Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2058
2.8.06 10:34

Mischiino.. hlavně buď na sebe opatrná, ju? A večer si písneme.

Panoramko.. no právě, nevadí, když se někdo jen tak koukne, ale to tupý zírání…fůůůj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
2.8.06 10:42

Matulienko a jak se tesi do skoly?Kdyz dcerka sla poprve,tak ji to nejak nedochazelo 8O skoro vsechny deti se pripravuji,vybiraji tasky a batuzky a dcerka byla flegmatik :lol: Bere to tak,tak ze to musi byt a nejak se o to vic nezajimala…takze zadne velke pripravy jako u kamaradek 8O :lol:

Panoramko uz se to blizi 8O a vcera jsem si dukladne prohledla nemocnici :lol: vypada v pohode a sestry taky :wink:
Jinak pocasi je ted super ne?Po mesici jsem dneska pouzila deku na spani…bylo nadhernych 22 stupnu a zatazeno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
2.8.06 10:43

:lol: :lol: :lol: To jsem ráda, že v tom nejsem sama - už jsem chtěla vybírat čumné 8O 8O 8O .
Nejlepší když na vás někdo blbě tlemí a ještě se k vám zachová sprostě … teď jsme nakupovali v Tescu, stoupli si do fronty a v tom chlápek s košíkem před náma zavolal tadýýý a přiběhla k němu baba, ovšem taky s plným košíkem (taková vychcanost :evil: ), stoupla si před nás (asi jí tam držel místo :evil: , to jsem si mohla gratulovat, že to bylo jen pro 10 položek, jinak taky mohla přiletět s plným vůzkem 8O ), naprčila se před nás, ale to jí nestačilo, ještě musela zůstat zírat (no vlastně přímo ČUMĚT) na moje břicho. Ještě, že si manžel vzpomněl, že jsme zapomněli koupit vajíčka, protože z toho mohla být krvavá scéna :evil: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
2.8.06 10:57

Cinq ,
no, malej to taky nijak moc nežere:-) Prostě to bere, jako že tam jde a basta. Snad jediné, co ho na tom těší je to, že se naučí číst:-)

Lentilko …no, to je ono, hulváti holt zůstanou hulváty.
Dnes jsem lezla do lékárny a baba se tam drala přeze mne dovnitř, tak jsem jí řekla, že slušnost je nechat člověka vyjít, kor, když už je mezi dveřmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
2.8.06 11:03

Lentilko a co je na tom nejlepsi,kdyz jsme v supermarketu nebo proste ve velkym obchode,tak tu je vzdy jedna pokladna pro tehotne a invalidy :D nikdy jsem se k ni nedostala 8O a nikdo me tam v zivote nepustil 8O je totiz plna lidi,co nejsou ani tehotny a ani invalidni :?

Matulienko cteni je dobra vec :lol: od te doby,co dcerka umi cist(bohuzel jenom ve fr.) mi kazdy vecer cte pohadku :lol: jsem to ale lenoch :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
2.8.06 11:11

Ježíš, Cinq - no to mi ani neříkej, to se mi otevírá kudla v kapse :? . Kdybych já aspoň nebyla taková nervka :roll: … manžel s mamkou mi pořád říkají Lenko, nerozčiluj se, nestojí ti to za to - mají ze mě akorát srandu. No já z toho mám prd, leda náběh na žaludeční vřed :evil: (to mi prostě neříkejte, že všichni lidi jsou stejně hodnotní :? - třeba naši sousedi, kteří nás opět polovinu noci oblažovali nacistickými výkřiky, jsou pro mě pod úrovní psa :x … opět jsem nečekaně vypěnila a zničehonič o půlnoci zařvala z plna hrdla Tak si zaheiluj ještě jednou ty hajzle :lol: :lol: :lol: … manžela to asi baví, že neví, co udělám 8O - ovšem já taky ne :roll: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
2.8.06 11:11

Cinq ..no, malej chce umět číst, aby mohl sám sobě, ale pak mě dostal a že chce číst pohádky miminku..slaďoušek můj malej..otázka, jak dlouho mu to vydrží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
2.8.06 11:16

Lentilko.. na to, co popisuješ se nedá nereagovat .a už vůbec ne v klidu, taky bych vyletěla jako čertík ze škatulky, to si piš. A to jsem docela kliďas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
2.8.06 11:18

Lentilko tak to ja jsem klidas…to si jeste kolikrat rypnu v tom obchode,za to pritel se tam vzdy vzteka :lol:

Matulienko taky jsem si rikala,ze to dcerku prejde :wink: jenomze ona cte vic a vic a dokonce i k narozeninam chtela hlavne knihy 8O coz me prekvapilo,deti chteji vetsinou hracky :D Vlastne ma v pokojiku malou knihovnu :wink: a cte vsude a komukoliv :lol: dokonce i kocce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
2.8.06 11:22

Nekdy mam chut na ty zirajici udelat ‚HU!‘… :lol:

Cinq - ja zatim ty prioritni kasy tady moc nevyuzila… stoupam si tam do rady, ale mame stesti, ze fronty nejsou moc dlouhe…
Ale nedavno jsme byli nakupovat, kos narvany - a za nami chlapik se 3 bagetami… Chudak - normalne bych ho pustila, ale strasne me bolelo bricho (moje mamka ten supermarket probehla cely (1h))… Kdyz me videl, ani se neodvazil zeptat, zda bychom ho pustili… :lol:
Pocasi je tady uz zhruba tyden super… minuly tyden zacaly bourky a dneska uz jsem zimou dostala krec do chodidla… Taky uvazuju o znovupouzivani deky… :lol: Hura!!!

TAk jdu opravdu zehlit… Manzel pracuje dneska doma, tak se jdu zabavit nejakou uzitecnou cinnosti… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
2.8.06 11:31
Cinq píše:
Matulienko taky jsem si rikala,ze to dcerku prejde :wink: jenomze ona cte vic a vic a dokonce i k narozeninam chtela hlavne knihy 8O coz me prekvapilo,deti chteji vetsinou hracky :D Vlastne ma v pokojiku malou knihovnu :wink: a cte vsude a komukoliv :lol: dokonce i kocce :lol:

:lol: :lol: :lol: Sem si to živě představila jak jí čte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
2.8.06 11:35

Woodoo a to neni vse :oops: to ji nuti koukat se i na obrazky :lol:nastesti kocka je tak lina,ze se vubec nebrani :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
2.8.06 11:38

Panoramko - a proč ne? Je to už pár měsíců, bříško bylo poooodstatně menší, ale rozhodně bylo vidět, měla jsem na sobě tílko, sukni s rozparkem (když jinou neobleču :roll: …) a kožené sako. Jak jsem si spravovala shrnutou punčochu, tak vidím chlapa, co mě předešel, že se zastavil a zůstal na mě civět pár metrů ode mě 8O . Když jsem se zaškaredila, tak popošel, ale zase zůstal s tlamou rozvalenou a čuměl :evil: . Tak jsem na něj prostě udělala takové to zaháněcí gesto rukou se slovy Huš huš, pokračuj v jízdě! :lol: :lol: :lol: - zabralo to :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
2.8.06 11:50

Strašně moc gratuluju Saary ke Klárince a přeju jim hodně zravíčka.

A vám všem holčiny přeju stejně rychlý porod jako měla Saary a ne dvoudenní jako byl ten můj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
2.8.06 11:55

Matulienko, Cinq Tomík jde letos taky do školy, loni dostal odklad, a nic moc se tam nehrne. Teda on CHCE umět číst, psát a počítat, ale tak nějak SAMO, bez práce. No ale věci do školy jsme kupovali spolu už před měsícem - jsem si myslela, že bych třeba mohla rodit dřív :cry: a to ho celkem bavilo vybírat si co by se mu líbilo - takže má pouzdro a peněženku se Strašpytlíkem, které byly jednou tak drahé jako ty bez obrázku Disney, ale on je šťastný jak blecha, tak co

Cinq ta Tvoje dceeera je prostě úžasná, počkej až bude ukazovat obrázky miminku :lol: a vysvětlovat mu zápletku příběhu. Tomík se zase chystá, že bude učit miminko jezdit na kole, samozřejmě až trochu vyroste a bude už batole :lol: si myslí, že to bude během týdne a pak už bude umět fšechno jako on

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí