: To ještě neznám! Čert do Betléma nebo husa do flašky to jo ale tohle je nové. Si musím zapamatovat.

rozumies to ta moderna doba… kto dnes vie co je betlem… a co je husa :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
29.7.06 08:41

Ahoj tak mam dneska termin :roll: :? a hadejte, jestli rodim ? :D 8) :twisted: jsem nedockavosti nemohla ani usnout a pak ani dospat, jak jsem na to cekala a zase nic :twisted: ach ju, vazne si pripadam, ze proste neporodim :roll: vsichni porodi, jen ja ne 8O :D

kacatko : tak mesicek - lampicku z ikei mam taky :) akorat mi ho jeste NIKDO :twisted: neprimontoval na zed :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26858
29.7.06 08:47

Dobré ránko :D

Yoursun neboj, to přijde :D

Ten měsíček z Ikei nám taky ještě nevisí na stěně. Ale my budeme postýlku stěhovat doložnice až tak kolem 10.8., takže okamžitě pak budu tlačit i na to, že tam už musí být přišroubovaná i ta lampička :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
29.7.06 08:48

Ahoj holky. Tak kde jste? Asi ještě vyspáváte :D

Yoursun - já mám den po termínu a taky nic, tak si z toho nic nedělej, ty máš šanci, že to příští týden bude, ale mě to klidně prý nechají nosit ještě dva týdny, chjoooooo

Jinak v Ikee jsme včera večer taky řádili, koupila jsem tam super boxík na hračky a ve slevě plyšový kolotoč - sluníčko a ještě takový krásný kobereček, takže jsem zase utrácela :oops:

No, jdu něco dělat, třeba to pomůže k porodu, i když už nevěřím ničemu.
Tak kdo je dneska na řadě, já chci nějaký miminka… :lol:

JanikaK - to s těma modelkama v Motole je dobrý, ale nic si z toho nedělej, já jsem měla v Podolí úplně stejný pocit, samý těhotný modelky, no, holt budu na sobě muset pořádně zapracovat po porodu, když to tak vidím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
29.7.06 09:15

Cecetka, Saary : kdyz ja si prave myslim, ze TO neprijde :?

a velka omluva manzovi, ted jsem zjistila, ze zatimco si tady na nej stezuju, tak sam od sebe mesicek povesil 8) :lol: ze by telepatie ? :wink:

A tady furt neprsi :cry: a ja se tak tesila na ty slibovane bourky :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26858
29.7.06 09:16

Tak jsem vás konečně dočetla … UFFFFFFFFFFFFFFFF
Včera odpoledne se mi už nechtělo k netu, raději jsme si s manželem lebedili v bazénku a stříkali po sobě vodou jako malé děcka :roll: a po večeři šli na pokec ke kamrádce. Jen na chvilku …no o půl jedenácté jsme byli doma :D

Lentilko já si sice na gigantičnost svých prsou stěžuju, ale manžel je nadšený :oops: Uvidíme,co se s nima stane po porodu … hlavně, aby z nich byl nadšený i malý Slanina :lol: A pak se DOUFÁM vrátí do své původní velikosti.

Silvic to nebude problém. Tak nějak jsme ještě pořád nestihli prodat moji corsičku, takže máme 2 autíčka. Až budu schopná zase řídit (teď s tím panděrem už za volant nesedám), tak můžu přijet já za tebou. A ostravačku pomluvíme … vidíš, jak to klame … hezká tvářička, ale profláknutá tlamička :lol: :lol: :lol:

Woodoo tak už to máš taky za pár. No jsem zvědavá, jak dlouho to bude trvat, když se už otevíráš. Doufám, že ne moc brzo, ať už to máš za sebou.
Jinak jsi mě inspirovala a včera jsem si nechala od kadeřnice učesat uzel, vytáhla šaty, do kterých jsem se ještě narvala a vytáhla manžela k foťákovi, že nemáme žádnou pořádnou fotku bříška (teda pořádného pupku). Fotky budou ve čtvrtek, tak je pak hodím do galerky. Fotografce jsem sice říkala, ať nás nebere jako celé postavy, ale od zadku směrem nahoru, ale nedala si říct. Musím říct, že budou vypadat fakt hezky, ale nepočítala jsem s celou postavou, takže tam stojím v cuklích 8O Měla jsem si, já husa, vzít střevíčky … těch pár minut bych v nich vydržela :?

Modelky - těhulky už neřeším. Rozhodla jsem se, že do vánoc tomu nechám volný průběh (kojení prý taky napomáhá hubnutí) a po vánocích začnu pracovat na formování. Bude to dřina, ale když jsem to zvládla před těhu, tak snad se dám do kupy i po něm. Jen aby mi pak moc netrčela prsa 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí