Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26861
27.7.06 20:05

Taky jsem dneska manželovi říkala, ať si představí, že má vytlačit takové (ukázala jsem velikost hlavičky rukama) ho*no :oops: Vím, že je to blbé přirovnání, ale když oni jinou dírku tam dole nemají :oops:

Ale nebojte holky, ven se mimísci dostat musí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26861
27.7.06 20:07

Jéžiši, malý má ZASE 8O škytavku :! Už ať je venku. Vždyť musím být vevnitř samá modřina, když k tomu všemu ještě přidá to svoje plavání v bazénku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
27.7.06 20:12

Che… cecetko… tak to bolo krasne prirovnanie manzelovi… myslis ze mu to doslo?

Ja uz sa ani moc nesnazim.. pretoze ten moj velky prdola sa zacne o mna bat a uz uz ma bude pekne balit a odvazat k svokrovcom aby som bola blizko nemocnice. A to teda aj ked su zlati nemusim. Proste doma je doma a akosi ked si je covek panom svojej kuchyne a casu… je to ine. Takze radsej sa tvarim hrdinsky ze akoze rodit budeme najskor v decembri a ze mam cas :-) a popri tom mi stiska prdelku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26861
27.7.06 20:20

Kacatko ale jo, to zas my mluvíme spolu na rovinu. On ví, jak se porodu děsím. A pořád mi opakuje, jak se už na Radečka těší. To by byla sranda, kdyby to nakonec byla Eliška :lol:
No a s těmi tchánovci … ber to tak, že má budoucí taťka strach. Proto tě chce mít u svých rodičů a blízko porodnice. Ale chápu tě, že doma je doma. Taky bych se u tchýně necítila zrovna nejlíp :?

Holky, jdu si dát sprchu a mrknu na telku. Třeba ten film Pilotova žena nebude zas tak hrozný. Jinak to jistí nějaké DVD … asi nějaká starší česká komedie :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
27.7.06 20:29

Polin : tak to je teda des, s tema zlodejema 8O :evil: tos mela den :roll:

Tak kdyz si me tam zatim nechteji nechat, tak se nebudu vnucovat 8) ale v to pondeli se tam mozna potkame, a tam mam byt o pul devate, ale budu uz asi driv. a taky mi mozna rekne v pondeli, tak vas prijmeme v utery, mozne je vsechno :roll: anebo uz tam budu lezet s mimcem :lol: (tomu sama neverim) :wink: hlavne se nestresuj, bude to ok :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
27.7.06 20:42

Holky, jdu se taky odkulit na kanape, tak přeji hezkou dobrou noc ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
27.7.06 20:51

cecetko, ty tady dneska děsíš. Už teď se mi nechce jet zítra do porodnice na kontrolu. :cry: Jinak manžel má taky hlášky, že to bude v pohodě a breberka „se vyloupne jako malina“. Nevím kam na ty přirovnání chodí ale vůbec mě neuklidňují :lol: Ale snaží se. Bude mít dovolenou 2 týdny v srpnu a potom ještě týden v září.
Cinq, žehlení mu nesvěřuju, zvlášť košil - docela by se nám to prodražilo :lol: takže já ho opečovávám žehlením, vařením a uklízením (s tím občas vypomáhá) a on mi zase nosí o víkendech snídaně do postele, každý tři týdny dostanu kytku a občas nějakou drobnůstku, jako že na mě myslí. Hýčkáme se tak vzájemně a ení to špatný. Jenom si teď občas potřebuju postěžovat, protože z toho žehlení ze mě pot přímo kape…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
27.7.06 20:55

kacatko, to jsi pro mě teda hrdinka s tím dojížděním! Mě stačí cestovat k mamce (asi 30 km) a mám pocit, že každou díru nebo nerovnost na silnici cítím čím dál víc…při stavu našich silnic si občas říkám, jak do tý porodnice dojedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
27.7.06 20:59

Polin tos měla fakt smůlu co? Neboj, miminko bude v pořádku. Aby se zmenšovalo je taky podle mě nesmysl. Aspoň člověk vidí, jak přesné jsou jejich výpočty! Víš jak jim vypálíš rybník, až se ti narodí miminko s normální váhou :?:

Cecetka to teda byla hláška s tím h…
Mě takhle podobně dostala sestra, když jsem chodila na rehabilitace. Byla mým „jiným“ stavem tak zaujatá, že nad tím pořád přemýšlela. Občas teda měla seky. Např.: já si pořád nedovedu představit, jak se prostrčí meloun tááákhle malou dírkou! A to jsem těhotná já a ne ona :lol:

Teď byste se bavily - dělám tu bublaninu. Nóó, tak mi nějak vybublala tak, že jí budou muset všichni jíst se zavřenýma očima :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
27.7.06 20:59

No s tym zehlenim kosiel sme si tiez vraveli ze to mame za nejaky trest… ale minule som zhodnotila ze je to uzasny pocit moct chlapovi (svojmu) zehlit kosele a vesat jeho trenky. Hlavne kedze som bola dlhsiu dobu sama a tieto „radosti“ ma obchadzali. Takze s nestazujem, ale teda kos plny kosiel zehlim vzdy max 1 krat za tyzden a je pravda ze zurim ked samu podari pocas tyzdna sa zastavit doma… akoze na obed a samozrejme nezabudne ist do sprchy a vziat si dalsiu koselu. to ma ide slak trafit… aj ked mu teda nezavidim ze v tychto teplkach sa pari v kvadre. Ale zase leosei ako byt bez panskych veci v kosi na pradlo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
27.7.06 21:22

Janikak u nas je to stejne…dokonce i vari :lol: a kosile mu sverim,jsou jeho,kdyz si je znici,jeho vec :lol: a stejne jich ma hodne 8O mame jednu skrin plnou jenom jeho kosil 8O ale zacina byt pekne vycurany 8O kazdy patek ty kosile nosi do cistirny i s oblekem 8O pry aby nemusel tolik zehlit v tom parnu :lol:

Holky tak jsem uklidila koupelnu i zachod taky :lol: abych nebyla pozadu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
27.7.06 21:35

Tak to přítel naštěstí do práce košile nenosí, ale kdyby jo, hádejte, kdo by je žehlil :lol:
Určitě byste neuhodly, tak já to prozradím - ten samý člověk, co teď bude žehlit i moje věci 8) (já to nejsem)!

V koupelně mi zbývá dodělat umyvadlo s vanou - ale to už teď nééé, až zítra nebo v sobotu.
Přítel když viděl jak uklízím, tak mi řekl, že to stejně dělám jen proto, abych porodila do neděle!!! To je drzoun co? Místo aby řekl: nech to, já to udělám!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
27.7.06 21:44

No tak som prave zabudla co som chcela napisat...... myslite ze ked porodim tak moj mozog bude fungovat lepsie????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
27.7.06 21:48

A jo… tamiku brouci su zlati, ale myslis ze by mali z nasich chlapov vypadnut slova akoze ja to umyjem? Fu som rada ze zvlada nosit domov tasky a na 10krat mi zosrobuje veci co si prosim… a to som si povedala ze tohto mojho milacika ziadne rozmaznavanie nepostihne..... lebo vsetci predtym sa mali ako krali a ja si vsetko robila sama. Teraz som si povedala ze budem zenska..... tak snad mi to vydrzi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
27.7.06 22:50

Cecetko - ty hadovko jedovko, namátkou čumnu kam nemám a už vidím, jak mě pomlouváš :? . Nech moje lentilky na pokoji, aspoň se mi bude pohodlně krmit, bez strachu, že děcko udusím vlastním mlíkoměchem a možná se mi občas diskrétně podaří rozkojit se i veřejně, protože na rozdíl od tebe nebudu muset vytahovat medicimbal :idea: :lol: .

Silvic - ropucho prsatá, jen nám pěkně vlez do diskuse, ať se taky můžeme pobavit těma tvýma prasárničkama, čekám tu na tebe :twisted: !!!

(Vysvětlení: Len-til-kah si klikla na Duben a nestačila se divit 8O .)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí