Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
172
28.7.06 08:20

Dobre rano holky,

hlasim se po delsi pouze. Nic jsem zatim necetla, tak nereaguji…
Moje pauza byla zpusobena krasnou udalosti a to zmenou meho stavu z koule na maminku :)

24.7. ve 3:11 rano se nam narodil Jonasek. Meril 51 cm a vazil 3,46 kg. Porod zacat po prasknuti plodovky rano (no dopoledne) pri vstavani z postele. Ale odtekala pomalu, v porodnici jsme byli asi v 11 hodin a az do asi 23 hodin se to dalo vydrzet, trosku jsem odpocivala, chodila venku a dala si i obed a veceri. Od 24 hodin jsme pak byli na porodnim sale. Muj muz mi skvele pomahal, porodni asistentka byla mila a tak probehl porod bez komplikaci, bez nastrihu a bez siti, takze jsem spokojena. Jonasek je krasnoucky a prave spinka. Domu jsme prijeli vcera vecer.

Hezky den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
28.7.06 08:25

Ivo, moc blahopřeji k Jonáškovi, ať krásně roste a dělá vám jen samou radost ! ! ! 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
28.7.06 08:27

IvcaM : obrovska gratulace k Jonáškovi

Ja uz chytam depresi, ja se snad nikdy nedockam :cry: 8O :D a to jsem vcera cely den litala po doktorech a pak po obchodech a furt nic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
28.7.06 08:28

IVCA TAK TO TI GRATULUJI 8O :D HODNE STESTICKA A AT JSTE V PORADKU :wink: a co takhle nejake fotecky :D at se podivame :wink:

Teda holky,tady je bordel,tady se tak predbiha 8O jeste,ze jsem si to rozmyslela a rodit chci az pristi tyden od ctvrtka :lol: do te doby jsem zaneprazdnena :lol:

Noggie a jestli nekecali,tak takove pocasi by melo byt i o vikendu 8O :lol: ale u vas to ma byt uz taky :wink: aspon to rikali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
28.7.06 08:36

AHOJ,

jééé další miminečko

IVČO moooooooooooooooooc gratuluji k Jonáškovi, přeji hodně zdravíčka, pohody a mlíčka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
943
28.7.06 08:39

Krásné ránko,

teda tady se to rozjelo, holky si tu dávaj do držky a pak se zase rodí.
To je teda nespravedlivé s tím předbíháním!

IVČAM - velikáááááááááááááááánské gratulace k Jonáškovi!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Já chciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii takyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!

Já se asi fakt nedočkám!Doma naklizeno, v komodě pidivěcičky desetkrát přeskládané a furt nic!

Cinq - tak to máte chládeček to je supr, aspoň si od těch veder odpočineš.Kdy se Ti vrátí dcerka?

Holky moc se za Váma nedostanu, protože Tomášek dorazil domů dřív a okupuje PC, mamka musela jet za dědou na Slovensko, je v nemocnici a má rakovinu v plicích, tak to vypadá blbě.A to byla babička nedávno na operaci s rakem taky. Tak s porodem musím prý počkat až se vrátí, tak teda čekám.

Máte taky tak oteklé nohy? A bolí vás ty otoky, já normálně večer chodím jak kačena jak mě bolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
28.7.06 08:45

Dekuji za pranicka a preji vam, at jiz taky nemusite moc dlouho cekat. Uzivejte si briska, ja uz ho mam takove prazdne :cry: Ale vubec mi to zatim nevadi :)
Omlouvam se, ze jsem predbehla. Ale rodice maji od pondeli celozavodni dovolenou, tak jsem si musela pospisit. Prijedou k nam o vikednu a budou tu aspon tyden.

Fotku jdu prave vlozit, zatim tu mam jenom tu hnedka po poodu, ostatni josu nekde schovane. Manza je dneska dopoledne jeste v praci a pak ma 4 tydny dovolene. Takze az prijde, urcite mi prozradi, kam ty fotky schoval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765

NellaB dcerka se mi vrati uz zitra odpoledne :D uz se tesim :D aspon tu nebudu porad sama,kdyz je pritel v praci :wink:
A muzu ti rict,ze jsem se vyspala primo do ruzova s destem a s tak nizkou teplotou :D doufam,ze to vydrzi dlouho :wink:
Jinak nohy mam na tekle taky 8O a boli :? obcas jdu jak kacena taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518

Ivčo, moooc gratuluju k Jonáškovi!!! Ať dělá mamince a tatínkovi jen a jen radost… to děti umí nejlépe… že Cinq, Matulienko a ostatní maminky??? :lol: 

Ach jo, já už chci takýýý!!!

Holky, máte také tak silné poslíčky? Já si tohle u Pitrýska vůbec nepamatuju. Včera jsem nemohla ani dojít na záchod:-(. Píchá mě dost v podbříšku, chvíli to připomíná silné menstruační bolesti a hlavně… mám pocit, že chci jít na velkou a… nic… :evil: aby to… :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
28.7.06 08:51

Monalizo presne tak…deti delaji jenom radost :D a ze by jsi byla dalsi na rade :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
28.7.06 08:54

Yoursun - neporodíš, protože čekáš na mě :lol: :lol: . Jestli to v pondělí klapne, abych Tě ještě nepředběhla :lol: . Budu Ti tam držet fleka, neboj. Já mám taky poslední záchvěvy úklidu a hlavně praní a žehlení, aby si měl manžel co obléct. Ale žádní poslíčči se u mě nekonají.
Nello - nohy mi přesně tak natékají a večer dost bolí. Nevlezu se do žádných bot. Ale minulý víkend jsem polehávala a bylo to lepší, takže je to v ležení.
Monaliso - myslím, že budeš předbíhat. Takhle nějak mi právě předevčírem kamarádka popisoval porod 8) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
Cinq píše:
Monalizo presne tak…deti delaji jenom radost :D a ze by jsi byla dalsi na rade :?:

No, asi ne… i když bych ráda… ale já nerada předbíhám :lol: :lol: :lol:
Tyhle stavy mě provázejí už tak týden, ale myslím, že to není normální, vážně jsem tohle u malého nezažila :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
943

Monaliza24 - tak to mám taky, myslíš že jsou to poslíčci? Vždycky mi ztvrdne hrozně břicho a pak mě šíleně bolí v podbřišku.

Cnq - to už se určitě nemůžeš dočkat co?Připadá mi že když vidíš to své dítě třeba po týdnu tak je úplně jiné.

IvčaM - tak to Tě teda ta celozávodní dovolená omlouvá, jinak teda nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
28.7.06 08:55

MONALISO: já mám už čtvrtý den, vždy ráno silnější poslíčky, jak bolest před MS, a tuto noc jsem měla taky .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
28.7.06 08:56
Polin píše:Monaliso - myslím, že budeš předbíhat. Takhle nějak mi právě předevčírem kamarádka popisoval porod 8) .

No, právě že jsem ten porod zažila, tak bych řekla, že tohle je úplně něco jiného. Asi jsem plašan, ale už prostě nemůžu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí