Poradna duly
Jana Čurdová
Taky jsem dneska manželovi říkala, ať si představí, že má vytlačit takové (ukázala jsem velikost hlavičky rukama) ho*no
Vím, že je to blbé přirovnání, ale když oni jinou dírku tam dole nemají ![]()
Ale nebojte holky, ven se mimísci dostat musí.
Jéžiši, malý má ZASE
škytavku
Už ať je venku. Vždyť musím být vevnitř samá modřina, když k tomu všemu ještě přidá to svoje plavání v bazénku ![]()
Che… cecetko… tak to bolo krasne prirovnanie manzelovi… myslis ze mu to doslo?
Ja uz sa ani moc nesnazim.. pretoze ten moj velky prdola sa zacne o mna bat a uz uz ma bude pekne balit a odvazat k svokrovcom aby som bola blizko nemocnice. A to teda aj ked su zlati nemusim. Proste doma je doma a akosi ked si je covek panom svojej kuchyne a casu… je to ine. Takze radsej sa tvarim hrdinsky ze akoze rodit budeme najskor v decembri a ze mam cas
a popri tom mi stiska prdelku
Kacatko ale jo, to zas my mluvíme spolu na rovinu. On ví, jak se porodu děsím. A pořád mi opakuje, jak se už na Radečka těší. To by byla sranda, kdyby to nakonec byla Eliška ![]()
No a s těmi tchánovci … ber to tak, že má budoucí taťka strach. Proto tě chce mít u svých rodičů a blízko porodnice. Ale chápu tě, že doma je doma. Taky bych se u tchýně necítila zrovna nejlíp ![]()
Holky, jdu si dát sprchu a mrknu na telku. Třeba ten film Pilotova žena nebude zas tak hrozný. Jinak to jistí nějaké DVD … asi nějaká starší česká komedie ![]()
Polin : tak to je teda des, s tema zlodejema
tos mela den ![]()
Tak kdyz si me tam zatim nechteji nechat, tak se nebudu vnucovat
ale v to pondeli se tam mozna potkame, a tam mam byt o pul devate, ale budu uz asi driv. a taky mi mozna rekne v pondeli, tak vas prijmeme v utery, mozne je vsechno
anebo uz tam budu lezet s mimcem
(tomu sama neverim)
hlavne se nestresuj, bude to ok ![]()
Holky, jdu se taky odkulit na kanape, tak přeji hezkou dobrou noc ![]()
cecetko, ty tady dneska děsíš. Už teď se mi nechce jet zítra do porodnice na kontrolu.
Jinak manžel má taky hlášky, že to bude v pohodě a breberka „se vyloupne jako malina“. Nevím kam na ty přirovnání chodí ale vůbec mě neuklidňují
Ale snaží se. Bude mít dovolenou 2 týdny v srpnu a potom ještě týden v září.
Cinq, žehlení mu nesvěřuju, zvlášť košil - docela by se nám to prodražilo
takže já ho opečovávám žehlením, vařením a uklízením (s tím občas vypomáhá) a on mi zase nosí o víkendech snídaně do postele, každý tři týdny dostanu kytku a občas nějakou drobnůstku, jako že na mě myslí. Hýčkáme se tak vzájemně a ení to špatný. Jenom si teď občas potřebuju postěžovat, protože z toho žehlení ze mě pot přímo kape…
kacatko, to jsi pro mě teda hrdinka s tím dojížděním! Mě stačí cestovat k mamce (asi 30 km) a mám pocit, že každou díru nebo nerovnost na silnici cítím čím dál víc…při stavu našich silnic si občas říkám, jak do tý porodnice dojedu.
Polin tos měla fakt smůlu co? Neboj, miminko bude v pořádku. Aby se zmenšovalo je taky podle mě nesmysl. Aspoň člověk vidí, jak přesné jsou jejich výpočty! Víš jak jim vypálíš rybník, až se ti narodí miminko s normální váhou ![]()
Cecetka to teda byla hláška s tím h…
Mě takhle podobně dostala sestra, když jsem chodila na rehabilitace. Byla mým „jiným“ stavem tak zaujatá, že nad tím pořád přemýšlela. Občas teda měla seky. Např.: já si pořád nedovedu představit, jak se prostrčí meloun tááákhle malou dírkou! A to jsem těhotná já a ne ona ![]()
Teď byste se bavily - dělám tu bublaninu. Nóó, tak mi nějak vybublala tak, že jí budou muset všichni jíst se zavřenýma očima ![]()
No s tym zehlenim kosiel sme si tiez vraveli ze to mame za nejaky trest… ale minule som zhodnotila ze je to uzasny pocit moct chlapovi (svojmu) zehlit kosele a vesat jeho trenky. Hlavne kedze som bola dlhsiu dobu sama a tieto „radosti“ ma obchadzali. Takze s nestazujem, ale teda kos plny kosiel zehlim vzdy max 1 krat za tyzden a je pravda ze zurim ked samu podari pocas tyzdna sa zastavit doma… akoze na obed a samozrejme nezabudne ist do sprchy a vziat si dalsiu koselu. to ma ide slak trafit… aj ked mu teda nezavidim ze v tychto teplkach sa pari v kvadre. Ale zase leosei ako byt bez panskych veci v kosi na pradlo ![]()
Janikak u nas je to stejne…dokonce i vari
a kosile mu sverim,jsou jeho,kdyz si je znici,jeho vec
a stejne jich ma hodne
mame jednu skrin plnou jenom jeho kosil
ale zacina byt pekne vycurany
kazdy patek ty kosile nosi do cistirny i s oblekem
pry aby nemusel tolik zehlit v tom parnu ![]()
Holky tak jsem uklidila koupelnu i zachod taky
abych nebyla pozadu ![]()
Tak to přítel naštěstí do práce košile nenosí, ale kdyby jo, hádejte, kdo by je žehlil ![]()
Určitě byste neuhodly, tak já to prozradím - ten samý člověk, co teď bude žehlit i moje věci
(já to nejsem)!
V koupelně mi zbývá dodělat umyvadlo s vanou - ale to už teď nééé, až zítra nebo v sobotu.
Přítel když viděl jak uklízím, tak mi řekl, že to stejně dělám jen proto, abych porodila do neděle!!! To je drzoun co? Místo aby řekl: nech to, já to udělám!!
No tak som prave zabudla co som chcela napisat...... myslite ze ked porodim tak moj mozog bude fungovat lepsie????
A jo… tamiku brouci su zlati, ale myslis ze by mali z nasich chlapov vypadnut slova akoze ja to umyjem? Fu som rada ze zvlada nosit domov tasky a na 10krat mi zosrobuje veci co si prosim… a to som si povedala ze tohto mojho milacika ziadne rozmaznavanie nepostihne..... lebo vsetci predtym sa mali ako krali a ja si vsetko robila sama. Teraz som si povedala ze budem zenska..... tak snad mi to vydrzi ![]()
Cecetko - ty hadovko jedovko, namátkou čumnu kam nemám a už vidím, jak mě pomlouváš
. Nech moje lentilky na pokoji, aspoň se mi bude pohodlně krmit, bez strachu, že děcko udusím vlastním mlíkoměchem a možná se mi občas diskrétně podaří rozkojit se i veřejně, protože na rozdíl od tebe nebudu muset vytahovat medicimbal
.
Silvic - ropucho prsatá, jen nám pěkně vlez do diskuse, ať se taky můžeme pobavit těma tvýma prasárničkama, čekám tu na tebe
!!!
(Vysvětlení: Len-til-kah si klikla na Duben a nestačila se divit
.)