Poradna duly
Jana Čurdová
NellaB píše:Bůůůůůůůůůůůůů já už chci takyyyyyyyyyyy, když mě budete takhle každá předbíhat tak se nedočkám.
Nebooooj ven musí a třebas ta procházka zabere ![]()
Mimulik, Saary, Tamik Tak to jste ještě neviděly jaké nemehlo jsem já - za posledních 14 dní furt do všeho vrážím jak idiot a to až tak že mám na sobě modřiny.
A teď jsem místo Nebooooj napsala Bebooooj ![]()
Tamik píše:
kacatko
Mimochodem, holky, máte někdo evidenci, jak jsme na tom s miminkama??? Nějak v tom ztrácím přehled!!!
Tamiku, průběžně to vkládám na naše stránky www.srpen2006.estranky.cz, už máme 7 miminek… a vedou kluci
![]()
Monalisa24 píše:Tamik píše:Tamiku, průběžně to vkládám na naše stránky www.srpen2006.estranky.cz, už máme 7 miminek… a vedou kluci
kacatko
Mimochodem, holky, máte někdo evidenci, jak jsme na tom s miminkama??? Nějak v tom ztrácím přehled!!!![]()
Mi ten odkaz nějak nefakčí ![]()
Kacatko, moooc gratuluji k Dášence, ať dělá mamince a tatínkovi jen a jen radost!!!
Ach jooo, já chci takýýý!!! Dnes jsem dobalila tašku do porodnice, konečně, tak si říkám, že už může Vojtíšek ven… už je tam nějak moc dlouho
![]()
Jdu napsat Dášenku do seznámku na www.srpen2006.estranky.cz ![]()
Woodoo píše:Mi ten odkaz nějak nefakčí
Nooo, tam byla za tou adresou „čárka“, tak proto… jinak je to www.srpen2006.estranky.cz
Kacatko taky se připojuju s gratulací…
![]()
Jinak, dámy, už by stačilo, ne? Vydržte aspoň některá do srpna
![]()
Monalisa24 píše:Nooo, tam byla za tou adresou „čárka“, tak proto… jinak je to www.srpen2006.estranky.cz
Jo jo už jsem se tam mrkla… Hezké stránky
ani jsem nevěděla, že je máme, jsem ostuda.
Krásně jsi je udělala. Poslala jsem Ti SZ a moooc prosím o doplnění informací ke mně. Díky ![]()
Noggie - já držím seč můžu
A prďolce se u mě líbí, tak třba vydržím i do září ![]()
Woodoo píše:Jo jo už jsem se tam mrkla… Hezké stránkyani jsem nevěděla, že je máme, jsem ostuda.
Krásně jsi je udělala. Poslala jsem Ti SZ a moooc prosím o doplnění informací ke mně. Díky
Už jsi tam… i fotka z Kulíškem… mezi bříškama ![]()
Noggie neboj, já do srpna určitě vydržím, možná i předržím až do září ![]()
Kacatko ty předbíhačko (i když přede mnou jste snad všechny), gratuluju moc k holčičce a buďte obě zdravé jako řípy ![]()
Ahoj
no to jsem si mohla myslet, dalsi mimco
, takze vsechno nej, nej mimcu i mamince ![]()
a to jsem si delala nadeje, ze budu mezi prvnima
zlaty voci ![]()
ja porad nic, chytam deprese, v noci nespim, prevalit se z boku na bok je nadlidsky vykon
zitra poradna, doufam, ze se potkame, Polin
ja chci rodiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit
![]()
Ahojky skoromaminy a maminy.
Dneska nás pustili z porodnice,tak se hlásím.
Nejdříve děkuju všem za gratulace a musím dodatečně popřát maminkám, které rodily když jsem byla pryč.
Jinak dneska si s Terezkou zvykáme na to že jsme doma, pustili nás o den dřív, protože slánská porodnice praská ve švech ( fakt že se tam leží skoro na chodbách
). Ale my jsme byly obě v pořádku, Terezka krásně přibírá, tak nebyl důvod nás tam držet.
Až budu mít větší chvilku času, napíšu vám jaký byl porod. Teď jdeme papat. Zatím se mějte.
P.S. Celé odpoledne jsem dočítala, vy jste hrozný spisovatelky! ![]()
Milhausko Ty se máš, že jsi už i s Malou doma. Tak se hezky napapejte, zvykejte si a pak napiš podrobnosti - hoříme nedočkavostí ![]()