Poradna duly
Jana Čurdová
Dobre rano holky,
hlasim se po delsi pouze. Nic jsem zatim necetla, tak nereaguji…
Moje pauza byla zpusobena krasnou udalosti a to zmenou meho stavu z koule na maminku ![]()
24.7. ve 3:11 rano se nam narodil Jonasek. Meril 51 cm a vazil 3,46 kg. Porod zacat po prasknuti plodovky rano (no dopoledne) pri vstavani z postele. Ale odtekala pomalu, v porodnici jsme byli asi v 11 hodin a az do asi 23 hodin se to dalo vydrzet, trosku jsem odpocivala, chodila venku a dala si i obed a veceri. Od 24 hodin jsme pak byli na porodnim sale. Muj muz mi skvele pomahal, porodni asistentka byla mila a tak probehl porod bez komplikaci, bez nastrihu a bez siti, takze jsem spokojena. Jonasek je krasnoucky a prave spinka. Domu jsme prijeli vcera vecer.
Hezky den
Ivo, moc blahopřeji k Jonáškovi, ať krásně roste a dělá vám jen samou radost ! ! !
IvcaM : obrovska gratulace k Jonáškovi
Ja uz chytam depresi, ja se snad nikdy nedockam
a to jsem vcera cely den litala po doktorech a pak po obchodech a furt nic ![]()
IVCA TAK TO TI GRATULUJI
HODNE STESTICKA A AT JSTE V PORADKU
a co takhle nejake fotecky
at se podivame ![]()
Teda holky,tady je bordel,tady se tak predbiha
jeste,ze jsem si to rozmyslela a rodit chci az pristi tyden od ctvrtka
do te doby jsem zaneprazdnena ![]()
Noggie a jestli nekecali,tak takove pocasi by melo byt i o vikendu
ale u vas to ma byt uz taky
aspon to rikali ![]()
AHOJ,
jééé další miminečko
IVČO moooooooooooooooooc gratuluji k Jonáškovi, přeji hodně zdravíčka, pohody a mlíčka ![]()
Krásné ránko,
teda tady se to rozjelo, holky si tu dávaj do držky a pak se zase rodí.
To je teda nespravedlivé s tím předbíháním!
IVČAM - velikáááááááááááááááánské gratulace k Jonáškovi!!!!!!!!!!!!!!!!!
Já chciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii takyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!
Já se asi fakt nedočkám!Doma naklizeno, v komodě pidivěcičky desetkrát přeskládané a furt nic!
Cinq - tak to máte chládeček to je supr, aspoň si od těch veder odpočineš.Kdy se Ti vrátí dcerka?
Holky moc se za Váma nedostanu, protože Tomášek dorazil domů dřív a okupuje PC, mamka musela jet za dědou na Slovensko, je v nemocnici a má rakovinu v plicích, tak to vypadá blbě.A to byla babička nedávno na operaci s rakem taky. Tak s porodem musím prý počkat až se vrátí, tak teda čekám.
Máte taky tak oteklé nohy? A bolí vás ty otoky, já normálně večer chodím jak kačena jak mě bolí.
Dekuji za pranicka a preji vam, at jiz taky nemusite moc dlouho cekat. Uzivejte si briska, ja uz ho mam takove prazdne
Ale vubec mi to zatim nevadi ![]()
Omlouvam se, ze jsem predbehla. Ale rodice maji od pondeli celozavodni dovolenou, tak jsem si musela pospisit. Prijedou k nam o vikednu a budou tu aspon tyden.
Fotku jdu prave vlozit, zatim tu mam jenom tu hnedka po poodu, ostatni josu nekde schovane. Manza je dneska dopoledne jeste v praci a pak ma 4 tydny dovolene. Takze az prijde, urcite mi prozradi, kam ty fotky schoval…
NellaB dcerka se mi vrati uz zitra odpoledne
uz se tesim
aspon tu nebudu porad sama,kdyz je pritel v praci ![]()
A muzu ti rict,ze jsem se vyspala primo do ruzova s destem a s tak nizkou teplotou
doufam,ze to vydrzi dlouho ![]()
Jinak nohy mam na tekle taky
a boli
obcas jdu jak kacena taky ![]()
Ivčo, moooc gratuluju k Jonáškovi!!! Ať dělá mamince a tatínkovi jen a jen radost… to děti umí nejlépe… že Cinq, Matulienko a ostatní maminky???
Ach jo, já už chci takýýý!!!
Holky, máte také tak silné poslíčky? Já si tohle u Pitrýska vůbec nepamatuju. Včera jsem nemohla ani dojít na záchod:-(. Píchá mě dost v podbříšku, chvíli to připomíná silné menstruační bolesti a hlavně… mám pocit, že chci jít na velkou a… nic…
aby to… ![]()
Monalizo presne tak…deti delaji jenom radost
a ze by jsi byla dalsi na rade ![]()
Yoursun - neporodíš, protože čekáš na mě
. Jestli to v pondělí klapne, abych Tě ještě nepředběhla
. Budu Ti tam držet fleka, neboj. Já mám taky poslední záchvěvy úklidu a hlavně praní a žehlení, aby si měl manžel co obléct. Ale žádní poslíčči se u mě nekonají.
Nello - nohy mi přesně tak natékají a večer dost bolí. Nevlezu se do žádných bot. Ale minulý víkend jsem polehávala a bylo to lepší, takže je to v ležení.
Monaliso - myslím, že budeš předbíhat. Takhle nějak mi právě předevčírem kamarádka popisoval porod
.
Cinq píše:
Monalizo presne tak…deti delaji jenom radosta ze by jsi byla dalsi na rade
No, asi ne… i když bych ráda… ale já nerada předbíhám
![]()
Tyhle stavy mě provázejí už tak týden, ale myslím, že to není normální, vážně jsem tohle u malého nezažila ![]()
Monaliza24 - tak to mám taky, myslíš že jsou to poslíčci? Vždycky mi ztvrdne hrozně břicho a pak mě šíleně bolí v podbřišku.
Cnq - to už se určitě nemůžeš dočkat co?Připadá mi že když vidíš to své dítě třeba po týdnu tak je úplně jiné.
IvčaM - tak to Tě teda ta celozávodní dovolená omlouvá, jinak teda nee.
MONALISO: já mám už čtvrtý den, vždy ráno silnější poslíčky, jak bolest před MS, a tuto noc jsem měla taky .....
Polin píše:Monaliso - myslím, že budeš předbíhat. Takhle nějak mi právě předevčírem kamarádka popisoval porod.
No, právě že jsem ten porod zažila, tak bych řekla, že tohle je úplně něco jiného. Asi jsem plašan, ale už prostě nemůžu ![]()