Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14015
28.7.06 15:07

Saary - to rozhodně nemáš zač, já ti ráda připomenu, že DNESKA MÁŠ RODIT, abys náhodou nezapomněla :wink: .

Tamiku - jestli máš zájem, tu je jeden megašpunt navíc :evil: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
28.7.06 15:10

Lentil - já tě klidně pustím před sebe, já už jsem smířená s půlkou srpna :lol: Mě jen tak nerozhodíš…ale abys věděla, tak tady prší už hoooodně dlouho, hurá hurá hurá a je krásný chládek, heč :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
28.7.06 15:27

Teda Saary , ty jsi snad v jiné Praze než já 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
28.7.06 15:31

Janey - nediv se, ono rozdil treba i 20 km muze byt znat, prset uz prestalo, ale je zatazeno a prijemne vlaho. Fakticky super, ale neboj, posilam ti to tam, tak za chvili to tam mate taky. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
28.7.06 15:34

Saary dííík, mé upocené tělo ti bude vděčné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
28.7.06 15:40

saary, janey že byste hamouni poslali i sem??? Tady šel ten mrak opět velice elegantní oklikou :twisted:

V Praze můžou být dobří jak chtějí. Já mám ale Benešovskou nemocnici 10 min. autem :! . Taky tam je přítel denně, takže když budu něco potřebovat, stačí písknout a je!!! Prahu prostě nechcíííí!
Ale je mi jasný, že ten prcek si to udělá po svém. Tak jsem zvědavá, jak to vyřeší :lol: , jestli bude po mamince, to bude hukot!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
28.7.06 16:03

Teda tady je šrumec, myslím, že by Matulienka měla radost, jak se činíte.
Jinak na Kladně je taky k chcípnutí a v Motole, kde jsem pročekala 2.5 hodiny dopoledne to bylo ještě horší. Než jsem se dostala na řadu, byla jsem zpocená jako dveře od chlívka. Ale musím pochválit, byli tam všichni milí i přes ten šrumec.
Lentilko, ty teda jedeš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
28.7.06 16:15

Tamik no dobře, mě tady těch 25 stupňů stačí, tak ti tam taky zkusíme něco poslat…já to znám, my máme chatu u Senohrab a taky se to kolem nás vždycky obtáhne a moc nám tam neprší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
28.7.06 16:23

janey,
vypadá to, žes to poslala sem. tak doufám, že to nazakřiknu a nepůjde to někam jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
28.7.06 16:23

Janiko - právě že nejedu, ale stojím na místě :? … Po obědě jsem opět usnula (pro jistotu vsedě - a i tak víc jak na hoďku :oops: ), probudila jsem se durch mokrá :evil: … Jak už je tam dole těsno, chce se mi pořád na záchod, ale jen co dosednu, orosí se prkýnko, pak mně čelo, dupa a je po snažení 8O - v dusnu prostě ani tlačit nemůžu :roll: (to aby měli proluftovaný porodní sál :idea: ). Teď jsem se rozhodla vystrčit čumák z baráku, tak že se vylepším, a i to mě znechutilo - mám na nose tolik tuku, že bych na tom mohla smažit karbanátky :? (ale nebudu, vaření bojkotuju - dneska jenom čočka, a navíc jsem se vyprdla i na jíšku :D ). Jsem otylá mastňačka s obrpanděrem :roll: - už doooooost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
28.7.06 16:29

Lentilko no to je teda popis, podle toho bych tě nechtěla potkat po setmění v podchodu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
28.7.06 16:29

lentilko,
jsem taky celá mastná a smažit budu palačinky. Jinak když jsem viděla některý maminy v Motole, bledla jsem závistí. Fakt je, že tam na tom byly některý i hůř než já, ale takový modelky, co se tam promenádovaly s bříškama, opálený, svěží, pěkně oblečený, nenateklý…příště tam s sebou neberu manžela jako řidiče!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
28.7.06 16:54

Holky, tady to bouří a prší!!!

Hurááá!!!
Jinak se mi docela ulevilo, celý den se válím u malého v pokojíčku a hrajeme hry… a pak vstanu a ejhle… bolí mě stydká kost, že ani chodit nemůžu. Téééda, já jsem ale hypochondr, to snad není možný :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
28.7.06 17:14

Janikak ty budes rodit v Motole :?: Proc ne na Kladne :?: Ja tam rodila pred 7 lety a bylo to v poradku :D aspon na tu dobu,ono se toho mozna hodne zmenilo :idea:

Ted jsem cetla ty nazory na kojeni…co me prekvapilo tady ve Francii,ze se vas ptaji jestli chcete kojit nebo jestli chcete davat hned umele mleko.To vam napisou do karty…rekla jsem,ze to chci zkusit(posledne jsem mleko nemela) jenomze pak me napadlo,kdyby to neslo,aby mi dali to umele 8O protoze rikala,ze co je napsano v karte,tak se to plni…to same s epiduralem,ja ho nechci,ale rekla mi,ze mi tam napise,ze ano…protoze kdybych pak mela fakt velke bolesti a chtela ho,tak mi ho nedaji 8O nechaji me v tech bolestech 8O pry co jsem chtela,to mam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
28.7.06 17:25

Jsem „trochu“ usnula :oops: Ale ještě že tak, v noci beztak vždycky straším a nemůžu spát a ráno jsem pak jak přejetá parním válcem.

S těch vašich keců tady fakt půlka srpna porodí :lol: třeba já bych to brala :wink:

No a na bouřku to tu nevyzerá. A ochlazení vzduchu se teda taky nekoná. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí